Keresés

Részletes keresés

Oromon Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4865

Azzal, hogy a gyermekeiket boldogan váró kismamákat, a gondos anyákat, a családot összetartó hűséges feleségeket, a gondoskodó nagymamákat tiszteljük, semmi gondom, sőt, korábban ugyanezt leírtam. És persze, tiszteljük a tehetséges nőket, mint minden tehetséges embert.

De akkor a tiszteletre nem a nő per se méltó, hanem ezek a fenti, alapvető női szerepeket vagy emberi szerepeket méltósággal és emberséggel betöltő nő a méltó. Szerintem.

És szerintem nem méltó tiszteletre és megbecsülésre a gumit utáló, brahiból sorozatabortáló promiszkuus nő, a kulcsos gyerekeit rendszeresen verő anya, a férj pozíciójára és pénzére utazó, otthon rendszeresen "fejfájós", szeretőtartó, lusta feleség... vagy a korábban emlegetett obligát puncikarrierista.

Szerintem általában az ember mint biológiai lény nem érdemel kötelezően több tiszteletet mint mondjuk a ló vagy a kőszáli sas mint biológiai lény. Vagy a delfin. Úgy gondolom, hogy a társadalmi, érzelmi, értelmi ember érdemelhet, a tetteitől függően. De megértem a te véleményedet is, sőt, tisztelem.

Előzmény: Törölt nick (4854)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4863
Navárjcsak!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: hgyi (4860)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4862

Ja........a sebkötözésről...még ovistások voltak az ikrek, amikor a legkisebbnek bibis volt a lába, és kötözgettem.

Egymás mellett aludtak a tesóval, uhhogy egy hajnalban beslattyogtam, vittem a felszerelést, felhajtottam  a takarót, elkaptam egy rózsás talpacskát  és félálomban csak kötöztem, kötöztem.

Mikor végeztem, a kis piszkok röhögni kezdtek, és elárulták, nem is azt a gyerekemet ápoltam, akit kellett volna..:-/

:)

Előzmény: hgyi (4858)
hgyi Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4860

kegyetlen, gaz, galád nőszemély!!!  :oDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Előzmény: Törölt nick (4859)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4859

Elmesélem a hangyásat is!!!!!

*mongya fenyegetőn*

Előzmény: hgyi (4858)
hgyi Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4858
nem kérdezem meg tőled! :o))PPPP
te ma már egy merényletet elkövettél ellenem, úhhogy nEEEmmmm! :o)))))
Előzmény: Törölt nick (4855)
hgyi Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4857

"Nem, a nők tisztelete, mivel ők hozzák világra a gyermekeket, stb. stb."

1. A férfiak nem szülésre, hanem nemzésre vannak berendezve.

2. Nagyon sok nő szívesen lemondana erről a kiváltságról.

3. a stb.-re is kíváncsi vagyok.

"A tisztelet alapból jár minden embernek.

Mivel embernek született."

1. Ezt a két mondatodat írd be minden topicba...

2. Nem értek egyet, hogy csak azért kell tisztelni valakit, mert ember.

3. Az állatokat azért kell tisztelni, mert állatnak született, s a természetet is tisztelni kell, mert nélküle ember sem lenne.

""Hímsoviniszta" meg azért vagyok, mivel a hagyományos férfi-női szerepeket teljesen elfogadom és család- és közösségösszetartónak látom. Ez mindig is így volt a történelem során."

1. Fogalmi zavarod van a hímsoviniszta szó jelentését illetően.

2. A történelem változik. Javaslom élesszük újra a boszorkányégetés gyakorlatát, mert évszázadokig jó móka volt. Vagy világítsunk fáklyával, gyertyával... stb.

Előzmény: Törölt nick (4854)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4856

Na, véleményed lefedi a nikknevet.

Figyejjémá, a fallokrata társadalmakban épp az  a lényeg, hogy azáltal, hogy valaki férfinak született, egy csomó olyan  előjoga, lehetősége volt az érdekérvényesitésre, amit a nőktől megvontak.

Nekik egyedül a pinájukat hagyták meg, ezzel belekényszeritve őket abba, hogy azáltal éljenek meg, ha tudnak és akarnak, hogy a másik nemet mindenféle, többnyire nekik nem is kellemes módon szexuális örömhöz juttassák.

Ez öregem, elég hányinderkeltő módszer a szememben, és éppen ezért alakult úgy, hogy a nők többsége nem is tudja felszabadultan megélni és élvezni a saját szexualitását. Pedig pusztán biológiailag és fizikálisan éppúgy alkalmas rá.

(De a férfiak még ezt a szexuális örömet is elsajnálják a nőktől, ezért van még ma is milliós nagyságrendben rituális csiklókimetszés)

S hogy kinek kedvez egy férfiuralmú társadalom, az azért ne képezze már  vita tárgyát, ha lehetne.

Te pl. szivesen lennél Mo-on holnaptól nő ?

Meg kell csak kérdezni az állampolgárainkat, hogy saját nemüket hogyan választanák meg itt, ha tehették volna.

És ennek a statisztikának magyarázzátok, hogy mennyivel jobb itt a nőknek igy meg úgy...

Előzmény: übertróger (4839)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4855

Kérdezd meg tőlem.

:))))))))))))

Előzmény: hgyi (4852)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4853

Helyes:)

De az én viccem nem efféle szexista volt, hanem társadalompolitikai.

Előzmény: Törölt nick (4846)
hgyi Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4852

Úgy tudom, nem adtál egyetlen választ sem.

De ha mégis elkerülte a figyelmemet, elnézést - biztosan a nagy meleg teszi, hogy nem vettem észre.

Kérlek írd le mégegyszer, vagy hivatkozz a válaszaid sorszámára.

Köszönöm.

Előzmény: forintocska (4827)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4851

Nem jól látod.

1. én végig úgy tapasztaltam, a főnök felelősségéről senki nem tett emlitést. Tehát nehogymá a te oldalad igazságos és kétoldalú lett volna. Sőt a téma is csak igy lett feldobva, részetekről, egyoldalú mutogatással.

2. Tessék tudomásul venni, hogy rengeteg ember van, aki nem tud érvényesülni akár tehetséges, akár nem. Van, aki ezek közül a családi helyzete, kapcsolatrendszere által, a jobb képessége vagy az erőszakossága, esetleg bűnözése által tud feljebb kerülni. És van, aki a teste által.

Amig ennyire nehéz pénzt keresni, mint ma Mo-on, addig igenis tizezrek fognak próbálkozni MINDEN-nel - a vonalasabbak pedig, ha más lehetőségük sincs, max. nyomorognak.

Jól fizető állásban lévők (mondjuk havi 200 nettó felett) 80  százaléka férfi.

Ők sem elsősorban a tehetségüktől vannak ott, ahol.

Mégis az lett pellengérre állitva, hogy a maradék 20 százalékni nő zöme meg kifeküdte magának a posztot.

Na és a férfiak miért nem fekszik ki ilyen arányban ? Netán korrektebbek a női vezetők ? Vagy csak kevesebben vannak ?

Mindenesetre hogy hol lehet egy állást kifeküdni és hol nem, az bizony a főnöktől függ csak és kizárólag. Mert ő van kiválasztott, felelősségteljes döntéshelyzetben;

jelentkező a soktizezres plebsből mindig fog akadni.

És ez nem a bekerülni vágyó és szándékában sikerrel járó fél bűne és felelőssége, hanem a vezető beosztású döntéshozóé. Aki mellesleg eleve szarul végzi a saját munkáját, ha ilyen szempontok alapján választ.

És itt nem is elsősorban férfi-nő relációról beszéltem, hisz megvan ez a másik felállásban is / más kérdés, hogy tendenciát inkább az egyik felállás mutat.

Előzmény: rambo john 3 (4836)
Oromon Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4850

a nők mindig, mindenféle körülmények között tiszteletet és megbecsülést érdemelnek

Ezzel a véleménnyel ebben a formában te nemhogy hímsoviniszta lennél, hanem igencsak feminista. Azt gondolom, hogy a normális, tisztességes, toleráns emberek a nemüktől függetlenül tiszteletet és megbecsülést érdemelnek, az aljas, intrikus, hazug emberek pedig nemüktől függetlenül nem érdemelnek se tiszteletet, se megbecsülést.

Az, hogy valaki nő, önmagában még nem érdemesít tiszteletre. Ha nőnek lenni elég lenne hozzá becstelenül is, férfinak lenni pedig nem, na az (lenne) a totális nemi diszkrimináció - a nők javára.

Nem csoda, hogy ez egy radikálfeminista cél - a nők tisztelete, csak mert nők.

A tiszteletet és megbecsülést minden embernek ki kell érdemelnie. A bizalmat nem, azt kapja meg mindenki - és mutassa meg, érdemes-e tiszteletre, megbecsülésre. Az szerintem kevés, hogy 44XX a kromoszómamintája.

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4849

:))))))

-Anyu...nem szeretem a lágytojást!

-edd csak meg.

-de rossz az íze, nem szeretem!

-büdöskölök, ezért fáradtam? Edd csak meg, mert fejbeváglak.

*sóhaj, büdöskölök eszik*

-anyu..ugye a csőrét már nem kell..?

Előzmény: dos48 (4848)
dos48 Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4848

Vááá, Uriella...   :)))    ... de a fiúknak egy kicsit jobb reggelt, nem ?

Várjál, megszolgálom.

- Anyu, van valami az apu szemében.

- Nem baj, kislányom, csak tedd ki a tányér szélére.                                 :)))

Előzmény: Törölt nick (4845)
dos48 Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4847

Tudtam én, hogy érdemes korán felkelni. Máris két dolgot tanultam meg ma.

1.   A nők mindíg, mindenféle  körülmények között tiszteletet érdemelnek.

2.   A megélhetéshez nem kell nekik túlerőltetni a pinát.

Ja,  'Moorgen ...                                                                                         :))))

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4845

Ohh.

Jóreggelt lányok-fijjug.

:))))))

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4843
Ezt már én is mondtam, gondolod, hogy most majd felfogja?:-)
Előzmény: sej haj (4837)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4842
Van bőven nő is, aki így dönt. A puncija viszketése szerint. Ráadásul nő több van ilyen, mert az államigazgatásban, ahol - jórészt a kontraszelekció folytán - magas beosztásba kerültek, többen vannak vezető pozícióban, mint a versenyszférában, ahol viszont ritkábban választanak így munkaerőt. Ez így túl sommás, de most nincs kedvem hosszút írni, ellenben tapasztalaton alapul.
Előzmény: dalibaba (4818)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4841
:-))
Előzmény: Oromon (4759)
übertróger Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4840
nézd, az ilyenek segghülyék.
intelligenciával nem rendelkeznek, csak memóriával.
vagyis betanulják a hülye frázisaikat, és azokat sütögetik el.
rád sosem fognak odafigyelni, mert robotok. értelemmel nem rendelkeznek.

a sors iróniája, hogy épp azok hirdetik a nők észbeli felsőbbrendűségét, akiknek egyáltalán eszük sincs. :-)
Előzmény: maestro (4838)
übertróger Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4839
érdemes valamit figyelembe venni:

mióta világ a világ, a nők (a legtöbbjük) pusztán női mivoltukból megélhettek.
vulgárisabban szólva: abból a tényből, hogy nekik pinájuk van. és ehhez a megélhetéshez mégcsak nem is kellett túlerőltetniük azt pinát.

a férfiaknak sose volt ilyen lehetőségük. az állítólagos "patriarchátusban", "fallokráciában" épp a férfi volt az, aki nem élhetett meg a faszából.

milyen érdekes ellentmondás..

lehetséges, hogy nem is a nők voltak kizsákmányolva?
maestro Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4838
Ha csak az volt a szándékod ezzel a topikkal, hogy szélsőséges feminista brossúrákat másolj be, akkor természetesen nem kell senkinek sem válaszolnod az ellenvetéseire. Ha viszont meg szeretnél győzni másokat a hited helyességéről, akkor nem árt, ha érvelni is megpróbálsz mellettük.

Te is minősítesz rendszeresen, de mikor kicsit megpiszkáljuk a dolgot, sorra cáfoljuk meg az állításaidat. Ilyenkor hallgatsz, jön a no comment, vagy azt mondod, hogy akkor is, szerinted nem úgy van. Nyilván a feminista körökben evidenciaként kezelnek olyasmiket, mint a 90% férfierőszak, 10% homoszexuális, magasabb átlag női IQ, a pozitív diszkrimináció társadalmi hasznossága. Mi ezeket sorra cáfoltuk, nem csak logikával, de független tanulmányokkal és egyebekkel. Miután pedig részedről sem érkezett érdemi ellenvélemény, a továbbiakban joggal minősítünk komolytalannak olyan pamfleteket, amiket utána ugyanezekkel a hülyeségekkel bemásolsz ide. Vagy ezeket szánod érvnek?!?

Úgyhogy nem is tudom, óhajtok-e tőleg választ kapni. Érdemben úgysem tudsz vitázni. Inkább leszek udvariatlan és őszinte.

A topik úgyis elérte már a célját: már mindannyian tisztában vagyunk azzal, mi is a feminizmus és mit akar a világban. Lehet, hogy következtetéseink nem egyeznek sem a feminácik, sem a mérsékeltebb feministák hivatalos álláspontjával, a valósághoz azonban sokkal közelebb állnak...
Előzmény: forintocska (4830)
sej haj Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4837
"megbeszélés tárgyát képezné, hogy hogyan jutnak el az intim helyzetig."

Ugye , kedves Forintocska, az intim helyzetig való eljutást előzőleg "forintosítani" gondoltad :)
Tudniilik a prostitúciót írtad körbe ezzel a beírásoddal :(

Más:
A 1.4 FELŐRLŐ HAJTOGATÁS-ról szerintem az emberek 99%-ának a nők jutnak eszébe :)
Előzmény: forintocska (4763)
rambo john 3 Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4836
na, megint oda lyukadunk ki, hogy a kurva valójában elveszett szerencsétlen, bezzeg a gonosz férfi....akkor segítek: egyazon főnök alatt dolgoznak, és a "kurva" mászott rá a főnökre nem pedig fordítva...a másik lánynál a boss nem próbálkozott, pedig mint mondtam az a szebb.....érveid megcáfolva.....
szeretném végre látni, hogy akinek van gyomra ahhoz hogy dugással emelkedjen feljebb minimum annyira felelős, mint az aki megdugja...ugyanis kettőn áll a vásár! ....persze nem fogok tőled sem ilyet olvasni, ez is bizonyítja, hogy elfogult vagy...én nem csak az egyik oldalt teszem felelőssé, te viszont igen....
Előzmény: dalibaba (4818)
dos48 Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4834

Át kéne szerelni a lökhárítókat hátulra.  Tánc közben nagyon praktikus.         :))

Előzmény: forintocska (4833)
dos48 Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4832

Váááááá...   :)))

Forintocskaaaaa !   Neked is tecc, úúgy-e ?  Tudomén, hogy tetszik, azért csak

változol ennyi nevelgetés után.                                                          :)))

Előzmény: dalibaba (4831)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4831

Feminista konferencia, három, különböző országból való nő számol be arról, hogyan sikerült megnevelnie a durva és agresszív férjét.

Első a német:
- Azt találtam ki, hogy nem főzök neki három napig. Így is tettem. Nos, első nap nem látok semmit. Második nap nem látok semmit. Aztán a harmadik nap látom ám, hogy próbálkozik a sütőnél, de persze nem sokra jutott. Akkor főztem neki egy finom ebédet. Azóta mint a kisangyal. (nagy taps.)

A második egy francia hölgy:
- Azt gondoltam ki, hogy nem mosok rá egy hétig. Első nap nem látok semmit. Második nap nem látok semmit. Harmadik nap látom ám, hogy próbálja begyömöszölni a ruhákat a mosógépbe. Na, akkor segítettem neki, azóta minden héten virággal kedveskedik... (nagy-nagy taps.)

A harmadik a magyar feleség:
- No, én meg azt találtam ki, hogy se nem mosok, se nem főzök rá egy hétig. Úgy is tettem. Első nap nem látok semmit. Második nap nem látok semmit. harmadik nap nem látok semmit. Úgy az ötödik napra a jobb szememmel újra láttam egy kicsit.

maestro Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4829
Nem voltál udvarias sokakkal, köztük velem sem, kedves forintocska. Egy csomóan veszik a fáradságot és részletesebb vitába bocsátkoznának veled, de le se szarod őket. Ha pedig mégis válaszolsz, az abban írottak felérnek a vitapartner hülyének nézésével...

A topik tanulságát valóban megfogalmazhattam volna udvariasabban is - de egy ilyen hithű feministát bizonyára megbántanék, ha csak azért lennék vele érdemein felül figyelmes, mert nőből van.
Előzmény: forintocska (4824)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4828
lehet a melegtől, de lehet a szűk agyamtól is, de én ezt a mondatot nem vagyok képes értelmezni.
Előzmény: zéééz (4826)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!