Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
nem helyes, hanem szükségszerű! A kisebbik rossz választása, a nagyobbat megelőzendő! Mondhatnám úgy is, hogy a cél szentesiti az eszközt! Csak módjával kell alkalmazni! Viszont ma már önveszélyes, ami viszont közveszélyes!
Biztos az én hibám, hogy csak pasikat látok ez ügyben, de 26 éve tömegközlekedem, és ez a tapasztalatom. Biztos született ősfeminista vagyok. (Egyébként igen. 20 évbe tellett, mire először találkoztam olyan férfival, aki kezdte némileg megváltoztatni a másik nemről kialakított véleményemet - de csak némileg ;-) )
ha a nő még motorolajjal sem akarja bepiszkolni a kezét (inkább bepiszkoltatja egy férfiét), ugyan miért piszkolná be vérrel?
ugyan mi a fenének háborúzna a nő, ha elküldheti maga helyett a férfit is háborúzni? ugyan miért verne a nő, ha tud veretni mások által? ugyan miért maffiózna egy nő, amikor sokkal célszerűbb lefeküdni a maffiozóknak?
ugyan miért csinálná a fárasztó, kockázatos és piszkos melót a nő, ha beidomíthatja a férfit is arra, hogy helyette elvégezze azt?
a lényeg az, hogy a nő profitál az egészből, és még glóriát is kap a feje fölé. és még vádaskodhat is. így működik ez a világ.
lehet, hogy a táliboknak van igazuk?
lehet, hogy azok látták tisztán a nőt, aki buta, önző, érzelmileg és értlemileg zokni, betegesen önző és manipulatív, morálisan retardált alsóbbrendű lénynek tartották őt?
akárhogy is nézzük, a nő csak egy gyengén fejlett férfi. felépítése, izomzata, csontozata kevésbé fejlett. agya kezdetlegesebb. szimmetrikusabb, vagyis kevésbé differenciált. ami azt jelenti, hogy egyszerűbb.
a nő nem bonyolultabb lény a férfinél, hanem egyszerűbb. a női lélek nem feltérképezhetetlen útvesztő, hanem sivatag.
a nő nem érzelmesebb a férfinél, hanem hidegebb. a nő nem érzékenyebb, hanem sokkal érzéketlenebb és könyörtelenebb, mint a férfi.
a férfi ősidők óta próbálja felderíteni a nőt, a lelkét. a nő cseppet sem kiváncsi a férfira, a lelkére, álmaira.
a nő nem jobb ember, mint a férfi. a nő csak alig-alig ember.
Hát akkor elárulom neked, hogy a nők sokkal könnyebben korrumpálhatók
Inkább azt árulhatnád el, hogy ugyan már kijafene vagy Te itt, hogy csak úgy nagykegyesen kinyilvánitod nekem ezt a baromságot ? Szarok rá.
/ kapanyélhez meg küldözd az alkalmatlan alkalmazottaidat legközelebb, ha megkérhetlek, de nemár engem.
Amúgy pedig tudtommal nem nők működtetik a maffiahálózatokat, prostitúciót, kábszerhálózatot.
Nem velük vannak tele a börtönök mint gazdasági bűnözőkkel.
Mondhatsz ugyan kivételeket, 1:100 nagyságrendben; na ezért nem érdekelnek, ne fáradozzatok vele.
Mert a legkártékonyabb, részint politikai szálakhoz kötődő igen komoly bűnbandák 100 %-os férfirészvétellel működnek. Ennyit talán Te is tudsz.
A nők maximum piti kis ügyekben, esetleg megélhetésért korrumpálhatók, ami viszont épp azon lehetőségek hiányából fakad, amelyeket oly nehezen adnak meg nekik a férfiak. És sokszor csak méltatlan áron.
Én is tudnék neked irni esszét ugyan személyes tapasztalataimról alkalmazott ügyben, de a tied azt hiszem, olyan egyedülállóra sikerült itten, hogy inkább nem versenyeznék vele:)))
Ez egész biztosan így van, és még az is lehet (sőt, valószínű), hogy lesznek esetek, amikor elvesztem a fejem (mindenkinek vannak ilyenek). De az biztos, hogy nem fogom helyes módszernek tartani :)
Nem mondom, hogy ez helyes, de lentebb kifejtettem, hogy nem tartom akkora gondnak a népességcsökkenést, mint amekkorára fújják a (vélt) következményeit a sajtóban.