Keresés

Részletes keresés

übertróger Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5297
úgyse fogod felfogni soha...
ahhoz túl hülye vagy.

de legalább te nem szenvedsz saját mérhetetlen primitívségedtől...
Előzmény: forintocska (5291)
rambo john 3 Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5296
Előzmény: forintocska (5291)
tunderbocogo Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5295
Ajánlanám a 5145-ös hozzászólásomat.

Milyen csoportok voltak/vannak, akiknek kell(ett) némi segitség, érdekképviselet: feketék , etnikai kisebbségek, mozgássérültek, GLBT-csoport, nagycsaládosok, stb.

Mindegyik esetben kiemeltek valamilyen tulajdonságot, ami eltér a nagyátlagtól, de egyik csoport aktivistáitól sem várják el, hogy világbékét teremtsenek, csak a feministáktól. (Az UNICEF egyik jelentése szerint a nők egyenjogúsága jót tesz a gyerekeknek is.)

A hatalomtvétel nem célja a feminizmusnak: legfeljebb a hatalom igazságosabb elosztása, lásd Norvégia, ahol a parlamenti képviselők kb 30-40%-a nő.

Kifejtenéd, miért igazságtalan és hamis a feminizmus alapvetése?

(A feminizmusnak van 4 irányzata, az univerzalista irányzaton belül 8féle elmélet van, igy összesen kb. 13 feminizmusról beszélhetünk .)
Előzmény: maestro (5273)
rambo john 3 Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5293
remek...mindent elértél az életben...következésképpen nem vagy elnyomva....vagyis elejétől fogva hazudtál:))))
Előzmény: forintocska (5289)
übertróger Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5292
ja, a normálisabb hölgyeknek pedig: ti ne vegyétek magatokra.

de néha muszáj kiosztani az ilyen gyökér feminácikat.. :-)
übertróger Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5290
hülyeséget kérdeztem.

majd pont egy ilyen kóros hazudozó fogja bevallani az igazat...

ami az, hogy még mosogatószer sem érte körmödet.
Előzmény: forintocska (5289)
Oromon Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5288
Olvasd, aztán vesézhetjük - de eleve úgy állj hozzá, kérlek, hogy én nem azt mondom, hogy ez az elfogulatlan, tiszta igazság, a túloldal meg a tömény hazugság, hanem azt, hogy eléggé elgondolkodtató, hogy ha valamiről kétféle és nagyon különböző adat van, akkor mekkora érdek fűződhez az egyik verzió tömeges sulykolásához és a másik verzió agyonhallgatásához.

Keverésről viszont szó nincs - családon belüli erőszakról beszélünk.
Előzmény: Nargile (5178)
rambo john 3 Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5287
nem, a hozzád hasonló fanatikus, fasisztoid "nemgyűlülő" idiótáknak kellene eltűnni...bár mégsem, nem lenne kin kacagni:))))
ja, gyorsan olvasd végig a női véleményeket rólad....szal tudom, hogy százszor leírtam már, de azért továbbra is megteszem: ne legyél olyan nagyképű hogy szánalmas kis egódat a női nem szócsövének képzeld....ettől sajnos továbbra is senki maradsz....:)
Előzmény: forintocska (5270)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5286

Genyó mode ON

Miből gondolod, hogy ő kapcsolta be?:-)

Előzmény: übertróger (5284)
Oromon Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5285
Abszolúte normális ötletnek tartom, korábban írtam is, hogy tudtommal a svédek többnyire így csinálják, és bár nem vagyok biztos benne, de mintha valami törvényük is lenne rá, hogy így kell. Bár szerintem itthon egy tipikus régimódi családban, ahol apu több évvel idősebb és karrierjében előrébb tartva esetleg jelentősen többet is keres, valószínűleg anyagilag nem az optimális a családnak, de a hosszú távú hatásai miatt még akkor is jó ötletnek tartom. Kábé azonos státuszú és fizetésű párnál meg szuper.
Előzmény: tunderbocogo (5179)
übertróger Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5284
ne légy rosszindulatú.
valami agya csak kell, hogy legyen, valahogy csak képes bekapcsolni a gépet... :-)
Előzmény: Törölt nick (5280)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5283
najó, akkor beszélgethetünk tovább:)))
Előzmény: tunderbocogo (5281)
übertróger Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5282
látod, milyen undorító vagy?

tényleg femináci.

remélem, egy nap ez is bűncselekménynek fog számítnai majd, amit te művelsz.
Előzmény: forintocska (2931)
tunderbocogo Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5281
dehogy! másnak ment a komment :)
Előzmény: csipkefa (5278)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5280
Agyon? Téged?:-)
Előzmény: forintocska (5276)
übertróger Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5279
megkérdem hát én:

cipeltél-e már cementeszsákot?
dolgoztál-e már gyárban?
vagy ha mást nem, legalább egy rohadt vízcsapot megszereltél-e már valaha?
vagy villanyt?

tartottál-e már el valakit? nehéz melóval?
vagy legalább súroltál-e már slozit? mosogatni, felmosni tudsz legalább? egy bolti virslit legalább képes vagy megfőzni egyedül?

milyen gyakran szoktak belédkötni az utcán? milyen gyakran van fizikai épséged veszélben, holott mégis neked másokat kell megvédened?
voltál-e katona, vagy bármiféle veszélyesebb feladatkörben?
kőműveskedtél-e már?
volt-e már felelősségteljes melód? akár buszvezetés, vagy ilyesmi?
aludtál már az utcán? híd alatt?

mivel keresed mindennapi száraz kenyeredet, te szegény? :-)
és mennyit?
milyen lakásod van?
legalább te maga harácsolod össze rá a lóvét (valami ostoba, de jólfizető juppimelóval), vagy azért van valakid, akit lehúzhatsz?

csak hogy képet alkothassunk borzalmas helyzetedről.
csipkefa Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5278
akkor ezt nem nekem szántad ugye???
mert én ilyet sose írtam, lévén nőből vagyok
Előzmény: tunderbocogo (5269)
dos48 Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5277

Azé' a Forintocska javára írandó, hogy eddíg ötször rávágott a kalapáccsal az ujjára,

és már kéccer is megrázta a kettőhúsz.  A második óta dadog is egy kicsit.    :)))

Előzmény: übertróger (5271)
übertróger Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5275
nem a nők érdekében szólsz, hanem a sajátodéban.

ne hazudozz.
rambo john 3 Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5274
dehogynem....itt vagyok például én:)))))
Előzmény: übertróger (5235)
maestro Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5273
Szerintem olvasd végig a topikot az elejétől. Láthatod majd, hogy a legtöbben, ha némi szkepticizmussal és gyanakvással is, de nyitottan fogadtuk, mit is fogunk megtudni a feminizmus címszó alatt. Aztán megismertük azt a szélsőséges, férfigyűlölő, logikátlan és szexista magatartást, amit - jogosan - csak feminácinak nevezünk. Tehát ha Te is olyasmikkel jönnél, hogy majdnem minden férfi alávaló gaz elnyomó, bántalmazó és rabszolgatartó, illetve hazug és téves brossúrákat idéznél, akkor ugyanúgy lehurrognánk. Vitázni még nem tudtunk, mert nem volt vitaképes feminista vitapartnerünk.

Inkább kérdeznék Tőled: ha feminista vagy, de nem fanatikus és szélsőséges, akkor talán tudnál válaszolni arra a kérdésre, ami engem már egy ideje foglalkoztat. Mégpedig:
Ha elhagyjuk a feminizmusból a szexista, diszkriminatív és hatalomváltásra hajazó követeléseket, akkor nagyjából egy kicsit utópista, pacifista-humanista ideológia marad. Miért is kell akkor ezt feminizmusnak nevezni? Miért nem jók a meglévő egyéb békeharcos szervezetek?
Illetve a másik: lehet-e egyenlőséget és társadalmi igazságot elérni olyan ideológiai alapvetéssel, ami alapjaiban hamis és igazságtalan? Vagy szerinted nem az?

Köszönöm.
Előzmény: tunderbocogo (5243)
tunderbocogo Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5272
Ezért is irtam a hsz végére, hogy idealista vagyok.
Előzmény: Oromon (5265)
übertróger Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5271
kérdezzétek meg már szegény elnyomott forintocskát:

cipelt-e már cementeszsákot?
dolgozott-e már gyárban?
vagy ha mást nem, legalább egy rohadt vízcsapot megszerelt-e már?
vagy villanyt?

tartott-e már el valakit? nehéz melóval?
vagy legalább súrolt-e már slozit?

milyen gyarkan szoktak belekötni az utcán?
volt-e katona, vagy bármifeél veszélyesebb feladatkörben?
kőműveskedett már?
volt-e már felelősségteljes melója? akár buszvezetés, vagy ilyesmi?
aludt már az utcán? híd alatt?

kérdezzétek meg, amúgy mivel keresi mindennapi száraz kenyerét szegény? :-)
és mennyit?
milyen lakása van?
legalább ő maga harácsolja össze a lóvét, vagy azért van valakije, akit lehúzhat?

csak hogy képet alkothassunk szegényke borzalmas helyzetéről.
tunderbocogo Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5269
Közben megoldódott :)

Délután azért irtam, mert láttam vitaképes partnereket. Ki is egyeztünk Oromon-nal.

De amint irtam, most per pillanat egy feminácistázónak, fapinázónak nem tudok sokat mondani.
Előzmény: Törölt nick (5261)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5268
köszi, de télleg rosszul olvastam, pedig kéccer is nekifutottam:))))
hijába, a meleg még az én okos női agyamat is megbontja:)
Előzmény: Törölt nick (5261)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5267

"Ezek után már tényleg ostoba libának, lelkisérült vakegérnek, besavanyodott fapinának, elmaradott gyöpösagyúnak, búvalbaszott ájtatos szűzmáriának tartalak."

Ezt írtad Te ma délelőtt egy olvtársnak, egy abszolút korrekt és konszolidált hsz-re; aztán még utána hozzáfűztél némi hülyepicsázást.

Ezt a szókincset is netán a könyvtárban szedted magadra ?

Aztán ezt nekem :

"ha szereted az összes volt, jelen és leendő férjedet, s a fiaidat, hogy beszélhetsz így, ilyen utálkozva, becsmérlőn és ordítva vádaskodva a férdiakról általánosságban?!"

Nocsak, hol láttál Te ilyet tőlem? (A fölső sorok valóban ez a kategória, csak azok tőled származtak...)

Nos, igen, szeretem őket, és ők is engem. A gyerekeket nem összeszedtem innen-onnan,  mint kedvesen megjegyezted, hanem felneveltem a saját hármat meg a második (és engedelmeddel egyben utolsó) férjem három gyermekét. Már bocsánat érte, ezzel nem szégyenitettelek meg sem téged, sem barátnőidet a csak 3 gyerekes mivoltukban. Te viszont a megjegyzéseiddel többrendben megszégyenitettél a saját családi összeállitásom terén.

És bizonyára állati nagy bűn volt megjegyeznem épp itt, hogy mire mindezzel végez az ember, elmúlik 45 éves, és semmit nem ér a munkaerőpiacon.

És hiába dolgozott éppúgy, mint más, ha nem azt csinálta, amit ez a társadalom értékel, akkor nem érdemel még egy tisztes nyugdíjat sem.

Ez társadalompolitikai tény, és nem a férfiak szidalmazása.

És amelyik nő ezt észreveszi, az nem hálát vár és nem önző a saját anyaságában, hanem nagyobb igazságot keres a fél ország számára.

Többek között neked is. Csak Te ezt nem látod. Ennyi :)))

Előzmény: hgyi (4904)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5266
Mindkettőt. Ha érdekel, elmondom miért, de addig nem koptatnám a billentyűzetet, mert nem lenne túl rövid.
Előzmény: tunderbocogo (5259)
Oromon Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5265
Ez nagyon jó, és ez minden egyenrangúság(i törekvés) alapja (kéne, hogy legyen), de láthatóan nagyon nincs így mindenkinél.
Előzmény: tunderbocogo (5165)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5264
ez agyrém, nem tom, meddig bírom, ma már felmondtam, de senkit nem érdekelt
Előzmény: dos48 (5258)
dos48 Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5263

... hallod, Forintocska ?      Fasiszta vagy.

Tegnap mi, partizánok vertünk ki benneteket az erdőből.

Ma a fasiszták vertek ki minket az erdőből.

Bazze, fussunk, mert holnap jön az erdész és mindenkit kidob az erdőből...  :))

Előzmény: übertróger (5257)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!