Keresés

Részletes keresés

dos48 Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3927

Sajnos ennél jobban nem tudja.  Napok óta már egészen a nyakáig van felkötve.   :))

Előzmény: agicza (3926)
agicza Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3926
Qrv@ ismerős nekem ez az ideológia: addig mondjuk, ismételjük, sulykoljuk, amíg a gyanútlan tömegek meg nem eszik, még ha merő baromság, akkor is???!!! Igaz, a reklámok is így működnek, és tényleg működnek, sajnos... :-((((

Azért egyre vigyázz: itt kicsit magasabb az átlagos értelmi szint, mint 'odakint', és meg is kell tudni győznöd a hallgatóságodat az igazadról, úgyhogy nem ártana a klottgatyát felkötni...
Előzmény: forintocska (3922)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3925
"Kompromisszum-képesebbek, nagyobb az empátiájuk, szociális érzékenységük (és akár tetszik akár nem), még a gazdasági érzékük is."

te hol látod ezeket a nőket? mert a legtöbb helyen olyanokat látni akik úgy gázolnak át mások érzelmein hogy észre se veszik (empátia 0), ok és érdek nélkül pitiáner módon rivalizálnak, marakodnak (főleg egymás közt). Szociális érzék? Legtöbb vlmennyire karitatív hajlamú haverom arra panaszkodott hogy ha ad vlmi kéregetőnek vagy koldusnak pénzt, vagy szól két szót hozzá, ha csaj van vele az általába összeszidja és legszívesebben belerúgna a szerencsétlenbe akinek adta. van amellik ki is mondja. Mégvalami. Nemrég forgatás volt a deák tér mellett. Időnként megállították az embereket a járdán, mikor indult egy snitt, és elindították a statsiztákat. A fickó aki ezt intézte nagyon udvariasan és gondosan elmagyarázta az embereknek hogy ez csak 30-45 másodperc, de sokba kerül, kérne ennyi türelmet utána mehetnek is. Az emberek többsége ezt belátta. De mindig volt pár figura aki anyázva, a mindenre tojva bunkón átlökdöste magát szerncsétlen statisztákon, elbcseszve ezzel mások kiszámított munkáját. És képzeld forintocska, az illető kivétel nélkül mindig egy nőczike volt, többynrie fiatal (de nem vlmi 'kistini', felnőtt). Nem tudtak várni fél percet, inkább "leszarom milyen forgatás van" hisztizéssel félrelökdösték a statisztákat. Lehet hogy ez csak egy kis anekdóta, de azért írtam be, mert ez a viselkedés nagyon jellemző a nőkre akiket látok többnyire, mindenféle élethelyzetben. Szarik mindenre, ő a világ közepe. Ez lenne kommpromisszumkészég, szociális érzék?

ez persze mind lehetne a messziről jött ember meséje, majd mindenki eldönti mennyire jellemző a saját környezetében, de hogy legyen vlmi ami tényszerű adatokhoz köthető: mekkora szociális érzékre vall abortuszra vonulni tömegesen? Ugyanis ezt történik. Eleve ad-hoc nem védekezve szexelni, vagy ha tervezzetten, nomrális kapcsoaltban vagy bárhogy történik... de utána menni abortuszra, miközben becsődől az öregedő társadalom. Ez aztán a szociális érzék.
Előzmény: forintocska (3892)
agicza Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3923
'"Azon sem sírok, hogy miért van csak 2% óvóbácsi az óvodákban. És eszembe sem jutna a versenyt megkerülve, nemi alapon bejuttatni őket."

És tudod mért 2 %? MERT MINT NŐI MUNKA ANNYIRA ALUL VAN FIZETVE! És ugye egy férfiak ennyiért nem vállalják.'

Nna, megint témánál vagyunk, itt a lényeg: ahol a lóvé meg a hatalom van, oda akarnak bekerülni feminénikék, ha ki tudják bulizni, akkor törvényileg, legálisan. Nade például miért nincs a brókerszakmában vagy az építőiparban annyi nő?? Oda simán be tudnának kerülni a te logikád szerint, nem kéne törvényileg biztosítani/megszabni a létszámukat, aztán mégsincs tolongás, pedig ott is van jó sok zseton, csak éppen kéne a hozzávaló orientáció meg némi szaktudás, a vízfejben ücsörgő sz@rpasszírozás meg megy szakirányú hozzáértés nélkül is... Ha annyira nem fizetésfüggő, hanem arról szól, hogy mindenhova egyenlő számú női egyed is bekerülhessen, akkor miért nem azért harcolnak a tisztelt elvbarátaid ekkora mellénnyel, hogy lehessen nekik is olajkutakat fúrni Közel-keleten vagy kommandósnak menni embereket menteni vagy tűzoltónak, talán mert ott kevesebb a HATALOM meg a PÉNZ??!!!

Bazzeg, fillérke, a törvénykezésre vissaztérve, sírva kaparom a falat, hogy nem érted, itt nem a NŐiséggel van a baj, hanem a DISZKRIMINÁCIÓval, amit te annyira nyomatsz, nemi elveken... Tudod, ahonnan elveszik a kompetensebbektől a betölthető létszámot/teret, és helyükre kevésbé hozzáértőket ültetnek, ott előbb-utóbb esni fog a minőség, a termelékenység és feszültségeket is gerjeszt a dolog visszássága, ld. ötvenes évek pártkáderei... Így végeredményben mindenki elégedetlen lesz, a frusztrált bekerültek és a jogosan háborgó kimaradtak is.
Előzmény: forintocska (3900)
dos48 Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3921

Érzek valami rezgést itt a monitoron.

Forintocskaaaaaa ! Te ütöd az adatlapomat ?!!                                   :)))

dos48 Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3920

Tévedtem. Előbb még egy kicsi hiszti-miszti gyön ...                          :)))

Előzmény: forintocska (3916)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3919
Akkor olvas/értelmez állásba:-]
Előzmény: Törölt nick (3917)
dos48 Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3918

Most már nem kapálódzik tovább.  Amikor én megjövök, akkor megszelídül és

apatikusan bámul a képernyőre, mint aki már nem reméli sorsa jobbra fordulását.

Előzmény: Törölt nick (3915)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3917
Nehogy már elhallgattasd, kin fogunk itt röhögni?!:-)
Előzmény: [virgo] (3914)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3915

"Nem. Nem összemosni a kettőt. Az egyik etnikai. A másik az emberiség egyik felének a képviselethez való jogának a biztosítása. Az embereknek nemtől függetlenül lehetnek etnikai és vallási hovatartozásuk."

Nem mosom össze. A mondat fordítva is igaz: az embereknek etnikai és vallási hovatartozásuktól függetlenül is lehet nemi hovatartozásuk. Tökugyanaz. Ne kapálózz tovább! :-)

Előzmény: forintocska (3897)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3914
Legjobb lenne shut up/read only állásba tenni...
Előzmény: dos48 (3913)
dos48 Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3913

Az a kapcsoló már rég kinyiffant. De ha az orrára koppintasz, elhallgat.    :))))

Előzmény: [virgo] (3910)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3912

"Mit is nevezünk diszkriminációnak? Ha valamely csoport hátrányban van. Jelen esetben a nők vannak hátrányban a képviseletben. Nos, ez a diszkrimináció!
Amit én be akarok vezetni, az a nők képviseleti jogának a biztosítása számarányuknak megfelelően. Ezt jogegyenlőségnek hívják."

Nem, jogegyenlőségnek azt hívják, ami most van. Amit te erőltetsz, azt pedig a férfiak diszkriminációjának. Tudom, hogy megbuknál alkotmányjogból, nekem még elég friss élmény:-) Ja, és nőnél vizsgáztam, mielőtt azt mondanád, hogy biztos egy rohadt hímsoviniszta engedett át.

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3911

"Mit hazudozol? Ugyanolyan arányú a fizetésükből levont adó, mint a férfiaké. Ugyanaz az adósáv érvényes rájuk."

Hazudozik az ükanyád, meg a Fletó, meg a Vityenka:-) Mondd, te még csak személyi jövedelemadóról hallottál? (Egyébként azt is kevesebbet fizetnek a nők, ha igaz az a rinyálásotok, hogy alulfizetik őket).

"Nem mondhatod. Mert a politika jelentése az egymás mellett élés tudománya. Ennek a nők jobban megfelelnek, mint a férfiak. Kompromisszum-képesebbek, nagyobb az empátiájuk, szociális érzékenységük (és akár tetszik akár nem), még a gazdasági érzékük is."

Ez utóbbit nem hiszem. A tapasztalat ennek ellentmond. Volt az egyetemen is egy szimulációs játék, 5 év alatt a férfiak átlagosan kétszer akkora hozamot értek el egységnyi pénzre vetítve, ugyanolyan körülmények között.

"Nem véletlen, hogy a családi költségvetések is túlnyomórészt nők kezében vannak."

Ennek semmi köze a gazdasági érzékhez. Az nem ugyanaz, mint a takarékosság. (Azt elismerem, hogy jobb, ha a barátnőm megy kaját venni, mert ő ésszel csinálja, én meg megveszem, amit éppen akkor megennék:-) De ez sem egyenlő azzal, hogy jobb a gazdasági érzéke. Tényleg, szerinted mi az?:-) )

"Nem beszélve az agresszivitásról. Aminek nincs helye a törvényhozásban."

Dehogynincs.

"Ennek isszuk most is a levét. A sok hülye hímsoviniszta képviselő acsarkodásának."

Meg a sok hülye nő acsarkodásának.

"Nem véletlen az sem, hogy Svédországban, hol a nők aránya a parlamentben 40% fölött van jóval, ott sokkal jobban mennek a parlamenti munkák, és az ország müködése is sokkal jobb. "

A két dolognak édeskevés köze van egymáshoz. Ha szerinted mégis, akkor bizonyítsd be.

[virgo] Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3910
Nem érti.
Adó/kioktató módban van. Valahol van rajta egy kapcsoló,meg kéne keresni :-]
Előzmény: Törölt nick (3905)
dos48 Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3909

Téged nem paliztak be az  Il Ferróval ?

Előzmény: forintocska (3907)
dos48 Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3908

Azt látom. Ennyi hülyeséget sose tudtál összehozni, ha itt voltam.        :))))

Előzmény: forintocska (3907)
dos48 Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3906

Ne te ne. A  " Kocsma " topikban  11 beszólásom van több, mint ötezerből.

A fegyvereseket meg kedves figyelmeztetésed nélkül is állandóan látogatom.

De már nem itt, hanem a NetHírlap fórumon. Ott kereskedj utánam.

A disznóviccekben meg minnyá keresek valami femikékről szólót...            :)))

Előzmény: forintocska (3901)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3905
Csak azért, mert nők, nem. Tessék megnyerni a választókerületben a választásokat, vagy jól helyezkedni a listán. A mai helyzet nem alkotmányellenes, mert nem diszkriminál. Amit te szeretnél, az viszont igen, ezért alkotmányellenes. Többször nem mondom el, mert még megérted:-)
Előzmény: forintocska (3885)
dos48 Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3903

A parlament bizonyos szakterületein a nők aránya 95 % - os. A parlamenti takarító -

személyzetben.

Arra az  5% férfira szükség van, mert a legdrágább takarítógépeket nem lehet

a nők kezébe adni.  Tönkreteszik.

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3902
Most csináltam egy kis közvélemény-kutatást itt a környezetemben. A körülöttem ülő 11 nőből egyet sem befolyásol. Vagy ők vannak eltévedve, vagy te. Tippem volna...:-)
Előzmény: forintocska (3883)
dos48 Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3899

"   Ez lenne igazán alkotmányos.  "

Alkotmányosan működő elmebeteg tyúkól lenne.

dos48 Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3898

Hímsoviniszta dzsentriklubként működő parlament ?   Hmmm.

Ha megvalósulna a lázálmod akkor meg elmebeteg tyúkólként működne.

dos48 Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3896

Ja. Megjöttem Szolnokról, adjon Isten...                    :)))))

dos48 Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3895

" Amit én be akarok vezetni..."  A kecskét az ólba, azt akard bevezetni.

Már nagyon éhes.

dos48 Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3894

Svédországban a dolgok azért mennek jobban, mert régebben a férfiak gatyába

rázták a gazdaságot. A parlamenten meg ott is olyan hülyék a nők, mint a segg.

dos48 Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3893

Nálunk a nyanya meg a jóanyám mindíg elmennek szavazni. Mert én elviszem

őket, ha akarnak, ha nem. Ha nem akarnak, megvesztegetem őket krémessel.

Természetesen arra szavaznak, akit én javaslok neki. És én a feministák földbe

döngölését látom jónak.      Uff.

Előzmény: Oromon (3888)
Oromon Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3891
Én is olvastam erről, de hirtelen nem találtam forrást, azért nem vetettem fel.
Előzmény: maestro (3884)
Oromon Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3890
Ja, és nem kicsit cinikus, hanem a velejéig.
Előzmény: forintocska (3883)
Oromon Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3889
Nem, a mai Alkotmány nem alkotmányellenes (ez fogalmi képtelenség), viszont a nők pozitív diszkriminációját tiltja (azzal, hogy tiltja bármelyik nem negatív diszkriminációját).
Előzmény: forintocska (3885)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!