Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
szeretnéd, mi? :))) nem adom meg ezt az örömet neked...sajna továbbra is ide fogok írni, és továbbra is felhívom a figyelmet az irkálmányaid marhaság voltára.....:)))
namostan visszakerestem, hogy mit kérdeztél, valószínűleg tegnap már nyugovóra tértem, vagy figyelmetlenségből nem vettem észre, bocs!
Lehet, hogy nem egészen pontosan fogalmaztam abban a hsz-emben, amit kifogásolsz, de van néhány topik, ahová járok és mást sem olvasok, csak azt, hogy a társadalomnak, az államnak kutya kötlessége a többgyerekes családoknak sokkal több juttatást biztosítani, mint a kevesebb gyereket nevelőknek, mert ők a társadalom érdekében neveleik a gyerekeiket, no meg persze, hogy legyen, aki majd idős korukban gonsoskodik róluk. Nézd, több, mint egy éve egy igen jó társasággal próbálunk egy nagyon sötét, 6 gyerekes (nem ez a bajom vele) de csak követeléssel és vádaskodással, stb., - nem akarom túlragozni - előálló, egyébként sem százas pasival szótérteni, de egyszerűen lehetetlen.
Lehet, hogy az ő igen undormányos megnyilvánulásai miatt (is) érzem úgy, hogy saját döntésük következményeit mindenki más, a társadalom, vagyis mi, ti, és mindenki nyakába akaják varrni.
azt csak szeretnéd.....most vietnamban vagyok egy hadifogolytáborban, ahol a vietkongok azzal kínoznak, hogy forintocska hozzászólásait kell olvasnom....nem bírom már sokáig, inkább elárulok mindent:)))
Hát ez a Rambónak se sikerült, ne szégyelld a dolgot.
A honlapcimet kimásolod http-től kezdődően, és utána nyomsz egy entert.
Ekkor felismeri, átszinezi és aláhúzza neked, onnan látod, hogy jó.
De azt a fajtát, hogy egy tetszőleges szóval is megcsinálja ezt, na aztat én se tudom, pedig sokan alkalmazzák és nagyon elmés. Talán jön valaki, aki felhomályosit.
"fogyás (nem csak testépítőknek - átlagembereknek)
Tévhitekről:
1. Nincs semmiféle szer, amivel fogyni lehet diéta nélkül. 2. Nincs "fogyasztó", edzés, gép vagy készülék. 3. Diéta nélkül fogyni nem lehet! - aki az ellenkezőjét állítja, hazudik! 4. Célirányosan fogyni egy testrészről nem lehet. Genetikailag meghatározott, hol tárolódik a legtöbb zsír és honnan tűnik el utoljára. Nem lehet a problémás területeket se edzéssel, se zsírégetővel fogyasztani, minden ilyen állítás hazugság. 5. Az éhezés nem fogyaszt, hanem az izmokat bontja, ami gátolja a zsírégetést. A táplálkozásnak felkeléstől lefekvésig kel tartani, a "6 óra után nem eszünk" elv baromság és káros. 6. Az összes sztárdiéta baromság!
Fogyás alatt tegyük fel, hogy azt értjük a mikor az átlagember nem rendelkezik izomtömeggel, de túl sok zsír van rajta, és ettől szeretne megszabadulni. Az étrendnél a szálkásítás szabályai irányadók. Jegyezzük meg, nem a testsúlyunkból kell veszítnünk, hanem a zsírból, az izomvesztés nem jó!
Edzés: súlyzós edzés és aerob edzés. A súlyzós edzés intenzitása nyilván kezdő szint, az edzés szekcióban található 3 napos kezdő program javasolt. Azok, akik nem akarnak/tudnak súlyzós edzést végezni, fogadják el, hogy az eredmény mérsékelt lesz. Számukra kardió edzés javasolt, ez okozza ugyanis a magasabb intenzitása révén az izmok stimulációját – de összehasonlíthatatlanul gyengébb szinten, mint a súlyzós edzés – és így arra ösztönzi a testet, hogy a bevitt tápanyagokat ne zsírként tárolja, hanem az izmokba szállítsa. A nem kielégítő táplálkozás azonban MINDIG izomvesztéshez vezet, aminek egyenes következménye a zsírvesztés leállása, sőt a zsír tárolása. Fogyni (zsírból) csak hosszú távú munkával és diétával lehet, a minimális eredmény 12 hét, de kövér embereknél évekre kel tervezni.
Mintaétrend 60-65kg-os súlyzós edzést nem végző nőnek:
A kaja tetszőleges módon elkészíthető, fűszerezhető és sózzunk! Finom legyen! Kevés gyümölcs megengedett, édesség, cukor, liszt tilos! Szószok és egyéb dzsuvák tilosak!
Az itt bemutatott étrendek működő minták, de ezek sikeréhez egyénre kell optimizálni!
Célszerű ezt a mintát mindenkinek a saját testtömegéhez testre szabni. A csirke szabadon helyettesíthető egyéb sovány hússal a megfelelő mennyiségben, a rizs azonban nem, az csak pufirizzsel, maximum részben főtt krumplival helyettesíthető!
A 6 óra után tilos enni elvet eszünk ágában se legyen betartani, baromság! Amint kihagyunk étkezést, azonnal izmot bontunk és visszatartjuk a zsírvesztést!"
csak azért, hogy én is idézzek cikkeket...látod, még tévhitek is van az elején:)
fógyókúra? már a szó is hülyeség.....ha tényleg érdekel hogyan fogyhatsz le, akkor itt: http://body.builder.hu/edzo_faq.htm4 olvasgass......van ott szerintem mit tanulnod....