Keresés

Részletes keresés

tunderbocogo Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6223
(Előre szólok: idealista vagyok! :))

Ha én lennék az a fiú vagy az a lány, akinek nem teljesül a gyerek-vágya, akkor valószínűleg meggondolnám azt, hogy tényleg ez a pár való-e nekem. Ill. jegelném a kérdést egy időre, mivel az emberek változnak.

Másrészt viszont tényleg nehéz ez a kérdés az apa kötelességeiről: láttam már olyan esetet, hogy a nő lemondott a tartásdíjról, láttam olyat, hogy az apa (bár nagyon nem akarta a gyereket) mégis fizette, mert az övé a gyerek, és olyan esetet is, amikor bíróság, apaságiteszt stb, és nem akar az apa fizetni(a pert el fogja veszíteni, mert ő az apa biztosan, ráverik a perköltséget és még fizethet is utána. Egyébként a lány meddő volt, véletlenül fogant meg a baba, az orvosok azt mondták, hogy ha elveteti biztosan nem lehet több gyereke, ezért tartotta meg.).

Nem tudom, ezt hogyan lehetne megoldani úgy, hogy mindenkinek-főleg a gyereknek- jó legyen.... (Én itt is az üljünk-le-beszéljük-meg módszer híve vagyok).
Előzmény: Oromon (6212)
rambo john 3 Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6222
egy perc hosszúsága attól függ, hogy a wc ajtón belül vagy, vagy kivül:))
Előzmény: dos48 (6221)
dos48 Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6221

Delibabaaaaaaa !!!    Tudoménazt, hogy csak szimbolice akartad igen tisztelt

harcostársam,  MrJones fejit valami dudoroshoz ütögetni a barmolódzással.

Meee mosolyogva ütögetted.

De inkább nekem segíts.  Ha már félpercenként jönnek az alhasi fájások és foglalt

a slózi, akkor mi a helyes légzéstechnika ?!!!!                                      :))))

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6220

Két eset lehetséges:

1. nem értetted meg amit irtam

2. megértetted, de félremagyarázod.

Szó se volt itt nemekről, csak a veleszületett képességekről illetve azonka fejlesztéséről/megnyiélvánulásukról.

A kartácsnő eleve beskatulyáz emeberekt 1-20 pont közé. Honnan a fenéből lehet tudni ki mire képes, ellenpróba nélkül? A puding próbája is....

A szegény D-kóros maximum egy betanitott munkát fog tudni elvégezni s ezzel hasznosá tudja tenni magát családja, a társadalom s saját maga előtt. De ha irni/olvasni se tanul meg, akkor is megkaphatja azt a szeretetett a környezetétől ami állapota miatt is kijár neki. Egy tehetséges, de egyébként szélhámos, megbizhatatlan , akaratnélküli vagy éppen a rosszra kapható alakot miért is kellene szeretni (kivéve a mamát!)?  No meg az anyáskodó nőket, akik sorra pártfogásukba veszik szegénykét! S utána meg bőgnek a randa férfiak miatt!

Előzmény: dalibaba (6182)
rambo john 3 Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6219
jó ízlés, kapsz egy pirospontot:)
Előzmény: hgyi (6216)
rambo john 3 Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6218
"Dehát a nők nem is a férfiaknak szépitkeznek! Más nőknél szeretnének jobban kinézni!" kb. ezt mondtam még a téma elején én is....illtve megtoldom azzal, hogy szeretnének tetszeni a flrfiaknak, de nemcsak úgy a saját párjuknak-ahogy állítják-hanem az összesnek....
Előzmény: Törölt nick (6214)
hgyi Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6217
Nu... én most kapom magam, oszt hazavonatozok... :o//
hgyi Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6216
azt én is nagyon szeretem! :o))
Előzmény: rambo john 3 (6211)
Oromon Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6215
Sokáig én is így gondoltam, aztán elmentem igazi surraszkáriába :-) Állítólag eléggé az ilyen eredetiségek közelébe jön valahol a kiskörúton egy argentín steak-étterem... de hogy miféle csodálatos húsok léteznek, én nem is hittem volna. Nyami.
Előzmény: rambo john 3 (6211)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6214

Dehát a nők nem is a férfiaknak szépitkeznek! Más nőknél szeretnének jobban kinézni! Otthon bezzeg, ahol csak egyedül vannak a placcon!

Az persze férfibün, ha ezt az igyekezetet nem honorálja hizelgő megjegyzésekkel! Nem az igazságtartalom a lényeges, hanem a jól hangzó dicséret!

S az a legélveztesebbe , mikor  akonkurencia kénytelen  megjegyzést tenni. No ezekbe a megjegyzésekbe szoktak több/kevesebb vitriolt keverni!

Előzmény: rambo john 3 (6204)
Oromon Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6213
Olyan jó lenne, ha minden kismama így érezne... de sajnos nem, nagyon nem mind ilyen, sőt.
Előzmény: hgyi (6206)
Oromon Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6212

Hát az lehet, nem tudom, de mindenesetre tegyük fel: megbeszélik. Ha egyetértenek nincs kérdés. Sajnos az eseteknek egy számomra felfoghatatlanul magas hányadában gyerek sincs :-( Nézzük a többi esetet. 1) Lány maximálisan ragaszkodik a gyerekhez, fiú maximálisan elutasítja - szerinted a fiú mentesülni fog az apai kötelességek alól? 2) Fiú maximálisan szeretne gyereket, lány maximálisan elutasítja - szerinted meg fog születni a fiúnak ez a gyereke?

Előzmény: tunderbocogo (6202)
rambo john 3 Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6211
pedig a marha a legjobb...egy finom tatárbifszteknél nincs is jobb:))))
Előzmény: hgyi (6210)
hgyi Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6210
ahha.. hogy miket tud meg itt az ember! (most látom csak, hogy a bélszín, az ugyanaz,mint a vesepecsenye). Hát nem vagyok és nem is leszek egy hússzakértő. :o) Főleg a marháé nem. :o))
Előzmény: rambo john 3 (6207)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6209
már nem:))

Előzmény: MrJones (6203)
hgyi Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6208
Lehet, én vagyok nagyon béna és rosszul tartom a számat, de valahogy mindig belemegy a rúzs,és utálom az ízét. meg mindig elkencélem a szemfestéket is. Vakolatot nem voltam és nem vagyok hajlandó magamra kenni. Úgy 10 éve rábeszéltek, színezzük be a hajamat. Csak kimosható festékre voltam hajlandó. Úgy éreztem, mintha kucsma lenne rajtam nyáron. 2 nap alatt sikerült kimosni a festéket a hajamból. Soha többé!
Előzmény: rambo john 3 (6204)
rambo john 3 Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6207
a marha legjobb része (lásd itt) csak sajna aranyárban van:((
Előzmény: hgyi (6196)
hgyi Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6206

meg azon kívül is. Tök mókás. :o)))))))))))))

Az elsőnél probléma adódott és jegelnem kellett. Kérdeztem, mivel? Mondták, ott van a folyosó végén a hűtő, s a mélyhűtőjében a jégakkuk, vegyek onnan egyet.

Odaslattyogtam, nyitom ki a hűtőt, s a mélyhűtőt.... aztán a röhögéstől sírdogálva leroskadtam a földre... A mélyhűtő nekem úgy szemmagasságban volt, s amint kinyitottam, majdnem kiszúrta szememet a "jégakku": jól megtöltött, fagyott gumikesztyű. Minnyá beindult az asszociáció, hogy hát nekem aszonták, hogy szülés után 6 hétig tilos a szex... erre adják nekem a tehéntőgyszerű, merevujjú gumikesztyűt... Aztán elképzeltem azt is, ahogy a használat során olvadni kezd...

Hát ezért sírdogáltam a hűtő előtt a földön, a frászt hozva a nóvérkékre, meg az osztályos orvosra. A riadalomra persze kijöttek a csajok kíváncsiskodni. 1 perc múlva zengett a folyosó a röhögéstől. :o))))))))))

Előzmény: Oromon (6197)
MrJones Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6205
"Barom:)"

Hadd ne mondjam meg, kit barmozzál.
Előzmény: dalibaba (6201)
rambo john 3 Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6204
a piperebaszásokkal én is így vagyok....a vastag rúzst nagyon utálom, a többi festéket szintúgy....az általam ismert férfiask többsége szintén nem szereti a vakolatot, szal a nők tényleg nem tudják mi kell a férfiaknak....a smink nem tesz senit széppé, max ha ügyesen alkalmazzák, talán vavíthat valamicskét a képen..meglátásom szerint ami jó smink az nem látszik, következésképpen egy férfi nehezen is veszi észre:)))
Előzmény: hgyi (6199)
MrJones Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6203
Csodálod? :)
Előzmény: csipkefa (6198)
tunderbocogo Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6202
Szerintem egy jól működő kapcsolatban azért a két fél megbeszéli, mikor jöjjön az utánpótlás...szerintem. :)
Előzmény: Oromon (6174)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6201

Egyszer megpróbáltam:
Megfogtam a szivacsot,
Erre letört a karom.
S bár rögtön visszavarrtam,
A másikat nem kockáztatom!

Barom:)

Előzmény: MrJones (6185)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6200

Eztet a hozzászólásomat provokativ viccnek szántam, nem vetted észre ???

Nem vagy formában:) Ennyi választ kár volt rá pazarolni magvas gondolataidbú.

Az ilyeneket egy sima barom:)-mal szokás elintézni. Errefelé. Is. :)

De kijaza Marcsa???

Előzmény: MrJones (6188)
hgyi Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6199

1. ugye.

2. a. Nem azért, hogy a férfiaknak, hanem hogy a nők ne cikizzék őt, ha meglátja egy ismerős nő... (A nőknek általában fogalmuk sincs arról, hogy igazából mi tetszik a férfiaknak.)

2. b. Ezek hiányoznak az életemből. Nagyon ritkán használok sminket (szempillafösték, szemhéjpúder), szerintem roppant kényelmetlen viselet. Az ékszereketsosem vittem túlzásba, de a gyerekek születése és az átképződésem óta semmilyet sem hordok. :o) Kendőcske, övecske, masnicska, csipkécske boás...

(Párom utálja a rúzst. Ha egy nőt megnéz és tetszik is neki, azonnal elfordul, amint észreveszi vastagon rúzsozott, csillogóra polírozott ajkait.)

P.S.: Kedves Dzsónsz Úr!

Kérném tisztelettel, jöjjön gyakrabban, mert alig győzöm olvasni a hozzászólásait. Dézsából teccik önteni, mint Holle-holfel anyó az aranyat/szurkot!

Köszönettel tisztelője:

hgyi

:o))))

Előzmény: MrJones (6191)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6198
egyre ádázabb a fijú:)))))
Előzmény: MrJones (6180)
Oromon Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6197

Érdekes dolgok tudnak előfordulni a szülőszobákon, na :-)

Előzmény: hgyi (6193)
hgyi Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6196
Egyetértek. Bár fogalmam sincs róla, mi az a bélszín - gyanítom, nem belsőség és a marha valamely alkatrésze... :o)
Előzmény: rambo john 3 (6194)
hgyi Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6195

Kiegészítés:

Renitens kismama voltam. Főleg az elsőnél, de a másik kettőnél is mindig volt velem valami "baj". :o))))))))))) Terápiásan sokat kellett mászkálnom. Amikor meguntam egyedül kóvályogni a folyosókon, bementem a szobákba beszélgetni. A csajok mindenhonnan kizavartak 10 perc után, mert szülés után - akár természetes, akár császáros - nehéz röhögni... :o))))))))

Előzmény: hgyi (6193)
rambo john 3 Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6194
hát nemtom, én nagyon utálom a pacalt, ellenben a bélszín az valóban a legjobb....egy jó kis tatárbifsztek hmmmmmmm....
Előzmény: MrJones (6187)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!