Keresés

Részletes keresés

dalibaba Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5364

Rég lerágott csont újra odalökve.

Ebben az irásban egy csomó olyan sztereotipiát találtam emlitve, mint a topikbeirásokban. Feltűnő hasonlóság.

Szerintem jobban járt volna a Forintocska, ha himsovin macsótopikot nyit,

az sokkal kevésbé vonzott volna ennyi frankó nikket.

Nagyon borzolja a kedélyeiteket a feminizmus, so-so.

Csak nehogy rémálmok gyötörjék az olvtársakat... Brrrr:)))

Előzmény: Oromon (5358)
maestro Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5363
Viola Zoltán írta, és ez az írás csak annyit bizonyít, amit mindig is tudtunk: hogy férfi is lehet fanatikus feminista és férfi is lehet mélységesen ostoba. A feminizmus ilyen mélységű elsajátításához a jelek szerint ki kellett kapcsolnia agyának logikai áramköreit, és ez meglátszik az írásművén is. Ő írta azt a nők felsőbbrendűségéről szóló cikkecskét is, amire a "nők átlagos IQ-ja magasabb a férfiakénál" c. ponttal tette fel a koronát, de a felsőbbrendűség helyett csak saját totális matematikai inkompetenciáját sikerült bebizonyítania.

Ennek a cikkének végső tanulsága:

"Fel kell tehát ismernie a nő­mozgalmaknak, hogy NEM a családÉRT kell küzdeniük, hanem a család mint intézmény ELLEN! Független, szabad, öntudatos nő csak úgy lehet valaki, ha nem válik senki férfi érzelmi (sőt fizikai!) rabszolgájává! Egyszerűbb szavakkal: leghelyesebb férjhez se menni – ezt persze nem én találtam ki, nem én mondom először! [...] Mindehhez persze az kell, hogy a társadalomben egy nőnek lehetősége legyen a „szingli”, azaz férj nélküli életvitelre, beleértve a gyereknevelést is, úgy, hogy ez a számára ne jelentsen anyagi ellehetetlenülést, tönkremenést. Ezirányba kell leginkább összpontosítani a feminista mozgalmak erőfeszítéseit véleményem szerint, ez kell a legfontosabb feladatuk legyen, nem a szűken vett családi szereposztások megváltoztatása!"

Mondom én, hogy emberiségellenes, amit ezek a fanatikusok művelnek. És figyeljünk oda rájuk, mert Hitlert sem vette senki komolyan a 30-as években, aztán mi lett belőle...
Előzmény: dalibaba (5343)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5362

Sosem állította itt senki, hogy hülye férfi nem létezik...

Natessék - lassan haladunk, de biztosan :))

Előzmény: Törölt nick (5357)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5361
kéne még vlki egy édeshármashoz, nem? szóljál mlég vlkinek... tuti jönni fog : >
Előzmény: forintocska (5348)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5360
Erre nem emlékeztem. Nem is voltam a jó tanoncok között emlegetve soha. Pedig ez a kis hülye az én postomra nyitotta a topicot:-)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5359
Sztem már csak akkor kéne ide írni,ha jön valaki aki vitaképes.
Oromon Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5358
Körbenjárás van. Rég lerágott csont újra odalökve.
Előzmény: Törölt nick (5357)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5357
Izgi hát. Egy hülye férfi írta, aki közelről még nem látott nőt. Sosem állította itt senki, hogy hülye férfi nem létezik...
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5355
Ennyire azért nem lehet hülye:-) Bár az én fejemben is megfordult már...
Előzmény: Oromon (5337)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5353
Ne lopd a képemet, genyó:-)))
Előzmény: dos48 (5332)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5352
Jó, akkor nem engedem előre a nőket... legfeljebb nem hímsoviniszta leszek, hanem bunkó. Oké.
Előzmény: dalibaba (5324)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5351
Biztos nagyon okosnak hiszi most magát.
Rá is fér egy kis önbizalom...:-]
Előzmény: Oromon (5349)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5350
Aztakurva!:-) Feljelentést tettél már?:-)
Előzmény: forintocska (5321)
Oromon Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5349
Sok elég gátlástalan játékost láttam már a fórumon, de ez azért még egy kicsit meg tud lepni.

Sebaj. Kiterítenek úgy is.

És a harmadik is megkapja a bizalmat. A negyedik is. Az ötödik. És szerintem nem baj, és nem lehet kiirtani.

Úgy hívják: ember.
Előzmény: dalibaba (5346)
Calvano Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5347
Reklám. Te bedőlsz neki?
dalibaba Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5346
Volt már ? És nem tanultad meg kivülről ? Ejnyebejnye...:)))
Előzmény: Oromon (5345)
Oromon Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5345
Biztos csak tökvéletlen, hogy ezt is pont a topiknyitó hozta ide először.
dalibaba Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5343

Na akkor egy link csak neked, csak itt : feminizmus férfiszemmel :

http://poliverzum.birodalom.net/powi/index.php/A_feminizmus_f%C3%A9rfiszemmel

Tutibiztosan nem mi irtuk. De izgi. Azééé...

Előzmény: Lököttt (5340)
Oromon Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5342
Nem rossz, nem rossz, de azért érezni, hogy férfi írta :-)))
Előzmény: maestro (5314)
Oromon Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5341
Istenmencs, hogy alaptalanul vádaskodjak. Csak az a sok tévhit-tény brosúra ne lenne, és nem is ez az első mozzanat... Akkora baj csak nem lehet abból, ha hallgat az ember. A megérzéseire. Tudod, ami a nőknek szokott lenni csak :-)))
Előzmény: [virgo] (5338)
Lököttt Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5340

Mintha dalibaba és forintocska egy és ugyanaz lenne.

Sajnos azt kell írnom, negyed 11-kor ide este, ahelyett hogy valahol pókereznék, hogy ez valami rettenetes ahogy itt egyes nők gondolkodnak és amiket ideírnak. Az a szitu van hogy nem is hittem volna hogy ilyen még létezik egyáltalán, 2007 júliusában.

Van egypár nagyon durva hozzászólás férfiaktól is, de az semmi más csak a reakció erre a nem is tudok jelzőt találni rá rettenetre.

Oromon Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5339
Szerintem se rossz ez a része a hazai anyaságtámogató-rendszernek. Kicsit mókás is, hogy családtámogatási rendszernek hívják - nem is tudom, mekkora lehet, de szerintem nagyon kicsi az ezeket igénybe vevő férfiak aránya.

Inkább mintha a nyugatinál általánosan (nőknél és férfiaknál is) kisebb fizetés lenne egy sarkalatos kérdés, de hát azzal meg a legvadabb feminizmus se tudna mit kezdeni, a nincsből nem lehet luxusjóléti államot csinálni.
Előzmény: tunderbocogo (5307)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5338
Ua.?
Előzmény: Oromon (5337)
Oromon Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5337
Gyanús, nagyon gyanús ez nekem. Nem vagyok biztos a dolgomban, de azért inkább beszélgetek a továbbiakban a tündérbóccogóval. Meg persze a többiekkel :-)

Kedves dalibaba, minden jót neked, ha találkozol netán a forintocskával, szurkáljátok meg alaposan a férfi-vudubabát.
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5336
Akinek a rövid is hosszú, válogasson kedvére :

Röviden a feminizmusról .Tények és előítéletek-

Magyarországon rengeteg sztereotípia és tévhit övezi a feminizmust és a feminista nőket. Az elítélés és az ellenségesség mögött általában tájékozatlanság, ritkábban pedig nőellenesség rejtőzik. Az alábbi információk a tájékozatlanságot próbálják eloszlatni.

Tévhit: A feministák mind férfigyűlölők.

Tény: Nem mind, csak a 95%.

Tévhit: A feministák át akarják venni a hatalmat, és ugyanolyanok akarnak lenni, mint a férfiak.

Tény: Valóban át akarják venni a hatalmat, de jobbak akarnak lenni a férfiaknál. Ami nem sikerül.

Tévhit: A feministák mind leszbikusok.

Tény: Mit számít ez? Semmit.

Tévhit: A feministák kielégítetlen, frusztrált nők, akiknek az a bajuk, hogy nincs az életükben egy megfelelő férfi.

Tény: Nem mind, csak a 95%.

Tévhit: Az a feminista nők baja, hogy rondák, és egyetlen férfinak sem kellenek.

Tény: Nem mind, csak a 80%. A többinek mag az baja jhogy rájukszakdt férfiak világa, és rájöttek hogy ez kurva nehéz ám. Inkább feministák lettek, minthogy tényleg helytálljanak. Pampogni könnyebb : >

Tévhit: A nőiesség természetes tulajdonság. A feministák elutasítják a természetes nőiességet.

Tény: Így van! A férfias férfiaknál csak nőies nőket utálják jobban.

Tévhit: A feministák melltartókat égetnek.

Tény: Előfordul, és ez az egyik legkissebb ostobaság amti csinálnak. Egyénként meg kitérdekel. Max. egy fehérneműgyárost, az örül mert akkor venni fognak még1 szériát. Legalábbis az idősebb feministák : >

Tévhit: A feministák férfiasak, szőrös a lábuk, bakancsban járnak, és csúnyán beszélnek.

Tény: Többynire szépen beszélnek, csak a tartalma nevetséges ésvagy gusztustalan.

Tévhit: A feministák nem takarítanak, és nem tudnak főzni.

Tény: mindkettőt tudják, legalább olyan jól mint egy átlag agglegény. A mostani feminizmust teljesen véletlenszerű egyezéssel ugyanakkor találták fel mikor a mikrohullámú sütőt, és teléjesen véletlenül ugyanaz az ember (aki férfi, és milliomos)

Tévhit: A feminizmus egy nyugati ideológia, mely idegen a magyar nők gondolkodásmódjától, és valóságától.

Tény: A feminizmus közelse, távolse ideológia, csak érdekelvű arcátlan követelődzés és pampogás : >

Meg kell küzdeni a tévhitekkel... nehéz!
[virgo] Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5334
Nézd,lehet beszélgetni,vitatkozni a nők helyzetéről,de az izzadságszagú brossúrákat mellőzzük. A saját gondolataidra lennék kiváncsi,cserébe elmondom mi az én véleményem.
aztán vagy találunk közös nevezőt vagy nem,de szerintem találunk.
Előzmény: dalibaba (5327)
Skorpió Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5333
Irta: egy feminista. (:-)
dos48 Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5332

Belenéztem még egyszer.

Előzmény: dalibaba (5330)
dos48 Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5331

Ezt a hosszú listát majd add oda a gyerekeknek is, ha rosszat csináltak.

Addíg güzüljék, amíg legalább tíz sort föl nem tudnak mondani.

Egy darabíg qrvajók lesznek...                                                        :))))

Előzmény: dalibaba (5328)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5330
Navégre :)))
Előzmény: dos48 (5329)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!