Keresés

Részletes keresés

Oromon Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4294
Dalibaba jött az évezredes izével, ami ma is mindenben gátolja a nőket. Én mutattam pár példát, hogy évezredes izék egycsapásra el tudnak és el is szoktak múlni. Te valóban nem az évezredeket lobogtattad, hanem csak egyik példámat figuráztad ki, bocsánatot kérek, elragadott a saját szavaim szeretete, és nem figyeltem, hogy ez nem ugyanaz a nikk...

Te nem hivatkoztál semmilyen évezredes izére, ezért nyilvánosan megkövetlek, és hajlandó vagyok nőhöz és férfihoz egyaránt méltó elégtétellel szolgálni :-)))
Előzmény: chempelophe (4266)
dos48 Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4293

Takarításééé ?  Fizetnííí ?  Meg vagy te buggyanva ?      :))

Meg különben is, eldicsekedhettem vón', hogy nálam feministák takarítanak.

Előzmény: forintocska (4291)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4292

Nem szeretném;

igazán azt szeretném, ha egyik nem körében sem lennének az emberi méltóságot semmibe vevő, partnervásároló-rabszolgatartó igényű egyedek.

Ha a nők igazi értékei kerülnének megbecsülésre - és nem a műmellekkel, szájakkal és egyéb alkatrészekkel lehetne sikereket elérni - a társadalomban pedig állandó megvetést.

Vitathatatlan gazdasági tény, hogy a kereslet határozza meg a kinálatot. Tehát a bulaszájú nő a következmény; az ok a piszkosfantáziájú és vastagpénztárcájú férfi...

Meg kell viszont jegyeznem, hogy azok a férfiak, akik az ilyen nőket preferálják, korántsem a fene nagy intelligenciájukkal és a munkabirásukkal  szerezték a merdzsóikat meg a milláikat; hanem  bűnöznek, kapcsolatrendszert épitenek, maffiahálózatot - de minimum hogy korrupcióhegyeket görgetnek minden szférában.

A nőknek viszont, akik ezekkel a lehetőségekkel kevésbé élnének, - és persze ha akarnák, sem hagyják nekik - marad a nyomor vagy a prostitució - és a mindezzel együttjáró össztársadalmi megvetés.

Mert ezt észreveszi és súlyosan meg is itéli a társadalom - ám a férfiak berendezkedését, amely mindezt generálja, nem illik bolygatni. Mint ahogy a férfiak erkölcseire sem találtak ki jelzőt, a nőkétől viszont hemzsegnek a szótárak. Érdekes különbség ahhoz képest, hogy közismerten a férfiak erkölcsei állnak jóval lazább lábakon.

A gyengébbet és kiszolgáltatottabbat mindig könnyebb és kockázatmentesebb rugdosni és bűnbakká tenni.

Előzmény: [virgo] (4277)
dos48 Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4288

Van nekem saját kéglim...  biztos nem tunná tétlenül nézni, hogy nemigen van takarítva.

:)))

Előzmény: forintocska (4287)
dos48 Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4286

" Most igazán, mi legyen veled ?"

Nem lehetne - esetleg, - egy jobb lelkű feministát házhoz küldeni...   :))

Előzmény: forintocska (4283)
dos48 Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4282

Jótól kérdezed.  Én nem járok se plázába, se bevásárlóközpontokba.

Viszont látok itt a Víg ucca sarkán éjjelente az ablakból annyi ringyót, hogy lassan

estefele már az utcára sem járok ki...

Előzmény: forintocska (4281)
agicza Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4280
'meg tudják venni maguknak azt a LEHETŐSÉG, de nem KÉPESSÉG hiányában lévő egész fiatal női hadat, akikre aztán azt lehet fújolni, hogy plázacicák'

Fordítva. A lehetőség mindnekinek megadatik, a képesség szokott hibádzani a plázacicáknál, ha persze te is az intellektust érted képességek alatt. Persze, alulképzettek mindig akadnak a plázacicák között, azok lovagolják meg a pénzes merdzsós yuppiekat és a kigyúrt kopaszokat is, de az megint más kérdés, ezeknek a női nehézbombázóknak ez a terep remek lehetőségeket kínál... Ja, szívesen hallanám tőled a plázacica definícióját, lehet, hogy más halmaza gondolunk...
Előzmény: dalibaba (4269)
maestro Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4278
A femináci a közönséges feministának az a fajtája, amely nézeteit tekintve szélsőségesen férfigyűlölő, minden baj okának a férfiakat látja és női hatalomátvételről fantáziál. Ha írásaiban a 'férfi' helyett rendre a 'zsidó', 'nő' helyett a 'keresztény' szavakat írnánk be, már régen a bíróság előtt állna rasszista gyűlöletbeszédért.
Előzmény: dalibaba (4263)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4277
Szeretnéd ha többen lennének akik megengedhetik maguknak hogy férfit vásárolnak?

Minek? Állítólag ti mindent jobban,erkölcsösebben csinálnátok:-P
Előzmény: dalibaba (4275)
dos48 Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4276

Én ezzel nagyjából egyetértek, egy kis finomítással. Lehet, hogy a LEHETŐSÉG

nem is érdekli a nyüveskéket, mert azt kemény munkával kellene kitölteni.

De miért is érdekelné, amikor megvan az a KÉPESSÉGE, hogy a hátsó gömbölyűvel

meg a felszilikonozott bulaformájú szájával virítson.

Egészen addíg, amíg a hátsó formavilág ólajtónyi lesz, oszt ott a világ vége.

dalibaba Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4275

szerinted a gazdag nők valamit is máshogy csinálnak?
Ébresztő.

Nem; épp csak valami csoda folytán  nagyságrendekkel kevesebben vannak, mint a férfiak (úgy 99 kontra 1 százalék arányban).

Tehát ez a téma nem téma, mert elhanyagolható / mondhatni a kivétel erősiti a szabályt esete.

Ébresztő.

Előzmény: [virgo] (4274)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4274
szerinted a gazdag nők valamit is máshogy csinálnak?
Ébresztő.
dalibaba Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4272

Gondolj Hitlerre vagy Sztálinra.

Jézusmária, már még azok is nők voltak ??????

Előzmény: [virgo] (4268)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4271
Előbb csak szimplán gondolkodni kéne :-]
Előzmény: forintocska (4267)
agicza Creative Commons License 2007.07.18 -1 0 4270
A változások szelét én inkább keresném a társadalom átalakulásában, a fejlődésben, az iparosodásban, mert valahol ott kezdett el recsegni-ropogni az addigi, évszázadokon át stabil berendezkedés, a századvég és a századelő (19-20.sz, természetesen) már az oszlásnak indult, tehát szükségképpen megreformálandó és idejétmúlt szerkezetet láttatta, ahonnan a felfeslett szöveten keresztül már jól látszott, hogy nagyon nagy baj van és ezt lovagolták meg a női aktivisták is. Ekkor és innentől borult a bili, nem kifejezetten csak azért, mert a férfiak elfelejtkeztek volna a kötelességükről. Aztán a háború szépen felgyorsította az egész egyenlősdiért folyó harcot, és a huszas évektől idáig meg már jól láthatóan ment az emancipálódás és a női-férfi szerepek elmosása.

Mostanra viszont ott tartunk, hogy a feministák tulajdonképpen semmi komolyért nem tudnak már harcolni, mert tombol az egyenlőség, és az tűnik degeneráltnak, aki nem emancipunci és kozmó-szingli, hanem él még benne, hogy nőnek nézzék és akként is becsüljék meg. Jogaink már vannak, szerintem éppen elég, nade ahhoz, hogy a férfiak becsülését is visszaszerezzük és ismét nőkként tekinthessenek ránk a szó jól csengő értelmében (és ehhez nem kellene visszamenni a lovagkorba), ahhoz nem ártana tenni is valamit.
Előzmény: chempelophe (4224)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4269

Nahát, nőpárti az nem vagyok. Pusztán igazságpárti vagyok; és nálunk a családban mindenki ilyen, pedig épp a felünk ffi.

A plázacicákról meg az a véleményem, hogy a férfiak mindig is törekedtek arra, hogy a jól fizető állásokat elhappolják és maguk között tartsák. Nőnek olyan nem juthat.

Ebből aztán meg tudják venni maguknak azt a LEHETŐSÉG, de nem KÉPESSÉG hiányában lévő egész fiatal női hadat, akikre aztán azt lehet fújolni, hogy plázacicák...

Előzmény: dos48 (4257)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4268
http://en.wikipedia.org/wiki/Feminazi
Parancsolj.

Nyilván az egyének hatalmát-nemtől függetlenül-korlátozni kell egy demokráciában.
Gondolj Hitlerre vagy Sztálinra.
Előzmény: dalibaba (4263)
chempelophe Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4266
milyen évezredes izére hivatkoztam én?
Előzmény: Oromon (4264)
Oromon Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4264
Nem kell terelni, és nem vagyok sértődős. Beláttad, hogy az évezredes izére hivatkozni tré, vagy beszéljünk inkább a versenyszellemről? ;-)
Előzmény: chempelophe (4258)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4263

Mi az a femináci ???

Férfi megfelelője is van, ami a férfiak hatalmát korlátozza egy bizonyos határ elérése esetén ?

Előzmény: [virgo] (4255)
Oromon Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4261
Bocs, de azt kell mondjam, te nem érted a talpig nőt, vagy érted ugyan, csak megriadtál tőle :-))) Láttad esetleg Molnár Ferenc Ketten Beszélnek c. művének olvasószínházi előadását a Károlyi-kertben? Nagyon jó volt :-)))
Előzmény: Törölt nick (4253)
chempelophe Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4260
minek vadászni, ha nem lehet megenni a zsákmányt?!
...esetleg prémvadász vagy?
Előzmény: Törölt nick (4253)
hgyi Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4259

Szerintem mindjárt a kardomba dőlök - forint nem hajlandó válszolni nekem...

chempelophe Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4258
versenyszellem v. nem?! :)
egyébként verseny izgalma (is) hajtja a fejlődés kerekét, mit kell ezen megsértődni? :P
ehh pasik! nektek már az sem jó, ha csak mulatnak a bogaraitokon?
:)))
Előzmény: Oromon (4249)
dos48 Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4257

Nőpárti erősítést.  Az én fejem kéne ütni legelsősorban.

Előzmény: dalibaba (4251)
Oromon Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4256

Fordítva szokott az lenni, a lehetőség megvan (lásd a törvényeket), a képesség és az akarat nincs (lásd a plázacicákat).

Akiben megvan a szándék és a képesség, az él a lehetőségekkel. Szerintem. Szerinted mire nincs ma lehetősége egy nőnek? Legalábbis elvben? Persze aztán keményen küzdeni kell, de azt a férfiaknak is.

Láttad, amit a tűsarok fórumáról idéztem?

[virgo] Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4255
A lehetőségük is megvolt és megvan,egy bizonyos határig.
Ez a határ pont ott húzódik,hogy amennyiben egy nő feminácivá válik,az ne akarjon már több hatalmat.
Oromon Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4254
Persze, mondani mindent lehet.
Előzmény: forintocska (4246)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4253
kaja? ahh nem érted. te aztán nem vagy talpig nő. ezt buktad. : >
Előzmény: chempelophe (4248)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4252
Ez nem a feminizmus vívmánya. Ez inkább tünet. A nők közérzetének a tünete. Lehet, azt is mondani, hogy tudat alatti tiltakozás a mai társadalmi helyzetük ellen.

Bezzeg a moszlim nők közérzetének az a tünete hogy szülnek 4-5-6 gyereket.Nem akarsz áttérni?
Előzmény: forintocska (4246)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!