Most jelentkeztem be eloszor nalatok, egy kerdesem lenne.
Motorizaltam egy lego technic 42029-piros pick-up-ot, csak a baj az hogy az elso kerekek elore haladaskor szetnyilnak, nincs osszetartas, es a motor (xl) nem birja tolni az autot elore, ezaltal a hatso futomu eroltetese miatt megrag alkatreszeket. Ha hatra fele huzom akkor szepen konnyen jon.
Ha pedig az elso kerekek kerek osszetartasat megoldom egy befottes gumival, akkor mar jobb a helyzet.
Van valakinek tapasztalata vele, hogy tudnam a hibat korrigalni?
Elmeletileg az alkatreszek nincsenek szetkopva, de mar az eroltetestol van olyan amit megragott.
Ezekkel a modellekkel lehet elesen kanyarodni?Szerintem azt sem birjak az alkatreszek.
Ennek a modellnek alapvetoen szeles kereke van, igy nagy feluleten erintkezik a talajjal, igy nehezebb tolni.
És ez saját ötlet alapján raktad össze, vagy meg volt adva, hogy ezt lehet kirakni belőle és elkészítetted? Bár így sem kis munka, de érdekelne, hogy türelmes ember vagy még annyira kreatív is, amennyire jól kinéz?
Gondolom, több kínai gyártó is másolja. Most a fotó nem fog menni, de a lábakat tudják a legkevésbé másolni. Vagy túl lazán "kalimpálnak", vagy pedig pont túl szorosak, amikor mozgatod, - pl. 90o-ig.... Mindenesetre nem olyanok, mint az igazi Legón. Ha van alaplap hozzá, akkor arra is kevésbé pontosan illeszkedik és a bütykökön nincs Lego felirat. A kezek C alakú része látványosan vékonyabb / "törékenyebb", nem olyan masszív, mint az igaziaké. A fej általában szorul a nyakon; és a fiam szerint (hatalmas minifig-szakértő), ha van festett rész, az nagyon látványosan pontatlan szokott lenni.
Ha rálépsz: törik, míg az igazi Lego-nak csak a karja, csuklója fordul ki, - általában ;) (Csak vicceltem, de van benne valami...)
Vásároltunk egy LEGO Technic 42000 típusú Forma 1-es autót. A videókban azt láttam, hogy lehet hozzá vásárolni olyan elemeket, amivel távirányítós autóvá lehet varázsolni, ami a betonon is tud közlekedni.
Meg tudnátok mondani, hogy milyen motort és egyéb alkatrészeket kell hozzá beszerezni és kb. mennyibe kerülnek ezek? Hol lehet ezeket beszerezni jó áron?
Kedves Fórumozók. Segítséget szeretnék kérni. Sajnos meg kell válnom az alábbi készletemtől, de fogalmam sincs, hogy körülbelül mennyit is érhet. Tudnátok tippet adni? Köszönöm szépen.
A vár eredeti dobozában van, ami picit kopott itt-ott, de maga a vár és a katonák gyönyörű állapotban vannak. Illetve külön vétel volt annak idején a kődobáló és külön a szekér, amik szintén nagyon szép állapotban vannak. Mindenhez van összerakási útmutató is, ahogy az utolsó 4 képen látható.
Tudtok segiteni, hogy a 60198 es/vagy 60197 szett motorjanal es vezerlojenel mi az elem kb elettartama? Mennyi a normalis ido? Nekem kb 10 percet bir hasznalatban. Nem gagyi elemet veszek. Koszi