Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
szabaaaad? dehát nem tanultad meg itt, hogy nem szabad vagy, hanem rabszolga, akit az elnyomó férfisovinisztamaszkulinmacsóhím világ gúzsba köt? biztos, hogy nem álvezed ezt, csak ez a hímsoviniszta világ átmosta az agyad....le merem fogadni, hogy a párod sem húz óvszert minden aktus előtt:))))
sikeres voltam, amíg önszántamból abba nem hagytam úgy éreztem, karrierben mindent elértem, amire vágytam, most viszont baromira élvezem, hogy szabad vagyok
nnna, itt vagyok, csak közben megabrakoltattam gyermekem párját, most meg majd őt, mert éhesek szegények, én meg elnyomott nő, képes vagyok nekiállni kajáltani őket
Nem értem. Asszony csak megállapította, hogy koszos lesz a kispárnahuzat Béla hajától... mostan meg majd azt fogja mondani, hogy koszos lesz a pléd Béluci hajától... Bélának nem plédeznie kellett volna, hanem hajat mosni, hamár mindenáron meg akart volna felelni zasszonynak... :o)))
De leginkábbis annyit kellett volna mondania: Igazad van.
Szerintem a feminácik azok rózsaszínben is csak kékharisnyák maradnak. És én is elkékülök, ha egy ilyen rózsaszínbe álcázott femináci szorittya a gigámat.
na, nekem meg hasonló szituban (én tanultam estin, vizsgára készültünk) a férjem másnap reggel mondta, hogy nem baj ám, hogy elfelejtettem vacsorát adni és kibányászott két hasonló zoknit valahonnan:)))
most nem a rózsaszintes a divat? vagy a feminifták nem divatoznak?
és ugye nincs ok-okozati összefüggés, hogy aki nem divatozik, az feminista? mer akkó én is feminista vagyok? vagy a divat az a nők mijének a mije?
és különbenis.. a pasik már a rózsaszíntet is elrabolták a nőktől! már esse kizárólag a miénk... affrancbais! lehetne ez ellen is küzdeni - mármint a rózsaszín ellen.