Keresés

Részletes keresés

Peaceful Creative Commons License 2008.11.19 0 0 3196
Megérkezett az első áru!!! Hooray! (English:)

Peaceful

Ne adjátok fel a reményt:)
John Zero Creative Commons License 2008.11.19 0 0 3195
kopika79:
Ha ennyire nem tudsz angolul, akkor én lehet, hogy a helyedben megvárnám amíg a PayPal elkezd magyarul beszélni.

Vagy pedig meg kell tanulni angolul.

Legközelebb tőzsdézni fogsz angol weboldalon, úgy, hogy egy kukkot se értesz?
Előzmény: kopika79 (3193)
digicat Creative Commons License 2008.11.19 0 0 3194
1) Ha ilyen szinten nem érted a nyelvet, akkor a _saját_ érdekedben ne használd a PayPal-t és az eBay-t (és semmilyen pénzzel kapcsolatos oldalt, ahol nem érted _nagyon_ pontosan, hogy mi történik és mik a szabályok), mert a saját hibáid miatt nagyot fogsz csalódni, és könnyen át is verhetnek (ami pénzveszteséggel fog járni).
2) Szótár
3) Ha már megnézted, hogy a withdraw kivétet jelent, akkor tudni fogod, hogy a saját bankszámládat kell megadni (nyilván valósat, mert oda utalják a pénzed), és csak forintszámlát fogad el. Ha hibász számlát adsz meg, azért pénzbütetés jár.
Előzmény: kopika79 (3193)
kopika79 Creative Commons License 2008.11.19 0 0 3193

előre is bocsi mindenkitől a hülye kérdés(ek)ért, de nagyon új vagyok, most regelek először, és egyáltalán még ilyen internetes fizetés dologban sem voltam még sosem, tehát:

regeltem a paypal-ra, megerősitettem, rákattintok hogy "withdraw" (azt se tudom mit jelent igazából), de mondták hogy itt kellen ki tölteni, na most itt kéri a bank nevét és számlaszámot (ha jól értelmezem), itt valós bankszámlaszámom kellene megadni? vagy mire mondják azt hogy virtuális bankszámla?

digicat Creative Commons License 2008.11.18 0 0 3192
Baloldalt keresd meg a Keresés szövegdobozt, oda írd be, hogy refund, majd klikkelj az OK gombra. A találatok között ott lesz ugyanez a kérdés másoktól, nézd meg azokra mit válaszoltak, és máris tudni fogod a választ (pl. 2214, 2425, 2652) ;-)
Hasznodra lesz a visszaolvasás, mert sok okos dolog van leírva a topikban.
Előzmény: zs2994 (3191)
zs2994 Creative Commons License 2008.11.18 0 0 3191
ok ! kösz ...
és mennyi az átfutási idő ( kb) ???

Előzmény: digicat (3190)
digicat Creative Commons License 2008.11.18 0 0 3190
Picit visszaolvasol, vagy rákeresel a refund-ra a topikban vagy a PayPal helpben, és máris kiderül, hogy a refund (nagyon kevés kivétellel) oda megy vissza ahonnan küldted, tehát ha bankkártyával fizettél, akkor bankkártyára.
Az "átváltás magyar forintra" környékén kellene is lásd, hogy transfer to credit card vagy valami hasonlót.
Előzmény: zs2994 (3189)
zs2994 Creative Commons License 2008.11.18 0 0 3189
sziasztok ..
elözmény:
(van csomagom , ami eltünt igy az eladó visszautalta a vételárat , kaptam is egy emailt a paypal-tól..)

de belépve a főoldalra sehol nem látom a visszautalt xx dollárt !!!
ha az ebay-en rámegyek a termékre és kérek paypal "tranz. követést" akkor ott megvan az a sor hogy : refund xx dollár majd átváltás magyar forintra stb stb ...

mikor fogom látni az összeget ? vagy ez majd visszautalodik a bankkártyámra? vagy nekem kell visszautalni "kézileg" ??

huuu--remélem érthetően irtam le :)

köszönöm
csabi

blaze73 Creative Commons License 2008.11.17 0 0 3188
Igen, jomagam sem tudok belepni es fizetni :(
Telefonos ugyfelszolgalat nevetseges.
Supervisor-t nem kapcsolnak : a megigert visszahivas elmarad.
Szanalmas :(

Eddig a "Contact us" vagy "Help" linkek alatt elojott a "My Account" de mar ez a trukk sem mukodik :(

Nem tudom kifizetni a szamlakat es ez irto kellemetlen es bosszanto !
PayPal monnyyyyyonle ! :(
Előzmény: deadlydom (3186)
digicat Creative Commons License 2008.11.16 0 0 3187
Biztos, hogy ez PayPal-es kérdés?
Ha esetleg eBay lenne, akkor az eBay topik és az eBay help help segíthet.
Előzmény: lenshood (3184)
deadlydom Creative Commons License 2008.11.16 0 0 3186
Nem sokat.Azt hogy vársz.Nem vagy egyedül.Nálam (és még rengeteg másnál) ugyanez hetek óta.Már feltúrtam a netet és kipróbáltam minden lehetséges megoldást,de a gond a Paypalnál van.A help centerük sem tud megoldást nyújtani...ezen a linken elég sok mindent megtudhatsz a dologról...vedd fel a kapcsolatot az eladóval és meséld el a dolgot.

http://paypal.lithium.com/pdn/board/message?board.id=basicpayments&thread.id=27277&view=by_date_ascending&page=1

Előzmény: Fender86 (3183)
boxer-gs Creative Commons License 2008.11.16 0 0 3185
Levélben. Aztán türelmesen várod a negatívat és hogy felnyom-e az eBay-nél és azok mit lépnek.
Előzmény: lenshood (3184)
lenshood Creative Commons License 2008.11.16 0 0 3184
Üdv urak. Megnyert cuccot, hogy lehet visszamondani? Kiderült, hogy nem kell. Ez van
Fender86 Creative Commons License 2008.11.16 0 0 3183
Sziasztok!

Pár napja azt tapasztalom,hogy nem tudok belépni a PayPal rendszerébe.
Amikor beírom a mailcímet és a jelszót,ezt írja ki.
Mi lehet a probléma,illetve a megoldás?
Elég rosszul jön ki,mikor fizetnék Ebay-en és nem tudok.:(

Mindenkinek köszi aki válaszol!

Üdv!
Fender86
digicat Creative Commons License 2008.11.15 0 0 3182
Most nézem, hogy Visa kártyára is ki lehet kérni a pénzt, a díja 0 EUR. Ezt próbáltad?
Előzmény: Törölt nick (3057)
digicat Creative Commons License 2008.11.13 0 0 3181
"az lenne a problémán, hogy kimertült a paypal virtuális bankszámlám, és nem tudom, hogyan kell újratölteni."
Top Up.

"Kér még hozzá valami 4számjegyű kódot, de nem tudom honnan kéne szednem."
A 400 ft-os terhelés közleményében van. Keress rá az EXPUSE szóra a topikban.
Előzmény: Zolinymusz (3180)
Zolinymusz Creative Commons License 2008.11.13 0 0 3180
sziasztok!

az lenne a problémán, hogy kimertült a paypal virtuális bankszámlám, és nem tudom, hogyan kell újratölteni. Kér még hozzá valami 4számjegyű kódot, de nem tudom honnan kéne szednem.
tara Creative Commons License 2008.11.12 0 0 3179
Bocsánat, elírtam, természetesen 336 a deviza eladási. Viszont a Paypal-nál tovább csökkent 315-re. Attól félek, hogy ez csak akkor igaz, ha az én számlámra érkezik a font., vagy ez mindkét irányba ennyi?
Előzmény: Törölt nick (3178)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.12 0 0 3178
a paypal azon az árfolyamon vált, amit ott kiír, és ekkor a számlád már forintban terhelődik... ha a bank vált, az csak később derül ki, mennyi lesz az árfolyam, de általában ez a kedvezőbb, bár mostanság nem ennyire egyszerű a helyzet a nem túl stabil árfolyamok miatt... gondolom a 236 csak elírás, mert ha nem, akkor veszek fontot...;)
Előzmény: tara (3177)
tara Creative Commons License 2008.11.12 0 0 3177

Tudna valaki segíteni?

Mostanában a magyar bankok napközben is változtatják az árfolyamokat, így a legutóbbi vásárlásnál elég rosszul jártam, mert még tetejébe 2-3 nappal később, a könyveléskori árfolyamon számolnak, amit fizetéskor még nem lehet tudni. Mi van akkor, ha azt választom, hogy a Paypal konvertáljon? Pillanatnyilag a Paypalnál 1 fontra 320 körüli összeget írnak, viszont a CIB-nél egy font deviza eladási árfolyama 236 felett van (reggel még kevesebb volt). Most akkor a Paypal-nál ezzel számolják ki, hogy mennyi ft-ot vonnak le a számlámról v. ez csak visszafelé ennyi? És mikor konvertálnak, azonnal v. náluk is később történik ez?

Előre is nagyon köszönöm

Peaceful Creative Commons License 2008.11.11 0 0 3176
Először a Te hozzászólásodat olvastam el. Meg is ijesztett...

De végűl levelezés az eladóval, és küldi.

Kösz a segítséget:

P.
Előzmény: digicat (3172)
Peaceful Creative Commons License 2008.11.11 0 0 3175
Sziasztok!

Jó hírem van. Felvettem az eladóval a kapcsolatot. Minden rendben van. Holnap szállít.

Ő egy nagyon kedves eladó, ami nem mindegy.

Érdekes és kellemes módon végül is úgy tünik összejött az üzlet.

Mint előző beírásomból kitünik, eléggé biztos voltam benne, hogy nem sikerűl.

9 nap múlva leírom, hogy megérkezett-e a az áru, jó?

Üdv. és sok szerencsét Neked (is):

P.
Előzmény: robertxyz (3173)
deadlydom Creative Commons License 2008.11.11 0 0 3174
borgel-még mindig megvan a hibaüzenet?megoldás?Már végigtúrtam a netet,kipróbáltam minden lehetséges tippet/ötletet,de még mindig ugyanez nálam is napok óta...
Előzmény: borgel (3127)
robertxyz Creative Commons License 2008.11.11 0 0 3173
Szia!
Majd légyszi írd meg mire jutsz az eladóval, én is hasonló helyzetben vagyok csak én még nem rendeltem meg , néztem az árúkat de kiszúrtam h az eladónál ki van írva h nem feltétlenül szállít (reserve the right to do not ship) unconfirmed címre.

Írtam neki levelet visszaírta h nagyon sajnálja de ők csak paypalos címre tudnak szállítani, Erre írtam hogy de az én címem jól van megadva csak nem tudom konfirmálni mert magyar cím és belinkeltem neki az előbbiekben említett szabályzatmódosítást:
"Ship to unconfirmed addresses for eBay sales - Now you can ship to unconfirmed and confirmed addresses and eligible sales are covered."
Most várom a válaszát.

Kíváncsi vagyok te mire jutsz!
Előzmény: Peaceful (3171)
digicat Creative Commons License 2008.11.11 0 0 3172
Lásd 3168. hsz. 1. pont. Legalább ennyit illene visszaolvasni.
Előzmény: Peaceful (3171)
Peaceful Creative Commons License 2008.11.11 0 0 3171
Sziasztok! Nagy kérésem lenne! Most vásároltam (próbáltam-próbálok) először PayPal
segítségével az Ebay-on. Namármost, ki is néztem egy árut, lecsaptam rá, átutaltam a PayPalra a pénzt, ahol aztán meg is jelent az eladó nevével, összeggel.
Két levelet is kaptam az eladótól. Az első szerint küldi az árut, csak nem tudja mennyi idő alatt jut el hozzám "Hungary"-ba, mert ide még nem szállított, pedig nem csak Amerikába szállít, hanem világszerte. De minden okay volt.
Utána jött a következő levél, hogy az "addressem nincs konfirmálva", és tegyek valamit ennek érdekében, ha (A MÁR LEÜTÖTT!) árut meg akarom kapni.

Lehet, hogy nagyon ostoba előttetek a kérdésem, de - mint írtam - először vásárolok PayPal segítségével, és most teljesen bizonytalan lettem: mi ebben az esetben a konfirmálás? Hogyan tegyem meg? Melyik PayPal oldalon??? Fontos lenne a segítségetek, minél előbb, mert gondolom az amerikai eladó várja a konfirmálást, no meg én is szeretnék megtanulni alaplépéseket (ezek szerint...).

Nagyon magabiztos voltam, amikor az árut lecsaptam, de tudtam, van PayPalom, úgy könnyen megy a dolog...:( Hát nem.

Segítsetek!!!!

Kösz.:

Peaceful
Előzmény: digicat (3170)
digicat Creative Commons License 2008.11.10 0 0 3170
Lásd 3168. hsz. 3. pont. Fogadni mernék, hogy nem viccből írta ki.
Lehet próbálkozni közvetítőkkel is (pl. uspack.hu, myus.com).
Előzmény: robertxyz (3169)
robertxyz Creative Commons License 2008.11.10 0 0 3169
Köszönöm a válaszod!
ezekszerint akkor ahol ki van irva hogy nem szállít unconfirmed cimre onnan nem küldik ki hacsak nem egyeztetek az eladóval , mivel magyar cim nem lehet confirmed?
Előzmény: digicat (3168)
digicat Creative Commons License 2008.11.10 0 0 3168
1. Nem, mivel magyar cím nem lehet confirmed. Ha amerikai címed és kártyád van, akkor a válasz igen (angol és kanadai cím is lehet confirmed).
2. Nem. Ha nincs elég pénz a PayPal egyenlegen, akkor a kártyát terheli.
3. Nagy valószinűséggel nem szállít, ezért írta ki. Viszont lehet kérdezni, az nem kerül pénzbe (szigorúan licit előtt!). Na meg lehet idézni egy nemrégi szabályzatmódosítást, mivel elsősorban a biztosítás miatt küldték csak confirmed címre.
4. Igen.
5. Ezt te állíthatod be, akár vásárlásonként is. Lásd itt.. Fizetés előtt mindig kiírja milyen összeget terhelne, így megnézheted mindkét változatot.
6. Teljesen mindegy.
Előzmény: robertxyz (3167)
robertxyz Creative Commons License 2008.11.10 0 0 3167
Hali
Lenne 1-2 kérdésem..
1, regeltem paypalra várom a kártyám hogy tudjam verify-olni magam, ez jelenti ugye a lakcím confirm et is?

2,Ha hozzáadom a kártyát meg lehet oldani valahogy hogy ne tudja terhelni a kártyát csak a paypalon lévő összeget tudja felhasználni? , mert kártyát kénytelen vagyok megadni hogy confirmed legyen a címem :S.

3,Ha ebayen oda van irva h " We reserve the right not to ship to any unconfirmed PayPal addresses. " stb akkor ugye nem szállít ha nem confirmed a címem?

4,Ha utaltam a paypalra pénzt akkor először onnan vonja utána terheli a kártyát?

5,D Ha a kártyát terheli akkor is a paypal vált , mintha az accounton lévő pénzt váltaná .. elég rosszul...?? vagy akkor már a saját bankom vált jóval kedvezőbben.

6,Néztem rengeteg helpet paypal regisztrációhoz de abban még mindig nem vagyok biztos hogy a címet hogy kell kitölteni, ékezet nem számít azt mondták de az utca házszámot ugy adjam meg pl : Kokorcsin utca,8
vvagy hogyan?

Előre is köszönöm!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!