Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Te most pont olyan hülye vagy - és ez csak a politika miatt on - mint don Francesco Fittelini* akkor, amikor azt mondta, hogy el lehet menni Szlovákiába.
Hát bizonyos mértékig talán azért emberibb lenne szánni. Ne add oda neki a vesédet, persze, és ne fogadd a házadba, de azért csak úgy elfordulni, hogy őbaja, az elég durva. Szerintem.
én évekig éltem drogosok között.Volt hogy nekem kellett megszúrni valakit mert annyira remegett hogy nem találta a vénáját. Bennem volt és van sajnálat,benned úgy látszik,nincs.
Aki azt mondja, hogy jelentős női feltalálók, tudósok nincsenek, az ugyanolyan durván hazudik, mint aki azt mondja, hogy a férfiak találmányai nagyrészt a fegyvergyártáshoz kapcsolódnak. Ordas baromság mindkettő.
sokat..sajnos kénytelen vagyok foglalkozni velük...inkább te nem tudsz semmit...gondolom nem láttál még olyan gyereket, aki eladta a lakást cuccait, hogy meglegyen a pakk...én igen....gondolom még nem láttál élőben egy drogos gk feltörőt....én igen...gondolom nem láttál még anyagért vergődő nyomorultat, aki az anyját is kinyírta volna az anyagért...én igen... erről ennyit..
TE! te hárítod rám, és az összes férfira pl .a kurvák minden kínját...mert hiszen a flrfiak tehetnek mindenről, ugye? mellesleg nem vagyok hímsoviniszta....rosszul gondolkodsz, a feminista fordíttottja a hímsoviniszta....én nem vagyok az, majd ha én is olyat mondok, hogy a nők 99%-a nem jó ember,ahogy te állítottál ilyet, akkor hímsoviniszta leszek, ...addig sajna ez nem ül....
Korábban egy ledöfött, vérző, haldokló nőt soppingolás céljából többször átlépő majd mobillal lekattintó nőről tettem be egy hírt.
A többi néma csend.
Ahogy olyat se nagyon láttam még, hogy út mentén elakadt autóson (nőn vagy férfin, netán kisgyerekes családon) segíteni nő megállt volna. Férfit megállni sokszor láttam, álltam meg segíteni én is. Az utolsó három balesetnél - tehát nem műszaki gondnál, hanem emberek sérülésével járó balesetnél - ahol segíteni megálltam, azt láttam, hogy a segíteni megállók mind egy szálig férfiak voltak. Nő egy se volt, egyiknél se. Lehet, hogy véletlen volt, lehet, hogy nő éppen nem autózott arra, de azért elgondolkodtató.
Egyszer vett fel egy lány, amikor ifjú fejjel stoppoltam. Nem ijesztő a külsőm. Férfiak sokszor vettek fel, de csak egyetlen egy lány akadt. Gyönyörű, értelmes, kedves fiatal nő volt. Biztos feminista is :-)))