Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Ezt nem értettem, egyáltalán miért kezdték árulni? Anno azt hittem, hogy lesz valami saját verziójuk, de amikor láttam, hogy annyi az egész, hogy a hátoldalon van egy hp gravír... minek? Mintha a BMW M3-ast árulnák VW jelvénnyel...
Hewlett Packard has decided to ditch reselling the Apple iPod players under it’s own name due to directional changes in the company. All sales of HP's re-branded iPods will cease by the end of September 2005.
Én ezzel próbáltam elsőre, mivel fogalmam sincs a formátumról, és így működött hullámos hosszú ékezetekkel. Feltöltöd a txt fájlt, és utána letöltheted zipben a kész notes fájlokat. Ez elég fapados, mert megtaláltam az amerikai alkotmányt pl. html szerű formátumban, hiperlinkekkel, az elég frankón működik, csak az a baj, hogy a html-hez se nagyon értek... Majd jön ghost és séróból nyomja :-))
Ez azert van mert addig lathato meghajtokent amig az itunes szinkronizal. Ezt ki lehet kapcsolni es akkor mindig latszik de ilyenkor neked kell majd kezzel levalasztani. Radugod az ipodot es az itunesban edit -> preferences -> ipod -> enable disk use
Uuu kitaláltam! :)
Mi lenne ha mindenki felrakna egy képet az ipodjáról, miközben hallgatja, vagy nem.
Mint az ipodlounge weboldalon... Hát nem izgi? Rossz ötlet?
Üdv.M
"Itt kissé eltávolodunk a topictól, de a FhG codec véletlenül a royaltiktől drága, amit a FhI-nek fizet a sw szerzője"
igen, darabonkent 25 USD, vagy evi 50.000 USD atalany. ha mar kicsengette az Apple helyettem, hulye leszek nem hasznalni.
"A lame pedig nem is mp3 encoder, mint tudjuk - LAME=Lame Ain't an MP3 Encoder"
a vegeredmeny MP3, tokmindegy milyen szlogeneket talalnak ki ra.
"Az hogy mitől lassúbb, nem tudom, de talán a lame kódja jobb"
ez hulyeseg, mivel az FhG cucca nem opensource, ezert nem tudod osszehasonlitani. egy teny: LAMEmel kodolt cuccok dekodolasaval akadt mar gondja 1-2 eszkoznek. FhG codec eseteben meg soha.
"Nem véletlen, hogy az FhG codecből is sokkal jobbat tudott Radius heggeszteni"
ez megint csak hulyeseg, mivel sem a Radium, sem mas harmadik fel nincs a kod birtokaban. a Radium mindossze egy patchet keszitett anno az 1.7es FhG codechez, amivel 1-2 dolgot kiiktattak, es igy gyorsult a kodolasi ido talan 10%ot.
en is berhelek neked holnapra "jobb" windowst, ami ketszer olyan gyorsan bootol, mert csak a driverek felet tolti be.