Amikor az enyim volt a 256-os jármű, frissen felújított (jól sikerült) motorral városban hajszolt tempóban sem fogyasztott 10,5 és 11,5-nél többet! Ez volt a maximum!
Kösz a hozzászólásokat, valószínüleg tenyleg a csapágy lehet, talán ez a sok tetü eső mostanában kimosta a maradék zsirt is , és most felfalja magát szegény...
Első körben kerékcsapágy, a sebesség növekedésével egyre hangosabb. Terheletlenül, kézzel forgatva nem feltétlenül hallod/érzed. Elképzelhető még a féltengelycsukló is.
Pontos címet nem tudok, de ha a Nagytétényi úton mész kifelé a városból, a Campona előtt bal kéz felé van egy Shell kút. Utána a lámpás kereszteződésnél elfordulsz jobbra a Jókai Mór utcába és jobb kéz felé 2-3 vagy 4. telek. Egy teknő szerű mélyedésben vannak mindenféle autók. Meg fogod találni. Látható az utcáról a long Merci.
Egyébként használtauto.hu-n van egy 250SE W108, hétvégén meg akarom nézni, állítólag tipitopi, a tulaj 6 éve lepte meg magát vele, 30. szülinapjára. Bőrös, kormányváltós automata és szvsz nem drága.
Meg is kerestem, hogy ne a levegőbe beszéljek, itt van:
en meg a Szent Margit gimnazium elott lattam tegnap egy 300sel 6.4es gyonyort. vilagoskek volt, es hatalmas. kek bor belsovel, allolampaszeru de 2 kerek lampabol allt ossze.
ismeri valaki a tulajt? ot rendszam volt rajta.
aztan van egy a gellert hegyen, egy 240d s w115 2es szerias, kisse torott a bal elso resz de amugy az is szep alapotban van.
hiaba, a szelektiv figyelem, amiota kezdenek erdekelni ezek az oreg vasak, egyre tobbet latok beloluk az utakon:)
Kedves markatarsak....a kovetkezo problemem tamadt a napokban:
a 200D jobb oldala felol ,inkabb hatulrol mint elolrol, sebessegfuggoen olyan hang arasztja el az utasteret, mintha fem surlodna femen, de nem akarhogy am...jo hangosan. nem zorog, nem dorombol, hanem egyenletesen surlodik valami...
Tegnap megemeltem a hatsojat es a kovetkezoket tapasztaltam: Z-kar nem er hozza semmihez, bar lehet mozgatni kicsit, de nem lotyog. Forgatasra kerek nem ad ki semmi furcsa hangot..kezifek nem ragad, szoval semmi extra nincs, de negyvennel mar olyan zajos jobbrol, mintha allandoan szalagkorlat mellett mennek. Szerintetek mi ez? lehet hogy csak akkor van hangja , hogyha terhelve van a kerek/feltengely stb... A dolog csak sebesseg, de nem fordulatszamfuggo...