Keresés

Részletes keresés

dos48 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5945

Ez egy teljesen hatóanyagmentes lötyi, kivéve a hidegen kiázott nyákot, ami viszont

teljesen ártalmatlan. Legfeljebb még jobban véd a gyomorfalra tapadva a túlzottan

savas gyomorfolyadéktól, amit az egészséges nyálkahártya úgy is véd.

Emiatt ajánlja az összes gyógynövénykönyv fekélyre és hasonlókra.

Mivel ártalmatlan, gyereknek is adható, más kérdés, hogy van-e annyi önuralma

egy gyereknek, hogy ha éhes kezd lenni, ebből iszogasson egy-egy kortyot inkább.

Az elején írt hatóanyagmentesség arra vonatkozik, hogy a gyógyteákat forrázzák,

jelen esetben pedíg szigorúan hidegen ázik a fehérmályvalevél. Mellesleg melegen

olyan ízanyagok jönnek ki belőle, már kánikulában is, hogy meg nem iszod.

Előzmény: forintocska (5943)
rambo john 3 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5944
én 177 k9rül vagyok, és most olyan 96-7 kiló...miért is?
Előzmény: dalibaba (5941)
dos48 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5942

Ez nem tea, te. Ez az orvosi zilizből hidegen kiáztatott nyák, amit első sorban

refluxra használtam, együtt a savtermelés csökkentésével és savlekötőkkel.

A melléktermék a fogyás, ami akarattalanul jelentkezett és utólag kellett meg -

magyaráznom.  A délutáni kajálás leállítását is a gyomortartalom mennyiségének

a csökkentése miatt csináltam, lefekvéskor ne nagyon legyen, ami visszafollyon

gyomorszájra, nyelőcsőbe, védetlen helyre.

A feltételezés szerint a délutáni zaba fékezése, ( a nyákanyag étvágycsökkentő

hatásának a segítségével ) meg a nyák gyomorfalat is beborító, felszívódást

csökkentő hatása a fogyás oka.  Amikor durván két hónap múlva abbahagytam,

18 leadott kilóból csak 3 jött vissza.

Előzmény: rambo john 3 (5939)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5941
Áruld már el lécci, hogy tik hány centik és hány kilók vagytok ?
Előzmény: rambo john 3 (5939)
dos48 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5940

Mittvagyúgyoda, guru bácsi dülledt szemmel TV-t néz.

Szóval, vagy gyorskeresővel, vagy a Csipkefa / Dos48 nicknévre kattintva (hozzászólások,

klikk -> topikfelsorolás. ) kikeresed a  " 4 unoka: a nyugdíj feltétele !" c. topikot.

Ott elovasod az   1.    6452,     2.   6466 sz. hozzászólásomat a részletes leírással,

használati útmutatóval és a feltételezett hatásmechanizmussal.  Utána kérdezel,

ha van még mit. Ölég alaposan leírtam a tapasznyalataimat.

Ha má nem padlórólfölfele, legalább egy ui-ui Manócskát kérek.

Előzmény: dalibaba (5937)
rambo john 3 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5939
ez a tea hülyeség egy naaaaaaagy MUAHAHAHAHAHAHA.....hat kiló két hét alatt? és most megállt? na vajh miért? talán azért mert kb. egyikőrök sincs tisztában egy diéta fogalmával, és hogy hogyan kell csinálni? imádom az ilyen kiskegyed kúrákat, ha tud még valaki iylen szórakoztató baromságot, ne tartsa titokban....
Előzmény: csipkefa (5934)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5938
nem, dos aszontta:(((((
vacsi helyett iszogatod a lét
Előzmény: dalibaba (5936)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5937

Namosmá lesheted, hogyén mégeccer padlúrófelfelé, Mazsolamód...

Majd ha fagy:-DDDD

Előzmény: dos48 (5932)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5936

Köszi, holnap rohanok érte. Majd beszámolok az eredményről.

Vacsizni lehet ???

Előzmény: csipkefa (5934)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5935

Durvááán káromkodott az Übertróger az 5647-ben.

De nemgondótam komolyan, hogy tényleg a segitségemre sietel.

Azóta már megbocsátottam nekije, mer hát ez ilyen:) Mocskos a szájja.

Azért rendes tőled, hogy jöttél:) Számithat itt a zindexen a zember  rád, jó tudni.

Légy üdvöz a Forintocska feminimi topikjában. Jó hely, gyere máskor is, de csak irgalmasan leckéztezsd a bandát :))

Mer a beöntést, na aztat itt mi nemigen szeressük. Csak ha csilis:)

Előzmény: Irgalmatlan nővérke (5931)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5934
A topiknak az a címe, hogy "Im memoriam 7 millió magzat"

Az Im így van a címben, nem én írtam rosszul, az illető most épp próka néven teszi magát, mert az előző nikkjét kicsit kivágták, olyan kellemes úriember modorban társalkodott

A recept: (Dostól kaptam)
a gyógynövény boltban fehérmályva levél teát kell venni, nem filteres, nem a fogyasztó teaként árusított zöld dobozos méregdrága vacak, papírzacsiban, én 190 ft-ért veszem, asszem 5 deka lehet, (igen, megnéztem) de az elég nagy adag, elvégre száraz levél.
Naszóval, szigorúan hideg vízbe (ez nagyon fontos, dos kitekeri a nyakam, ha nem hangsúlyozom eléggé) kell beáztatni kb 1 evőkanálnyit egy bögre vízben, beleszuszakolni a levelet, hogy jól ki tudjon ázni és legjobb, ha ezt az ázást a hűtőszekrény alsó polcán teszi, hogy véletlenül se melegedjen fel.

Na, most jön a varázslat, délután, mikor éhes lennél, nem eszel, hanem szépen kortyolgatod a jó kis hideg löttyöt, amúgy egész iható. Előtte természetesen leszűröd és beáztatod a másnapi adagot, mivel jó soká kell neki ázni.

A nem evésen kívül ez a lé feltehetőleg a kaja felszívódását is lassítja, vagy részben akadályozza, mivel nyákképzésre van kiképezve. (Ezt is dostól tudom:)

az első 2 hétben 6 kilót fogytam, most megállt a dolog, de kicsit én is lazítottam a hőségriadóra tekintettel
Előzmény: dalibaba (5930)
rambo john 3 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5933
befuccsolsz bizony, mert ahhoz kitartás kell....inkább hiszel abban, hogy létezik a fogyasztó csodaszer, ami mellett lehet pörköltet enni fehérkenyérrel.....ez a gyenge emberek menedéke, ebből élnek meg nagyon jól a fogyiszergyártók....nem baj, te dolgod, tőlem maradhatsz dagadék is...
Előzmény: dalibaba (5926)
dos48 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5932

Kéne neki egy beöntés.                                                        :)))))))))

Előzmény: Irgalmatlan nővérke (5931)
Irgalmatlan nővérke Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5931
Irgalmatlan Nővéééééérkét kéééérem !!!!

Nu mondja, mi a gondja?
Előzmény: dalibaba (5649)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5930

Mondd meg lécci, maj meglesem.

Na és a fogyóreceptet is elárulhatnád, mert a szerzővel látod nem boldogulok. Levédette ???

És nálad hogy vált be?

Előzmény: csipkefa (5928)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5928
Szerintem is teljesen más, ez az összekötés szintén az előbb említett kedvencemtől származik, aki viszont saját bevallása szerint is azért sorozatgyártásban követte el gyermekeit, hogy saját jövőjét biztosítva tudja. Ha érdekel, megmondom, hogy hol nézhatsz utána e nemes lélek munkásságának.

Na, bennem meg ez a hozzáállás váltja ki az ingerenciát holmi öklendezésre.
Előzmény: dalibaba (5925)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5926

Ismétlem : *padlóru felfele, Mazsolamód néz*

Mi a szer ???   - Mer a Rambőéval befuccsolok, asszem:)

Előzmény: dos48 (5924)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5925

Na igen, az ilyen előismereteket jobb, ha tudja az ember; mert amúgyan elég haragos lettem :(

Namármost én nem készültem nagycsaládosnak, csak azt tudtam, hogy egy gyerek kevés nekem, mert én egyke voltam és nem élveztem igazán.

A plusz három gyerek csak adódott, mert az anyjuknak a váláskor  nem kellettek, viszont a férjemnek meg nagyon. Addig is gyakorlatilag csak ő nevelte őket, tehát mint mondottam is volt, énnekem nagyon rendes férfiakról vannak tapasztalataim.

Tudom is becsülni őket, de ez a topik most nem erről szól.

A sokgyerekesekről pedig mindig eszembe jut, amikor még csak kettőm volt, az oviba járt a nagyfiammal egy akkor már négy (azóta hat) gyerekes család negyedik kislánya. (na épp ez volt a tavaly elhiresült vérfetőző gyermekorvos családja, hogy pletykáljak egy picinyet)

És ott az anyuka mindig mondogatta, hogy ő bizony nem hozza be a szükséges irószer meg tisztálkodószer adagnak csak a felét, mert neki négy helyre kell vinnie.

Aztán amikor félévkor kifogyott, megint nem hozott pótlást, mondván hogy mért pont ő... Na ez akkor nekem nagyon nem volt szimpatikus, mert ha az az ő  gyerekének szükséges, akkor ugyan miért más civil hozza be?

Ilyenekre aztán, amikor mi is többen lettünk, mindig vigyáztam, hogy a fejadagot nem lehet csak úgy ráosztani másokra, hisz az ember vállalta a gyereket, és nem a többiek.

De a nyugdijügy és a gyermekvállalás társadalmi megitélése az már megint más tészta.

Előzmény: csipkefa (5915)
dos48 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5924

A tehenek esetében tejet adni.  Meg a bikucinak lágyan mondogatni, hogy " múúú ".

De nem mondogatták asse.  Sőt. Mekegtek, mint a kecske, szegény bikák meg se

találták őket.

Előzmény: forintocska (5923)
dos48 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5922

Megetetted a tehenekkel a brossúráidat.  Kettő felfordult közülük, a többi

elfelejtette minden nőies kötelességét.  A tejadást is.  Szegény Vietkong évekig

orosz gépolajat ivott tejecske helyett.

Előzmény: forintocska (5919)
rambo john 3 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5921
ne bőgj mint egy tehén, a te döntésed....
Előzmény: dalibaba (5920)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5920

nem is vártam többet.....akkor maradj dagadt

Előzmény: rambo john 3 (5908)
rambo john 3 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5918
a hátán hordja? én aszittem otthon a sublótfiókban tartja.....
Előzmény: dos48 (5916)
rambo john 3 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5917
szeretnéd, mi? :))) nem adom meg ezt az örömet neked...sajna továbbra is ide fogok írni, és továbbra is felhívom a figyelmet az irkálmányaid marhaság voltára.....:)))
Előzmény: forintocska (5912)
dos48 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5916

" ... inkább elárulok mindent."

Azt azé ne áruld el, hogy a különleges ismertetőjele, hogy hátul hordja a cicmót,

a táncpartner kedvéért. Túl könnyen megtalálnák, nagyon feltűnő ismertetőjel.

Bár, a fene tuggya.  Ötezer dollár van a fejire kitűzve, mióta fellázította a Vietkong

teheneit, hogy ne adjanak több tejet annak a hímsoviniszta rezsimnek.

Előzmény: rambo john 3 (5909)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5915
namostan visszakerestem, hogy mit kérdeztél, valószínűleg tegnap már nyugovóra tértem, vagy figyelmetlenségből nem vettem észre, bocs!

Lehet, hogy nem egészen pontosan fogalmaztam abban a hsz-emben, amit kifogásolsz, de van néhány topik, ahová járok és mást sem olvasok, csak azt, hogy a társadalomnak, az államnak kutya kötlessége a többgyerekes családoknak sokkal több juttatást biztosítani, mint a kevesebb gyereket nevelőknek, mert ők a társadalom érdekében neveleik a gyerekeiket, no meg persze, hogy legyen, aki majd idős korukban gonsoskodik róluk.
Nézd, több, mint egy éve egy igen jó társasággal próbálunk egy nagyon sötét, 6 gyerekes (nem ez a bajom vele) de csak követeléssel és vádaskodással, stb., - nem akarom túlragozni - előálló, egyébként sem százas pasival szótérteni, de egyszerűen lehetetlen.

Lehet, hogy az ő igen undormányos megnyilvánulásai miatt (is) érzem úgy, hogy saját döntésük következményeit mindenki más, a társadalom, vagyis mi, ti, és mindenki nyakába akaják varrni.

Kb. ennyi

Előzmény: dalibaba (5887)
dos48 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5913

Nna.  Beírni az egész http-t én is tudom, pont az kőne nekem is, hogy a fél kilométeres

címre ráklikk, bűvészmutatvány, utalószó, pl. "ide" és sutty.  Namindegy, majd valaki

csak megtanít.

Előzmény: dos48 (5911)
dos48 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5911

Ja, várjunk csak, Delibaba írt valamit, megtanulmányozom.

Előzmény: dos48 (5910)
dos48 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5910

Mongyamegmávalaki, hogy köll ide betenni egy máshol levő akármit úgy, hogy csak

rá kelljen klikkelni és a gép odaugorjon ?   Please.

rambo john 3 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5909
azt csak szeretnéd.....most vietnamban vagyok egy hadifogolytáborban, ahol a vietkongok azzal kínoznak, hogy forintocska hozzászólásait kell olvasnom....nem bírom már sokáig, inkább elárulok mindent:)))
Előzmény: dalibaba (5907)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!