Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Ahhoz képest, hogy semmi különösebb aktualitása sincs, nem rossz a húsz napi négyezer hsz. Gratula, ügyes vagy, Forintocska !
És csak nyugi... ez Mo, ma. Nem könnyű terep.
Beleolvastam a forgatókönyvbe - elképedve és hiába keresem mindazokat, akik a télen hónapokra országos bestsellerré tették Müller Péter Szeretetkönyvét.
Lehet, hogy karácsonyi ajándéknak vette fű-fa, oszt elolvasni senki sem olvasta ???
Tényleg, megkérdezném : olvasta valaki a topikban véleményt irók közül ezt a tavalyi-idei könyvslágert ?
Igaz történetről jut eszembe, "természetesen" a LaShanda Callowayt legyilkoló nőről és a haldoklót mint a shoppingolásban zavaró akadályt többször átlépő majd őt érdekességként lefotózó, de mentőt nem hívó másik nőről szóló igaz történetre se reagáltál. Pedig azt konkrétan nem élte át az áldozat (szintén nő), hanem belehalt.
"Ti neveltéttek évezredek alatt ilyenekké a nőket."
És erre az a megoldás, hogy akkor évezredekig nyomorgatni kell a férfiakat? Hogy annyi évezred után ott álljon majd a két, egyformán nyomorult ember? A nyomorult Nő, és a nyomorult Férfi? Ez szerinted egy nagy eredmény lenne?
És te erre a Nagy Eredményre rá akarsz szánni az emberiség életéből ennyi évezredet?
Télleg ergya vagy, ha azt hiszed, hogy neki gyűjtöm, őt akarnám meggyőzni :-)
Dehogyis, hiszen az nyilvánvaló, hogy ő sziklaszilárd a hitében, nem is akarnám én őt attól eltántorítani, viszont amit korábban is mondtam, az ettől még igaz: azért gyűjtöm, mert engem érdekel a téma, és örülök, ha értelmes és nyílt eszű emberek beszélgetnek róla. Például korábban is milyen jól berángattam ördög ügyvédjeként a 12 nőpontra egy csomó jó hozzászólást.
Arról nem is beszélve, hogy valaki mintha valami szempillarebegtetést emlegetett volna szőke fürtök alatt, na, arra hajtok csak igazán :-)))
jó reagálok... 1. kitalált hazugság mind. 2. csak mosdatás folyik 3. nem is igaz.... 4. különben is.... 5. meg egyáltalán
na, most reagáltam a beírtakra úgy, ahogy te szoktál....miért erőlködjön neked valaki, amikor te is szarsz a másik mondanivalójára? te reagáltál érdemben? nem...én azon csodálkozom, hogy oromonnak még van ereje gyűjtögetni a cikkeket, pedig tudja, hogy úgyis nagyvonalúan átsiklasz rajta....tisztelem is őt a sziklaszilárd naivitása miatt....
Szerintem az is elgondolkodtathatná a gondolkodásra képeseket, hogy a topik ifjúkorában, még az (1412)-es hozzászólásban pont veled tisztáztuk, hogy bár te azt hitted, én végülis mégse vagyok feminista nő :-)))
Igaz, ami igaz, csakis azokat, akik a gondolkodásra képesek és hajlandóak is :-(
uriella nem igazán tuda viszont ezt megindokolni, szal itt valami tévesen értelmezett női szolidaritás lehet a dologban...mellesleg uriella bevallottan ergya:)))
először hülyét akartam írni naiv helyett:))) de aztán rájöttem, hogy forintocskát is így neveztem, és ezért ez durva lett volna:)))) a naiv esetedben helytállóbb:)))
Sokat adok uriella anyafőistennő véleményére ( szintén talán kissé elhamarkodottan? ;-))) ), és szerinte ez a forintocska alapvetően normális, amikor erre direkt rákérdeztem nála, akkor kicsit szégyenkezve ugyan, de ezt megismételte.
igen, és ráadásul lépten nyomon a nők nevében beszél, ami, olvasva a ti hozzászólásaitokat is, nagyon röhejes....dehát mindenki úgy csinál magából hülyét ahogy tud....
Nem emléxem, neked jó az angol, vagy fordíjjam le?
Ezt egy feminista nő írta ám:
"no group of women can wage war on men without at the same time denigrating the women who respect those men" ... "it is just not possible to incriminate men without implying that large numbers of women are fools or worse"
Christina Hoff Sommers is famous for exposing what she asserts are mean-spirited male bashing, shocking fraud and erroneous statistics within what she calls 'gender' feminist politics. She is known for her confrontational but critical investigative reporting. In addition, she studies the detrimental socio-political effects of what she sees as misguided, misandric, and misogynist Establishment-feminism.
Christina Hoff Sommers argues that "gender feminism" is opposed to "equity feminism" (she coined these terms). "Gender feminism", which she sees represented in academic feminism and the mainstream feminist movement, says that a change in gender roles and the patriarchal structures of society is needed to achieve true gender equality. "Equity feminism", conversely, is the form associated with the ideas of equal legal and civil rights and many of the original goals of the First Wave of the Women's movement: the establishment of women's right to work, vote, etc. Christina Hoff Sommers says that most American women are satisfied with these developments, simply desiring legal and civil equality with men, and that this equality has been established in the United States.