Itt láncviszonyszámokról van szó. Ezekből bázist szorzással lehet számolni. Így jön ki 33%-os növekedés 2002-2006 között. (összeadással kevesebb jönne ki)
Szabó Zoltán talán pártelnök? Netán volt miniszterelnök? Esetleg leendő kormányfő? Mérhető Orbánhoz?
Szóval hol van az általad említett fideszes "vizsgáljuk ki", és egyéb takonyverésekre a példa, ilyen-olyan ballib gyorshajtások kapcsán?
Ne fárasszatok ezzel a mosdatással... gusztustalan
Ki mosdatja? Lemeszelték, fizetett.
vajon ki mondta azt, hogy "én soha nem hazudtam a magyar népnek..."?
Orbán.
Az elhallgatás nem hazugság?
Nem közérdekű adatszolgáltatásról van szó, mint pl államháztartási adatok nyilvánosságra hozatala a választások előtt stb. Ha viszont megkérdezik, válaszoljon, és ne beszéljen mellé. Ebben az esetben ez megtörtént.
Méltó a XXI. század legnagyobb magyar államférfiújához?
Az, hogy szerinted Orbán az illető, csak egy vélemény, és nem is ennek a topiknak a témája.
Azt láttad volna, 2000-ben vagy 2001-ben, hogy mekkorát kaszáltak az oláh zsaruk Kolozsvárnál, a feleki emelkedőn felfelé, közvetlenül a Tusványosi Szabadegyetem után.... Országgyülési képviselők, államtitkárok, mezei polgárok együtt kerestük vasárnap de. a kolozsvári rendőrséget, hogy a 100 DEM büntetést befizessük... :)
Ugyanis azonnal adták le a rendszámokat a borsi határra műholdon....
Szabó Zoltán talán pártelnök? Netán volt miniszterelnök? Esetleg leendő kormányfő? Mérhető Orbánhoz?
Ne fárasszatok ezzel a mosdatással... gusztustalan... vajon ki mondta azt, hogy "én soha nem hazudtam a magyar népnek..."? Az elhallgatás nem hazugság? Méltó a XXI. század legnagyobb magyar államférfiújához?