Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
hahahaaa..sokszázadszorra mondom, bár hiába, hogy bármenyirre küldetéstudatos, fasisztoid szerencsétlen is vagy NEM TE KÉPVISELED A NŐI NEMET....tehát ha azt írom hogy hülye vagy, az kizárólag neked szól....ezt a nők akik ide írtak megérteték, csak te nem rendelkezel elég értelemmel ehhez........szal gyorsan keress vissza tőlem olyat, hogy mondjuk a nők 99%-a büdös kurva....ha nem talász- mert nem fogsz- akkor el is gondolkozhatsz ( ezt csak úgy mondom, mert nem tudsz) a saját beírásodon....
muahahahahahahaaa.....mit okoskodsz te bohóc? azt írtad ELENYÉSZŐ számban...magyarul beszélő embernek ez nyilvánvaló jelentést hordoz, azt jelenti hogy kurvára kevés...a tólnyomó rész azt jelenti hogy a legtöbb....te pedig az elenyészőt használtad....ezt sajna nem magyarázod ki....legközelebb figyelj, mert hiába próbálod a férfigyűlöleted palástolni, sokszor elveszted a fejed, és leírsz olyanokat, amitől kilóg a lóláb....egyre jobban égeted magad, de legalább vicces vagy:))))))))))
Elég egyértelmű az a mondat egy magyarul beszélő ember számára. Azert elég pofátlan hazudozó vagy te,hallod! Tekeregsz mint a kígyó,végül engem vádolsz meg a dolgok csűrés-csavarásával. "ügyes"-mondaná az amerikás magyar.
Nem azt állítottad hogy "nem mind",hanem azt,hogy a férfiak közt alig van jó ember,bezzeg a nők között,ott aztán dögivel.
forintocska válasz | megnéz | könyvjelző 2007.07.13 14:57:17 (2931) Válaszoltam arra is röviden. Megismétlem: Vannak a nők között is elenyésző számban agresszív emberek, úgy mint a férfiak között elenyésző számban jó emberek. Előzmény: Oromon (2924)
nem, baba, nem azt mondtad, hogy nem mind jó....azzal egyetértettem volna...azt mondtad a férfiak között elenyészően kevés a jó ember....a különbséget zongorázni lehetne....
Na és vajon miért nem jutnak el a nők odáig, hogy filmre veszik, netán a kiszolgáló személyzet üzletileg érdemesnek tartsa filmre venni az ő szennyesüket?
Lélekszám tekintetében éppannyian lehetünk - e tekintetben miért ilyen egyoldalú az arány?
ha el akar menni egy nő xy szakmába dolgozni, akkor ezt megteheti, ezt nyilvánvalóan igaz...innentől kedve nem lehet dizskriminációról beszélni....ki a franc tehet arról, hogy inkább kelemenanna lesz sok nőből ahelyett hogy politikusnak menne....szal az, hogy nincs 50% mindenhol, ez korántsem diszkriminatív... mesterségesen felállítani az arányokat, na az a diszkriminatív, és elnyomó ....tessék elmenni politikusnak, és nem rinyálni, hogy nekünk az kell! azonban továbbra sem látom az uránbányában való női részvétel 50%-ra való emelését....efölött mindig jótékonyan elsiklotok....vagy csak a jó kell? így hiteltelenné válik ez az egyenlőség duma...megjegyzem, megfigyeltem, hogy a 60 as IQ val rendelkező emberek aránytalanul kevesen vannak az agysebészek között....ezt a diszkriminációt...azonnal követelem a 60 vagy azalatti IQ val rendelkező emberek jogait, hogy agysebészek lehessenek!
Azzal te tartozol elsősorban. Te kezdted úgy, hogy "Nem vagyok én férfi...", én csak reagáltam. Semmivel sem nagyobb hülyeséget, mint a te eredeti - semmivel nem igazolható - állításod.
Igaz, bár annyiban nem marginális, hogy forintocska szívesen bezúzna pár itt idézett tanulmányt. Pedig nem hiszem, hogy a skolasztika lenne a filozófiája :-)
Tuggyafene, szerintem elég sokat bezúztak a régi tudásból, és elég sok dologban überdogmatikusak voltak, de persze, volt erényük is bőven - mindazonáltal a kérdés ontopik jelentősége marginális.
OFF
Még megvárom, hogy dalibaba megbocsát-e, aztán húzok vízszintesbe. Jóccaka.