A leanderekben rövid ható távú hormon van, pár hónap és teljesen normálisan nőnek. így jobban bokrosodnak, az eladhatóság miatt a virágzásra hajtanak rá és hamarabb osztódnak hármassával az ágacskák. A hibiknél már rosszabb a helyzet kb.: 1.5 év.
Talán igazad lehet, a sárga pont olyan, mint a mieink és lehet, hogy a Chopin is olyan, csak kicsiben, tömörítve a színeket, mint a dupla lazac. Biztos, hogy nem teljesen normális eljárás hatására alakultak ki, de éppen ezért különlegesek:-)
Láttam hogy milyen a cimkéjén, talán tényleg vehettünk volna, de akkor annyira elragadott a vadásszenvedély, hogy nem nagyon érdekelt. Egyébként ahogy alaposan kitanulmányoztam, ezek valamilyen extrán törpésített leanderek, kíváncsi lennék, mekkora a csúcsmagassága. Talán a honlapon rajta van.
Nagyon szépek a virágaid, de mintha azt észre sem vennéd, hogy reagálni is szoktunk a feltett képekre, ma éjjel alig tudtunk miattuk aludni:-) Egy csomó kérdést tettünk fel, meg találgattunk ezt azt, mivel nem voltál ott, ezt persze megértem, mert egy óra körül volt:-)
Azt írtad valahol, hogy 150 db. leandered van, de hogy hányféle, azt nem írtad. Szeretnél csereberélni?
ha a hókuszpókuszt meg ráolvasást is hozzávesszük,természetesen. !! :D egyébként nem,ha permetezek,akkor permetezek. valami ütős idegméreggel,általában.
Ezt már egypárszor én is megtekintettem........megy is az álmodozás.......
Képzeld el, hogy a sörösüvegben gyökereztetettekből(olasz import ágak) már négyet tettem a földbe! Nem semmi gyorsaságúak, mondjuk jó fás száruakkal próbáltam, de nagyon gyorsak az tény!
Bocsi, nem volt időm olvasgatni, siettem leírni a magamét, mert még most kezdtem főzni. Elindítottam a főzési projectet, most egy kis kávészünet van. Megnézem!