Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
hogy ne ilyen semmirekellő, üres, értéktelen fapinák zsákmányolják ki a férfiakat, mint te.
hol vagy te érzékeny?
a gusztustalan vádaskodásod, az egész férfinem rágalmazása nem arra vall. és már mondtam, hogy leginkább a nácik használtak olyan szólamokat a zsidókkal szemben, mint te a férfiakkal szemben.
fasiszta vagy.
igen, kéne változás. ha a magadfajta ideológusok eltűnnének a Föld színéről, valamivel szebb világban élnénk
Ugyanis azt irtam, hogy engem ÉRDEKEL mások véleménye- különösen azért, mert igy a sajátomat is felülbirálhatom. Mert én csak egy ember vagyok és tévedek ill. láthatok rosszul dolgokat. És tudom, meglepő, be szoktam látni, ha tévedek.
szegény öreg kutyom nagyon szenved:((((((((((((( alig él, én is vizezgetem, locsolgatom, orra alá tartom a vizestálat:(( annyira sajnálom kismaccs pocakját is törölgetem nedvesen, hogy hűtse
Tegnap este kezdtem el olvasgatni- a párom ajánlotta, mivel tudja, hogy érdekel ez a téma:) De első körben annyira kihozott a sodromból, hogy nem is szóltam hozzá.
Aztán ma délután(trombitaszó) irtam először, (5063-enyhén provokativ), majd a véleményem itt irtam le (5145). És azóta 1-1 szösszenet.
Kevesebbet dolgoztak. Ők szigorúan legfeljebb napi 8 órát, és 5 hétből csak 4-et (mint minden átlagos nő), én pedig általában 12-14 órát. Meg egy kicsit nagyobb szerencsével választottam szakmát. Nem, igazából nem csodálkozom, sőt, helyénvalónak tartottam.
mikor drága kosztümös fapinák, kik még sem a körmüket sem mártották mosogatóvízbe soha, sem vakolókanalat nem vettek még kacsójukba soha, összegyűlneik, hogy fröcsögjenek a férfinemre, amiért olyan borzalmasan elnyomja őket.
Engem érdekel mások véleménye. Többek között azért, mert a saját érveimet az ilyen fórumokon nagyon jól ki lehet próbálni- ha megdőlnek, akkor valahol bibi van.
De azon mit vitatkozzak azzal, aki igy nyit, hogy "femináci", "fasiszta", és ebben leli örömét?
szerintem a hozzászólók többsége normális, sőt, értik is a problémát, egészen addig, amíg nem a férfinem, mint olyan kollektív bűnössége a világ problémáinak oka
nézd meg, a hozzászóló fijúk egészen addig igazán nyitottak és társalgásra alkalmasak (::)))))))) amíg nem kezdik őket valami világtól elrugaszkodott, erőszakos, a nőket korbáccsal munkára és maguk alá hajtó állatoknak tekinteni
emberek, azon elgondolkodtatok már, hogy a kollektív bűnösség élvét kik alkalmazták a történelem folyamán?
az nem zavar senkit, hogy manapság, mikor már az előítéletek, rasszizmus, satöbbi elleni harcra szokás felhívni, a feministák simán megtehetik a 21. században is, hogy megteszik a férfinemet bűnbaknak, akárcsak a nácik a zsidókat?
mitöbb, néha egyenesen felsőbbrendűséükgről vartyognak? akár a nácik?
és még tapsot is kapnak érte sok helyen?
ez nem zavar senkit?
nem veszi senki észre, hogy milyen visszataszító fasiszta banda ez?
Persze értettem én azt- ezért is irtam a végére, hogy nyitottság van, és ez jó!
És azon nem csodálkozol, hogy a partnereid eddig mindig kevesebbet kerestek, mint te? Nem volt jó iskolai végzettségük? Vagy nem találtak megfelelő munkát?
Ez mondjuk annyiban nem igaz, hogy aki most dolgozik, és kb. 45 évnél fiatalabb, már csak a saját maga számára gyűjtött nyugdíjalapra számíthat, meg amit a gyerekeitől visszakap. Én személy szerint egyébként egyáltalán nem tartom akkora tragédiának a népesség csökkenését.