Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
most nem a rózsaszintes a divat? vagy a feminifták nem divatoznak?
és ugye nincs ok-okozati összefüggés, hogy aki nem divatozik, az feminista? mer akkó én is feminista vagyok? vagy a divat az a nők mijének a mije?
és különbenis.. a pasik már a rózsaszíntet is elrabolták a nőktől! már esse kizárólag a miénk... affrancbais! lehetne ez ellen is küzdeni - mármint a rózsaszín ellen.
Őőőőőőőőőő... intettek? óva? jajj... és én, szegény hiszékeny nő vagyok? ahha. ez monnyuk valamennyire igaz... de ha olyan ostoba liba vagyok, hogy képes átverni, akkó így jártam. :o)))
izé.. akarom mondani brühühűűűű!
:o)))))))))))
P.S.: Elnézést kérek mindenkitől, hogy kiteszem a hangulatjeleket, nem azért teszem, mert azt feltételezem, hogy nem érti a társaság vicct, ha nem vigyorgok mondandóm után, csupán azért, mert szeretek vigyorogni és azt is szeretem, ha ezt mindenki lássa. tya. ttya. nahhh...
nekem viszont naponta kellett viselnem minden időben, mert fontos asszony voltam:)))) de nem kényszerítettek, én tartottam úgy illendőnek, mielőtt belekötnek a feminőcik
Csak selymet vagy hajlandó rendszeresen hordani, meg kézzel vert csipkét, mi? Aha, megismerszik a dekadencia. Szegény feministáknak bezzeg csak a nejlon, meg a kék jut, mármint harisnyából :-)
Erről jutik eszembe!!! Itt az egyik elnyomás! Nejlonharisnyát kényszerítenek a nőkre... Követelem, hogy a férfiaknak is legyen kötelező ezt a gusztustalanságot viselniük!
Szerencsére nekem csak egy évben max. kéccer köll ilyesmit förángatnom magamra...
Akár a csótányok, olyanok vagyunk mi, férfiak, ezt akarod mondani? Tudomén, hogy meg akarod hódítani az almocskát is, de azért nem túlzás ez mégis, egy kicsit?
én megtaláltam az ellenszert...a zoknijaim 99%-a egyforma....biztos ezért néz az asszon gondterhelt arccal a szennyes fölött.....rájött hogy átlátok a szitán:)))
nem hát....ki tudja hány háborút indítottak nők miatt? az igazi NŐ könnyedén irányítja a férfit, méghozzá úgy, hogy boldog, és még közben azt is hiszi övé az irányítás:))))