Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7662

A változtatás iránya rendben lenne, ha a kiindulópont nem lenne alapvetően téves. Így leginkább femináci hablatynak lehet nevezni, amiről süt, hogy - bár leplezni próbálja - nőuralmat szeretne: a szerző kisajátítja magának azt a jogot, hogy meghatározza, minek alapján gondolja, hogy most férfiuralom van, majd a férfiak ellen indítandó háborút megpróbálja némi pacifista hangulattal átitatott csomagolással takargatni.

A lóláb amiatt lóg ki elsősorban, ahogy hivatkozni próbál valakire (aki mellesleg "férfi") :-) : TGM állított egy faszságot (mindenféle alap nélkül, ahogy az vele gyakran előfordul), a szerző meg ráröppent. Ennyi történt, szerencsére eddig nem több.

Ha már PoliDili: Petrasovics Anna és pártja nem a külseje miatt nem lett sikeres, hanem azért, mert a párt programja (ami akkor még számított, ha ma már nem is nagyon) nem volt képes tömeget mozgósítani. Sem nőket, sem férfiakat.

Előzmény: forintocska (7660)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7661
Bion-bion.:-)))
Előzmény: rambo john 6 (7651)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7659
Azt gondolom, hogy ez nem az elrettentés eszköze kellene, hogy legyen ilyenkor, hanem az általános gyakorlat. De mivel a halálbüntetést alkotmányellenesnek mondták ki (szerintem nem az, mert az alkotmányt sem csak így lehetett volna értelmezni, de ez most OFF), legalább mérjenek egyenlő mércével. Egy férfi ilyenért legalább 15 évet kapna. Kapjon annyit a nő is.
Előzmény: [virgo] (7641)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7658
Miért, szerinted ki ölte meg a gyereket? Tudom, hogy te annak a férfinak a bűnösségét akarnád ebből is kihozni, aki a gyereket nemzette, de ez nem fog menni. Hányinger, amit csinálsz, fillérke.
Előzmény: forintocska (7638)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7657
Én sosem őrülök bele. Viszont nem is várok annyit, hanem beülök egy kávézóba a közelben:-)
Előzmény: hgyi (7632)
hgyi Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7656

így minnyá más... :o)) így értem.

Azért voltam én olyan hangversenyen, ahonnan szünetben elmenekültünk... :o))

Előzmény: dos48 (7655)
dos48 Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7655

Az illető 15 éves szadista hölgy öccsének az évzáró vizsgaelőadása volt más hasonló

ifjú pribékek társaságában.  Öt pecenként váltották egymást négyesével és kezdték

friss erőkkel a nyiszorgást.

Előzmény: hgyi (7653)
hgyi Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7654

:o)))))

Szerencsére nekem egyetlen olyan pasim sem volt, aki meccsre akart volna elvonszolni... :o)))))

Nekem sosem volt olyan barátnőm, aki szeretett volna vásárolgatni.

Előzmény: rambo john 6 (7651)
hgyi Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7653

:o))) igazad van. :o)) De mi a soppingolással kapcsolatban nézegettük őket. :o) Plázában nem van vonósnégyes. :o)

S azt, hogy te mit gondolsz a vonósnégyesekről, azt egyértelműen közölted. Egyébként milyen zenét játszottak? :o)

Előzmény: dos48 (7652)
dos48 Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7652

Dejszen te írtad, hogy ültetek a lépcsővel szemben és megpróbáltátok kitalálni, mire

gondolnak az emberek. Gondoltam, ha kigondolod, hogy mit gondolnak az emberek,

akkor gondolatolvasó vagy és azt is kigondolod, hogy én mit gondolok.

Nem várom el egyébként, hogy bunkónak tarts. Cserébe megígérem, hogy nem fogom

elmekórtani esetnek tekinteni azokat, akik szeretik a vonósnégyest.         :))

Előzmény: hgyi (7648)
rambo john 6 Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7651
óhh, ez tipikus csajválasz:)))) nemcsak a saját nőimet veszem alapul, a tágabb ismeretségemben is a csajok nagy része órákat el tud vásárolgatni.( csak azok már rájöttek, hogy mindenkinek jobb ha barátnővel mennek, és nem a bikáikkal:))
Előzmény: hgyi (7649)
hgyi Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7649
szerintem nem is oly rendkívül ritka. :o)  Csak eddig mindig rossz helyre nyúltál... :o))))
Előzmény: rambo john 6 (7647)
hgyi Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7648

őőőő.. megpróbáltam? kitalálni? mit?

Egyébként ezt a vonósnégyesest már írtad. Ez van. Van, aki szereti, van, aki nem...

Most azt várod, hogy bunkónak tartsalak? Persze, mindegy, mit szeretnél... :o))

Előzmény: dos48 (7646)
rambo john 6 Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7647
természetesen tisztelet a -szerintem rendkívül ritka- kivételnek....
Előzmény: hgyi (7645)
dos48 Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7646

Megpróbáltad kitalálni, mire gondolnak ?    :))    Akkor azt találd ki, én mire gondoltam,

amikor ártatlan fiúcska koromban (valami 16 éves lehettem) elcsalt egy perverz

leányzó a Zeneművészetire vonósnégyest hallgatni...  én még kicsi voltam, azt hittem,

az olyan, mint a zene...  visszaéltek az ártatlanságommal, brühibrühűű.      :((

Előzmény: hgyi (7645)
hgyi Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7645

hééé!! ne általánosíccsatok mááá!!

Utálok vásárolni. Közértbe is cetlivel megyek, s ha ismerem a bolt berendezését, haladási sorban írom föl a vennivalókat. Volt olyan, hogy átrendendeztek egy boltot, s nem találtam semmit. Eljöttem onnan.

A cipő az más tészta. Mivel 35-ös lábam van, s alacsony a rüsztöm - ebből adódóan acsonyan van a bokám -, baromi nehéz cipőt kapnom. A páromtól viszont nem kívánom, hogy részt vegyen a cipő-túrán. :o) Exem imádja a szép lábfejeket és a szép cipőket, ezért mindig ő vitt cipőt venni és általában ő választott. :o))

A ruha is más tészta. Útálok ruhákat próbálni. Általában úgy vásárolok, hogy megnézem, ránézésre jó rám, megveszem. Csak nadrágot próbálok fel. Tavaly vennem kellett egy kosztümöt. A szoknyáját föl sem próbáltam, mert tudtam, úgysem fogom hordani, de ilyen kicsi méretű kosztüm csak 3 részesben volt kapható... :o)

Amikor a párom már a 4. kosztümöt adta be a próbafülkébe, aszontam, elegem van.

Egyszer párommal azzal múlattuk az időt, míg vártunk valakire egy plázában, hogy leültünk az egyik mozgólépcsővel szemben, s figyeltük az embereket. Megpróbáltuk kitalálni, miket gondolhatnak pl. a párok. Remekül szórakoztunk. :o)))

Előzmény: rambo john 6 (7644)
rambo john 6 Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7644
nekem mondod? mint mondtam 5 azaz öt kibaszott órát töltöttünk a plázában (!) cipővásárlási szándékkal....végignézte vagy ötször az összes cipőboltot...(ekkor már erősen szuicid gondolataim voltak)...majd, mivel nem tudott dönteni, ezért kikapcsolódásként bement pár ruhaboltba...ezekután visszatértün ka cipőkhöz ( ennél a pontnál felhagytam az öngyilkosági szándékkal, és egyre inkább gyilkossági szándákaim lettek:))....mivel a cipők közül nem tudott választani, ezért néhány egyéb ruhadarabbal, mint a póló, meg öv, vigasztalta magát, és -mivel it már teljesen vegetatívvoltam- hazacipelt....ekkor jöttem rá, hogy mekkora barom voltam, mikor elhittem, hogy fél óra lesz az egész...ráadásképp a kedves leányzó, mikor gondolataimat szavakba öntöttem, miszerint én többet vele még sétálni sem megyek, nemhogy vásárolni, azt mert mondani, hogy: a szépségéert meg kell szenvedni....érted? a szépségért....ekkor nem bírtam tovább, és jóneveltségemet a plázában felejtván felhívtam a figyelmét, hogy a vásárolt ruhadaraboktól cseppet sem lett szebb-sőt.....

szal a nők vásárlási szokásaihoz képest a másodoik világháború közönséges kofalárma volta csak....
Előzmény: dos48 (7642)
dos48 Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7642

Ruhát ?  Semmit !  Egy férfiember megindul, elmegy a bótba, megveszi, amit akar és

kész. Esetleg végígnézi pár szaküzlet választékát.

Egy nő, az  lődörög. Itt egy kis kirakatnézés, ott egy kis próbálgatás, félórás belső

vívódás, hogy a lilában kisebb-e a kuffer, vagy a rózsaszínben... sszamega, mind a

kettőben, vegyünk inkább cipőt.                                         :)))))))

Előzmény: rambo john 6 (7640)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7641
Én meggondolnám azért,hogy éljek-e az elrettentés eszközével (bár ökölbe szorul a kezem ha ilyet olvasok).Pontosan azért,mert nőről van szó.
Előzmény: Törölt nick (7627)
rambo john 6 Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7640
beleőrülni 10 percbe? nőknél? muhahahahaaaa...az a 10 perc igen lájtos, ha nőkről van szó....án pl. az 5. órába őrültem bele amikor vásárolni kellett az akkori asszonnyal.....akkor fogadtam meg, hogy én mégegyszer a büdös életben nem megyek nővel sehova ruhát vásárolni....
Előzmény: dos48 (7631)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7634
Mégse mud vagy.De akkor ki?
Előzmény: dalibaba (7629)
dos48 Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7633

Az nem baj, csak úgy kell intézni, hogy a második randevútól már a mama várjon

epedve a papára félórákat.  És reszkessen, hogy eljön - e...          wehhh :))))

Előzmény: hgyi (7632)
hgyi Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7632

vásárlásnál a hányadszor 10 percbe kezdenek beleőrülni?

Apukám egy órát várt anyukámra az első randijukon... :o))

Előzmény: dos48 (7631)
dos48 Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7631

Újságcikk :  " Tíz perc után beleőrülnek a férfiak a várakozásba."

Mármint randevún, ruhavásárlás / próbáláskor, etc.

És akkor aszongya a cikkben egy ilyen  Bata Kata, vagy mijazannya :

" És akkor mi van ?! "  meg  " A hisztis pasiknak azt üzenem, ne sajnálják a drága

idejüket amit a próbafülke előtt várakozással töltenek."

A kedves jó mamikádat, még kedvesebb  Batus Katus.  Buta Bata Kata.  Uff.

dos48 Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7630

" ...amúgy a kéknyelű a kedvencem."

Igen, igen, a jó öreg kéknyelű...  felénk kékeresnek becézik.                   :))))

Előzmény: dalibaba (7629)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7629

Nocsak, néha vannak jó megérzeseid is ?

Finom, száraz francia vörös volt / a szekszárdi az nekem snassz:))

Hogy sutba dobtam miatta az elveimet, mégcsak hagyjános.

De utána Forintról és dosról álmodtam. És egyéb rémálmok gyötörtek.

Jött egy rút ördög, és azt mondta, hogy ha tovább röviditjük a férfiakat, a végén igy járunk:

Most indulok Badacsonyba. Ott született és nőtt fel a férjem, a hegyoldalon. Biztos attól olyan szép a lelke...

Ott amúgy a kéknyelű a kedvencem / mert az a legdrágább:))

Bár elgondolkodtató, hogy illik-e egy ilyen nevű bor egy feministához.

Egészségetekre !

Előzmény: Törölt nick (7628)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7628
Biztos züllöttek forintocskáék az éjjel. A dalibaba is gyanús, hogy részeg.:-)
Előzmény: rambo john 6 (7626)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7627
Mi történt volna? Élve becsomagolta, a baba pedig megfulladt. Én akasztanám a ribancot, a bíróságon viszont lehet, hogy csak felfüggesztettet kap, mert olyan lelkiállapotban volt szegényke.
Előzmény: forintocska (7616)
rambo john 6 Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7626
jahh úgy látom eltévedtem...a feminácik topikjába akartam menni, de valahogy a kékfény topikban kötöttem ki.....
Előzmény: Törölt nick (7625)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7625
Ez hogy jön ide? Nő ölte meg, vagy mi a frász? Ja, hogy nem tudjuk...
Előzmény: forintocska (7613)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!