Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Dalibaba jött az évezredes izével, ami ma is mindenben gátolja a nőket. Én mutattam pár példát, hogy évezredes izék egycsapásra el tudnak és el is szoktak múlni. Te valóban nem az évezredeket lobogtattad, hanem csak egyik példámat figuráztad ki, bocsánatot kérek, elragadott a saját szavaim szeretete, és nem figyeltem, hogy ez nem ugyanaz a nikk...
Te nem hivatkoztál semmilyen évezredes izére, ezért nyilvánosan megkövetlek, és hajlandó vagyok nőhöz és férfihoz egyaránt méltó elégtétellel szolgálni :-)))
igazán azt szeretném, ha egyik nem körében sem lennének az emberi méltóságot semmibe vevő, partnervásároló-rabszolgatartó igényű egyedek.
Ha a nők igazi értékei kerülnének megbecsülésre - és nem a műmellekkel, szájakkal és egyéb alkatrészekkel lehetne sikereket elérni - a társadalomban pedig állandó megvetést.
Vitathatatlan gazdasági tény, hogy a kereslet határozza meg a kinálatot. Tehát a bulaszájú nő a következmény; az ok a piszkosfantáziájú és vastagpénztárcájú férfi...
Meg kell viszont jegyeznem, hogy azok a férfiak, akik az ilyen nőket preferálják, korántsem a fene nagy intelligenciájukkal és a munkabirásukkal szerezték a merdzsóikat meg a milláikat; hanem bűnöznek, kapcsolatrendszert épitenek, maffiahálózatot - de minimum hogy korrupcióhegyeket görgetnek minden szférában.
A nőknek viszont, akik ezekkel a lehetőségekkel kevésbé élnének, - és persze ha akarnák, sem hagyják nekik - marad a nyomor vagy a prostitució - és a mindezzel együttjáró össztársadalmi megvetés.
Mert ezt észreveszi és súlyosan meg is itéli a társadalom - ám a férfiak berendezkedését, amely mindezt generálja, nem illik bolygatni. Mint ahogy a férfiak erkölcseire sem találtak ki jelzőt, a nőkétől viszont hemzsegnek a szótárak. Érdekes különbség ahhoz képest, hogy közismerten a férfiak erkölcsei állnak jóval lazább lábakon.
A gyengébbet és kiszolgáltatottabbat mindig könnyebb és kockázatmentesebb rugdosni és bűnbakká tenni.
'meg tudják venni maguknak azt a LEHETŐSÉG, de nem KÉPESSÉG hiányában lévő egész fiatal női hadat, akikre aztán azt lehet fújolni, hogy plázacicák'
Fordítva. A lehetőség mindnekinek megadatik, a képesség szokott hibádzani a plázacicáknál, ha persze te is az intellektust érted képességek alatt. Persze, alulképzettek mindig akadnak a plázacicák között, azok lovagolják meg a pénzes merdzsós yuppiekat és a kigyúrt kopaszokat is, de az megint más kérdés, ezeknek a női nehézbombázóknak ez a terep remek lehetőségeket kínál... Ja, szívesen hallanám tőled a plázacica definícióját, lehet, hogy más halmaza gondolunk...
A femináci a közönséges feministának az a fajtája, amely nézeteit tekintve szélsőségesen férfigyűlölő, minden baj okának a férfiakat látja és női hatalomátvételről fantáziál. Ha írásaiban a 'férfi' helyett rendre a 'zsidó', 'nő' helyett a 'keresztény' szavakat írnánk be, már régen a bíróság előtt állna rasszista gyűlöletbeszédért.
A változások szelét én inkább keresném a társadalom átalakulásában, a fejlődésben, az iparosodásban, mert valahol ott kezdett el recsegni-ropogni az addigi, évszázadokon át stabil berendezkedés, a századvég és a századelő (19-20.sz, természetesen) már az oszlásnak indult, tehát szükségképpen megreformálandó és idejétmúlt szerkezetet láttatta, ahonnan a felfeslett szöveten keresztül már jól látszott, hogy nagyon nagy baj van és ezt lovagolták meg a női aktivisták is. Ekkor és innentől borult a bili, nem kifejezetten csak azért, mert a férfiak elfelejtkeztek volna a kötelességükről. Aztán a háború szépen felgyorsította az egész egyenlősdiért folyó harcot, és a huszas évektől idáig meg már jól láthatóan ment az emancipálódás és a női-férfi szerepek elmosása.
Mostanra viszont ott tartunk, hogy a feministák tulajdonképpen semmi komolyért nem tudnak már harcolni, mert tombol az egyenlőség, és az tűnik degeneráltnak, aki nem emancipunci és kozmó-szingli, hanem él még benne, hogy nőnek nézzék és akként is becsüljék meg. Jogaink már vannak, szerintem éppen elég, nade ahhoz, hogy a férfiak becsülését is visszaszerezzük és ismét nőkként tekinthessenek ránk a szó jól csengő értelmében (és ehhez nem kellene visszamenni a lovagkorba), ahhoz nem ártana tenni is valamit.
Nahát, nőpárti az nem vagyok. Pusztán igazságpárti vagyok; és nálunk a családban mindenki ilyen, pedig épp a felünk ffi.
A plázacicákról meg az a véleményem, hogy a férfiak mindig is törekedtek arra, hogy a jól fizető állásokat elhappolják és maguk között tartsák. Nőnek olyan nem juthat.
Ebből aztán meg tudják venni maguknak azt a LEHETŐSÉG, de nem KÉPESSÉG hiányában lévő egész fiatal női hadat, akikre aztán azt lehet fújolni, hogy plázacicák...
Bocs, de azt kell mondjam, te nem érted a talpig nőt, vagy érted ugyan, csak megriadtál tőle :-))) Láttad esetleg Molnár Ferenc Ketten Beszélnek c. művének olvasószínházi előadását a Károlyi-kertben? Nagyon jó volt :-)))
versenyszellem v. nem?! :) egyébként verseny izgalma (is) hajtja a fejlődés kerekét, mit kell ezen megsértődni? :P ehh pasik! nektek már az sem jó, ha csak mulatnak a bogaraitokon? :)))
Fordítva szokott az lenni, a lehetőség megvan (lásd a törvényeket), a képesség és az akarat nincs (lásd a plázacicákat).
Akiben megvan a szándék és a képesség, az él a lehetőségekkel. Szerintem. Szerinted mire nincs ma lehetősége egy nőnek? Legalábbis elvben? Persze aztán keményen küzdeni kell, de azt a férfiaknak is.
A lehetőségük is megvolt és megvan,egy bizonyos határig. Ez a határ pont ott húzódik,hogy amennyiben egy nő feminácivá válik,az ne akarjon már több hatalmat.
Ez nem a feminizmus vívmánya. Ez inkább tünet. A nők közérzetének a tünete. Lehet, azt is mondani, hogy tudat alatti tiltakozás a mai társadalmi helyzetük ellen.
Bezzeg a moszlim nők közérzetének az a tünete hogy szülnek 4-5-6 gyereket.Nem akarsz áttérni?