Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Nem voltál udvarias sokakkal, köztük velem sem, kedves forintocska. Egy csomóan veszik a fáradságot és részletesebb vitába bocsátkoznának veled, de le se szarod őket. Ha pedig mégis válaszolsz, az abban írottak felérnek a vitapartner hülyének nézésével...
A topik tanulságát valóban megfogalmazhattam volna udvariasabban is - de egy ilyen hithű feministát bizonyára megbántanék, ha csak azért lennék vele érdemein felül figyelmes, mert nőből van.
nem csak így lehet, csak így a könnyebb, ezért akinek gyomra van hozzá, az ígyérvényesül....nálunk pl. van egy lány aki az alábbi vízszintes módszerrel érte el 0 munkával a célját, és van olyan, aki keményen megküzdött érte...kb egy szinten vannak a munkahelyi hierarchiában, sőt az aki becsületesen megdolgozot a helyéert az még jobban is néz ki....
Az a nő, aki igy érvényesül, egy a sok millió elveszettből. Akad köztük erős gyomrú is, és mindig fog akadni.
Az a férfi viszont, aki igy érvényesit, az egy döntéshelyzetben lévő, kiválasztott vezető ember. Akinek kötelessége lenne szakmai szempontok, és nem ám a farka állása szerint hozni a döntéseit. És akár anyagi lehetősége is megvolna hozzá bőven. Mégis ehhez van gyomra nekije.
Akkor melyikük is az oka ennek az általánosan ismert helyzetnek szerinted, amiért mifelénk mindenki a nőt okolja ?
a férfiak azért többnyire keményen((-: megdolgoznak a sikerért... a nők meg sok vén marhával kell ,hogy lefeküdjenek a sikerért és utánna fennen hirdetik a feminiznust ugye(((((-::::????
A nők többsége éppúgy keményen dolgozik, igaz nem kap zsiros állásokat.
A férfiak meg a helyzetüket arra használják ki, hogy visszaéljenek vele mint az általad emlegetett sok vén marha. Akik akár vehetnének is maguknak nőt, de inkább visszaélnek a hatalmukkal, mert az olcsóbb. Ők meg ugye keményen megdolgoznak a sikerért, a mi zsebünkre.
Végül pedig korántsem az ilyen nők hirdetik fennen a feminizmust, hanem pont azok, akik nem akarnak ilyen kényszerhelyzeteket felvállalni .
Akiknek az ilyen ócska helyzetek éppúgy nem szimpatikusak, mint neked - csak éppen tenni akarnak ellene, nem pedig ujjal mutogatni a helyzetre, okolva érte épp az elszenvedőit...
nem csak így lehet, csak így a könnyebb, ezért akinek gyomra van hozzá, az ígyérvényesül....nálunk pl. van egy lány aki az alábbi vízszintes módszerrel érte el 0 munkával a célját, és van olyan, aki keményen megküzdött érte...kb egy szinten vannak a munkahelyi hierarchiában, sőt az aki becsületesen megdolgozot a helyéert az még jobban is néz ki....
nem köll megveszned... :o)))))))))) piréziában láttad, vagy az iwiwen. :o))))
hehe.. az én csodálatos, krumplihéj színű, ámde seggigérő hajam... :o)))))))))))))
Ez azé van, mer 14 éves koromban a barátnőm fiújának néztek - gyerekkoromban rövid hajam volt -, és ez egy kissé már idegesített. Elhatároztam, hogy soha többé nem lesz rövid hajam. :o)) Ez így kényelmesebb - nem alszom el minden nap és nem kell szarozni vele minden reggel - és olcsóbb is - nem kell fodrászhoz járnom. :o))
a férfiak azért többnyire keményen((-: megdolgoznak a sikerért... a nők meg sok vén marhával kell ,hogy lefeküdjenek a sikerért és utánna fennen hirdetik a feminiznust ugye(((((-::::????
igen amikor a 41..néhány éves elfuserált kóbor kapcsolatban vagy anélkül élő feminista megpróbálja magaalágyűrni a pályakezdő frisshúúúst...és a pasikának nemigen van más választása ,ha karriert akar... vagy kirúúúgják... hallottam sok példát erre nekem rinyálnak a haverokkk van ahol gyomor is kell hozzá van ahol viszonylag jól konzervált a vezetőnő...
De nem csak így lehet, na. Bizonyos helyeken talán csak így lehet, de más helyeken meg nem, sőt, egyes helyeken így nem lehet egyáltalán, sírnak is az obligát puncikarrieristák, mint a zápor.
Itt vesszek meg, ha ezt a képet én már nem láttam valahol... előbbi, Magyarország szépséges leányairól szóló szösszenetemet tessék szíves négyzetre emelni :-)))
bocs ,de a női karrier nem a tudástól hanem attól függ kivel fekszek le a feminista és épp kinek a t..n áll és kit csavargat ....ha megvan a karrier jöhet az újjabb kisfütyi ..akit felhasznál ,de ennek köze nincs a tudásához...inkább technikai kérdés((-: