Keresés

Részletes keresés

Bloodflower Creative Commons License 2000.08.07 0 0 1319
hahaha!
írtak néhányan neked valamit odaát a "clubban". de még nem tudtam elolvasni....:-)))

LIBI!
el is felejtettelek megdícsérni az irományodért.
szánombánom de mostanság alulteljesítek!
:-*

Viveca Creative Commons License 2000.08.07 0 0 1318
Libikém, a pozitív véleményedet odaát, a Sziget témák közt is kifejthetnéd, mert a sok fikázó mellett valósággal elhalunk!
Látom, míg szertefröcsögtem a véleményemet - a szokásos brutális módon -, addig kis Virág is alkotott oda pár szót!

Szombat délelőtt találkoztunk a fiúkkal, de a körülményekről nem írok, legfeljebb személyesen elmesélem, ha érdekel. Naná, hogy legközelebb százan ott tolongjanak! Még mit nem... Kell hozzá némi kapcsolat, no meg logika és kitartás, de megéri! A vörös csillagos póló meg a mániája. Adtam neki szebbet, jobbat, de nem volt kedve fölvenni. Talán majd máskor... De azért óriási volt látni, mennyire értékeli az ajándékomat, hisz folyton azt matatta... Na jó. Lehúzom magam, mert agyilag zokni vagyok!

Előzmény: Libertine (1316)
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.07 0 0 1317
hehe...átnézek a himclubba, nem vagyok még eléggé kiakadva...totál magamalatt vagyok minden miatt, Robika remélem hamar hazaér!
Libertine Creative Commons License 2000.08.07 0 0 1316
Sziasztok!

Na akkor megírom, hogy milyen volt kissé hátrébbról a HIM koncert. Az első pár sor szerintem fanatikusokból állt, ők sikoltoztak stb, ismertek minden számot. A szigetlakók többsége viszont nem ismerte a zenekart, kivéve három-négy számot (Right here in my arms, Wicked games, Join me in death), ezekre volt bemozdulás, taps. Sok nyálagyú vagy egyszerűen sznob emberke, miután rájött, hogy itt nem Kispál-féle énekhang-mentes "értelmiségi" rock következik, hanem metal, szóval gyorsan elhúztak, jól is tették, takarodjanak! Szerintem a hangzás megfelelő volt, csak kicsit halk (az ismert okok miatt), ráadásul Ville is formában volt énekhangilag. Ami egyedül zavart, hogy állandóan hátat fordított a közönségnek és a dobosnak vagy a billentyűsnek énekelt. Remélem szóltatok neki, hogy legközelebb a közönség felé álljon :-).Meg a pólója :-/ ilyen vörös csillaggal, ez errefelé nem túlzottan nyerő. Érdekes, hogy a Resurrection élőben ütős volt, más - hasonlóan jó - számok meg nem annyira, az egyik új dal (az első, amit újként játszottak) is nagyon tetszett. Elég sok számot nyomtak, mondjuk ez abból is adódik, hogy Ville nem ír 15 perces progresszív eposzokat :-))). Egyszóval nekem tetszett a koncert, de valamilyen látvány, show azért lehetett volna, úgy érdekesebb.

Tényleg, lányok, hol/mikor történt meg a nagy találkozás? Milyen ajándékokat vittetek? Így fél szavakból nehezen tudom kihámozni, igazán írhatna Viveca egy hosszabb beszámolót. Addig is üdv,

a libertine

Előzmény: Viveca (1296)
Viveca Creative Commons License 2000.08.07 0 0 1315
Megbeszélem veled a bizalmasat, Virág. Nem mentem melózni, mert mikor múlt éjjel rálestem a vekkerre, azt láttam, hogy 2 óra van... Tiszta gáz vagyok. Hogy is fogalmazzam elegánsan... mentálisan, érted? De az is lehet, hogy a hónap hátralévő részét itthon fogom átvegetálni, mert eccerűen nem tudom lebontani magamban az ideggúzsokat... Egyébként igazad volt: kár felvenni a kesztyűt odaát. Teljes támadás indult és hiába is magyarázkodom, úgysem érti senki. Most már az sem érdekel, mekkorákat hazudtam össze, mert mindenki utál, haha! Állítom neked, hogy ezeknek a gyökereikben benne van a náci "übermens" felfogás. Mert ugye ha nekik nem sikerül, akkor ne is éljen olyan ember a planétán, aki esetleg szerencsésebb náluk. Undorítóak.
Azt másoltok le nekem, amit akartok. Én mindennek örülök. Emlék, tudod, hogy van az... Délután csörgök, Virág...
Előzmény: Bloodflower (1314)
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.07 0 0 1314
ja várj, amúgy is csak az egyik megkaparintható, mert AZ a setlist már keretben van!
meg azt nem másplnám le SENKInek, na persze csak sorstársamnak, ha kéri...
persze kell olyan, hogy for x with love, Zoltán???
KINEK KÉNE????
ki is dobom, úgyis gyűrött...:-)))
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.07 0 0 1313
Robi is tud fényt másolni, nem gond!
holnap akkor felhívsz? valamit meg kő beszélnünk...tudóóóód........valami bizalmasat....

amúgy nagy depimben bandukoltam egy órácskát a kutyával, és belém gabalyodott...:-)))
úgy orra estem, ahogy kell!
szerencsére senki nem látott meg, de a térdem, mint egy 10 évesé, le van horzsolva (mind2), meg a könyököm...:-)))
állati jót röhögtem volna, ha olyan kedvem let volna...

Viveca Creative Commons License 2000.08.07 0 0 1312
Engem is jól felidegelt a sok kis hülye muff...

Hol estél el, szívem szottya? Tán csak nem Zoli gázolt el véletlenségből a hotel parkolójában????

Azt a 2 setlistet állatira a mancsomba tolhatnád egy gyors fénymásolás erejéig... mielőtt még mindenki megszerzi odaát...

Előzmény: Bloodflower (1311)
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.07 0 0 1311
najó, én nem foglalkozom velük többet, hát annyit se érnek, mint a könyököm, pedig ma akkorát estem, hogy jól felhorzsolódott...:-)))
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.07 0 0 1310
jaj bocs az eltűnésemért, de leléptem, mert megjött a Waters. de megyek, megteszem, amit lehet, de annyira szarok rájuk!!!
Viveca Creative Commons License 2000.08.06 0 0 1309
Hú, bazzeg, ki fognak tiltani a fórumról! Akkor Bookshie-ként fogok írni... Nagyon gáz!!! Aszongya a kis picsa (bocsi), hogy ők ott Hawaiin megeszik az olyanokat, mint mi... Ne tudd meg, mekkora lett a fejem ettől a bunkó kis állattól...
Előzmény: Viveca (1308)
Viveca Creative Commons License 2000.08.06 0 0 1308
Hát nem tudom, Virág... engem mingyár szétszednek odaát... Máris baj a titkolózásunk! Persze erre lehetett számítani, de azér jó lenne, ha feltűnnél! Csak ha van kedved, mert nem akarok abba a régi hibába esni, hogy odarángassalak, miközben nincs is kedved, szóval érted... De elég gáz, ami ott folyik!
Előzmény: Bloodflower (1307)
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.06 0 0 1307
no visszatértem egy percre.... egy lányka beszólt a klubban...ez már nekünk való falat!!!
Előzmény: Viveca (1306)
Viveca Creative Commons License 2000.08.06 0 0 1306
A klubon egy bige azzal idegesít, hogy Villénél biz nem volt semmi, mikor hazaért, csak szalámi! Anyád... gondoltam és majdnem írtam is neki. Micsoda seggfej! Mintha ugyan ő lenne az, aki átkutatja az összes zsebét és csomagját... Ekkora barmot még az életben nem láttam...
Előzmény: Viveca (1305)
Viveca Creative Commons License 2000.08.06 0 0 1305
Szépen kiterebélyesedtünk odaát! Asszem, most egy-két napig rendszeresen figyelnünk kell, írnak-e nekünk! Egyébként azt olvastam, 17-én - ha jól emlékszem - lesz valami a Viván. Remélem, figyeled majd!
Remélem, holnap is tudok jelentkezni. Ha délután felhívnálak, örülnél? Mert ha nem, hát nem!...
Előzmény: Bloodflower (1304)
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.06 0 0 1304
én is odaírogattam valamit, de most mennem kell, mert a bátyám akar netezni.
de késő este lehet, hogy felnézek, hátha volt izgi..

csók,
Mrs.Salminen

Előzmény: Viveca (1303)
Viveca Creative Commons License 2000.08.06 0 0 1303
Rázizzentek, Virág! Alig tudtam kimagyarázni magunkat!!!!
Előzmény: Viveca (1302)
Viveca Creative Commons License 2000.08.06 0 0 1302
Halál jó, amit írtál! Én már csak ráhujjogni tudtam... Kíváncsi vagyok, hozzászól-e valaki a fene nagyon elkényeztetett germán fanok közül!
Előzmény: Bloodflower (1301)
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.06 0 0 1301
na akkor menjünk!
írok vmi szépet...
Előzmény: Viveca (1300)
Viveca Creative Commons License 2000.08.06 0 0 1300
A klubban jártál már? Mert akkor én is átnyomulok és idegesítem őket!!!
Előzmény: Bloodflower (1299)
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.06 0 0 1299
Stigmata nagyon állat, de asszem netezésen kívül én se nagyon tudnék koncentrálni semmire... na megyek 3xrra is kifelejtettem valamit odaát...
szomorúan várom a szombatot!
Előzmény: Viveca (1298)
Viveca Creative Commons License 2000.08.06 0 0 1298
Nem csodálom, kicsit én is padlót fogtam... Dehát ez van! Aszittem, mélyen alszol, míg én arra gondolok, mi lehet szegény Ville szegény nagyanyjával és hogy merre csorog ki Zolika szája sarkán a kakajó, miközben jókat hörpöl egy sötétzöld begréből... A szemeimet nem említem. Miután hazaértem, megnéztem a Stigmatát, amit most kaptam meg, hátha eltereli a figyelmemet. Hát tényleg. Így csak negyedóránként bőgtem el magam. Asszem, kissé megviselt engem ez a dolog... Pedig nem vagyok 14 éves. Se 24. És mégis...
Előzmény: Bloodflower (1297)
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.06 0 0 1297
ja, átmentem, forrósítottam én is egy kicsit a hangultatot...
ez a Kempinskis dolog azért kiütözz, hallod-e!

de persze du. a HIMmel álmodtam, csak nem emléxem, hogy it, mert felébresztettek..:-(((

de nem tudom eleget áldani a szerencsénket!
nagyon ügyesek voltunk!
és mindenki más elhúzhat a fenébe!
éljünk mi soká!

Előzmény: Viveca (1296)
Viveca Creative Commons License 2000.08.06 0 0 1296
Topictulaj jelentkezik.
Néhány tőmondat - mostanság többre aligha vagyok képes...

Sally! Nagyon örülök, hogy sikerült találkoznunk, amikor épp egymagam bolyongtam a fene nagy sziget közepibe! Jó volt látni egy ismerős orcát!

Libi! Fene egye a beled, hun bujkáltál? Csak nem két mérföldnyiről, távkukkolóval nézted a bulit? Na jó, én sem fértem be az első sorba, bár egy ideig próbálkoztam, de aztán annyira kiborított az a fos Monster meg a Kispál - bocsi azoktól, akik bírják az ilyesmit -, hogy inkább kijöttem és máshol kerestem helyet.

VIRÁG!!!!!! ÉLETBEN VAGY??? Nem tudok másra gondolni, mint a tegnapi csodára! Arra a bizonyos találkozásra... az ajándékokra... a dedikálásra... és arra, hogy rajtunk kívül SENKI, DE SENKI nem volt ott, csak TE ÉS ÉN!!! Micsoda érzés volt... A "másik helyen" már elültettem a bombát, remélem, csatlakozol és kicsináljuk a sok kis hülyét! Cruelty rulez... és coldness... mint tudjuk. Azért édes volt, ahogy Zolika és Ville nézegette az ajándékokat... A másik helyen azt írják, egy csajszi díszmagyarban várakozott a Kempinski előtt. Mit szólsz hozzá? Miért nem olyan helyre mennek az ilyenek, ahol TUTIRA összefuthatnak a srácokkal?!?! (Hogy telt a mai délelőttöd?...)

Előzmény: Espé (1295)
Espé Creative Commons License 2000.08.06 0 0 1295
Na mi volt, lányok?
Libertine Creative Commons License 2000.08.06 0 0 1294
Láttam a HIM-et :-) Remélem ti még nálam is sokkal jobban élveztétek! Hallom, hogy Sally találkozott Viveca-val - sajnos nekem ez nem sikerült, bár gondolom inkább Ville-vel voltál elfoglalva. Na puszi mindenkinek, majd még írok!

a libertine

Előzmény: Viveca (1291)
SunshineSally Creative Commons License 2000.08.05 0 0 1293
tök jó nektek, irigyellek titeket...
mit nem adnék, ha egy bizonyos híres ember errefelé vetődne... :-)))))
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.04 0 0 1292
jaja, mint kiderült, a fijjúk holnap velünk akarnak reggelizni, vagy inkább minket akarnak megreggelizni??
majd kiderül..:-)))
mi mindenesetre állunk elébe!

én zöldülés helyett inkább pirosodom... vagyis a körmöm...:-))

najó, lelövöm magam, mert KO vagyok, kész, hulla, nyamvadt nyűgös nyanya....
huh, aludni kéne, ha nem akarok ősz hajat reggelre az idegességtől!!

Virág

Előzmény: Viveca (1291)
Viveca Creative Commons License 2000.08.04 0 0 1291
Üdv, kedvesem, itt a másik végen! Mármint lovemetal... Minden épeszű és jó ízléssel megáldott embert szívesen látunk. Az tuti, hogy ez a topic nem fog megszűnni a koncert után, SŐT!!!!! Virággal úgy készülünk a holnapra, hogy majd' belezöldülünk! Életem nagy napja lesz ez...

Libi, az tény, hogy téged mindenki ösmer, ha köll, ha nem! De szerintem már csak azért sem fogunk találkozni, mert ti bizonyára azon a vén öregen fogtok élvezkedni - bocsánat, a Benedek bácsin -, míg mi a fiatal, friss és üde ifjakat választjuk Virággal. Kinek mire van szüksége, ugyibár... Amúgy csak később érünk ki, hisz délelőtt iszonyat fontos jelenésünk lesz a srácok közelében... Mindenkinek pussz és szerencsés túlélést!!!

Előzmény: Libertine (1290)
Libertine Creative Commons License 2000.08.04 0 0 1290
PMB, Viveca, engem mind2en megismertek! Legalábbis remélem! Én lehetnék az összekötő kapocs! ? Hajrá HIM, hajrá Paulina, éljen Bookshie és Virág?

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (1286)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!