Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Jól van, legalább humorodnál vagy:-) És az is igaz, hogy nem kifejezetten csak a boldogságra gondoltam, aminek viszont a definícióját sem adta meg a cikk. Elég nehéz is lenne persze.
Ha ezt komolyan gondolod... én nem állok be Orbán mögé, de jó ideje nem sorolom magam a szadeszpártiak közé, baloldali meg sosem voltam. Szép is lenne egy baloldali cégtulajdonos:-)
Nem volt ott csúsztatás, mert Héra is elfogadta, hogy ez az igazság, csak nem szerette, hogy vesztett, és ezért bedühödött, és dühében vette el a szeme világát - mert meg mert látni az igazságot.
Tudod, a felek megállapodtak, hogy a választott bíróság döntését elfogadják.
Azt viszont nem mondták, hogy nem vakítják meg a bírót :-)
Na persze, hogy Zeusz mit csinált volna, ha azt mondta volna, hogy a férfiaknak jut a nagyobb élvezet , azt nem lehet tudni, de lehetettvolnákkal úgyse érdemes játszani.
Na most nem azért, de mivel itt mindenki annyi nikken szólal meg ahányon csak akar és potenciálisan bármely nikkjén bárki azt hazudik amit csak nem szégyell, nyugodtan beletörődhetsz, hogy itt te sem vagy más, mint egy alkalmilag verbuválódó névnélküli heccbanda egyik bandatagja. Vagy legfeljebb néhány bandatagja :-) Teccik vagy sem, ez van. Tök érdektelen, hogy mit állítasz a máshol zajló vagy valaha zajlott dolgaidról, itt az és csak az minősít(i a nikkedet) amit és ahogy itt és most írsz. És ez így van jól. Kivéve persze az ident nikkeket.
Hehe. A vizsgálatban éppenhogy figyelembe vették a szokvány hormonális fogalmazásgátlók hatását is, olyannyira, hogy ki is szűrték. Meg sok minden mást is.
"A kutatók minden lehetséges körülményt megvizsgáltak a válaszadó nők életében - szednek-e fogamzásgátlót, milyen gyakran élnek nemi életet, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élnek-e, milyen személyiségjegyekkel bírnak, és mekkora hajlandóságot mutatnak az óvszerhasználtra. Egyik tényező sem bizonyult elég erősnek azonban ahhoz, hogy befolyásolják a hangulatot, szemben az ondóban található hormonokkal."
És természetesen csak a női hangulat/boldogság/depresszivitás/öngyilkossági hajlam szempontjából vizsgálták a dolgot, azt ebben a vizsgálatban nyilván nem nézték, hogy mondjuk az ondó vagy a fogzásgátló hízlal-e jobban, vagy hogy melyik hajlamosít jobban emlőrákra. Meg még azt se, hogy függ-e ettől is a gamma-sugarak hatása a szászorszépekre :-)))
Hinnye, hát nem bontottad ki minden szeletét, az eccer szent.
Azért éppen Teiresziászt kérték fel, mert ő volt az egyetlen ember a földön, aki fiatalkorában nővé változott, majd évek múltán újra visszaváltozott férfivá, és így mindkét nembéli saját tapasztalatai voltak a tárgyban - addig se vak, se jós nem volt, Héra vakította meg dühében, hogy nem neki adott igazat, Zeusz pedig megajándékozta látnoki képességekkel és hosszú élettel.
A monda tanulsága: ilyesmit várhatsz egy nőtől illetve egy férfitól, ha kimondod az igazságot :-)))
Kedves Dos, én minderről csak arraföl tájékoztattam, mivel itt többedszer fogalmazódott meg, hogy nem érthető, amit irok, illetve olyan szélsőséges nézeteket képviselek, amiért szóba sem érdemes velem állni.
Mondjuk ilyet én elvből soha senkiről itt nem jelentetek ki, noha bőven találkoztam totál értelmetlen és bunkó dumákkal.
Én valóban végigolvastam a topiktörténetet, és úgy itéltem meg, hogy ha belefolyok, semmiképp nem a cinikus, blöffölő, másik embert egyoldalúan ugrató, nevetségessé tevő, és már igy is elég széles oldalra fogok beállni vigyorogni. Mert ott már úgyis elegen vannak. Nem beszélve arról, hogy kevés kivételtől eltekintve véleményem szerint igazuk sem volt.
Emiatt kezdetektől engem is úgy kezeltek, mint valami komplett hülyét, amit türelemmel viseltem ezidáig.
De hogy újabban azt állitgatják, hogy érthetetlen, amit irok, menjek logikát tanulni patinás egyetemre, és akkora marhaságokat állitok, hogy velem már szóba állni sem érdemes, arra voltam már kénytelen megjegyezni ezt.
Mert azért egy közéleti napilap (és 2000-2004 között még az volt) szerkesztőstábjának kissé nagyobb hitele van szövegértés és megitélés kapcsán, mint egy alkalmilag verbuválódó, névnélküli heccbandának.
Nem gondolom, tudom. Mint ahogy mindenki, aki legalább egy számot elolvasott belőle. Abból, hogy néha elolvasom. Meg abból, hogy kik írják/szerkesztik. Meg abból, hogy ki a kiadó, azaz ki pénzeli. Régebben rendszeresen olvastam, amíg nem volt ennyire pártos. Kb. olyan, mint a Demokrata, "balos" kiadásban.
Tartós kapcsolatban én is kerülöm, ha lehet, de az elején nem lehet tudni, hogy mi lesz tartós, és mi nem:-) Egyébként meg ne légy már ilyen femináci, hogy csak azt veszed figyelembe, hogy a nőnek árt!:-) Az élménynek szerintem mindkét részről rosszat tesz. Amúgy kételkedem egy picit abban, hogy ez többet árt, mint a nőknek a hormonokat tartalmazó, kúraszerűen szedett tabletták, de nem hiszem, hogy erre statisztikát tudnék keresni:-) Szerintem még te sem tudsz:-))
Theiresziasz, a vak jós akkor vakult meg, amikor Zeusz és Héra összekülönböztek, hogy a ffi vagy a nő élvezete intenzívebb-e, és őt kérték fel döntésre.
(Mindkét fél a másikét állitotta jobbnak.)
Szegény jós azt találta mondani, hogy a nő 10x intenzívebben élvez.
Erre Héra kikaparta a szemét / Megjegyzem, én spec. ilyet nem tettem volna, ha egyszer igaza van:))))
Természetesen egyetértek azzal, hogy promiszkuus emberek mindenféle kalandozásainál lényegében kötelező. A ma oly gyakori véletlenszerű, baráti alapú, hirtelen felindulásból elkövetett, revans jellegű, módosult tudatállapotból eredő, brahikategóriájú, bulikellék-szerű, ún. egészségügyi, és minden hasonló alkalmi kufircoknál is. Csakhogy azokat nem tartom igazi harmonikus boldogságos szexnek. Izgalmas, érdekes, trendi, különleges, emlékezetes, meg minden egyébfajta élmény az persze lehet, testileg és egóilag kielégítő is lehet, de mégse az, mint amit én szeretkezésnek, vagy pláne szerelmeskedésnek mondanék. Úgy gondolom viszont, hogy igazi tartós, szerelmi-bizalmi monogám együttélésben én ha csak lehet úgy kerülném a gumit mint a pestist. Ezzel szemben olvasható lejjebb több példányban is, mit mondanak a radikálfeminista brosúrák: használj gumit! Nincs korlátozás, kiegészítés, feltétel - mindig. Na, ezzel is inkább mintha csak ártanának a nőknek.
Tegyük hozzá, hogy csak az értelmiség egy kis része, ha már a PoliDilin vagyunk. Szerintem úgy 1999-2000-ig volt olvasható. Ma már gyakorlatilag pártlap.
Mondjuk szerintem épeszű ember használja eleinte bármilyen kapcsolatban, legyen bármilyen stresszoldó hatása. Később persze lehet másképpen is védekezni.
Akkor az egyik autóm biztosan tetszene neked. Lehet, hogy a másik is, bár az elegáns, de visszafogott. Ilyen az egyik... A másikról van saját képem is, az nincs fönt sehol, így marad majd a link helyett a kép, ha érdekel:-)
Addig is egy érdekes kutatási eredmény az óvszerrel vagy óvszer nélkül történő szex témájában - ugye egy típusos feminista felszólítás a férfiak felé: Használj gumit!
Régebben rendszeres sajtólevelezője voltam a 168 órrának, kb. 10 alkalommal irtam véleményt nekik a 2004 környéki években. Nem kétsorosak voltak. Témájuk mindannyiszor társadalompolitika.
Mind megjelent, kivétel nélkül, húzásmentesen. Sőt évekkel később, itt az interneten találkoztam vele, hogy hivatkoztak az általam irtakra.
Akkor olyan nagy marhaságokat csak nem irok...
Igaz, más volt a birálóbizottság.
Bocs de nekem ez elég furán hangzik,arról nem beszélve hogy az adott témához semmi köze.
Azt hogy mikor írsz marhaságot azt valószínűleg a 168 óra se tudja jobban megitélni mint itt bárki.Legfeljebb máshogy.