Keresés

Részletes keresés

Oromon Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4142

Pontosítanék: egyetlen ilyen, magát nőnek valló nikkre emlékszem, aki megszólalt a topik témájában. Volt még egy másik, magát nőnek valló nikk, akire emlékszem, azzal rendszerint csak a dos foglalkozott (mert ő lovag), de tőle nem is lett volna mit lehurrogni, semmilyen érdemi onotpik állítása nem volt.

Téged személyesen én nem soha nem hurrogtalak le, hanem beszélgetésre/vitára próbáltalak rávenni, és ennek teljes és kitartó sikertelenségéből levontam egy - nem kizárt, hogy elhamarkodott - következtetést. Rajtad áll, hogy ez megváltozik-e vagy sem, már ha neked ez fontos egyáltalán.

Mindazonáltal köszönettel is tartozom neked, mert generálisan nem bosszantott annyira a radikális nősovinizmus, hogy utánanézzek dolgoknak, de te elérted, meg persze freesleep, a maga provokatív stílusával. Így most már sokkal jobban értem a feminista nőket is, azt hiszem. Mármint nem azokat, aki a szavak destruktív és torz kisajátítása révén hívják így magát annak, hanem akik valóban azok.

Előzmény: Oromon (4138)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4141
Te aztán nem töröd magad hogy megcáfold veled kapcsolatos előítéleteinket.
Előzmény: forintocska (4139)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4140
ez ám a reagálás....ez bizony döntő ellenérv....muhahahahahahaaa...olyan röhejesen ostoba vagy, hogy görcsbe rándul a hasam, és folyik a könnyem, mikor olvaslak, annyira röhögök.....hahahahahaaaaa
Előzmény: forintocska (4139)
Oromon Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4138

Ebben a topikban egyetlenegy olyan, magát nőnek valló nikk volt, aki rendszerint nem tudta vagy nem kívánta megvédeni az álláspontját, akinek a "tényeiről" sorra derültek ki, hogy azok téves ésvagy idejétmúlt állítások voltak, és ezt ugyan lehet a nők lehurrogásának nevezni, de szerintem csak az elmondott okokból.

Olyan itt nem fordult elő, hogy egy hölgyet megsértett volna egy férfi.

Ez a véleményem.

Meg az, hogy aki a tényekkel nem foglalkozik, annak a jelzőkkel se muszáj.

Előzmény: forintocska (4135)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4137
kiscsillag, nem szóltam volna még, hogy ne akard egyszemélyben képviselni a női nemet? tudod, attól lesz valamilyen topik nőlehurrogós, ha MINDEN odaíró nőt lehurrognak, függetlenül a mondanivalójától....ez itt NEM történt meg....ez legfeljebb feminácilehurrogós topik.....
[virgo] Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4136
Megint mellébeszélsz.
Gondolom a belinkelt cikkek fölött megint a szokásos nagyvonalúsággal fogsz átsiklani.

esetleg "no comment"?
Oromon Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4131

Férfigyűlölő, femináci, a nők felsőbb- és a férfiak alsóbbrendűségét elvtelenül hirdető fanatikus személy, aki az ezen hitének ellentmondó tényeket káros és üldözendő férfimanipulációnak tartja; aki szerint a nők között csak elenyésző számban fordul elő aggresszió, a férfiak között pedig csak elenyésző számban fordul elő jó ember; aki szerint a világban minden rossz okai kizárólag a férfiak és minden jó okai kizárólag a nők; aki szerint a nők abszolút uralma a férfiak felett kívánatos; aki szerint a családon belüli erőszakot kizárólag férfiak követik el nők és gyerekek ellen - még ha olykor PR-okokból egyenjogúsági törekvésnek álcázza is valódi szándékait és motivációit.

A fenti egy fiktív definíció, tényleges személyekkel való bármilyen hasonlóság csakis a véletlen műve lehet.

Előzmény: Törölt nick (4130)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4130
Mi az , hogy antiférfi?
Oromon Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4129
De mennyire nagyon így van!
Előzmény: chempelophe (4127)
Oromon Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4128
Szeretek a Nők kedvében járni. Az antiférfiakat viszont nem sorolom ebbe a csoportba :-)
Előzmény: agicza (4124)
chempelophe Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4127
A női gondolkozáshoz az is hozzátartozik, hogy a ma férfiak által uralt terepeken nem feltétlenül hatékonyak. De akikben nagyon buzog a tettvágy, találnak területeket, ahol lódíthatnak egyet a világ során és sokan meg is teszik. Ami sokkal fontosabb lenne, az a szemléletváltás, és az otthon van. "A női gondolkodás érvényesülése"-hez nem kell, hogy nők rázzák az öklüket a pulpituson mint a korai feminizmus idején! Elég, sőt jobb, ha meghallgatják és képviselik őket azok, akik pulpitusra termettek.
Előzmény: rentend (4113)
hgyi Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4126

A hisztiző pasikat sem bírom. Ilyen vagyok. :o)))

(Igaz, azt sem bírom, ha egy nő agyongondoskodik, vagy hisztizik, de mivel én nő vagyok - és nem vagyok leszbikus -, ezért féfitárssal éltem/élek együtt.)

A kettülés meg hosszú... :o))) Egy karakterológiai rendszer egyik karaktere a kettes, akinek egyik nagyon jellemző tulajdonsága a gondoskodás - erős női szerep. Én nem ilyen vagyok, csak néha elkap a "kettülés", mivel nő és anya vagyok, s azért belém is belémnevelték a nő társadalmi szerepét - no meg nagymamám, akivel együtt éltünk és anyukám is kettes. :o))

Ha további információra vágysz, írj mailt. :o))

Előzmény: sitonthefence (4115)
chempelophe Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4125
ez a gondolkodás az, ami kihozta belőle a feministát... :)
ilyenkor én is el szoktam gondolkodni, hogy talán mégiscsak igazuk van... amit írsz, nagyjából azt jelenti, hogy nektek úgyan szar ez így, de így kell lennie, mert így alakult ki ráadásul nekünk meg jó... - vagyis úgy gondolkozol ahogy ő csak pepítában
Előzmény: Törölt nick (4118)
agicza Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4124
Jééé, előhalásztad a magyar verziót is, köszi szépen! :-))
Előzmény: Oromon (4096)
sej haj Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4123

Ezzel nagymértékben egyetértek:

"Ez a veszélyhelyzet a férfiközpontú gondolkodás uralma idején alakult ki."

téves, ez a vészhelyzet a mostani, nőközpontú gondolkodás idején alakult ki. Ennek köszönhető pl. vészesen öregedő társadalom ami csődbe juttat. Ez tipikusan olyan országokban van ahol naggy és újszerű nőközpontú gondolkodás uralkodott el .ala forintocska, nők egyöntetűen csodálatosak, nagyszerűek tetteik szavaik megkérdőjelezhetetlenek, szinte semmiért nem kell felősséget vállaniuk. Szerintem ez a bárgyú elképzelés elég nagy terhet ró a társadalomra, és most ez megy 1000al. Aztán természetesen belebukunk, ez már látszik is

Előzmény: Törölt nick (4117)
sej haj Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4122

" skandináv államokban, hát sokan ott már a pokolba kívánják ezt az egész efajta feminizmust!!"

Talán a szőke nős viccek se véletlenül jelentek meg...:(

rambo john2 Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4121
nem veszitek észre? az egész csak és kizárólag a PÉNZRŐL , meg a HATALOMRÓL szól, semmi másról...nem akarnak ők mást, minthogy közelebb kerüljenek a zsírosbödönhöz, melyhez csekélyke tehetségük miatt eddig nem fértek hozzá....ezt a hatalomvágyat burkolják mindenféle köntösbe.....
chempelophe Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4120
az egy ugyanolyanolyan szar rendszer lenne, mint a mostani, csak fordított előjellel
ugyanúgy hiányzik belőle a másik nemmel szembeni tolerancia, a másik képességeinek elismerése, és egyáltalán... ugyanolyan korlátolt szisztéma
hogy ilyen szar a helyzet annak a sok hülye nő is az oka! nézz csak be egy bántalmazottnős topikba! döbbenet mennyi hülye nő van, aki nem sajnálja a fáradtságot arra, hogy barmokat viseljen el és változatos butaságokkal támogatják meg rossz döntésüket egy feudális macsó kan mellett
ha tetű pasikat, meg a hisztis csajokat mindig elhagyná a párjuk, már kihaltak volna mint a dodomadár
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4119

A kilencesek képesek kettülni......:))))))))))

*momentán egy nagy hetesülésről álmodoz*

Előzmény: sitonthefence (4115)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4117
"Ez a veszélyhelyzet a férfiközpontú gondolkodás uralma idején alakult ki."

téves, ez a vészhelyzet a mostani, nőközpontú gondolkodás idején alakult ki. Ennek köszönhető pl. vészesen öregedő társadalom ami csődbe juttat. Ez tipikusan olyan országokban van ahol naggy és újszerű nőközpontú gondolkodás uralkodott el .ala forintocska, nők egyöntetűen csodálatosak, nagyszerűek tetteik szavaik megkérdőjelezhetetlenek, szinte semmiért nem kell felősséget vállaniuk. Szerintem ez a bárgyú elképzelés elég nagy terhet ró a társadalomra, és most ez megy 1000al. Aztán természetesen belebukunk, ez már látszik is
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4116
köszönöm, leírtad a lényeget: még több hatalmat a nőknek...lehetőleg a férfinemet rabszolgasorsba taszítani, őket pedig uralkodóvá tenni...persze mindezt a mi érdekünkben, csak értünk.....ahogy hitlert is nyilván egy szebb jövő megalapozáésa éltette, és a szidók kiirtása is pusztán a jobb világot szolgálta szerinte........előre az ezeréves birodalomért, ugye?
végre valaki nyíltan le meri írni a feministák valódi követeléseit....ha ezt mind így csinálnátok, az lenne a jó, akkor egy épeszű ember sem állna mellétek....ezért marad a sunyiság...
sitonthefence Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4115

Mér' nem bírod a gondoskodó típusú férfiakat?

Mi az a kettülés?

Előzmény: hgyi (4112)
Oromon Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4114
Ja, ha te mantrázni akarsz, akkor csak hajrá, nyugodtan.
rentend Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4113
Sajnos, kevés időm jut a fórumozásra, így inkább csak összefoglaló választ adok, ami talán magyarázatot ad arra is, hogy miért nem érzek fontosnak néhány felvetett témát, kapott szókritikát. (Mantrázom ugyan a gondolataimat, de ez nem csak az én módszerem. A példasorolás, a politika egésze, minden társadalmi vita is mantrázás. Én is terelni akarok. Amíg írtam, hihetetlen irányokba szóródtak a gondolatok.)

1. Veszélyesnek tartom azt, amit ma az emberiség művel magával és világával

2. Ez a veszélyhelyzet a férfiközpontú gondolkodás uralma idején alakult ki.

3. A női gondolkodás csak jelentéktelen mértékben érvényesül a hatalomban.

4. Aki férfiből van, sosem fog nőül gondolkodni, kreatívabb sem lesz.

5. Mindebből nekem az következik, hogy a női gondolkodás az a tartalék, amit az emberiség bevethet fennmaradása érdekében. Olyan, amilyen. A bevetés eszköze a még több pozitív diszkrimináció.

Az inga-effektus ebben a társadalmi folyamatban is jelentkezni fog.

Az emberiség összekeveredése és a női gondolkodás hatalomba kerülése elkerülhetetlen. Az elkerülhetetlent pedig kezelni kell, nem tagadni – még akkor is, ha a nők egy része a  változástól, a felelősségtől való félelmét a feminizmus utálatával kompenzálja.

A fentiek miatt igyekszem elkerülni a nemek gyarlóságain való vitát (sajnálom, hogy nem mindig sikerül).

Jól cáfolható minden tételem, a verifikálás tehát sikeres lesz:-) A jelzőből álló „érvek” persze nem számítanak.

Szóval pápább vagyok a topiknyitónál is. Mondhatja az ügyeletes Élesfélszem: Ő az én másodnickem, nem én az övé. (Bocs, forintocska!)

hgyi Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4112

Régebben sokat voltam - felnőttként - tizenévesek között. A lányok eszeveszettül "csinosítgatták" magukat, arról kérdezgettek, hogy szerintem tetszik-e a fiúknak az alakjuk, elég nagy-e a mellük, elég kicsi-e a fenekük, elég lapos-e a hasuk?

Mondtam nekik, hogy nem tudom, tán kérdezzük meg a fiúkat. Ettől teljesen kétségbeestek, s továbbra is egymás véleményére hagyatkoztak.

Én viszont megkérdeztem a fiúkat. A végeredmény engem is meglepett.

Egyetlen egy fiú sem volt, aki modell-alkatú barátnőre vágyott volna. Volt olyan, aki a formás lábakat, szép csípőt kedvelte, a mellek, az arc, a vállak csöppet sem érdekelték. Volt olyan, akinek a szép mellek kerek vállak, szép ívű nyak volt a fontos, a lábakat, csípőt nem is figyelte. Volt olyan, aki kifejezetten irtózott a laposhasú (neán kockás izmú) lányoktól. És sorolhatnám még tovább... tehát a lányok leginkábbis egymásnak akarnak tetszeni, nem a pasiknak - ezt abból gondolom, hogy valami vélt szépségideált követnek.

Úgy gondolom, nemcsak a külső tulajdonságokra vonatkozik mindez.

A régi nő-képet a társadalom alakította ki. Szerintem manapság ez már jócskán megfakult. Sok férfi kiütéseket kap olyan nőtől, aki állandóan gondoskodni akar róla. Ettől persze a gondoskodó típusú nő vérigsértődik - "rád áldoztam a fiatalságomat" - és számára gonosszá válik a férfi.

De vannak olyan nő is, akik meg akarnak felelni a társadalmi elvárásoknak, s robotolnak, bár nincs túl sok kedvük hozzá. Ezeknél a nőknél egy idő után betellik a pohár, s fellázadnak.

De sok olyan nő is van, aki simán kiosztja a feladatokat, s ha azokat nem teljesítik az alanyok, dorgálás van.

És vannak olyan nők is, akik elvégzik azokat a feladatokat, amelyekről úgy vélik, az ő dolguk, bár nem kedvelik, s ezt közlik is a környezetükkel.

Gondoskodó típusú férfi elég kevés van. Én ismerek ilyeneket, de menekülök tőlük, mert a hideg futkos tőlük a hátamon.

Uriellának: Időnként rám szoktak szólni dedjeim is, meg párom is, hogy ne kettüljek, mert nem áll jól nekem és akkor be is görcsölök... :o))))

sitonthefence Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4111
Ez jó. Megkönnyebbültem, még nincs itt a femináci világvége.
Előzmény: Oromon (4073)
Oromon Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4110

A linkeken, amiket hoztam, és ahol pontos források találhatók, szintén szerepel, hogy a radikálfeminista torzítás egyik legerősebb eszköze, hogy rendőrségi statisztikákat használnak, és azokban valóban sokkal magasabb a bántalmazott nők aránya. Mert a nők feljelentik a férfiakat - erre vannak trenírozva, illetve a válásiparban is elemi érdekük fűzödik hozzá, a férfiak és gyerekek meg nem jelentik fel a nőket - mert szégyellik vagy mert nincs joguk.

Röviden:

* Men do not usually report their violent wives to police.
* Children do not usually report their violent mothers to the police.
* Women are far more likely to report violent men to the police.
* Police statistics describe the activities of the police departments
   and are grossly misleading as to the nature of family violence.
* Women are encouraged to report spousal violence by countless
   media reminders. Propaganda always includes the female victim and
   the male perpetrator. Men are discouraged from claiming to be
   victims of violent women.
* Some women call police because they are frightened by a minor
   incident. Perhaps she thought calling the police was a "trump card"
   in an argument. These women do not realize that with one phone call
   they have invited the government and gender politics into their
   homes.
* Some women make false reports because there are legal, financial,
   and child custody rewards for making a false report. Some divorce
   attorneys and gender activists specialize in encouraging false
   accusations, and actively coaching women how to falsely accuse.

Aztán itt van ez:

Several researchers have documented that one of the common adaptive
tools of human females, used to compensate for smaller size and social
power, is to mimic victim behavior, including false accusations
against a power figure (boss, parent, counselor, teacher, husband,
lover, police, etc.).  Adolescent girls are the demographic group most
prone to this adaptive tool.

However, misleading statistics are a deliberate fund raising tactic
for women's shelters.   The shelter movement almost never mentions
scientific studies.  This misuse of distorted police statistics to
push a "female victims" agenda is widespread and very misleading.
Gender activists have high jacked the legitimate issue of family
violence and turned it into "America's Most Successful Fundraising
Fraud".

Utánanézhetsz, a NANE is remekül átvette a módszert. A szórólapokon egyenesen az szerepel, hogy a családon belüli erőszakban a nők és gyerekek mindig csakis áldozatok, a férfiak mindig elkövetők.

Persze írtam is, hogy amit lefordítok, az csak egy kis rész. Azt is, hogy csak az angolul nem tudók kedvéért, mert korábban kierült, hogy vannak itt olyan olvtársak többen is.

Vannak az adott linken nemzetközi tudományos vizsgálati adatok is, azok is ezt a képet mutatják. Egy kanadai vizsgálat például azt találta, hogy a férjek által a feleségek ellen elkövetett komoly erőszak aránya 4,8% volt, a feleségek által a férjek ellen elkövetett komoly erőszak aránya pedig 10%, azaz körülbelül kétszeres mértékű volt a komoly női erőszak a párkapcsolatokban.

További részletes adat:

The Canadian study below is typical of the results of scientific
studies on family violence done in many nations.

Másik nem ellen elkövetett erőszak aránya

Enyhe erőszak                                  Nők %-a   Férfiak %-a

Eldobott egy tárgyat

(nem a partnerre célozva)                   23.6          15.8
   Tárgy odadobásával fenyegetett        14.9           7.3
   Tárgyat a partnerhez vágott               16.2           4.6
   Meglökte vagy megragadta                 19.8          17.2
Komoly erőszak

Megütötte, megpofozta, megrúgta      15.8           7.3
   Fegyvert használt                                  3.1           0.9
   Önvédelemre használta az erőszakot   9.9           14.8
   Alkohol mint tényező az erősazkban     8.0           16.0
   A partnernek orvosra lett szüksége      14.3         21.4
Teljes erőszak-arány                                39.1         26.3

Mindenesetre te példákat kértél, mi pedig példákat hoztunk. Ilyenkor normális vitában szerintem illik elismerni, hogy a kérésed teljesült.

Előzmény: Esik (4098)
sitonthefence Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4109
:-)))
Előzmény: maestro (3996)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4108
fillérecske kórképe szerintem viszonylag egyszerű: valamikor egy faszi jól átbaszarintotta, ettől persze dühös lett, és ettől megutálta a férfiakat ( egy ideig még ok. is, de ez már a kóros kategória) ..a mósik, hogy tudja magáról, hogy egy sikertelen, gyenge bohóc, aki nem érte el amit akart....viszont mint a gyenge emberek általában nem jött rá, hogy a kudarcaiért ő a felelős, inkább kereset egy ellenségképet, amit meg is talált a férfinem képében....ez a kettő hülyeség pedig jó táptalaj volt a femináci elméleteknek....a nácik is elsőnek a hasonló figurákat gyűjtötték maguk köré...
Előzmény: hgyi (4105)
sitonthefence Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4107

Az a nő, aki olyan hülye, hogy a férfiak(?) által generált, mindenkori nőideálnak akar megfelelni, az kurvára meg is érdemli. Az még nem jutott eszedbe, hogy egy igazi nő elsősorban a saját mércéjének akarjon megfelelni? Te kis feminista, megint eltévedtél a saját, jól felépített eszmerendszeredben?

Előzmény: forintocska (3989)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!