Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
bizony, az utolsó mondat nagyon jó....volt egy "hitler, a gonosz ébredése" című film, az kezdődött valahogy úgy, hogy: a gonosz győzelméhez semmi más nem kell, csak hogy a jó emberek ne tegyenek semmit....hitlert is kiröhögték eleinte, aztán lánga borította európát....
O.V jelmondata: -Emberek! Építsünk kordont a Parlament köré! -Erre Mikola: -Minek, hogy ne tudjunk betörni a Parlamentbe?-O.V erre:-csak azért, hogy a jövőben megmutassuk az ügyfeleinknek, hogy a "Kordonbontást vállalok!" üzletünkben precízek vagyunk. -Erre Gy.F.: Felőlem, de akkor kivágatom az APEH ellenőrökkel azt a több tucat narancsfát a Margitszigetről.
Viola Zoltán írta, és ez az írás csak annyit bizonyít, amit mindig is tudtunk: hogy férfi is lehet fanatikus feminista és férfi is lehet mélységesen ostoba. A feminizmus ilyen mélységű elsajátításához a jelek szerint ki kellett kapcsolnia agyának logikai áramköreit, és ez meglátszik az írásművén is. Ő írta azt a nők felsőbbrendűségéről szóló cikkecskét is, amire a "nők átlagos IQ-ja magasabb a férfiakénál" c. ponttal tette fel a koronát, de a felsőbbrendűség helyett csak saját totális matematikai inkompetenciáját sikerült bebizonyítania.
Ennek a cikkének végső tanulsága:
"Fel kell tehát ismernie a nőmozgalmaknak, hogy NEM a családÉRT kell küzdeniük, hanem a család mint intézmény ELLEN! Független, szabad, öntudatos nő csak úgy lehet valaki, ha nem válik senki férfi érzelmi (sőt fizikai!) rabszolgájává! Egyszerűbb szavakkal: leghelyesebb férjhez se menni ezt persze nem én találtam ki, nem én mondom először! [...] Mindehhez persze az kell, hogy a társadalomben egy nőnek lehetősége legyen a szingli, azaz férj nélküli életvitelre, beleértve a gyereknevelést is, úgy, hogy ez a számára ne jelentsen anyagi ellehetetlenülést, tönkremenést. Ezirányba kell leginkább összpontosítani a feminista mozgalmak erőfeszítéseit véleményem szerint, ez kell a legfontosabb feladatuk legyen, nem a szűken vett családi szereposztások megváltoztatása!"
Mondom én, hogy emberiségellenes, amit ezek a fanatikusok művelnek. És figyeljünk oda rájuk, mert Hitlert sem vette senki komolyan a 30-as években, aztán mi lett belőle...
Istenmencs, hogy alaptalanul vádaskodjak. Csak az a sok tévhit-tény brosúra ne lenne, és nem is ez az első mozzanat... Akkora baj csak nem lehet abból, ha hallgat az ember. A megérzéseire. Tudod, ami a nőknek szokott lenni csak :-)))
Mintha dalibaba és forintocska egy és ugyanaz lenne.
Sajnos azt kell írnom, negyed 11-kor ide este, ahelyett hogy valahol pókereznék, hogy ez valami rettenetes ahogy itt egyes nők gondolkodnak és amiket ideírnak. Az a szitu van hogy nem is hittem volna hogy ilyen még létezik egyáltalán, 2007 júliusában.
Van egypár nagyon durva hozzászólás férfiaktól is, de az semmi más csak a reakció erre a nem is tudok jelzőt találni rá rettenetre.
Szerintem se rossz ez a része a hazai anyaságtámogató-rendszernek. Kicsit mókás is, hogy családtámogatási rendszernek hívják - nem is tudom, mekkora lehet, de szerintem nagyon kicsi az ezeket igénybe vevő férfiak aránya.
Inkább mintha a nyugatinál általánosan (nőknél és férfiaknál is) kisebb fizetés lenne egy sarkalatos kérdés, de hát azzal meg a legvadabb feminizmus se tudna mit kezdeni, a nincsből nem lehet luxusjóléti államot csinálni.
Gyanús, nagyon gyanús ez nekem. Nem vagyok biztos a dolgomban, de azért inkább beszélgetek a továbbiakban a tündérbóccogóval. Meg persze a többiekkel :-)
Kedves dalibaba, minden jót neked, ha találkozol netán a forintocskával, szurkáljátok meg alaposan a férfi-vudubabát.
Magyarországon rengeteg sztereotípia és tévhit övezi a feminizmust és a feminista nőket. Az elítélés és az ellenségesség mögött általában tájékozatlanság, ritkábban pedig nőellenesség rejtőzik. Az alábbi információk a tájékozatlanságot próbálják eloszlatni.
Tévhit: A feministák mind férfigyűlölők.
Tény: Nem mind, csak a 95%.
Tévhit: A feministák át akarják venni a hatalmat, és ugyanolyanok akarnak lenni, mint a férfiak.
Tény: Valóban át akarják venni a hatalmat, de jobbak akarnak lenni a férfiaknál. Ami nem sikerül.
Tévhit: A feministák mind leszbikusok.
Tény: Mit számít ez? Semmit.
Tévhit: A feministák kielégítetlen, frusztrált nők, akiknek az a bajuk, hogy nincs az életükben egy megfelelő férfi.
Tény: Nem mind, csak a 95%.
Tévhit: Az a feminista nők baja, hogy rondák, és egyetlen férfinak sem kellenek.
Tény: Nem mind, csak a 80%. A többinek mag az baja jhogy rájukszakdt férfiak világa, és rájöttek hogy ez kurva nehéz ám. Inkább feministák lettek, minthogy tényleg helytálljanak. Pampogni könnyebb : >
Tévhit: A nőiesség természetes tulajdonság. A feministák elutasítják a természetes nőiességet.
Tény: Így van! A férfias férfiaknál csak nőies nőket utálják jobban.
Tévhit: A feministák melltartókat égetnek.
Tény: Előfordul, és ez az egyik legkissebb ostobaság amti csinálnak. Egyénként meg kitérdekel. Max. egy fehérneműgyárost, az örül mert akkor venni fognak még1 szériát. Legalábbis az idősebb feministák : >
Tévhit: A feministák férfiasak, szőrös a lábuk, bakancsban járnak, és csúnyán beszélnek.
Tény: Többynire szépen beszélnek, csak a tartalma nevetséges ésvagy gusztustalan.
Tévhit: A feministák nem takarítanak, és nem tudnak főzni.
Tény: mindkettőt tudják, legalább olyan jól mint egy átlag agglegény. A mostani feminizmust teljesen véletlenszerű egyezéssel ugyanakkor találták fel mikor a mikrohullámú sütőt, és teléjesen véletlenül ugyanaz az ember (aki férfi, és milliomos)
Tévhit: A feminizmus egy nyugati ideológia, mely idegen a magyar nők gondolkodásmódjától, és valóságától.
Tény: A feminizmus közelse, távolse ideológia, csak érdekelvű arcátlan követelődzés és pampogás : >
Nézd,lehet beszélgetni,vitatkozni a nők helyzetéről,de az izzadságszagú brossúrákat mellőzzük. A saját gondolataidra lennék kiváncsi,cserébe elmondom mi az én véleményem. aztán vagy találunk közös nevezőt vagy nem,de szerintem találunk.