Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
(bár lehet, hogy jóindulatuk magyarázata a randaságom vala, hihi...)
Erre ugye minima kalkula is illendő azt válaszolni, hogy dehogyis vagy te ronda - ami valóban nem is üres fecsej, hiszen itt lejjebb kiderült, hogy a képeid megtekinthetők e nemes fórumon :-)))
igazad van...hímsoviniszta az, aki nem hiszi el buta arcal amit a feminácik állítanak, netán véleménye is van......olyasmi lehet ez mint az osztályellenség, ugye?
tehát vannak a férfiak által kollektíve a nők ellen elkövetett bűnök? mik azok? a nők áldozatok a férfiak eredendően bűnösek....aha muhahahahahahaaa...cseréld magadban színesre a monitort, meglehetősen monokrom...persze egyszerűbb fekete fehérben látni a világot, ugye?
Sajnálom, szívesen felteszem bármilyen kérdésedet újra, általánosságban, vagy éppen bárkinek, de neki nem.
Tudom, ómódi dolog, hogy a férfi szavában jobban lehet bízni, mint egy háromszor lepecsételt szerződésben, de amennyire lehet, igyekszem tartani magam ehhez az elavult szabályhoz. Nem sikerül mindig, de megteszem, ami tőlem telik.
Amúgy az én kérdésemre adott válaszát ismerve, nem mindegy, mit válaszolna a tiedre?
Én viszont korrekt próbálok lenni, és mindemellett mindent a nevén nevezni. Ezért a hülyéket is hülyéknek nevezem. De tudod mit: szűk látókörű és hazug is vagy.
Talán ott kéne folytatni ahol tegnap este abbahagytuk.
Ameddig egyfelől ezt papolod: Vannak a nők között is elenyésző számban agresszív emberek, úgy mint a férfiak között elenyésző számban jó emberek. másfelől ezt: Tudod, nagyon nem tetszik, hogy egy női politikusnál, nem csak simán azt mondják hülye, balfácán, hozzánemértő, stb. hanem rögtön a külsejét a nemét, a szexusát emlegetik, mint negatívumot. Mintha, amiatt lenne alkalmatlan.
addig szegény feministatanoncok nem tudják eldönteni,melyik dogmát tekintsék igaznak.Az elsőben ugyanis a nemét,a szexusát emlegeted egy jól körülhatárolható csoportnak,és megkülönbözteted őket a jó emberektől.Ennél jobban nem tudom elmagyarázni.
Mellesleg azzal,hogy utólag letagadtad csak hogy ne kelljen elnézést kérni,nálam kiírtad magad a gerincesek rendjéből.
Nekem nem OK. Én lehetőség szerint nem irtanék ki valami vélt felsőbbrendűségre hivatkozva senkit. Drogost se, kábítószerest se, hadd ne soroljam. Konkrétan még a halálbüntetéssel sincs bajom, de azt ne azért kapja valaki, mert drogos, hanem mert mondjuk kirabolt/megerőszakolt/megölt valakit. És a kemény drog legyen mondjuk komoly súlyosbító körülmény. Szerintem.
Ez szerintem téves. Üzleti jellegű prostitúció mindenütt van, ahol különböznek az egyes emberek partnerhez jutási illetve anyagi lehetőségei és korlátozó az általános nemi erkölcs. Nem kell kettősnek lennie. Az viszont szerintem teljesen igaz, hogy a kettős erkölcs erősen féloldalassá teszi a prostitúciót.
Én veszek fel pasikat, még egymagam is - de én elég hülye is vagyok.
Idén is elvittem egy fiúkát Bicskéről Pestre, dolgozóba mene szegin.
Engem is soxor felvettek, és mindig pasik. Anno.
Megjegyzem, egyikkel sem volt semmi gondom.
A magyar pasik szép része azért egészen paci-pista, jólelkű, nem agressziv vagy himsovin, meg miegymás. (bár lehet, hogy jóindulatuk magyarázata a randaságom vala, hihi...)
Úgyhogy már csak azt a fránya maradó 99%-ot kell megreguláznunk:)))
Hajrá Forintocska, ne küldd a tanoncokat elfele, hanem leckéztessed űket rendessen !
hűűűű, ez aztán az elegáns riposzt....várj emlékszem rád....mikor az észt osztották, mögöttem álltál a sorban....nekem csak a maradék jutott, te meg üres kézzel kullogtál haza:)))))
Te most pont olyan hülye vagy - és ez csak a politika miatt on - mint don Francesco Fittelini* akkor, amikor azt mondta, hogy el lehet menni Szlovákiába.
Hát bizonyos mértékig talán azért emberibb lenne szánni. Ne add oda neki a vesédet, persze, és ne fogadd a házadba, de azért csak úgy elfordulni, hogy őbaja, az elég durva. Szerintem.
én évekig éltem drogosok között.Volt hogy nekem kellett megszúrni valakit mert annyira remegett hogy nem találta a vénáját. Bennem volt és van sajnálat,benned úgy látszik,nincs.
Aki azt mondja, hogy jelentős női feltalálók, tudósok nincsenek, az ugyanolyan durván hazudik, mint aki azt mondja, hogy a férfiak találmányai nagyrészt a fegyvergyártáshoz kapcsolódnak. Ordas baromság mindkettő.