Van 2 Erdélyi kopasznyaku majha a szomszédban :) Őket nem viszem :) 14 csirke ( még veszek vagy 20 naposat meg 50 totyit keltetni :D ) Van még a bütyi gunár meg a 4 tojója (ezek is csak görbét tojnak még:( ) március végén jön a 2 kecsó ennek vonzata,hogy jön még egy tucat feljelentés :) valószínü. 1 kutya 2macsek 1 görény. Így kevés a farm :( De majd ott :) HMMMMMM :D Még stjucc is lesz :) Vagy nem.De az biztos :)
azért mert perverzek :D enyém is beprobálkozott a fehér tojonmál...de nem jött össze neki pedig dolgozott rajta rendesen..:D:D:D nekem még ma se volt se kacsa se liba toji....:( már nagyon comoju vagyok:((
a magyarkacsáim elkezdtek tojni,ja és ma reggel megint megtojt a libám csak azt nem értem hogy a magyargácsérom és a némagácsérom miért pitélné libatojóimat?
Milyennek találod? :) Nem szeretnék alkudozni. Ott is jó helye van a pénznek. Remélem,hogy el fog férni minden és mindenki ekkora földön :) És szerintem jó helyen is van.
F@szig érő sárvan... halastó az udvarba, libál nem győznek cicmeregni, a fehér tojó már lassan kifakul a sok víztől :D nameg a gúnár polírozza:P vagyis csak probálja :/
de már jólenne ha lenne valami!!! csóri pulykám alá meg nem tudok mit rakni!!! :@
Idegeljél még minket nyugodtan hogy már keltetőbe van a guta megüt a zabszem a seggemben hogy vajon mi lesz :D:D:D:D:D:D:D viszont meglestem és a tavalyi 1 megmaradt libusom az tojo, idén már neki is kell tojnia szerintetek?? :D juliusi a libuska.
Hát (háttal nem kezdünk mondatot) :D de nem vigasztaltál meg :) Első libák amik megmaradtak szülőnek. Így ebből a fajból első gyerekes leszek és türelmetlen várom a fejleményeket :)
Én már 16 tojásnál tartok és még szerintem lesz. Naponta rakom a keltetőbe a tojó fészek fölött az infra amíg hidegek voltak illetve elektronika vezérli ha a /házukban a hőmérséglet 3-4 fok alá hül/. Az egészet nem fűtöm csak a fészekre koncentrálok. Remélem lesz szépen apró liba.
Én nagyon keményen etettem öket egész télen pl zöld növényekkel is. Egy cimbinek zöldség nagykere van és a kicsit kehes dolgokat kapták enni a jégcsap retek-hagyma/ zöld/ káposzta volt szépen nekik.
Láthatóan lesz értelme.
Már az első keltetőbe rakott tojásokban felfedezhetők a picik korai szakaszban.
Ha ez vigasztal, nekem tavaly a korai libánál elmentem egy táposhoz, libatápért és azt mondta, hogy liba csak április-májusba van, és csak ekkor lesz libatáp is... Igaz azóta semmit nem vettem ott, és nem is fogok, de a lényeg, hogy a nagy szezon ekkor van. És valóban a kisebb nagyobb tenyésztők ekkor hordták főleg a libákat, mi meg már vágtunk belőle, mikor más a napossal bajlódott.
szioka igen vidd be és fektetve tárold 10-15-fokos helységben és lehetőleg páratartalom is legyen, naponta forgasd meg őket
Milyen libád van? még nekem se tojnak de a fehér tojom ma megkapta az ívet a bütykösömtől gunártól :D remélem akkor hamarosan nekem is fognak tojni. amugy meg a tojásokat 10 napig max 14 napig tarthatod el.