Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Ha én lennék az a fiú vagy az a lány, akinek nem teljesül a gyerek-vágya, akkor valószínűleg meggondolnám azt, hogy tényleg ez a pár való-e nekem. Ill. jegelném a kérdést egy időre, mivel az emberek változnak.
Másrészt viszont tényleg nehéz ez a kérdés az apa kötelességeiről: láttam már olyan esetet, hogy a nő lemondott a tartásdíjról, láttam olyat, hogy az apa (bár nagyon nem akarta a gyereket) mégis fizette, mert az övé a gyerek, és olyan esetet is, amikor bíróság, apaságiteszt stb, és nem akar az apa fizetni(a pert el fogja veszíteni, mert ő az apa biztosan, ráverik a perköltséget és még fizethet is utána. Egyébként a lány meddő volt, véletlenül fogant meg a baba, az orvosok azt mondták, hogy ha elveteti biztosan nem lehet több gyereke, ezért tartotta meg.).
Nem tudom, ezt hogyan lehetne megoldani úgy, hogy mindenkinek-főleg a gyereknek- jó legyen.... (Én itt is az üljünk-le-beszéljük-meg módszer híve vagyok).
Szó se volt itt nemekről, csak a veleszületett képességekről illetve azonka fejlesztéséről/megnyiélvánulásukról.
A kartácsnő eleve beskatulyáz emeberekt 1-20 pont közé. Honnan a fenéből lehet tudni ki mire képes, ellenpróba nélkül? A puding próbája is....
A szegény D-kóros maximum egy betanitott munkát fog tudni elvégezni s ezzel hasznosá tudja tenni magát családja, a társadalom s saját maga előtt. De ha irni/olvasni se tanul meg, akkor is megkaphatja azt a szeretetett a környezetétől ami állapota miatt is kijár neki. Egy tehetséges, de egyébként szélhámos, megbizhatatlan , akaratnélküli vagy éppen a rosszra kapható alakot miért is kellene szeretni (kivéve a mamát!)? No meg az anyáskodó nőket, akik sorra pártfogásukba veszik szegénykét! S utána meg bőgnek a randa férfiak miatt!
"Dehát a nők nem is a férfiaknak szépitkeznek! Más nőknél szeretnének jobban kinézni!" kb. ezt mondtam még a téma elején én is....illtve megtoldom azzal, hogy szeretnének tetszeni a flrfiaknak, de nemcsak úgy a saját párjuknak-ahogy állítják-hanem az összesnek....
Sokáig én is így gondoltam, aztán elmentem igazi surraszkáriába :-) Állítólag eléggé az ilyen eredetiségek közelébe jön valahol a kiskörúton egy argentín steak-étterem... de hogy miféle csodálatos húsok léteznek, én nem is hittem volna. Nyami.
Hát az lehet, nem tudom, de mindenesetre tegyük fel: megbeszélik. Ha egyetértenek nincs kérdés. Sajnos az eseteknek egy számomra felfoghatatlanul magas hányadában gyerek sincs :-( Nézzük a többi esetet. 1) Lány maximálisan ragaszkodik a gyerekhez, fiú maximálisan elutasítja - szerinted a fiú mentesülni fog az apai kötelességek alól? 2) Fiú maximálisan szeretne gyereket, lány maximálisan elutasítja - szerinted meg fog születni a fiúnak ez a gyereke?
ahha.. hogy miket tud meg itt az ember! (most látom csak, hogy a bélszín, az ugyanaz,mint a vesepecsenye). Hát nem vagyok és nem is leszek egy hússzakértő. :o) Főleg a marháé nem. :o))
Lehet, én vagyok nagyon béna és rosszul tartom a számat, de valahogy mindig belemegy a rúzs,és utálom az ízét. meg mindig elkencélem a szemfestéket is. Vakolatot nem voltam és nem vagyok hajlandó magamra kenni. Úgy 10 éve rábeszéltek, színezzük be a hajamat. Csak kimosható festékre voltam hajlandó. Úgy éreztem, mintha kucsma lenne rajtam nyáron. 2 nap alatt sikerült kimosni a festéket a hajamból. Soha többé!
Az elsőnél probléma adódott és jegelnem kellett. Kérdeztem, mivel? Mondták, ott van a folyosó végén a hűtő, s a mélyhűtőjében a jégakkuk, vegyek onnan egyet.
Odaslattyogtam, nyitom ki a hűtőt, s a mélyhűtőt.... aztán a röhögéstől sírdogálva leroskadtam a földre... A mélyhűtő nekem úgy szemmagasságban volt, s amint kinyitottam, majdnem kiszúrta szememet a "jégakku": jól megtöltött, fagyott gumikesztyű. Minnyá beindult az asszociáció, hogy hát nekem aszonták, hogy szülés után 6 hétig tilos a szex... erre adják nekem a tehéntőgyszerű, merevujjú gumikesztyűt... Aztán elképzeltem azt is, ahogy a használat során olvadni kezd...
Hát ezért sírdogáltam a hűtő előtt a földön, a frászt hozva a nóvérkékre, meg az osztályos orvosra. A riadalomra persze kijöttek a csajok kíváncsiskodni. 1 perc múlva zengett a folyosó a röhögéstől. :o))))))))))
a piperebaszásokkal én is így vagyok....a vastag rúzst nagyon utálom, a többi festéket szintúgy....az általam ismert férfiask többsége szintén nem szereti a vakolatot, szal a nők tényleg nem tudják mi kell a férfiaknak....a smink nem tesz senit széppé, max ha ügyesen alkalmazzák, talán vavíthat valamicskét a képen..meglátásom szerint ami jó smink az nem látszik, következésképpen egy férfi nehezen is veszi észre:)))
2. a. Nem azért, hogy a férfiaknak, hanem hogy a nők ne cikizzék őt, ha meglátja egy ismerős nő... (A nőknek általában fogalmuk sincs arról, hogy igazából mi tetszik a férfiaknak.)
2. b. Ezek hiányoznak az életemből. Nagyon ritkán használok sminket (szempillafösték, szemhéjpúder), szerintem roppant kényelmetlen viselet. Az ékszereketsosem vittem túlzásba, de a gyerekek születése és az átképződésem óta semmilyet sem hordok. :o) Kendőcske, övecske, masnicska, csipkécske boás...
(Párom utálja a rúzst. Ha egy nőt megnéz és tetszik is neki, azonnal elfordul, amint észreveszi vastagon rúzsozott, csillogóra polírozott ajkait.)
P.S.: Kedves Dzsónsz Úr!
Kérném tisztelettel, jöjjön gyakrabban, mert alig győzöm olvasni a hozzászólásait. Dézsából teccik önteni, mint Holle-holfel anyó az aranyat/szurkot!
Renitens kismama voltam. Főleg az elsőnél, de a másik kettőnél is mindig volt velem valami "baj". :o))))))))))) Terápiásan sokat kellett mászkálnom. Amikor meguntam egyedül kóvályogni a folyosókon, bementem a szobákba beszélgetni. A csajok mindenhonnan kizavartak 10 perc után, mert szülés után - akár természetes, akár császáros - nehéz röhögni... :o))))))))