Ezt honnan a francból vetted?
Az igaz, hogy anno olyan alakok is tanítottak engem ott,
mint pl. a trágár-proletár Szabó Z., de a TTK-s diákokat nem kéne
sértegetni.
Illusztráció:
1/ A 10 éve végzett évfolyamból (akivel tartom a kapcsolatot persze,
cirka 10 ember) senki sem szado-maszopista.
Egy ilyen barátom volt, az igaz, de 1994-1995 táján ő is megjavult.
2/ Van a TTK-n tanító barátom. Valami hasonlót kérdeztem már tőle.
Azt felelte, hogy a diákok vagy apolitikusak vagy jobboldaliak.
Kádá(e)r-csemeték persze előfordulnak.
Farkas Flóri és a Lungo Drom nem egyenkő a hazai romákkal. Flóri "barátunk" csupán a hatalomért törleszkedik a Fideszhez!
Ezt a romák jobban tudják, mint rajtuk kívül bárki itt a polfórumon! Flórival a fiúk arányt tévesztettek, maguk ellen hangolták a romákat. Erre még a MIÉP is rátett egy lapáttal a visszaléptetések hangoztatásával, úgy hogy most már biztos a siker! :-)))
Nézhetitek a témát jobbról is meg balról is, de egyet ne felejtsetek el, miszerint a legnagyobb szarba a romák kerülhetnek! Nekik a MIÉP "ölelése" felér egy új haza keresésével! Ha ezek után is a fiúkra szavaznak, akkor csak magukra vessenek!
Hát a Gallup és A Tárki szöges ellentétben van egymással. Erre nem figyeltek a fiúk??? :-)
Egyik helyen jelentős mértékben csökkent, a másik helyen nőt az MSZP helyzete. Ez biza ellentmondás. Tehát valamelyik hazúdik. Hogy melyik, az majd a szavazásnál elvállik.
Azért a MIÉP most alaposan alátett a fiúknak avval, hogy kikotyogta idő előtt a koalíciós terveket... Csak így tovább és biztos lesz a választási vereség! :-)))
Hogy javítsam a különböző közvéleménykutatási felmérések hibaszázalékát egy kis átlagolást végeztem. Öt közvéleménykutató az adott pártra vonatkozó adatai közzül a legnagyobbat és a legkissebbet kivettem és a fentmaradóakból átlagot vontam.
Tudod kinek lesz igazi bukta? Az MSZP-SZDSZ kettős már erös lejtmenetben van. Már sikoltoznak is, de nagyon.
Meggyőződésem, hogy az SZDSZ be sem kerül a parlamentbe, ugyanis hiteltelenek.
Ha végzel egy kis matek számitást, akkor elgondolkodhatsz, hogy az szdsz szavazó bázisa kevés az 5%-os küszöbre. Ha a szocik egy része rájuk szavaz, akkor a szocik kerülnek veszélybe. Egyszerüen az szdsz game over.
Nofene, a Fityisz tényleg megbukott. A választók erről hamarosan kiállítják a bizonyítványt. Ovi, Kövér, Pokorni, meg a többiek a következő éveket ellenzékben töltik. És ez így van rendjén. Nagy lehetőségekből minimális eredményt elérni bárki tud. Ehhez nem kell akkora mellény, mint amit ők hordanak.
Ja a dezinformációkkal való manipulálás természetes része a választási küzdelemnek egyesek részéről. Ettől nem kell meglepődni, csak jó ha minnél többen tudják.