Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
mindent beléje édesegykomáim, ojan jol csinájátok a feminista ijesztetösdit, mintha a tonito tanutátok vona a csiziot, mer nekije vot ijen fenenagy esze mint nektök, miko a haverokal a falu föutcáján nekije estek a borisnak, mér nem mosta kija a toni gatyáját, mer nem mosta ki miko szaros let, és ezér a toni zabos let, hát azér hita a komákat, és jol leugaták a borist, és a boris, hijába monta hogy nem tehet ű arol, hogy atoni gatyája szaros, meg különben is nekije a toni senkije, mer van nekije hites ura, aki nem a toni, de az egész falu megtutta, hogy a boris tehet róla, hzaq a toni gatyája szaros, mer a haverok telekürtölték vele a falut, és a toni azota nyugodtan mászkálhat afaluba szaros gatyába, mindenki tugya, hogy nem ű a bűnös, hanem a boris, aki nem mosta ki nekije.
az hogy hozzád hasonló fasisztoid szerencsétlent nem láttam még a legszélsőjobboldalibb helyeken sem....rosszabb vagy mint a kurucinfo....azonkívül jókat mulatok a bohóckodáson, amit itt művelsz....jobb mint a disznóviccek topik:))))
jajj, most megsajnáltalak...mindjárt kitörlök egy könnycsepet a szememből....én mindenért megküzdöttem, amit elértem, tisztában voltam a korlátaimmal-veled ellentétben- és ha nem jött össze valami akkor -és ez a lényeg- nem másokra kentem a dolgot, hanem megvizsgáltam, hogy mit kúrtam el....ezt kéne neked is tenni: önvizsgálat....de sosem fogod, pontosan ismerem ezt a típust, sajnos a közeli rokonaim között van egy hozzád hasonló....az is egy sötét szobában ücsörögve mereng azon hogy hogy kibaszott vele a világ, pedig ő milyen jó ember...csak a valóség az hogy egy szerencsétlen, aki mindenkit elüldözött maga körül, és a problémáját magának köszönheti, nem másnak...persze ő sem látja be, mert ő is ostoba.....
ha valaki megmondja rólad, hogy hülye vagy, nem azért teszi, mert ő ettől okosabbnak tűnik, hanem megállapít egy TÉNYT....ettől te nem leszel okosabb, és ő sem lesz hülyébb, mer tez egy olyan egyértelmű tény, mint hogy az ég kék...gúnyolódni sem lehet rajtad, ugyanis olyan hülye vagy, hogy ki se lehet csúfolni.....nem várom tőled, hogy megértsd, sajnos ahhoz is ostoba vagy...ha nekem nem hiszel nézd meg a topik egyöntetű véleményét....
persze kiscsillag, te vagy az erős....akkor fejezd be a rinyálást, töröld meg a szemed, és tanulj meg KÜZDENI....persze nem fog menni, inkább sajnálod kicsit magad....tedd azt, az ilyen ember is jó valamire, mondjuk elrettentő példának....
bizony, az utolsó mondat nagyon jó....volt egy "hitler, a gonosz ébredése" című film, az kezdődött valahogy úgy, hogy: a gonosz győzelméhez semmi más nem kell, csak hogy a jó emberek ne tegyenek semmit....hitlert is kiröhögték eleinte, aztán lánga borította európát....
O.V jelmondata: -Emberek! Építsünk kordont a Parlament köré! -Erre Mikola: -Minek, hogy ne tudjunk betörni a Parlamentbe?-O.V erre:-csak azért, hogy a jövőben megmutassuk az ügyfeleinknek, hogy a "Kordonbontást vállalok!" üzletünkben precízek vagyunk. -Erre Gy.F.: Felőlem, de akkor kivágatom az APEH ellenőrökkel azt a több tucat narancsfát a Margitszigetről.