Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Anélkül, hogy részletesebben elemezgetném ezt a logikai bukfenc, csúsztatás, demagógia és ostobaság-halmazt, csak a lényeget emelném ki:
Sokan megállapították már itt a topikban - férfiak és nők egyaránt - hogy buta vagy. És ezt nem azért mondták, mert nő vagy. Még csak nem is azért, mert feminista vagy. HANEM MERT BUTA VAGY.
De tudod mit, elemzem részletesen, hátha megértesz belőle valamit (az én örök, gyermeki optiomizmusom... :-)
"Nem lehet az általuk okozott problémákról, nyiltan, őszíntén még beszélni sem róla."
Már hogy ne lehetne beszélni. Szabadon ideírhattad az összes brossúrádat. De ugyanilyen szabadon mi is elmondhatjuk róla a véleményünket.
"Szerintük a statisztikák, tanulmányok, amiket nők készítettek azok mind hamisak. Nem számít, hogy milyen akadémikus nők írták. AZ NEM HITELES MERT NŐ ÍRTA!"
Ilyet senki sem mondott. Csak éppen elég könnyen találtunk ezeknek gyökeresen ellentmondó, elfogulatlan tanulmányokat. Amiket nem feministák írtak ill. feminista szervezetek rendeltek meg. Az egyiknek éppen egy házaspár volt a szerzője.
"Aki ezt meri idézni, az gyengeelméjű, hülye."
Inkább arra mondanánk ezt, aki csak propaganda-anyagokat tud idézni.
"Aki a női képviselők számát növelni akarja a parlamentben, a nemek arányának megfelelően, az diktátor, és diszkriminál."
Az éppúgy diszkriminál, mintha a zsidók, a melegek vagy a szemüvegesek arányát akarná az arányuknak megfelelően előírni.
"Aki meg meri mondani, hogy a nők az uraktól Mennyi BÁNTALMAZÁST SZENVEDNEK el az femináci."
Az a femináci, aki szerint CSAK a férfiak bántalmazzák a nőket, és természetesen ok nélkül.
"S, közben egyfolytában megy a nőkre mutogatás, hogy ők tehetnek róla."
Igen, ők IS tehetnek róla. És ugyanúgy bántalmaznak nők is férfiakat, csak azok nem rohannak azonnal rinyálni, megjegyzem, nincs is hova.
"Igen, bűnbak kell! Bűnbak kell nekik, mert gyávák. Gyávák szembenézni magukkal az urak.
Azt hiszem, több VALÓDI negatívumot mondtak el itt a férfiak a férfiakról és a társadalomról, mint az összes feminista kiskáté együtt. De a mondvacsinált hülyeségeket hadd ne vegyük már komolyan.
"Hogy mitől kell felszabadítani a nőket. Elősorban ez alól, az ellehetetlenítéstől, a megfélelmítéstől, és a kigúnyolástól."
Sokszor gúnyolódtunk már rajtad, de nem a női mivoltodon, hanem a butaságodon. Pont olyanok vagytok ti feminácik, mint egy másik, szintén pozitív diszkriminációt követelő kisebbség. Elnyomatás szívbemarkoló ecsetelése, jogok követelése az egekben, kötelességekről mély hallgatás. Ha pedig valaki számon kérne valamit, akkor rögtön jön a standard szöveg, hogy "Most azér, mer én nő vagyok?". Nem, B+, hanem mert hülyeséget beszéltél.
Meg kellene próbálnod végre GONDOLKODNI is egy kicsit. "Aztán a többi jön magától..." :-)))
Igen, ez valóban csúsztatás volt, de ebben a topicban szabad, nem? :-))) Én úgy érzem, csak akkor vagyok egyenrangú, hogy ha a topicnyitó írhat sületlenségeket, akkor én is:-)
Mondjuk ez nem igaz, általában nem köszönik meg az udvarias magatartást, mert azt hiszik, hogy az a közlekedésben is jár. Pedig ott sokszor kifejezetten veszélyes, hogy ezt hiszik, mert sokszor nem is látszik, hogy nő vezeti az autót. Az ilyen nő mégis kikolbászol a macisajt mögül eléd, ütköztök az ő hibájából, és még háborog, hogy a macsó nem engedte el. A bunkója, ugye, diszkriminál:-)
A pontszám nem mond semmit, egyrészt azért, mert kevesebb a női sofőr (de nem tudjuk, mennyivel), másrészt pedig azért, mert - a rendőrök többsége férfi lévén - a nők általában kevesebb pontot kapnak ugyanazért a szabálytalanságért.
Csak egy személyes példa arra, hogy miért nem is lehet erről korrekt statisztikát készíteni:
Télen a Váci úton megyek szépen a zöldhullámon kifelé, egyszercsak a Duna Plazából, át a 8 sávon, csumagázzal piroson átjön egy Punto. Fékeztem egy nagyot, hogy oda ne kenjem, én megálltam, de mögöttem egymásba szaladt 3 autó. Én utánamentem a Puntónak és lekapcsoltam a csajt, aki vezette, hogy mit képzel, hogy elhúz a baleset helyszínéről, amit ő okozott. "Természetesen" nem ismert el semmit, sőt, fenyegetőzött, hogy felhívja a rendőr barátját, aztán majd nekem milyen rossz lesz.
Szóval bírósági eljárás lett belőle (a csajt elmeszelték, de nem eléggé, ami itt OFF), a lényeg, hogy a - tulajdonképpen vétlen - három koccanóból a követési távolság be nem tartásáért a hátsó kettő egy-egy büntetőpontot kapott a közlekedési szabályok kisebb fokú megsértéséért, a csaj meg, aki az egészet okozta, nem kapott egyet sem, pedig járt volna neki 14, mert két bűncselekményt is elkövetett (gondatlan közúti veszélyeztetés + cserbenhagyás). Ennyit a statisztikáról. Természetesen fordítva is lehetett volna, de a férfiak 90 százaléka megáll, és segít ilyenkor (tehát nekik csak 7 pont járna, és a férfiak ezt rendszerint meg is kapják ilyenkor), a nők felét meg rendőrök kapcsolják le.
Mindez nem értékítélet, csak személyes és bírósági tapasztalat.
Esetleg a mozgalom szolgálatába állíthatnád képességeidet. Mondjuk kitalálhatnál jelszavakat,mint az 50-es években.Pl.:Magyar feminácinak magyar lófaszt! vagy mittomén.
az a szabadság hogy beírhatsz ilyen pofátlan hazugsággal kevert értelmetlen hablatyot, és csak némi verbális dorgálást kapsz érte. sőtt, ez már nem szabadság, ez már a szokásos engedékenység, előzékenység a kúltúránkban a nőkkel szemben, amit kissé rosszul értelmezve és túlságosan kijátszva, nem kevés egyed közölük a pofátlan képmutatás, primitívség és debilség szintjére süllyed... meg van engedve neki mert nők... Nagyon jó és könnyű nőnek lenni... ffit ilyen mentalitásért kiközösítenének. Köszönd meg a teremtőnek hogy nőnek születtél, és s ffiaknak hogy emiatt ennyire elnézőek veled, ha ffi lennél sokkal csúnyábban elvernék rajtad a port ezért a mentalitásért. : >
Ez lehet, hogy így van, de a fölényeskedés akarati ráhatással eltüntethető és marad a színtiszta jósofőrség, míg a női bizonytalankodást évtizedekig sem lehet kinevelni a legtöbb, a témában totálisan kontraindikált és tehetségtelen nőből.
Ad 1. : Amig a fölényeskedés akarati ráhatással eltűnik (márha egyáltalán várható ez az akarati ráhatás), addig bekövetkezik egy sereg rondábbnál rondább, durva baleset
Ad2. : Ez a topik pont arra szolgál(na), hogy a nők bizonytalankodása, ha évtizedek múltával is, de megszűnjön eccer.
Akkor aztán marad a szintiszta női jósofőrség.
Nemmegmontammá, hogy a feminizmus a férfiak találmánya, és az ő javukat fogja leginkább szolgálni :)))
Nem arról beszéltem, hogy irritáló férfi vagy női sofőrből van-e több, bár sokszor erősen különbözik az irritáló és a veszélyeztető magatartás.
Lássuk:
"A járművezetők által okozott balesetek okai elsősorban a sebesség helytelen megválasztása, az irányváltoztatás, haladás és bekanyarodás, valamint az elsőbbségi szabályok, továbbá az előzési szabályok megszegése."
"A statisztikai adatokból megállapítható, hogy a vizsgált időszakban igen magas a sebességhatár legalább negyedével túllépéséért (125.763 fő), az előzés és az elsőbbség adás szabályainak megsértéséért (39.322 fő), a sebességkorlátozás jelenős túllépéséért (24.388 fő), a bekanyarodás szabályainak megsértéséért (9.926 fő), az irányjelzés szabályainak megszegéséért (4.730 fő), a kijelölt gyalogos átkelőhelyen és útkereszteződésben történő megállásért (együtt 6.505 fő) pontot szerző járművezetők száma."
"A férfiak és a nők pontszerzését vizsgálva szembetűnő, hogy az 1 pontot szerzett járművezetők 83 %-a férfi és 17 %-a nő, az ennél magasabb pontszámok esetében a pontszerző nők száma 10 % fölé nem emelkedik (2 pontnál 9,7 %, 3 pontnál 6,2 %, 4 pontnál 9,5 %)."
El lehet töprengeni, vajon nők vagy férfiak okoznak-e több közlekedési balesetet.
Igaz, ez semmit nem mond arról, hogy neked melyik nemhez tartozó sofőrök okoznak több személyes bosszúságot :-) De nincs hálásabb egy női sofőrnél, ha udvariasan megvárod, amíg beparkol :-)))