Keresés

Részletes keresés

sej haj Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4726
Milyen fantáziadús és magasröptűen szárnyaló lehetne ez a  topik , ha a többi hozzászólást törültetnéd :(  
Előzmény: forintocska (4652)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4725

Figyejjé má, a digitális fotózás óta nincs randa ember, csak kevés memória :)))

(Na lefogadok, hogy ezt is valami férfi találta ki, nők örömére :)

Előzmény: hgyi (4721)
sej haj Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4724

"család nélkül, anyagilag esetleg csődben."

meg esetleg a híd alatt(lakás a nejnek)

Előzmény: sej haj (4723)
sej haj Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4723

"a férfiaknak többet enged meg a társadalom, mint a nőknek."

Ez nem a tiszta igazság, sőt...

Vegyünk egy átlagos , család,gyerekszerető családapát.

Tegyük föl, hogy a felesége megúnta(akármi /akárki) miatt.

Ő továbbra is szereti , gondozza a családját ,

neje, beadja a válópert,

bíró(nő) , a a statisztika szerint 99%(?)-ban a  nejnek itéli a gyerekeket,

az egykori , továbbra is családszerető apa ott marad család nélkül, anyagilag esetleg csődben.

Ki jár jól és erkölcstelenül el?

Előzmény: dalibaba (4645)
hgyi Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4722
de nem a te válaszod érdekel! :o))PPP
Előzmény: [virgo] (4717)
hgyi Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4721

brühühűűű! én bezzeg ronda vagyok mi??!! :o((((((((((((((

*sír, zokog, a földhöz csapkodja magát*

:o))))))))))))))))))))))

Előzmény: Oromon (4711)
hgyi Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4720

egyikre sem.

Nem azt mondtam, hogy a drogosokat, vagy bármely szenvedélybeteget sajnálok veszettül.

De a büntetésvégrehajtás is kemény pénzekbe kerül.

Akkor most büntessük meg, vagy gyógyítsuk ki? Mindkettő a mi pénzünk.

Én ilyenekben nem tudok dönteni.

A büntetéshez nem kell a beteg közreműködése, a gyógyításhoz viszont igen. Így az előbbi sokkal egyszerűbb.

Alkoholos állapotban okozott balesetért súlyosabb bünti jár. Logikusnak hangzik, hogy bedrogozva elkövetett bűncselekményt is keményebben büntessenek.

Tényleg nem tudom, mi lenne a helyes.

Nem pusztán a véletlenen múlott, hogy nem adtam a fejem drog- és alkoholbetegek gyógyítására. Étkezési problémásokkal foglalkoztam. Velük sem könnyű, de az más.

Előzmény: Oromon (4702)
Vasalat Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4719

Az persze lehet, hogy a nők a bizonytalankodással, a férfiak meg a fölényeskedéssel okoznak baleseteket

Ez lehet, hogy így van, de a fölényeskedés akarati ráhatással eltüntethető és marad a színtiszta jósofőrség, míg a női bizonytalankodást évtizedekig sem lehet kinevelni a legtöbb, a témában totálisan kontraindikált és tehetségtelen nőből.

Előzmény: dalibaba (4712)
Vasalat Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4718

mi számoltuk ezt régebben, hihi

Ja, csak te valószínűleg azt is balfaszságnak, dilettáns vezetési stílusnak értékelted ami nem is volt az. Tőlem is rémült már meg nő, hogy hogyan vezetek, mert egyszerűen annyira nem volt érzéke az egészhez, hogy ha valaki egy icipicikét nem a "30-al megyek és meredten bámulok a kocsi elé közvetlenül" stílusban vezet akkor az máris a rosszul vezető kategóriába került nála.

Előzmény: Vasalat (4715)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4717
Ja hogy mi alól kéne felszabadítani a nőket?
Megválaszolom én neki. A saját hülyeségük alól,természetesen csak a feminácikat.
Előzmény: Oromon (4714)
Vasalat Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4716
Ahogy tény, hogy rengeteg a kifejezetten tuskó, érzéketlen, balfasz módon vezető férfi sofőr is, és ráadásul rendszerint minél ostobábbak, annál agresszívebben vezetnek.

Tény de hiába bizonygatod: sokkal több a nő közöttük. Ez van. Lehet lehímsovinisztázni de attól ez még tény marad.

Előzmény: Oromon (4713)
Vasalat Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4715

Tegyél egy papirt a kocsidba, és számold egy évig, hány balfasz sofőrrel találkozol.

Majd meglátod, hogy a felük legalább ffi. (mi számoltuk ezt régebben, hihi)

Megtettem. 85 %-uk nő. A maradék 15 % férfira még dühösebb vagyok.

Előzmény: dalibaba (4712)
Oromon Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4714
De hgyi még válaszra vár, vagy az ő kérdése neked nem számít, te kis brutálmacsó? :-)
Előzmény: [virgo] (4710)
Oromon Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4713

Ahogy tény, hogy rengeteg a kifejezetten tuskó, érzéketlen, balfasz módon vezető férfi sofőr is, és ráadásul rendszerint minél ostobábbak, annál agresszívebben vezetnek.

Ugye?

Előzmény: Vasalat (4706)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4712

tény, hogy rengeteg a kifejezetten tuskó, érzéketlen, balfasz módon vezető női sofőr. Valahol maguk is érzik, hogy kurvára nem megy nekik a műfaj

Ez megintcsak előitélet.

Tegyél egy papirt a kocsidba, és számold egy évig, hány balfasz sofőrrel találkozol.

Majd meglátod, hogy a felük legalább ffi. (mi számoltuk ezt régebben, hihi)

Az persze lehet, hogy a nők a bizonytalankodással, a férfiak meg a fölényeskedéssel okoznak baleseteket (de ezek a tulajdonságok is mesélnek csendesen valamiről...)

Ld. az utóbbi, saját és társa halálát fölvevő motorost. Na az volt ám a nagyarcú balfasz, és plusz még a másikat is elmeszelte.

Megjegyzem, az is  pasi volt, villogtatott neki nagymellénnyel, ráérősen - ahelyett hogy mentette volna az irháját, ahogy tuggya.

Előzmény: Vasalat (4706)
Oromon Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4711

Asszed nyilatkoztam volna anélkül, hogy már láttam? Mondom, hogy nem üres fecsej, hogy nem vagy ronda, ami ugye azt jelenti, hogy... és hadd ne ragozzam tovább, mert még ki leszek kiáltva zaklató szexistának :-)

Amúgy a kaporlevesnél csak két dolog rosszabb, a spenót meg a tökfőzelék.

Előzmény: dalibaba (4707)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4710
Nem kell már hogy válaszoljon.
Oromon(és még mások) kérdése:4520
a válasz:4638

minden tiszta és világos.
Előzmény: dalibaba (4707)
Oromon Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4709

Amivel persze nem azt akarom mondani, hogy ez így lenne jó, hanem hogy a gyalázkodóknak nincs nemi alapon diszkriminatív hajlama. Mindenkit gyaláznak mindenért, még a családok, házastársak, felmenők külsejéért és vélt erkölcseiért is.

Így aztán kissé inkább az tűnik szelektívnek számomra, hogy csakis a politikusnőket nőiségükben megsértő jelzők ellen ágál valaki.

Íme, néhány "férfias" jelző: töketlen, impotens, strici, gazfickó, fasz, vagy ott van éppen a nálunk bevett kurvannyát indulatszó angol verziója, a motherfucker. Vagy a sunovabitch. Not daughter, got it? Son. Vagy aránylag ritkább, hogy leszbikus politikusnőt lebuzizzanak, leköcsögözzenek, mint homoszexuális férfi politikust.

Szóval lehetne itt is szépen, oldalarányosan, mert így nagyon ferde.

Előzmény: Oromon (4705)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4708
Megvan a "hülye kurva" párja a köznyelvben a férfiakra. A sávváltósra például a "hülye buzi". Egyáltalán nem kevésbé degradáló. Szóval nem értek egyet:-)
Előzmény: dalibaba (4701)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4707

Jaj, csak meg ne találjátok - rosszabbak még a kaporlevesnél is, esküszöm.

Meg kövérek. Borzalom, igérhetem. Nem érdemes egy kattintást sem tenni érte.

Főleg pedig  Ti ne minősitsétek - mert magamat kigúnyolom, ha kell, de hogy más tegye, azt nem tűröm el - bár lehet, hogy nem pontos; fejből idáztem Cyranot, nem a gúglibul.

(Forintocska, léccike, válaszojjá má nekik, úgyunom, hogy folyton kérdezősködnek és asziszik, hogy nem tucc. Pedig tucc Te, ha akarsz. Csak akarjá má.)

Előzmény: Oromon (4693)
Vasalat Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4706

Hogy hányszor voltam én egy sávváltásért hülye kurva, azt jobb ha nem mesélem el:)

A hülye kurva túlzás, de tény, hogy rengeteg a kifejezetten tuskó, érzéketlen, balfasz módon vezető női sofőr. Valahol maguk is érzik, hogy kurvára nem megy nekik a műfaj, de ezt két dologgal kompenzálják:

A: Nem vallják be még maguknak sem,

B: Olyan lassan mennek, hogy mögöttük haladva megőrülök és még így is rengeteg karambolt okoznak.

Oromon Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4705

Ha utánanézel, a férfi politikusok külsejét, szexusát ugyanúgy, sőt, durvábban gyalázzák, bizony a politikailag keményvonalas női nikkek is, mint a női politikusokat.

Akár Orbán Viktor, akár Gyurcsány Ferenc "méltatásait" szedném ide össze a Polidiliről, lenne köztük rendesen mindenféle férfigyalázó jelző is.

[virgo] Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4704
Nehogy neked is el kelljen magyarázni,mi a bajom. Érted Te azt nagyon jól(legalábbis remélem).
Oromon Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4703

Én kaptam is választ, hé, mi az, hogy csak reménykedtem?

Pont erre a válaszra számítottam, de jobb ezt így kereken leírva látni.

Most már tény, nemcsak tévhit :-)))

Előzmény: rambo john 3 (4699)
Oromon Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4702

OFF?

Ha nem is teljes mélységében, de képben vagyok, és ezzel együtt is így gondolom. Nem azért, mert a drogost ne sajnálnám - hanem mert a drogos abszolút vétlen áldozatát, az általa kirabolt kisembert, az általa megerőszakolt nőt sokkal jobban sajnálom.

Az se érdekel, ha egy priapizmusos férfi megerőszakol egy nőt, hogy jaj szegény beteg férfi, neki muszáj volt erőszakolgatnia. Kezeltesse magát, vagy menjen kuplerájba.

Tudom, legalábbis elméletben, hogy a kemény drog mit tud művelni fizikailag és pszichésen is emberekkel. Semmi gondom ugyanakkor a zártosztályos kényszergyógykezeléssel karitatív alapon vagy a drogos aját pénzén, mondjuk. Bizonyos mértékig szolidaritási alapon az általam befizetett pénz egy részét is hajlamos vagyok rászánni, de ha _döntenem_ kéne, hogy vagy drogambulanciákra, ingyen tűkre, vagy parlagfű-eltávolításra adhatom -- hát...

Te melyikre adnád?

Előzmény: hgyi (4697)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4701

Tudod, nagyon nem tetszik, hogy egy női politikusnál, nem csak simán azt mondják hülye, balfácán, hozzánemértő, stb. hanem rögtön a külsejét a nemét, a szexusát emlegetik, mint negatívumot. Mintha, amiatt lenne alkalmatlan.

Nahát ez az állitás biztosan hogy igazis.

A nők hibázása mifelénk mindjárt erkölcseik leszólásával jár együtt.

Hogy hányszor voltam én egy sávváltásért hülye kurva, azt jobb ha nem mesélem el:) Kezdetben mélyen megbántott, ma már kinomban röhögök rajta. De azért jól megjegyzem.

Erről tessék kérem leszokni.

És tessék megtanulni a hibás férfit is tudni szidalmazni (na persze nem oly durván), nem ám mindig csak a kurva édesanyját !!!

Mert ez is igen randa, és senkinek már fel se tűnik.

Bizony, és sajna hogy eztet még a nők is alkalmazzák, mert "a többezer éves p..." mindenkire hatással van, bizonyám :)

Előzmény: [virgo] (4688)
hgyi Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4700
Meglehetősen kitartó és makacs nőszemély vagyok... :o))
Előzmény: rambo john 3 (4699)
rambo john 3 Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4699
oromon is reménykedett:))))
Előzmény: hgyi (4698)
hgyi Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4698
Én 1-2 mondatot várok. Lehet összetett mondat is - mindkettő.
Előzmény: rambo john 3 (4695)
hgyi Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4697

Csupán azért mondtam, hogy ne feszegessük itt ezt a témát, mert nem ide való. Ide ez a kérdés túlságosan sokrétű.

Én bármilyen szert használókra addig vagyok mérges, amíg az 1-2szeri kipróbáláson túljutnak és kissé rendszeresebbé nem válik a fogyasztás. Sajnos egy idő után - kinél hosszabb, kinél rövidebb - már nem tudják kontrollálni magukat és akkor már betegek, kezelésre szorulnak. A szerek hatása alatt elkövetett bűncselekményről pedig sokszor nem is tudnak, vagy teljesen másképp érzékelik a történteket.

Előzmény: Oromon (4683)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!