Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Erre egy igazi hímsovén azt írná, hogy biztos télleg egy anyós ült az anyósülésen. Én meg azt írom, hogy a kiragadott példáid bulvérpacnivá teszik a hsz-eidet ... na nem mintha már sokat ronthatnál a színvonaladon, de azért törekedsz rá. Még annyit, hogy az ilyesmi nem férfi, hanem emberi tulajdonság. Sokan félnek az ilyen események következményeitől, és sokan szarnak rá. És ez nemfüggetlen emberi hanyagság, nem férfitulajdonság. És ha most erre hozol egy elbaszott statisztikát arról, hogy több cserbenhagyó férfi van, mint nő, akkor hozz arról is, hogy valszeg több jogosítvány van forgalomban férfi néven, mint nőin. Tényleg, ezen el is indulhatnál, mint újabb gumicsonton: több jogsit a nőknek! Hisz nincs lehetőségük megszerezni ebben a mocsok ffivilágban!
Bazzeg, tényleg Oromonnak lesz igaza. Egykori hithű feministából véresszájú hímsovén nőci lesz belőlem. Sikeres egy HP vagy, Forintocska.
Hümmm ... ha azoknak a skandináv pasiknak egy csöpp eszük volt, akkor hálát éreztek, és nem alárendeltséget. Max. egy kicsit hülyének érezhették magukat - joggal - amiért nem nekik jutott eszükbe a saját jobb sorsulról gondoskodni. Bár a férfiak sajnos keveset törődnek az egészségükkel. Mi nők jobban rá vagyunk cuppanva erre a témára, még ha sokunk csak azért is, mert ez a trendi.
Értem. Viszont ami ellen kapálózol benne, az éppen a közízlésnek (meg persze a célcsoportnak) való megfelelni akarás. Inkább mondj olyat, ami tetszik, gyorsabb lesz:-)
Gyerektartást varrt egy leszbikus nő egy spermadonor nyakába Svédországban, pedig a férfinak írásos megállapodásban ígérte meg a nő, hogy sohasem fog tőle ilyet követelni. A 39 éves férfi még 1992 és 1996 között adományozott spermájából egy leszbikus házaspárnak, és három csemete is született belőle. A két meleg nő azonban idővel elhidegült egymástól, elváltak. A gyerekek az őket szülő nőnél maradtak, aki tartásdíjért pert indított a biológiai apa ellen.
A legfelsőbb bíróság a héten meghozta ítéletét, amelyben kimondta, hogy a vér szerinti apának pénzügyi támogatási kötelezettségei vannak a gyerekek felnevelésében. A bíróság a gyerektartásról előzetesen és örökre lemondó nyilatkozat ellenére döntött így. A megállapodást a leszbikus pár mindkét hölgytagja aláírta.
"Beiktatták tisztségébe szerdán Pratibha Patilt, India első női elnökét. A 72 éves ügyvédnő a kormányzó Indiai Nemzeti Kongresszus párt jelöltjeként került az államfői székbe. Támogatói szerint Patil megválasztása az alapvetően protokolláris tisztségbe elősegíti majd az indiai nők helyzetének javulását. "
"Női elnökkel ünnepel a rabszolgák állama
Százhatvan éve, 1847. július 26-án kiáltották ki az Egyesült Államokból Afrikába visszatelepült, egykori rabszolgák alapította Libéria függetlenségét.
A minden szempontból elnyomorodott ország egy vonatkozásban mégis első: 2005-ben itt választották meg Afrika első női elnökét Ellen Johnson-Sirleaf személyében."
Én szívesen segítenék, de most nincs annyi időm, hogy tanulmányozzam a hgyi-összest, és még ki is találjam, hogy melyikekre gondolsz:-) Az enyémet sem vetetem ki - egyelőre.
Én nem azt mondtam, hogy szép, csak megkérdeztem, hogy tetszik-e neki. Egyébként olyan autókból próbáltam válogatni, amik nem csak elenyésző kisebbség számára elérhetőek. De azért köszi a képet, gyönyörű:-)
Ja és igen, igen, csatlakozom. Maestro olvtárs kissé átcsúszott igazságtalanul hímsovénbe. De te, kedves Angyal :-), ezzel a hsz-eddel megóvtad a topikot egy tőlem egyébként teljesen idegen ;-), abszolút feminista riposzttól ...
Igazán restellem, hogy nő létemre nekem kell ezt leírnom (hacsak meg nem előzött valaki, mert megest le vagyok maradva), de nem lehet, hogy forintocska és dalibaba szopással kapcsolatos undora azzal függ össze, hogy még a büdös életben nem voltak úgy istenesen kinyalva?
Arcsérülései már gyógyulnak, lelki sebei azonban örökre megmaradhatnak annak a drégelypalánki kisfiúnak, akit édesanyja nemrég arccal az ablaküvegbe lökött. A hatéves fiúcskát és két testvérét - akik évek óta szenvedtek a szülői bántalmazástól - a rendőrség kiemelte a családból. Az anya ellen büntetőeljárás indult.
Gyermekpszichológus szakértő fogja vizsgálni azt a drégelypalánki (Nógrád megye) testvértriót, akiket a gyanú szerint most kétéves testvérük születése óta tartott anyjuk és nevelőapjuk rendszeres fizikai bántalmazással fűszerezett lelki terror alatt. A négy-, hat- és hétéves kicsik vélhetően azért jutottak mostohasorsra, mert anyjuk korábbi kapcsolatából születtek, mégis szükség volt rájuk, hiszen az utánuk felvett szociális járandóságok jelentették a család kizárólagos bevételi forrását.
A nyitott kocsik nekem sem jönnek be annyira. Legalábbis a többségük. Amúgy, ha már Merkedesz, ez teccik neked? Csak felderíttyük mán hímsoviniszta disznómód, hogy milyen az ízlésed:-)))