Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Egyszer volt hol nem volt,hogy Éva igencsak megörülvén új képességének,szélsebesen maszturbálni kezdett.A tizedik orgazmus után mind a keze,mind a többi porcikája úgy elfáradt,hogy szinte mozdulni is alig bírt."Ez így nem jó"-gondolta.
Ekkor a kígyóval próbálkozott.Igen ám,de az a gaz csúszómászó bepanaszolta az Úrnál szexuális zaklatásért és súlyos testi sértésért(egyszer-önkivületi állapotban-letörte a farkát). Éva megszeppenten visszakozott.
Ekkor tekintete Ádámra tévedt,aki mosolyogva rajzolt mindenféle ábrákat a hóba.Láthatóan ragyogóan megvolt magában is. Hősünk ebben a pillanatban döbbent rá,hogy csúnyán átverték.Az egyetlen dolog,ami igazán kedvére tehetett volna, Ádámnál maradt. -A kurva...életbe! (csak az hiányzott volna még,hogy istenkáromlásért is rajtakapják).
...Éva azóta is várja hogy az Öreg újra leereszkedjen hozzá,hogy elpanaszolhassa neki,milyen méltánytalan helyzetbe került.Addig marad az irígység.
Óvastam, na, csak akkó' még nem értem oda. A f...om bír benneteket szemmel meg betűvel követni. Életemben nem jártam még ilyen hosszan pörgő topikban, már zsibbadok :-) ... ráadásul háztartanom kéne, basszus :-(, ehelyett meg ide vagyok ragadva ...
Becsúszott egy szilva és egy unikum közé :-) /kissé heves hányinger kerülget órák óta ... nem, most kivételesen nem forintocskától, hanem a frontoktól vagyok bazi rosszul, és nem segít semmi :-(/
Erre egy igazi hímsovén azt írná, hogy biztos télleg egy anyós ült az anyósülésen. Én meg azt írom, hogy a kiragadott példáid bulvérpacnivá teszik a hsz-eidet ... na nem mintha már sokat ronthatnál a színvonaladon, de azért törekedsz rá. Még annyit, hogy az ilyesmi nem férfi, hanem emberi tulajdonság. Sokan félnek az ilyen események következményeitől, és sokan szarnak rá. És ez nemfüggetlen emberi hanyagság, nem férfitulajdonság. És ha most erre hozol egy elbaszott statisztikát arról, hogy több cserbenhagyó férfi van, mint nő, akkor hozz arról is, hogy valszeg több jogosítvány van forgalomban férfi néven, mint nőin. Tényleg, ezen el is indulhatnál, mint újabb gumicsonton: több jogsit a nőknek! Hisz nincs lehetőségük megszerezni ebben a mocsok ffivilágban!
Bazzeg, tényleg Oromonnak lesz igaza. Egykori hithű feministából véresszájú hímsovén nőci lesz belőlem. Sikeres egy HP vagy, Forintocska.