Köszi Atis. Ma vagyok Krisztusi korban (33) iszogatok és veretem a Robbie Williams koncertet dvd-n. Jeeeeeeeee..... tehát lazán pölöntézgetek csokifejű uborkák.
mikor azt mondtam hogy mindenki legyen olyan ügyes, gyors, kitartó mint én azt ugy gondoltam hogy hozzámedződtök nem én gyengülök :P edzetek kölykök!!!
amúgy elburkoltam a csodamotorommal a villamossínen de már csak kevés vért vesztek 1-1 nap :( .....(bélának üzenem ezért nem mentem all star edzésekre)
amúgy meg melózok sokat (apropó:szólítsatok a becenevemen ŐRMESTER ÚR-nak)
oszt ha van hely a cserepadon és van esély pályáralépni (csak az menjen fel helyettem aki gyorsabban futja a 40yardot mint én) akkor játszanék már egyet (meg má jó lenne nyerni is)
A számom 70/318-45-59. Mindenképpen szükségem van arra a 2db színes igazolványképre legkésőbb holnap (szerdán). Hívj fel, hogy hol, mikor tudnád ideadni.
Gerit hivd fel és beszélj vele. Kellenél edzésekre mert nemfogsz tudni mit csinálni meccsen. A te érdekedben mondom. Énmeg lefeküdtem ma aludni hogy ne legyek olyan szar mint pénteken és kicsit később ( fél8körül ) keltem fel mint kellett volna :S sry :( télleg atomhülye vagyok :(
Ismét megkérnék vkit, ha délután kocsival jön edzésre, akkor legyen olyan kedves és vigyen el engem is! Linea nyelviskolában (bíróság mellett) leszek fél6ig!