Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Igazán restellem, hogy nő létemre nekem kell ezt leírnom (hacsak meg nem előzött valaki, mert megest le vagyok maradva), de nem lehet, hogy forintocska és dalibaba szopással kapcsolatos undora azzal függ össze, hogy még a büdös életben nem voltak úgy istenesen kinyalva?
Arcsérülései már gyógyulnak, lelki sebei azonban örökre megmaradhatnak annak a drégelypalánki kisfiúnak, akit édesanyja nemrég arccal az ablaküvegbe lökött. A hatéves fiúcskát és két testvérét - akik évek óta szenvedtek a szülői bántalmazástól - a rendőrség kiemelte a családból. Az anya ellen büntetőeljárás indult.
Gyermekpszichológus szakértő fogja vizsgálni azt a drégelypalánki (Nógrád megye) testvértriót, akiket a gyanú szerint most kétéves testvérük születése óta tartott anyjuk és nevelőapjuk rendszeres fizikai bántalmazással fűszerezett lelki terror alatt. A négy-, hat- és hétéves kicsik vélhetően azért jutottak mostohasorsra, mert anyjuk korábbi kapcsolatából születtek, mégis szükség volt rájuk, hiszen az utánuk felvett szociális járandóságok jelentették a család kizárólagos bevételi forrását.
A nyitott kocsik nekem sem jönnek be annyira. Legalábbis a többségük. Amúgy, ha már Merkedesz, ez teccik neked? Csak felderíttyük mán hímsoviniszta disznómód, hogy milyen az ízlésed:-)))
Korábban tanácsoltam Forintocskának, hogy menjen elmeorvoshoz vagy pszichiáterhez ... csatlakozhatsz hozzá. De előzetesben az sem árt, ha elmész logikát hallgatni valamelyik patinásabb egyetemre.
Én még azt is elfogadnám. De akkor nem kifogásolnám, hogy néhányan a farkamra (szimbolikusan, természetesen:-) ) lépnek, és nem nyávognám tele a topicot.
Igen, meg lehet érteni, csak azt nem értem, hogy miért vágott akkor bele ebbe a topicba. Kész ingyenterápia neki az is, amit te itt művelsz (mindenki mással együtt), lehet, hogy ezért csinálja:-) Próbáltam(tunk) türelmesek maradni vele, de egy idő után nem megy.
én szerencsére nem voltam szőnyegbe csavarva. :o))) csak néha jött szembe egy-egy ág... 70-nél ez már kellemetlen volt, olyankor ledörömböltem,hogy lassabban... :o)))
ezért tettem idézőjelbe az életmódot. Egy egészségügyben dolgozótól az ember azt várja el, hogy amikor ebben a minőségében lép fel, akkor az egészségünk "életmódunk" legyen a célja, amikor a saját gazdasági érdekeit álcázza ekként, akkor elveszti a hitelét.
Ha nekem magát az ellenségemként pozicionáló feminsta-aktivista politikus fogja előírni (de akár csak javasolni) hogy ne egyek zsíros ételt, akkor noch dazu csakazértis azt ennék, (értsd: tennék a dolognak keresztbe), (mint ahogy kokárdát is azóta nem hordok, mióta fidesz-jelvény lett belőle) Milyen jogon sajátítja ki egy feminista mozgalom magának pl. a orvostudány, társadalmi igények / szokások eme pozitív eredményeit ?
Az ilyen szervezetek jobban teszik, ha távol tártják magukat az emberek privát terétől, ha másért nem, pusztán azért, mert nem etikus.
a sportkocsikat nem csípom... a nyitott kocsikat egyáltalán nem szeretem. bár terepjáró tetején utazni egy csodaszép Nemzeti Parkban nem is rossz. :o)))