Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7177
Jól van, legalább humorodnál vagy:-) És az is igaz, hogy nem kifejezetten csak a boldogságra gondoltam, aminek viszont a definícióját sem adta meg a cikk. Elég nehéz is lenne persze.
Előzmény: Oromon (7170)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7175
Ha ezt komolyan gondolod... én nem állok be Orbán mögé, de jó ideje nem sorolom magam a szadeszpártiak közé, baloldali meg sosem voltam. Szép is lenne egy baloldali cégtulajdonos:-)
Előzmény: forintocska (7169)
Oromon Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7174

Nem volt ott csúsztatás, mert Héra is elfogadta, hogy ez az igazság, csak nem szerette, hogy vesztett, és ezért bedühödött, és dühében vette el a szeme világát - mert meg mert látni az igazságot.

Tudod, a felek megállapodtak, hogy a választott bíróság döntését elfogadják.

Azt viszont nem mondták, hogy nem vakítják meg a bírót :-)

Na persze, hogy Zeusz mit csinált volna, ha azt mondta volna, hogy a férfiaknak jut a nagyobb élvezet , azt nem lehet tudni, de lehetettvolnákkal úgyse érdemes játszani.

Előzmény: dalibaba (7171)
Oromon Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7173

Na most nem azért, de mivel itt mindenki annyi nikken szólal meg ahányon csak akar és potenciálisan bármely nikkjén bárki azt hazudik amit csak nem szégyell, nyugodtan beletörődhetsz, hogy itt te sem vagy más, mint egy alkalmilag verbuválódó névnélküli heccbanda egyik bandatagja. Vagy legfeljebb néhány bandatagja :-) Teccik vagy sem, ez van. Tök érdektelen, hogy mit állítasz a máshol zajló vagy valaha zajlott dolgaidról, itt az és csak az minősít(i a nikkedet) amit és ahogy itt és most írsz. És ez így van jól. Kivéve persze az ident nikkeket.

Előzmény: dalibaba (7166)
zéééz Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7172
azért én az igazságban hiszek és hosszú távon még nem bántam meg soha((((-:::

Az ikum ma elérte a hetvenötésfelet... csá...
Előzmény: Oromon (7168)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7171

"Zeusz pedig megajándékozta látnoki képességekkel és hosszú élettel"

mert neki meg igazat adott...

(Legyünk pontosak, hogy csúsztatás ne maradjon a tanulságban:)

Előzmény: Oromon (7168)
Oromon Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7170

Hehe. A vizsgálatban éppenhogy figyelembe vették a szokvány hormonális fogalmazásgátlók hatását is, olyannyira, hogy ki is szűrték. Meg sok minden mást is.

"A kutatók minden lehetséges körülményt megvizsgáltak a válaszadó nők életében - szednek-e fogamzásgátlót, milyen gyakran élnek nemi életet, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élnek-e, milyen személyiségjegyekkel bírnak, és mekkora hajlandóságot mutatnak az óvszerhasználtra. Egyik tényező sem bizonyult elég erősnek azonban ahhoz, hogy befolyásolják a hangulatot, szemben az ondóban található hormonokkal."

És természetesen csak a női hangulat/boldogság/depresszivitás/öngyilkossági hajlam szempontjából vizsgálták a dolgot, azt ebben a vizsgálatban nyilván nem nézték, hogy mondjuk az ondó vagy a fogzásgátló hízlal-e jobban, vagy hogy melyik hajlamosít jobban emlőrákra. Meg még azt se, hogy függ-e ettől is a gamma-sugarak hatása a szászorszépekre :-)))

Előzmény: Törölt nick (7163)
Oromon Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7168

Hinnye, hát nem bontottad ki minden szeletét, az eccer szent.

Azért éppen Teiresziászt kérték fel, mert ő volt az egyetlen ember a földön, aki fiatalkorában nővé változott, majd évek múltán újra visszaváltozott férfivá, és így mindkét nembéli saját tapasztalatai voltak a tárgyban - addig se vak, se jós nem volt, Héra vakította meg dühében, hogy nem neki adott igazat, Zeusz pedig megajándékozta látnoki képességekkel és hosszú élettel.

A monda tanulsága: ilyesmit várhatsz egy nőtől illetve egy férfitól, ha kimondod az igazságot :-)))

Előzmény: dalibaba (7160)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7167
hetilap
Előzmény: dalibaba (7166)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7166

Kedves Dos, én minderről csak arraföl tájékoztattam, mivel itt többedszer fogalmazódott meg, hogy nem érthető, amit irok, illetve olyan szélsőséges nézeteket képviselek, amiért szóba sem érdemes velem állni.

Mondjuk ilyet én elvből soha senkiről itt nem jelentetek ki, noha bőven találkoztam totál értelmetlen és bunkó dumákkal.

Én valóban végigolvastam a topiktörténetet, és úgy itéltem meg, hogy ha belefolyok, semmiképp nem a  cinikus, blöffölő, másik embert egyoldalúan ugrató, nevetségessé tevő, és már igy is elég széles oldalra fogok beállni vigyorogni. Mert ott már úgyis elegen vannak. Nem beszélve arról, hogy kevés kivételtől eltekintve véleményem szerint igazuk sem volt.

Emiatt kezdetektől engem is úgy kezeltek, mint valami komplett hülyét, amit türelemmel viseltem ezidáig.

De hogy újabban azt állitgatják, hogy érthetetlen, amit irok, menjek logikát tanulni patinás egyetemre, és akkora marhaságokat állitok, hogy velem már  szóba állni sem érdemes, arra voltam már kénytelen megjegyezni ezt.

Mert azért egy közéleti napilap (és 2000-2004 között még az volt) szerkesztőstábjának kissé nagyobb hitele van szövegértés és megitélés kapcsán, mint egy alkalmilag verbuválódó, névnélküli heccbandának.

Előzmény: dos48 (7158)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7165
Nem gondolom, tudom. Mint ahogy mindenki, aki legalább egy számot elolvasott belőle. Abból, hogy néha elolvasom. Meg abból, hogy kik írják/szerkesztik. Meg abból, hogy ki a kiadó, azaz ki pénzeli. Régebben rendszeresen olvastam, amíg nem volt ennyire pártos. Kb. olyan, mint a Demokrata, "balos" kiadásban.
Előzmény: forintocska (7164)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7163
Tartós kapcsolatban én is kerülöm, ha lehet, de az elején nem lehet tudni, hogy mi lesz tartós, és mi nem:-) Egyébként meg ne légy már ilyen femináci, hogy csak azt veszed figyelembe, hogy a nőnek árt!:-) Az élménynek szerintem mindkét részről rosszat tesz. Amúgy kételkedem egy picit abban, hogy ez többet árt, mint a nőknek a hormonokat tartalmazó, kúraszerűen szedett tabletták, de nem hiszem, hogy erre statisztikát tudnék keresni:-) Szerintem még te sem tudsz:-))
Előzmény: Oromon (7156)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7162
szadesz, kisebb részben maszop
Előzmény: forintocska (7150)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7160

Theiresziasz, a vak jós akkor vakult meg, amikor Zeusz és Héra összekülönböztek,  hogy a ffi vagy a nő élvezete intenzívebb-e, és őt kérték fel döntésre.

(Mindkét fél a másikét állitotta jobbnak.)

Szegény jós azt találta mondani, hogy a nő 10x intenzívebben élvez.

Erre Héra kikaparta a szemét / Megjegyzem, én spec. ilyet nem tettem volna, ha egyszer igaza van:))))

Előzmény: Oromon (7138)
dos48 Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7158

Na jahh. Ez egy nagyonkomolytopik nagyonkomoly lakókkal.

Lakik itt valami nagyonkomoly Dalibaba, nem ismered ?

Nagyonkomoly cikkeket szok írni a...   a...  oda, na.                                 :)))))

Előzmény: forintocska (7155)
Oromon Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7157
Ne hagyd magad provokálni. Vigyorogj. Vagy vonj vállat. Férfimódra! ;-)
Előzmény: [virgo] (7153)
Oromon Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7156
Természetesen egyetértek azzal, hogy promiszkuus emberek mindenféle kalandozásainál lényegében kötelező. A ma oly gyakori véletlenszerű, baráti alapú, hirtelen felindulásból elkövetett, revans jellegű, módosult tudatállapotból eredő, brahikategóriájú, bulikellék-szerű, ún. egészségügyi, és minden hasonló alkalmi kufircoknál is. Csakhogy azokat nem tartom igazi harmonikus boldogságos szexnek. Izgalmas, érdekes, trendi, különleges, emlékezetes, meg minden egyébfajta élmény az persze lehet, testileg és egóilag kielégítő is lehet, de mégse az, mint amit én szeretkezésnek, vagy pláne szerelmeskedésnek mondanék. Úgy gondolom viszont, hogy igazi tartós, szerelmi-bizalmi monogám együttélésben én ha csak lehet úgy kerülném a gumit mint a pestist. Ezzel szemben olvasható lejjebb több példányban is, mit mondanak a radikálfeminista brosúrák: használj gumit! Nincs korlátozás, kiegészítés, feltétel - mindig. Na, ezzel is inkább mintha csak ártanának a nőknek.
Előzmény: Törölt nick (7146)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7153
Megtennéd hogy leszakadsz rólam ,fikanikk?
Előzmény: forintocska (7145)
dos48 Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7152

Akkor jó. Az egyiken ugyanannyit lehet röhögni, mint a másikon.

Előzmény: forintocska (7151)
dos48 Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7149

A  168 óra, az olyan, mint a  Ludas Matyi, csak egy kicsit más ?

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7148
Akkor értelmezd még egy kicsit, mert nemcsak magukra gondoltak.
Előzmény: forintocska (7142)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7147
Tegyük hozzá, hogy csak az értelmiség egy kis része, ha már a PoliDilin vagyunk. Szerintem úgy 1999-2000-ig volt olvasható. Ma már gyakorlatilag pártlap.
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7146
Mondjuk szerintem épeszű ember használja eleinte bármilyen kapcsolatban, legyen bármilyen stresszoldó hatása. Később persze lehet másképpen is védekezni.
Előzmény: Oromon (7139)
saukoo Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7144

Mit tanulnak belőle: A nők szexuális megalázásának különböző módozatait.

A természetfilmekből meg az elefántfóka-gyűrűzés Alaszkában szokásos módját tanulják meg.  És alkalmazni is ugyanannyi módjuk (kedvük?) van a kettőt.

Előzmény: forintocska (7142)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7141
( a linken a felső kis kép, vagy az alsó nagyok közül az utolsó kettő - pont ilyen, csak ezüstszínű)
Előzmény: Törölt nick (7140)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7140
Akkor az egyik autóm biztosan tetszene neked. Lehet, hogy a másik is, bár az elegáns, de visszafogott. Ilyen az egyik... A másikról van saját képem is, az nincs fönt sehol, így marad majd a link helyett a kép, ha érdekel:-)
Előzmény: hgyi (7063)
Oromon Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7139

Addig is egy érdekes kutatási eredmény az óvszerrel vagy óvszer nélkül történő szex témájában - ugye egy típusos feminista felszólítás a férfiak felé: Használj gumit!

Tényleg olyan jó ötlet ez?
Oromon Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7138
Na, meséld csak el szépen a Tejresziászt.
Előzmény: dalibaba (7135)
zéééz Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7137
Jut is marad is ((-:
Előzmény: forintocska (7133)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.25 0 0 7136
Régebben rendszeres sajtólevelezője voltam a 168 órrának, kb. 10 alkalommal irtam véleményt nekik a 2004 környéki években. Nem kétsorosak voltak. Témájuk mindannyiszor társadalompolitika.

Mind megjelent, kivétel nélkül, húzásmentesen. Sőt évekkel később, itt az interneten találkoztam vele, hogy hivatkoztak az általam irtakra.

Akkor olyan nagy marhaságokat csak nem irok...

Igaz, más volt a birálóbizottság.

Bocs de nekem ez elég furán hangzik,arról nem beszélve hogy az adott témához semmi köze.

Azt hogy mikor írsz marhaságot azt valószínűleg a 168 óra se tudja jobban megitélni mint itt bárki.Legfeljebb máshogy.
Előzmény: dalibaba (7135)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!