Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Akkor pontosítok. Az igaz, hogy formálisan még ebben a mai nyámnyila világban is azért a férfi megy oda a nőhöz ismerkedni - DE hogy kit hív oda mindenféle metakommunikációval, és főként hogy kit enged udvarolni, azt a nő dönti el. Vagy szerinted ez nem így van?
Nem a személy, a jelenség. Mert egyes személyeket lehet (netán kell is) ignorálni, de a jelenség attól még megmarad, sőt, itt-ott mintha egy kicsit még terjedne is.
de honnan szerzek utána még egy ilyet akinek ilyen veszedelmesen izgalmas teste van és engem így imád?:))))))))))))) (nem igaz h az IQ-ra bukunk csak, az utóbbi években csak sportújásgot olvasni láttam az édest, viszont az a praktikus IQ ami nektek van, az nekünk sosem lesz. cserébe dögösek és izgalmasak vagyunk:)
Egyszerűbb ha feljelented családon belüli erőszakért és beadod a válópert. Plusz esetleg megbeszéled egy kolleganőjével, hogy ugyan jelentse már föl munkahelyi szexuális zaklatásért. Esélye se lesz. Megy a híd alá pénz, állás, lakás nélkül, meghurcolva, médiasakálok vonyítása mellett, a gyerekei nélkül - tipkus elnyomói karrier. Minek ide bézbóllütő meg verés... Megy ez a hímsoviniszta karhatalom feltétlen támogatásával, mint a karikacsapás...
:-/
( Tudom, hogy te tényleg viccelsz, "ismerlek" már az asszoctopikról, Angyal :-))) )
A női nikkek "határtalan szemétkedésén" szó nélkül is át tudsz?
Ez egy komoly kérdés, nem gúnyolni akarlak, nem is bántani. Komolyan érdekel, hogy ha egy női nikktől olvasod azt, hogy a világban minden rosszért a férfiak a felelősek, a férfiak között csak elvétve akad rendes ember, a férfiak jellemzően és csak kevés, nem is számító kivétellel terrorizálják a feleségüket és gyerekeiket, arra csöndesen rábólintasz, hogy jé, milyen igaz?
Világosan látszik, hogy a radikális feministák valójában lenézik mindazokat a nőket, akik nem radikális feministák. Jó elvtárs és rossz elvtárs után most van a jó (mert radikálfeminista) nő meg a nemjó (mert nem radikálfeminista) nő. Szerintem ez nem mókás, hanem szomorú.
"Holott ha a tradició forditva élne, akkor úgy alakulnának ki a párok, hogy javarészt okosabb és idősebb nőből állnak. Amiből pontosan a forditott következtetést lehetne levonni és főleg : megélni !"
Nu... Ezt a 2 mondatodat fordítsd le magyarra légyszíves! :o)
Ezt én is megkaptam alkoholistáktól és drogosoktól... :o)
Mivel sem nem voltam még részeg, sem nem próbáltam ki semmilyen drogot, milyen alapon mondok én nekik bármit, vagy szurkálom őket, vagy akarok nekik segíteni... :o/
"A férfiak igyekeznek képzetlenebb és fiatalabb partnert választani."
Pont fordítva. Köztudottan a nők választanak. És ezek szerint lehetőleg olyat, akire felnézhetnek. Na meg aki már kellő anyagi biztonságot tud nyújtani.