Keresés

Részletes keresés

dos48 Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4282

Jótól kérdezed.  Én nem járok se plázába, se bevásárlóközpontokba.

Viszont látok itt a Víg ucca sarkán éjjelente az ablakból annyi ringyót, hogy lassan

estefele már az utcára sem járok ki...

Előzmény: forintocska (4281)
agicza Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4280
'meg tudják venni maguknak azt a LEHETŐSÉG, de nem KÉPESSÉG hiányában lévő egész fiatal női hadat, akikre aztán azt lehet fújolni, hogy plázacicák'

Fordítva. A lehetőség mindnekinek megadatik, a képesség szokott hibádzani a plázacicáknál, ha persze te is az intellektust érted képességek alatt. Persze, alulképzettek mindig akadnak a plázacicák között, azok lovagolják meg a pénzes merdzsós yuppiekat és a kigyúrt kopaszokat is, de az megint más kérdés, ezeknek a női nehézbombázóknak ez a terep remek lehetőségeket kínál... Ja, szívesen hallanám tőled a plázacica definícióját, lehet, hogy más halmaza gondolunk...
Előzmény: dalibaba (4269)
maestro Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4278
A femináci a közönséges feministának az a fajtája, amely nézeteit tekintve szélsőségesen férfigyűlölő, minden baj okának a férfiakat látja és női hatalomátvételről fantáziál. Ha írásaiban a 'férfi' helyett rendre a 'zsidó', 'nő' helyett a 'keresztény' szavakat írnánk be, már régen a bíróság előtt állna rasszista gyűlöletbeszédért.
Előzmény: dalibaba (4263)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4277
Szeretnéd ha többen lennének akik megengedhetik maguknak hogy férfit vásárolnak?

Minek? Állítólag ti mindent jobban,erkölcsösebben csinálnátok:-P
Előzmény: dalibaba (4275)
dos48 Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4276

Én ezzel nagyjából egyetértek, egy kis finomítással. Lehet, hogy a LEHETŐSÉG

nem is érdekli a nyüveskéket, mert azt kemény munkával kellene kitölteni.

De miért is érdekelné, amikor megvan az a KÉPESSÉGE, hogy a hátsó gömbölyűvel

meg a felszilikonozott bulaformájú szájával virítson.

Egészen addíg, amíg a hátsó formavilág ólajtónyi lesz, oszt ott a világ vége.

dalibaba Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4275

szerinted a gazdag nők valamit is máshogy csinálnak?
Ébresztő.

Nem; épp csak valami csoda folytán  nagyságrendekkel kevesebben vannak, mint a férfiak (úgy 99 kontra 1 százalék arányban).

Tehát ez a téma nem téma, mert elhanyagolható / mondhatni a kivétel erősiti a szabályt esete.

Ébresztő.

Előzmény: [virgo] (4274)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4274
szerinted a gazdag nők valamit is máshogy csinálnak?
Ébresztő.
dalibaba Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4272

Gondolj Hitlerre vagy Sztálinra.

Jézusmária, már még azok is nők voltak ??????

Előzmény: [virgo] (4268)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4271
Előbb csak szimplán gondolkodni kéne :-]
Előzmény: forintocska (4267)
agicza Creative Commons License 2007.07.18 -1 0 4270
A változások szelét én inkább keresném a társadalom átalakulásában, a fejlődésben, az iparosodásban, mert valahol ott kezdett el recsegni-ropogni az addigi, évszázadokon át stabil berendezkedés, a századvég és a századelő (19-20.sz, természetesen) már az oszlásnak indult, tehát szükségképpen megreformálandó és idejétmúlt szerkezetet láttatta, ahonnan a felfeslett szöveten keresztül már jól látszott, hogy nagyon nagy baj van és ezt lovagolták meg a női aktivisták is. Ekkor és innentől borult a bili, nem kifejezetten csak azért, mert a férfiak elfelejtkeztek volna a kötelességükről. Aztán a háború szépen felgyorsította az egész egyenlősdiért folyó harcot, és a huszas évektől idáig meg már jól láthatóan ment az emancipálódás és a női-férfi szerepek elmosása.

Mostanra viszont ott tartunk, hogy a feministák tulajdonképpen semmi komolyért nem tudnak már harcolni, mert tombol az egyenlőség, és az tűnik degeneráltnak, aki nem emancipunci és kozmó-szingli, hanem él még benne, hogy nőnek nézzék és akként is becsüljék meg. Jogaink már vannak, szerintem éppen elég, nade ahhoz, hogy a férfiak becsülését is visszaszerezzük és ismét nőkként tekinthessenek ránk a szó jól csengő értelmében (és ehhez nem kellene visszamenni a lovagkorba), ahhoz nem ártana tenni is valamit.
Előzmény: chempelophe (4224)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4269

Nahát, nőpárti az nem vagyok. Pusztán igazságpárti vagyok; és nálunk a családban mindenki ilyen, pedig épp a felünk ffi.

A plázacicákról meg az a véleményem, hogy a férfiak mindig is törekedtek arra, hogy a jól fizető állásokat elhappolják és maguk között tartsák. Nőnek olyan nem juthat.

Ebből aztán meg tudják venni maguknak azt a LEHETŐSÉG, de nem KÉPESSÉG hiányában lévő egész fiatal női hadat, akikre aztán azt lehet fújolni, hogy plázacicák...

Előzmény: dos48 (4257)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4268
http://en.wikipedia.org/wiki/Feminazi
Parancsolj.

Nyilván az egyének hatalmát-nemtől függetlenül-korlátozni kell egy demokráciában.
Gondolj Hitlerre vagy Sztálinra.
Előzmény: dalibaba (4263)
chempelophe Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4266
milyen évezredes izére hivatkoztam én?
Előzmény: Oromon (4264)
Oromon Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4264
Nem kell terelni, és nem vagyok sértődős. Beláttad, hogy az évezredes izére hivatkozni tré, vagy beszéljünk inkább a versenyszellemről? ;-)
Előzmény: chempelophe (4258)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4263

Mi az a femináci ???

Férfi megfelelője is van, ami a férfiak hatalmát korlátozza egy bizonyos határ elérése esetén ?

Előzmény: [virgo] (4255)
Oromon Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4261
Bocs, de azt kell mondjam, te nem érted a talpig nőt, vagy érted ugyan, csak megriadtál tőle :-))) Láttad esetleg Molnár Ferenc Ketten Beszélnek c. művének olvasószínházi előadását a Károlyi-kertben? Nagyon jó volt :-)))
Előzmény: Törölt nick (4253)
chempelophe Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4260
minek vadászni, ha nem lehet megenni a zsákmányt?!
...esetleg prémvadász vagy?
Előzmény: Törölt nick (4253)
hgyi Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4259

Szerintem mindjárt a kardomba dőlök - forint nem hajlandó válszolni nekem...

chempelophe Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4258
versenyszellem v. nem?! :)
egyébként verseny izgalma (is) hajtja a fejlődés kerekét, mit kell ezen megsértődni? :P
ehh pasik! nektek már az sem jó, ha csak mulatnak a bogaraitokon?
:)))
Előzmény: Oromon (4249)
dos48 Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4257

Nőpárti erősítést.  Az én fejem kéne ütni legelsősorban.

Előzmény: dalibaba (4251)
Oromon Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4256

Fordítva szokott az lenni, a lehetőség megvan (lásd a törvényeket), a képesség és az akarat nincs (lásd a plázacicákat).

Akiben megvan a szándék és a képesség, az él a lehetőségekkel. Szerintem. Szerinted mire nincs ma lehetősége egy nőnek? Legalábbis elvben? Persze aztán keményen küzdeni kell, de azt a férfiaknak is.

Láttad, amit a tűsarok fórumáról idéztem?

[virgo] Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4255
A lehetőségük is megvolt és megvan,egy bizonyos határig.
Ez a határ pont ott húzódik,hogy amennyiben egy nő feminácivá válik,az ne akarjon már több hatalmat.
Oromon Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4254
Persze, mondani mindent lehet.
Előzmény: forintocska (4246)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4253
kaja? ahh nem érted. te aztán nem vagy talpig nő. ezt buktad. : >
Előzmény: chempelophe (4248)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4252
Ez nem a feminizmus vívmánya. Ez inkább tünet. A nők közérzetének a tünete. Lehet, azt is mondani, hogy tudat alatti tiltakozás a mai társadalmi helyzetük ellen.

Bezzeg a moszlim nők közérzetének az a tünete hogy szülnek 4-5-6 gyereket.Nem akarsz áttérni?
Előzmény: forintocska (4246)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4251

A nőknek mindíg,minden korban megvolt az érdekérvényesítő képességük.

Nem vitás; a KÉPESSÉG megvan - épp csak LEHETŐSÉG nincsen.

Ezt a saját bőrén is tapasztalhatja minden nő.

Amúgy milyen erősitést igért Forintocska ?  Jön az Euró netán ?

Na az nem én vagyok.

Előzmény: [virgo] (4239)
dos48 Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4250

Ez eszembe se jutott.  Dalibaba, ugye nem ?!!                                      :)))

Előzmény: maestro (4245)
Oromon Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4249

Majdnem pontos! :-)))

Mindazonáltal: kitalálta vagy nem találta ki? Úgy volt többezer évig (a piszkos kezű bábákkal is persze) vagy nem volt úgy, hogy belehaltak a nők? Nekem mindkét a dédnagymamám gyerekágyi lázban halt meg... otthon szültek, bábával, orvost nem láttak.

Ma már persze hogy feldobná a pacskert a gondolatra is mindenki. Kellett egy első, és megváltozott egy többezer évig változatlannak, elkerülhetetlennek tartott rossz dolog. És az a bizonyos első ebben éppen egy férfi volt. A nőkért is. Régebben az anyák megmentőjének hívták.

Mi kap itt, egy nőtől, még ha csak viccesen is? "A versenyszellem nem hagyta nyugodni az öreget.

Mit kapna ma Prométheusz? Rohadt szexista macsó, biztos csak azért lopta el a tüzet az istenektől, hogy nőket égethessen el máglyán?

Ehh.

Előzmény: chempelophe (4240)
chempelophe Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4248
akkor kaja valszeg lesz... de mi lesz a ragadozókkal?
Előzmény: Törölt nick (4244)
dos48 Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4247

Örülj neki, hogy nem kaptál állást az egyetemen. Ma délelőtt voltam a Műszakin,

be van tekeredve mindenki, ezerrel megy az átszervezés, összevonás. Mindenki be

van rezelve a leépítéstől, tapogatni lehet az idegbajt.  Képzeld el, ha ott lennél

és várnád a felmondásodat. A vele járó szívinfarktussal.

Előzmény: dalibaba (4237)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!