Keresés

Részletes keresés

Oromon Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4900
Nemaszontad, hogy te nem is szeressed a kreolbőrt, vagy nemaszontad? Höhö. Ennyit a kreolbőrellenes kiáltvány valóságtartalmáról :-)))
Előzmény: Törölt nick (4890)
hgyi Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4899

hát ilyen gyerek még most is sok van.

Előzmény: Oromon (4894)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4898

Oké, nekem az a második fotón látott kismalac a legszimpibb, úgyhogy tekintsd jóindulatom maximális jelének, hogy őt választom.

És főlegpediglen ne sziggyad itten a topiknyitót, mert ő sem szidott téged.

Jó-jó, azt elismerem, hogy túlzás volt azt állitania, hogy a ffiak között kevés a jó ember, de ti mi mindent össze nem hánytatok itt a nőkről - hát azzal ez fel sem veszi a versenyt, lássadmá befele !

S amig nem jön az Euró, addig Forint a védelmem alatt áll. Punktum. Kismalac :)))

Előzmény: Oromon (4888)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4897

Naná.

Meg hangya-szenzitívet is.

Hipoallergén, pamutborítással!

:)

Előzmény: hgyi (4895)
hgyi Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4895

természetkedvelőknek erdei hangya, titkosügynököknek csalánnak álcázott hangya...

Illatosított erényhagymákat is állítsunk elő?

Előzmény: Törölt nick (4892)
Oromon Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4894

Az a felsorolás egyrészt nem volt taxatív, hé, és te ezt pontosan tudod.. másrészt amennyit tudni vélek rólad, nyugodtan besorollak abból is a következőkbe:

- gondos (pót)anya

- a családot összetartó hűséges feleség (ésvagy élettárs)

- (leendő) gondoskodó nagymama

- tehetséges nő ( hajjaj, de mennyire... ;-) )

A kulcsos gyerek szűkebb értelemben valóban az, amit az olvtársak mondtak, de tágabb értelemben a nem csak nyári szünetben hanem általában is kódorgó, elhanyagolt, szeretetlen, sokszor galeriző és elzüllő gyerek, akinek a szüleivel kábé annyi közös dolga van, hogy sokszor ugyanabban a lakásban alszanak és néha ugyanabból a hűtőszekrényből veszik ki a kaját.

Előzmény: sitonthefence (4877)
hgyi Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4893
Kezdek megbántódni: überhülyére ennyi sok időt szánsz, engem pedig nem tisztelsz meg azzal az 1-2 mondattal sem, amellyel arra a kérdésemre válaszolnál, hogy a nőket mi alól kell felszabadítani?
Előzmény: forintocska (4889)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4892

Ha egy üzlet beindul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Figyi...lehetne színes verzió is, meg sznoboknak szemüveges erényhangya, ifjaknak S-es, idősebbeknek export XXL-es afrikai királyhangya, újgazdagoknak aranyhangya, édesszájúaknak mézhangya.....a lehetőségek tárháza végtelen!

:)

Előzmény: hgyi (4891)
hgyi Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4891
Erényhangya kis zacskóban??? :o)))))))))))))))))))
Előzmény: Törölt nick (4887)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4890

Az uccsó a leghmmm............

:))))

*ábrándoz *

Előzmény: Oromon (4888)
Oromon Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4888

Én ugyebár egy hímsoviniszta disznó vagyok, sokféle arczom van, íme egynéhány:

Előzmény: dalibaba (4874)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4887

Hgyi olvtársnő zsenília.

Nincs többé hátközépresekívánt dugás!

Erőszak!

Nincs többé kiszolgáltatottság!!!!!

Legújabb termékünk, az Erényhangya 2000 megvéd minden nőt!!!!!!!!!!!!

Oromon Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4886

Szerintem a feminizmus eléggé sokszínű, úgyhogy bizonyos feministákat nem is kell meggyőznöm, mert ugyanígy gondolják, hoztam lejjebb idézetet is.

Más feministákkal nem fogunk mindenben egyetérteni, de valószínűleg kölcsönösen kedveljük és tiszteljük egymást, és érteni vélem, hogy miért gondolják másképp, mint én.

Vannak aztán a fanatikus radikálfeministák, vagy gender-feministák, szerintem találó kifejezéssel feminácik, vagy nevezheted őket female chauvinist néven is, mindegy - őket valóban lehetetlen megyőzni, de én nem is akarnék próbálkozni ezzel.

Aki fanatikusan ki akar irtani vagy legalábbis totálisan uralni akar egy bármilyen célcsoportot, méghozzá azon a rasszista-diszkriminatív alapon, hogy önmagát felsőbbrendűnek, az igazság egyedüli letéteményesének, a célcsoportot pedig alsóbbrendűnek kiáltja ki, azt nem feltétlenül arról kell meggyőzni, hogy ejnye, ez csúnya ötlet, hanem arról, hogy ha megpróbálja, akkor bele fog dögleni, mert a célcsoport kész és képes is önvédelmi célból akár elpusztítani is a támadót. Csak ez szokta visszatartani a fanatikusokat, ha egyáltalán valami, feltéve, hogy nem hiszik magukat elég erősnek.

És akkor marad a frusztrált provokáció, a propaganda, a gyűlöletkampány a célcsoport ellen, a feminácik esetében a férfiak ellen, minden férfi ellen, és a férfiakat gyűlölni nem hajlandó nők ellen is persze - ezt meg elnéző mosollyal ignore-ba kell tenni, mert szólásszabadság még a fanatikusoknak is jár egy határig, bár a gyűlöletbeszéd és uszítás már más tészta.

Ja, és szerintem tudatosítani kell a normálisakban, hogy a gyűlölködő az egy elszigetelt, gusztustalan szélsőség, akinek a viselkedéséből soha nem általánosítunk semmit arra a tágabb csoportra (esetünkben a nőkre), amelyiknek önjelölt képviselőjeként tetszelegve a gyűlölködő olyan kijelentéseket tesz, amit a bővebb csoport minden értelmes tagja teljesen visszautasít.

Nem tudom, van-e itt például bárki aki tényleg maradéktalanul egyetértene a tiopiknyitó azon két állításával és azzal a harmadik állítással, amit valami pamfletből hozott, és egyetért vele, amiket a (4520)-ban idéztem, és amikkel való kitartó egyetértését a topiknyitó a (4638)-ban megerősítette.

Előzmény: Törölt nick (4870)
sitonthefence Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4885

Hááát ... iszonyat régen ettem egy igazi jó pacalt. De azt csak szabadtéren szabad főzni, hogy az "illatok" szabadon távozzanak :-)

/Egyszer sikerült egy bazijó pacalt főznöm. Huderégen vót. Tán igaz se vót./

Úgy láccik, forintocska is szabadon távozott. Vagy nincs ilyen szerencsénk? Illetve pechünk, hisz néküle ki a fenén élcelődnénk?

Előzmény: Törölt nick (4881)
sitonthefence Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4884
Forintocska káros kisugárzása alól :-)
Előzmény: hgyi (4882)
sitonthefence Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4883

Én magától a szótól irtózom. Rossz családi emlékek okán. Úgyhogy nekem nem ezt jelenti, de nekem úgyis külön magyar szótár van a fejemben, amit csak én, az anyukám, és a legjobb barátnőim értünk egyformán :-)

A kulcsos gyerek magyarázatokat mindenkinek köszike. Megvilágosodtam, rágyöttem, hogy az áldott hetvenes években gyakran én is az voltam, én télleg nem volt az olyan rossz, bár és sokat voltam egyedül, de aztat én nagyon szeressem, úgyhogy nekem is pozitív lesz kifejezés.

Előzmény: dalibaba (4879)
hgyi Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4882

hm... én nem szeretem ezt az izét. eccer, gyerekkoromban kóstoltam, mert apukám szerette. rágós volt és valahogy gufftuftalan. Aztán serdülő koromban anyuval főztünk paclat. Na, akkor undorodtam meg tőle véglegesen: rettenetesen büdös volt.

Én hétfőn már menek dolgozni. Megrendelem a hűvösebb időt! :o))

A szabadságról jut eszembe!

forintocska!
Mi alól kell a nőket felszabadítani?!

Előzmény: sitonthefence (4878)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4881

Hmm.

Pacalmán?

Előzmény: sitonthefence (4878)
hgyi Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4880

a tiszteletnél én is jobban szeretem a szeretetet. :o)))

kulcsosgyerek = szünidőben, nyakába akasztott kulccsal lézengő ded, akinek szülei a nyári forróságban munkahelyen tartózkodnak. - a 70-es évek kifejezése.

dalibaba Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4879

Ráadásul irtózom attól, hogy tiszteljenek. Viselkedjenek velem normálisan, emberhez méltóan, oszt kísz.

A tisztelet pontosan azt jelenti, amit utána leirtál, nem többet.

Amitől irtózol, az valszeg a hódolat, imádat, túláradó elismerés.

Mi az a kulcsos gyerek? Szétolvasom az agyam itt az indexen, azt mégis mindig lemaradok valamirül :-(

Kulcsos gyerek pl. én voltam a hatvanas- hetvenes években, mikor apám-anyám dógozott, oszt én a lakáskulccsal a nyakamban hunyóztam a többiekkel a nyári szünetben. Nem volt az olyan rossz...

sitonthefence Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4878

Hjajj, pedig milyen jó is az. És legalább égalitét hoz a hímsovik, femipuncik, és egyéb beteges elhajlók közé, mert azt minden fajta népek szokták szeretni ... még én is :-)

/nem kicsit vagyok szexista én se, naggyából sejtitek, hogy mily módon sikerült elsőre elgépelnem a "szokták" szót ... hmmm ;-), tényleg szabira kell mennem, hétfőn megyek is!/

Előzmény: hgyi (4876)
sitonthefence Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4877

1. Elvesztém az indentitásom, jajj. Egyik csoportba tartozónak sem érzem magam a felsorolás alapján. Ráadásul irtózom attól, hogy tiszteljenek. Viselkedjenek velem normálisan, emberhez méltóan, oszt kísz.

Asszem, mielőtt szétesik az egyéniségem, gyorsan keresek magamnak egy kategóriját. Vagy keressél te :-)

2. Mi az a kulcsos gyerek? Szétolvasom az agyam itt az indexen, azt mégis mindig lemaradok valamirül :-(

*bután és kétségbeesetten néz ki az fejibül*

Előzmény: Oromon (4865)
hgyi Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4876
persze. de olyat én nem eszem. párom is közölte, hogy fürdőszobaszőnyeget ne főzzek neki. :o))
Előzmény: dalibaba (4875)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4875
Na és tudod már azóta, hogy az a pacal, alias marhagyomor ?
Előzmény: hgyi (4873)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4874
Lécci ollózz be Te is magadról valamely sokatmondó fotót, hogy mi is stilszerű epiteton ornansokkal kedveskedhessünk tenééééked :)))
Előzmény: Oromon (4869)
hgyi Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4873

Héééé! Nem verem aput!!

Különbenis a húsbótban nem ismeri fel a csirkét se... :o)))

(Persze én is csak a madarat ismerem, a többit nem. Eccer a húsbótban párommal azon tanakodtunk, mi lehet az a bolyhos, fehér, fürdőszobaszónyegszerű a hentespultban. Párom meg is kérdezte nagy merészen. Először nem fogták fel, mire értjük, hogy fürdőszobaszőnyeg, de erőteljesen mutogatni kezdtünk. A jelen lévő háziasszonyok csunyán néztek ránk. Főleg rám: fujj, rossz háziasszony! nem ismeri az állatok alkatrészeit! Biztos mindig mirelitet főz! - Ilyenek voltak az ábrázatukra írva. - Mindenesetre a mély megvetés szökőárját állva megvettem a pulykamellet és emelt fővel távoztunk.)  :o))

Gyorsan be is páclottam az ebédnek való pipicicit, amelyet most reggel vettem! :o))

Előzmény: dos48 (4868)
hgyi Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4872
meglehetősen. :o))
Előzmény: Oromon (4869)
hgyi Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4871
Jahh.. lekközelebb tena-lédit is mellékelni szíveskedjék!!!  :o)))))))))))))))
Előzmény: Törölt nick (4862)
Oromon Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4869
Mintha eléggé hasonlóan gondolkodnánk, hm, széphajú? :-)
Előzmény: hgyi (4857)
dos48 Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4868

Pirézanyu veri pirézaput a rolóhúzóval, " Megmondtam, hogy bontott csirkét hozzál,

bontott csirkét, bontott csirkét !"    ???

Előzmény: Törölt nick (4867)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!