Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Ide volt citálva. A topiknyitó válasza kábé: ő ítélkezés helyett inkább megérteni próbálta, és neki sikerült: az anya részéről ez felelősségteljes magatartás volt.
Könyörgöm, ezzel mit akarsz? Azt godnolod, hogy ha kiragadsz egy hírt a nagyvilágból, amiben szerepel egy bűnös férfi, azzal igazolod, hogy a férfiak ördögtől való szörnyetegek? Legyen hírpárbeszéd, és citáljak ide egyet - szintén nem régi -, hogy kidobta az ikreit az ablakon az anya, majd maga is utánuk ugrott? Mi értelme ennek? Hozzál már érveket, könyörgöm. Ne hírt, ne idézetet, ne fröcsögést. Gondolatot!
egyhelyben toporgunk, általában egyetértve abban, hogy jelen korunkban a múlt század eleji feminizmus hülyén veszi ki magát. A feminizmus friss definícióját nem kaptuk meg. A topicnyitóban beígért válaszok is elmaradnak, ígyhát kellemesen eltársalgunk a topicgazdát szinte figyelembe sem véve - komoly feministának szerintem senki sem tartja. S mivel gyakorló feminista-aktivista nincs köztünk, csak találgatunk, értetlenkedünk, autodidakták vagyunk, megpróbálunk rájönni, miről is van szó. :o)
Kiegészíteném azzal, amit mondasz, hogy semmilyen ellentétre nem szabadna kiélezni, és akkor talán jobban működnének a dolgok. De az a baj, hogy az ilyen világmegváltó elképzelések nagy része valamilyen csoport ellenében képzeli el a tökéletes világot, hogy ha ők nem lennének, vagy nem ilyenek lennének, akkor mennyivel jobb lenne, és ez a baj. Talán először a toleranciát, az egymással való együttélést kellene megtanulniuk az embereknek (tudom, idealista vagyok), bármiféle társadalmi változás csak utána lehetséges, legalábbis jó irányba.
Hát az lehet, bár ez alól is vannak azért kivételek, nyilván sok férfi is van, aki jó a pszichológiai hadviselésben, de el tudom fogadni, hogy ez a nőkre jellemzőbb.
Nem is a topikkal volt problémám, hanem vele:) A topikot pont azért látogatom (nyilván nem csak én vagyok így), amit mondasz: mert pro és kontra oldalon sok értelmes érv és logikus vélemény hangzik el, ami tök jó, még úgy is, hogy - úgy gondolom legalábbis - egyik (szélsőséges) oldalhoz sem tartozom. Azt viszont nem hiszem, hogy a célja teljesül, hacsak azt nem értjük ez alatt, hogy dühönghet kedvére. Merthogy ebből a hozzáállásból nem az derül ki, hogy valaki konstruktív társadalmi vitát szeretne valamiről...