Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
ez a tea hülyeség egy naaaaaaagy MUAHAHAHAHAHAHA.....hat kiló két hét alatt? és most megállt? na vajh miért? talán azért mert kb. egyikőrök sincs tisztában egy diéta fogalmával, és hogy hogyan kell csinálni? imádom az ilyen kiskegyed kúrákat, ha tud még valaki iylen szórakoztató baromságot, ne tartsa titokban....
A topiknak az a címe, hogy "Im memoriam 7 millió magzat"
Az Im így van a címben, nem én írtam rosszul, az illető most épp próka néven teszi magát, mert az előző nikkjét kicsit kivágták, olyan kellemes úriember modorban társalkodott
A recept: (Dostól kaptam) a gyógynövény boltban fehérmályva levél teát kell venni, nem filteres, nem a fogyasztó teaként árusított zöld dobozos méregdrága vacak, papírzacsiban, én 190 ft-ért veszem, asszem 5 deka lehet, (igen, megnéztem) de az elég nagy adag, elvégre száraz levél. Naszóval, szigorúan hideg vízbe (ez nagyon fontos, dos kitekeri a nyakam, ha nem hangsúlyozom eléggé) kell beáztatni kb 1 evőkanálnyit egy bögre vízben, beleszuszakolni a levelet, hogy jól ki tudjon ázni és legjobb, ha ezt az ázást a hűtőszekrény alsó polcán teszi, hogy véletlenül se melegedjen fel.
Na, most jön a varázslat, délután, mikor éhes lennél, nem eszel, hanem szépen kortyolgatod a jó kis hideg löttyöt, amúgy egész iható. Előtte természetesen leszűröd és beáztatod a másnapi adagot, mivel jó soká kell neki ázni.
A nem evésen kívül ez a lé feltehetőleg a kaja felszívódását is lassítja, vagy részben akadályozza, mivel nyákképzésre van kiképezve. (Ezt is dostól tudom:)
az első 2 hétben 6 kilót fogytam, most megállt a dolog, de kicsit én is lazítottam a hőségriadóra tekintettel
befuccsolsz bizony, mert ahhoz kitartás kell....inkább hiszel abban, hogy létezik a fogyasztó csodaszer, ami mellett lehet pörköltet enni fehérkenyérrel.....ez a gyenge emberek menedéke, ebből élnek meg nagyon jól a fogyiszergyártók....nem baj, te dolgod, tőlem maradhatsz dagadék is...
Szerintem is teljesen más, ez az összekötés szintén az előbb említett kedvencemtől származik, aki viszont saját bevallása szerint is azért sorozatgyártásban követte el gyermekeit, hogy saját jövőjét biztosítva tudja. Ha érdekel, megmondom, hogy hol nézhatsz utána e nemes lélek munkásságának.
Na, bennem meg ez a hozzáállás váltja ki az ingerenciát holmi öklendezésre.
Na igen, az ilyen előismereteket jobb, ha tudja az ember; mert amúgyan elég haragos lettem :(
Namármost én nem készültem nagycsaládosnak, csak azt tudtam, hogy egy gyerek kevés nekem, mert én egyke voltam és nem élveztem igazán.
A plusz három gyerek csak adódott, mert az anyjuknak a váláskor nem kellettek, viszont a férjemnek meg nagyon. Addig is gyakorlatilag csak ő nevelte őket, tehát mint mondottam is volt, énnekem nagyon rendes férfiakról vannak tapasztalataim.
Tudom is becsülni őket, de ez a topik most nem erről szól.
A sokgyerekesekről pedig mindig eszembe jut, amikor még csak kettőm volt, az oviba járt a nagyfiammal egy akkor már négy (azóta hat) gyerekes család negyedik kislánya. (na épp ez volt a tavaly elhiresült vérfetőző gyermekorvos családja, hogy pletykáljak egy picinyet)
És ott az anyuka mindig mondogatta, hogy ő bizony nem hozza be a szükséges irószer meg tisztálkodószer adagnak csak a felét, mert neki négy helyre kell vinnie.
Aztán amikor félévkor kifogyott, megint nem hozott pótlást, mondván hogy mért pont ő... Na ez akkor nekem nagyon nem volt szimpatikus, mert ha az az ő gyerekének szükséges, akkor ugyan miért más civil hozza be?
Ilyenekre aztán, amikor mi is többen lettünk, mindig vigyáztam, hogy a fejadagot nem lehet csak úgy ráosztani másokra, hisz az ember vállalta a gyereket, és nem a többiek.
De a nyugdijügy és a gyermekvállalás társadalmi megitélése az már megint más tészta.
szeretnéd, mi? :))) nem adom meg ezt az örömet neked...sajna továbbra is ide fogok írni, és továbbra is felhívom a figyelmet az irkálmányaid marhaság voltára.....:)))
namostan visszakerestem, hogy mit kérdeztél, valószínűleg tegnap már nyugovóra tértem, vagy figyelmetlenségből nem vettem észre, bocs!
Lehet, hogy nem egészen pontosan fogalmaztam abban a hsz-emben, amit kifogásolsz, de van néhány topik, ahová járok és mást sem olvasok, csak azt, hogy a társadalomnak, az államnak kutya kötlessége a többgyerekes családoknak sokkal több juttatást biztosítani, mint a kevesebb gyereket nevelőknek, mert ők a társadalom érdekében neveleik a gyerekeiket, no meg persze, hogy legyen, aki majd idős korukban gonsoskodik róluk. Nézd, több, mint egy éve egy igen jó társasággal próbálunk egy nagyon sötét, 6 gyerekes (nem ez a bajom vele) de csak követeléssel és vádaskodással, stb., - nem akarom túlragozni - előálló, egyébként sem százas pasival szótérteni, de egyszerűen lehetetlen.
Lehet, hogy az ő igen undormányos megnyilvánulásai miatt (is) érzem úgy, hogy saját döntésük következményeit mindenki más, a társadalom, vagyis mi, ti, és mindenki nyakába akaják varrni.
azt csak szeretnéd.....most vietnamban vagyok egy hadifogolytáborban, ahol a vietkongok azzal kínoznak, hogy forintocska hozzászólásait kell olvasnom....nem bírom már sokáig, inkább elárulok mindent:)))