Keresés

Részletes keresés

Oromon Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5839
De hát ott írta, hogy a verseny jó dolog :-)
Előzmény: maestro (5818)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5838
A francot, ez csak benézett. A "Mondj nemet az iraki háborúra" topikba az imént meg beirta, hogy "nem" :)))
Előzmény: dos48 (5837)
dos48 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5837

... de valami azt súgja, helyeslőleg.

Forintocskaaaaaaaaaa !!!                    Erősítés érkezett.

Előzmény: multi szívás (5832)
dos48 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5836

És ezt helyeslőleg, vagy sajnálkozólag mondád é nekünk ?

Előzmény: multi szívás (5832)
dos48 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5835

Aha, ez rosszul esett ...    Talált.  Süllyed.     :)))

Előzmény: dalibaba (5833)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5833
 Szadista himsovin röfröfröf (:)
Előzmény: dos48 (5830)
multi szívás Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5832
a külön feminista topic árulkodik arról, menynire visszaesett az emancipáció
dos48 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5830

Ja.  Fiatal házas fiúknak.

Minden tündéri nőben lakozik egy ugyanolyan kinézetű, egész kicsike boszorkány.

Azt köll megkeresni még embrió korában és kitekerni a nyakát.             :)))

lovag  Andersen  Dos48.

dos48 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5829

Háhááá !  A kezdeti próbálkozgatások után egyben sem maradtak feminista

ambíciók ...         :))

Azért az is hozzá tartozik a dologhoz, hogy a retorziók után jöttek az én válasz-

lépéseim.  A magamtól adott, önként vállalt extra szolgáltatások megvonása.

És akkor mindíg beköszöntött a nyájas béke az ő arany ragyogásával.     :)))

Előzmény: dalibaba (5828)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5828

Ilyen sok feminista nőt fogtál ki, és még volt kedved idejönni ???

Te egy mazochista pszihopata vagyol:-)

Előzmény: dos48 (5826)
maestro Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5827
Az építész szakmáért például úgy indulnak "harcba" a lányok, hogy több tisztjük van. Aztán a végére mégis csak elolvad az előny, úgyhogy talán nem még több tisztet kellene követelni, hanem jobban kellene tudni sakkozni... De félre a hasonlatokkal, próbálok türelmesen és egyszerűen fogalmazni.

Azt állítod, hogy ha egy nő politikus, konkrátan országgyűlési képviselő akarna lenni, akkor hátrányban van csupán azért, mert nő? Nem arról van inkább szó, hogy egyszerűen nincs annyi jó női politikus? És hogy ami nem megy a verseny útján, azt szeretnék a magadfajták kvótákkal elérni?

A diszkrimináció megkülönböztetést jelent. Amikor bárki, azaz férfi és nő egyformán lehet politikus, és valakik 50%-ban korlátoznák az ezen a pályás sikeresebb férfiakat, pusztán nemi alapon, az bizony diszkrimináció. Akkor is az, ha neked nem tetszik. Akkor is az, ha már hallani vélem brilliáns cáfolatodat ("de nem is, mert az nem az").
Előzmény: forintocska (5819)
dos48 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5826

Lököttke, a " Kuss fiam "  stílus az nem a  - Kuss fiam ! c. leugatás.

Ez találtam eléggé szemléltető kifejezésnek arra a stílusra, amivel egy feminista

hölgyemény mozgatja a férjét. Utasításokkal, feladatokkal, ellentmondást nem

tűrő stílusban.

Velem is megpróbálták, többen és sokszor, de valahogy mindíg beletörött a bicskájuk.

" Jó, majd megcsinálom."  Csinálta a bánat.  Persze ehhez egy olyan jólelkű, vidám

ember kell, aki - ha nem kap érte esetleg időben vacsorát - csinál magának zsíros -

máróst.  Vagy ha nem kap pundrit estére, mosolyogva vállat von :

"  - Hát kértem én ?  :)) "                                                                     :)))

Előzmény: forintocska (5823)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5825

Én sem tartom helyesnek a kvóták alapján való bekerülést.

Nők rendszeresen indulnak képviseleti posztokért (hogy ne menjünk messzire, tavaly én is indultam polgármesternek. Heten indultunk; FIDESZ nyert, MSZP második, én pedig egy helyi Összefogás Egyesület jelöltjeként harmadik).

Szavazásokkor a kinálatból a magyar népesség elég jelentős része pusztán a neme miatt nem szavaz nőre. Merthogy tradicionálisan férfikép él benne róla.

Ezt a megrögzött begyöpösödött gondolkodásmódot kéne megváltoztatni, és akkor nem kvóták alapján javulhatnának az arányok.

A feminizmus egyik célja pontosan az, hogy felszámolódjanak a nőkkel szembeni negativ előitéletek. Mert nincs semmi alapjuk, mégis gerjesztik őket / a topikocskánk az élő példa erre.

Forintocska ezért bajlódik itten veletek, lusta és ellenkezős tanonckák :)))

Hogy felszámoljon Benneteket :))))

Előzmény: maestro (5816)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5824
Én csak feltételeztem, de ha te meg is erősited!-:)))
Előzmény: dalibaba (5811)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5822
Eltudom képzelni!-:)
Előzmény: Oromon (5813)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5821
Érvénybe lép a zárójel felbontás!-:)
Előzmény: Oromon (5807)
maestro Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5818
"Ezt most mire is válaszoltad?"

Az első két bekezdésére válaszoltam.
Előzmény: Oromon (5812)
dos48 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5817

No azé'.

Előzmény: dalibaba (5815)
maestro Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5816
Tegnap lövészversenyen voltunk a feleségemmel. Sziluettlövészet, 40 lövés kis fém állatfigurákra egy könnyű légpuskával / légpisztollyal / kispuskával stb. Nem kell hozzá nagy fizikai erő, csak lőni kell tudni, amire a nők ugyanúgy képesek lehetnek. Mégis, valahogy mentalitásukból fakadóan főként férfiak lőnek ilyenkor. Konkrétan a kb. 30 indulból 2 nő volt. Persze, ennyi induló közül nincs akkora esélyük a dobogóra kerülni, de ezen lehetne változtatni. Például előírhatnánk, hogy a négy kategóriából 2-ben (50% uygebár) nőnek kell lenni az első helyen. Hogy nem lőtt olyan jól? Kapjanak a nők plusz pontokat. Vagy nekik rakjuk közelebb a célokat, hogy "egyenlő esélyekkel" indulhassanak az 50%-os sikerért?!?

Hát nem, B+. A sikerért meg kell dolgozni, ugyanolyan keményen, mint más!
És igen, a nőknek is! A punci megléte sok mindenhez elég az életben, de ahol objektív teljesítményt mérnek, ott nincs mese, teljesíteni kell.

Megjegyzem, a feleségem is jól lőtt, de a másik hölgy kispuskában első lett, légpuskában pedig második. Biztos vagyok benne, hogy ő lett volna a legjobban felháborodva, ha neki, mint nőnek könnyebb pályát kell lőnie.

Mint ahogy azt is képzelem, miket mondanának a parlamentben most is bent lévő, kemény munkával bejutott nők azokra a kollegináikra, akik a kvótának köszönhetően kerültek be. Egész tanulmánykötetet írhatnának belőle a nőellenes verbális erőszak elhivatott kutatói... :-)))
dalibaba Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5815
Előzmény: dos48 (5814)
dos48 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5814

Te Delibaba, erre van egy konkrét válaszom.

Most egy normális férfi elvesz egy normálisnak kinéző nőt, akiről később esetleg

kiderül, hogy feminista hajlamai vannak és felveszi a "kuss fiam" stílust.

Az általad felvázolt berendezkedésnél egy nő  biztos,  hogy feminista lesz.

Konklúzió:  vegyen el benneteket feleségül a notredamei Quasimodo.      :))))

Előzmény: dalibaba (5810)
Oromon Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5813
Nemrég speciel volt ellenpélda, Kína, a világ egyik legbefolyásosabb nője egy ottani miniszter, és most vittek át éppen erősen nőpárti törvényeket. A napokban olvastam, de nem emlékszem pontosan, mit is, csak akkor feltűnt.
Előzmény: Törölt nick (5806)
Oromon Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5812
Ezt most mire is válaszoltad?

Ő ezt írta:

"Nem kell a versenyt kikerülni a munkaerőpiacon sem, és tudom, hogy a kvóták bevezetésével is vissza lehet csúnyán élni, bár bizonyos szabályozott keretek között nem biztos, hogy nagyon rosszak."

A kvóta még nem feltétlenül kötelezően népességarányú, gondolom. Ha az lenne, az elég erősen a verseny kikerülése lenne ezen a vonalon, márpedig ő is azt írta, hogy a versenyt nem kell kikerülni.
Előzmény: maestro (5803)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5811

Buta vagyok :(((

Előzmény: Törölt nick (5806)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5810

Szvsz a férfiak dőlnének a tanitóképzőkbe, ha 200 ezres fizetést kapnának a tanitók. Ami mellesleg egy normális, elismert bér volna.

Nem sajnálnám a pedagógusoktól,

és a felnövekvő generációknak is hasznára válna.

Pl. erre is nagyobb esély volna, ha a nők nagyobb arányban lennének képviseltetve.

A feminizmus tehát jótékony hatású, csak nem kellene trónfosztásként megélnie a férfiaknak mindeztetet.

Előzmény: Oromon (5800)
maestro Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5809
"Ezért igenis nagyon fontos lenne, hogy a nők olyan arányban legyenek a döntéshozó testületekben, mint az életben!!!!"

És a zsidók? És a homoszexuálisok? És a szemüvegesek? És a kövérek?
Na és a szemüveges homoszexuálisok? És a kövér zsidók?
Minden kisebbség az arányának megfelelő számban állíthasson képviselőket, hiszen másként hogy érvényesülnének az érdekei?!?

Agyrém, amit ezzel a diszkriminációs izével erőltettek. Menjenek értelmes nők politikusnak, politizáljanak (és hazudjanak, könyököljenek) jobban a férfiaknál, és akkor majd több nő lesz a parlamentben. DE: ha 50%-nál több lesz, akkor remélem, megszavazzák azt a törvényt, ami ennél több nőt sem enged oda, hiszen a férfiakat is arányosan kell képviselni... :-)))
Előzmény: dalibaba (5802)
dos48 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5808

Hát peeersze, aztán ugyanoda jutunk, mint a bíróságok. Női túlerő, válópernél

automatikus gyerekanyjánálelhelyezés. Ha má ott van, köll a lakás is nekik, a fater a férfi, neki kell a híd alatt újra kezdeni.

Na, ez a feminizmus egyik alapismérve, a pozícióátvétel erőszakolása.

Tévhit : ezt kéne csinálni.

Valóság : hát meg amit a ló himbál.    Uff.

Oromon Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5807
Hehe. Az speciel két napja hivatalosan is végetért :-)))
Előzmény: Törölt nick (5790)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5806
Buta vagy! Egyetlen női kormányfő/nőktől hemzsegő kormány6parlament sem hozott nőbarát (hacsak nem leszbikusbarát) törvényeket/határozatokat! Ui. azok akik ilyen helyzetbe kerülnek férfimódra akarnak gondolkodni s nekik is  a karriert épitő nők s nem a családanyák (akiket jórészt lenéznek, mert nem valósitották meg önmagukat!)a fontosak és szimpatikusabbak!
Oromon Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5804
Az a helyzet, hogy - ahogy én látom - magukat nőknek mondó nikkektől eddig csak főleg direkt eltorzított hosszú és egyoldalú férfigyűlölő pamfletrészletek fordultak itt elő, saját érdemi vélemény ritkán. Ezért aztán kicsit gyanús ha egy nő ide hosszút ír... mit tesz az előítélet. De azért ha van miről beszélgetni, előbb-utóbb előkerülnek szerintem a beszélgetős kedvűek is, nyugi :-)
Előzmény: forintocska (5777)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!