Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
A változtatás iránya rendben lenne, ha a kiindulópont nem lenne alapvetően téves. Így leginkább femináci hablatynak lehet nevezni, amiről süt, hogy - bár leplezni próbálja - nőuralmat szeretne: a szerző kisajátítja magának azt a jogot, hogy meghatározza, minek alapján gondolja, hogy most férfiuralom van, majd a férfiak ellen indítandó háborút megpróbálja némi pacifista hangulattal átitatott csomagolással takargatni.
A lóláb amiatt lóg ki elsősorban, ahogy hivatkozni próbál valakire (aki mellesleg "férfi") :-) : TGM állított egy faszságot (mindenféle alap nélkül, ahogy az vele gyakran előfordul), a szerző meg ráröppent. Ennyi történt, szerencsére eddig nem több.
Ha már PoliDili: Petrasovics Anna és pártja nem a külseje miatt nem lett sikeres, hanem azért, mert a párt programja (ami akkor még számított, ha ma már nem is nagyon) nem volt képes tömeget mozgósítani. Sem nőket, sem férfiakat.
Azt gondolom, hogy ez nem az elrettentés eszköze kellene, hogy legyen ilyenkor, hanem az általános gyakorlat. De mivel a halálbüntetést alkotmányellenesnek mondták ki (szerintem nem az, mert az alkotmányt sem csak így lehetett volna értelmezni, de ez most OFF), legalább mérjenek egyenlő mércével. Egy férfi ilyenért legalább 15 évet kapna. Kapjon annyit a nő is.
Miért, szerinted ki ölte meg a gyereket? Tudom, hogy te annak a férfinak a bűnösségét akarnád ebből is kihozni, aki a gyereket nemzette, de ez nem fog menni. Hányinger, amit csinálsz, fillérke.
óhh, ez tipikus csajválasz:)))) nemcsak a saját nőimet veszem alapul, a tágabb ismeretségemben is a csajok nagy része órákat el tud vásárolgatni.( csak azok már rájöttek, hogy mindenkinek jobb ha barátnővel mennek, és nem a bikáikkal:))
Utálok vásárolni. Közértbe is cetlivel megyek, s ha ismerem a bolt berendezését, haladási sorban írom föl a vennivalókat. Volt olyan, hogy átrendendeztek egy boltot, s nem találtam semmit. Eljöttem onnan.
A cipő az más tészta. Mivel 35-ös lábam van, s alacsony a rüsztöm - ebből adódóan acsonyan van a bokám -, baromi nehéz cipőt kapnom. A páromtól viszont nem kívánom, hogy részt vegyen a cipő-túrán. :o) Exem imádja a szép lábfejeket és a szép cipőket, ezért mindig ő vitt cipőt venni és általában ő választott. :o))
A ruha is más tészta. Útálok ruhákat próbálni. Általában úgy vásárolok, hogy megnézem, ránézésre jó rám, megveszem. Csak nadrágot próbálok fel. Tavaly vennem kellett egy kosztümöt. A szoknyáját föl sem próbáltam, mert tudtam, úgysem fogom hordani, de ilyen kicsi méretű kosztüm csak 3 részesben volt kapható... :o)
Amikor a párom már a 4. kosztümöt adta be a próbafülkébe, aszontam, elegem van.
Egyszer párommal azzal múlattuk az időt, míg vártunk valakire egy plázában, hogy leültünk az egyik mozgólépcsővel szemben, s figyeltük az embereket. Megpróbáltuk kitalálni, miket gondolhatnak pl. a párok. Remekül szórakoztunk. :o)))
nekem mondod? mint mondtam 5 azaz öt kibaszott órát töltöttünk a plázában (!) cipővásárlási szándékkal....végignézte vagy ötször az összes cipőboltot...(ekkor már erősen szuicid gondolataim voltak)...majd, mivel nem tudott dönteni, ezért kikapcsolódásként bement pár ruhaboltba...ezekután visszatértün ka cipőkhöz ( ennél a pontnál felhagytam az öngyilkosági szándékkal, és egyre inkább gyilkossági szándákaim lettek:))....mivel a cipők közül nem tudott választani, ezért néhány egyéb ruhadarabbal, mint a póló, meg öv, vigasztalta magát, és -mivel it már teljesen vegetatívvoltam- hazacipelt....ekkor jöttem rá, hogy mekkora barom voltam, mikor elhittem, hogy fél óra lesz az egész...ráadásképp a kedves leányzó, mikor gondolataimat szavakba öntöttem, miszerint én többet vele még sétálni sem megyek, nemhogy vásárolni, azt mert mondani, hogy: a szépségéert meg kell szenvedni....érted? a szépségért....ekkor nem bírtam tovább, és jóneveltségemet a plázában felejtván felhívtam a figyelmét, hogy a vásárolt ruhadaraboktól cseppet sem lett szebb-sőt.....
szal a nők vásárlási szokásaihoz képest a másodoik világháború közönséges kofalárma volta csak....
beleőrülni 10 percbe? nőknél? muhahahahaaaa...az a 10 perc igen lájtos, ha nőkről van szó....án pl. az 5. órába őrültem bele amikor vásárolni kellett az akkori asszonnyal.....akkor fogadtam meg, hogy én mégegyszer a büdös életben nem megyek nővel sehova ruhát vásárolni....
Mi történt volna? Élve becsomagolta, a baba pedig megfulladt. Én akasztanám a ribancot, a bíróságon viszont lehet, hogy csak felfüggesztettet kap, mert olyan lelkiállapotban volt szegényke.