Sikerült végig követnem a Colts - Cowboyst! 3. negyed csodálatos volt, de összeségében még csak szárnypróbálgatások voltak. Marion Barber és a 80as számú Tight End, Anthony Fasano remekül játszott! Dallasnak egyaránt jól megy a futó és passzjáték is. Manning meg egy pöcs volt. Született is egy INT TD.
Bengals - Lions: Calvin Johnson bemutatkozott. 2 elkapása volt csak, de ezzel is hozott 45 yardot. Ezt sajnos csak gamecenteren keresztül tudtam nézni.
Ma esti program: (szintén 2:00-3:00-as kezdettel) Atlanta at N.Y. Jets New England at Tampa Bay (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Buffalo at New Orleans St. Louis at Minnesota
Huhh, ezt lattuk elobe! Megvan aviba az egesz meccs! Szerintem az ev meccse volt... nemtudtam kinek szurkolni. Jajj szegeny Philly! Misi mi errol a velemenyed? :D
Az előbb bejött a 2007 es Pro Bowlnaka beharangozó videója a http://www.sportmedia.hu/amerikaifoci/ oldalon de azóta valamiért nem :P Faszásul meglett csinálva :)
Na mivel többen sípotak hogy Ők nem tdták hogy nem leszek edzésen múlthéten pénteken ezért most szólok hogy 98% hogy nem fogok az edzésre oda érni Pénteken mert kecskeméten leszek a repnap főpróbáján.
Megint szólok hogy aki nem tud edzésre jönni az Gerinek HBélának vagy nekem szoljon hívjon telefonon vagy küldjön sms-t.ha nem tudod valakinek a számát akkor kérdezd meg.
Köszi Atis. Ma vagyok Krisztusi korban (33) iszogatok és veretem a Robbie Williams koncertet dvd-n. Jeeeeeeeee..... tehát lazán pölöntézgetek csokifejű uborkák.
mikor azt mondtam hogy mindenki legyen olyan ügyes, gyors, kitartó mint én azt ugy gondoltam hogy hozzámedződtök nem én gyengülök :P edzetek kölykök!!!
amúgy elburkoltam a csodamotorommal a villamossínen de már csak kevés vért vesztek 1-1 nap :( .....(bélának üzenem ezért nem mentem all star edzésekre)
amúgy meg melózok sokat (apropó:szólítsatok a becenevemen ŐRMESTER ÚR-nak)
oszt ha van hely a cserepadon és van esély pályáralépni (csak az menjen fel helyettem aki gyorsabban futja a 40yardot mint én) akkor játszanék már egyet (meg má jó lenne nyerni is)