Keresés

Részletes keresés

Angel DC Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7438
mit foglalkozol vele? akkor számít mit mondanak ha számít aki mondja
hülyék szerint hülyének lenni akár dícséret is lehet:))))))))))))))))))

az meg elég feketén-fehéren lejön itt h ki hova kategorizálható:)
Előzmény: Törölt nick (7435)
Oromon Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7437
Bizony, bizony, bizony :-)))
Előzmény: hgyi (7436)
hgyi Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7436
Minek? Ha a cáfolat is oly "zseniális"-ra sikeredne, mint a több nick használatára/nem használatára adott magyarázat, azzal mit érsz? :o))
Előzmény: Törölt nick (7435)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7435
Cáfold meg, vagy húzz a meaklumpába, te dalibaba és negyven másodnickje! :-) Ennyi mivel, ha már személyeskedsz?
Előzmény: dalibaba (7431)
bizony Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7434

Betegek vagytok ti, my storry

Elpályáznék innen, kérek javaslaöket. 

Előzmény: bizony (7432)
bizony Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7433

Ismételten végignéztem,

hogy ne cikizhessenek ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Erről............ennyit..CSAKneked......cs

CAK tt 

Előzmény: bizony (7432)
bizony Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7432

"Én egy olyan helyre jártam, ahol gondolkodni tanítottak, és arra, hogy nyitott szemmel és aggyal járkáljak a világban. Úgy hívták, hogy KKF ÁF, és 1987-90 között történt."

A  kisasszony engem kihagyott a sorból  a válaszadása során :((

Tehát mely is az a felsőoktatási intézmény, ahol szövegértelmezést ily kiválóan tanitják ??? Csak nem a Ménesi úti ?

És mondja, kedves, mit szólnak ott az Ön sajtócikk-dijazási ötleteihez?

Inkább talán ne reklámozza ezt a tanintézményt

mert  félő, hogy mindaz, aki itt  végzett, erősen szégyelleni fogja.

Bizony.

Előzmény: sitonthefence (7199)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7431

"Amíg nem hozol erre valami bizonyítékot, kénytelen vagyok azt hinni, hogy hazudsz. Ekkorát még a statisztikák sem szoktak hazudni!"

"Totót nem adnak ki olyan eseményre, aminek a kimenetele biztos. Merthogy vagy nem éri meg árusítani, vagy tökhülye, aki megveszi." (7367;  Balu1st hsz-e két nick azonosságáról))

Ekkorát még a cégvezetők sem szoktak tévedni...

Méghogy Te , ennyivel, cégvezető...

Előzmény: Törölt nick (7426)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7429

Veled inkább :))

Előzmény: sitonthefence (7428)
sitonthefence Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7428
Ez annyira logikusan, visszafogottan és kúltúráltan hangzik, hogy biztosan nem stimmel vele valami :-)
Előzmény: dalibaba (7425)
sitonthefence Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7427
Kedves dalibaba!
Ha hülye vagyok, akkor gyorsan visszavonom ezt a jelzőt rólad és forintocskáról, mer' bazira nem szeretnék veletek egy kategóriában leledzeni.

Kedves forintocska!
A faszom se kardoskodik a ffiak mellett. Mindig amellett a nézet mellett vagyok, amit helyesnek gondolok. Arról nem igazán tehetek, ha No.1.: több értelmes pasigondolatot látok (bár azért van jelentős női felhozatal is, és itt nem kettőtökre gondolok); No.2.: kissé sokat dolgozom mostanában, így nincs annyi időm itt vircsaftolni, mint másoknak, ezért nem tudok mindenre reagálni, amire egyébként szeretnék.
Ja, és én sem vagyok az ágyban történő átverés híve, csak tudom, hogy képes vagyok rá.

"tanulatlan és műveletlen sültparaszt"
Oromon kedves, te kis álszerény, te! :-))) Meg kis tapasztalatlan - nemtod, hogy a verbális agresszió a nők egyik leghatékonyabb fegyvere?
A több házimunkával messzemenően egyetértek!
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7426

"Nemzetközi kimutatás, hogy csak 1%-ban fordul elő az ilyenfajta visszaélés. "

Amíg nem hozol erre valami bizonyítékot, kénytelen vagyok azt hinni, hogy hazudsz. Ekkorát még a statisztikák sem szoktak hazudni!

Előzmény: forintocska (7396)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7425

Itt az indexen idén február óta lopom a napot. Egy thai úttal kapcsolatban jöttem föl, aztán bevittek a sűrűbe; úgyhogy a thai út lezajlott, én még itt vagyok, de minek... Mentségemre szóljon, hogy az elfoglaltságom rendszeresen a gép mellé köt, de időközi várakozási szüneteket kell benne tartanom, és akkor szoktam átjönni errefelé.

Notórius nikktöbbszörözővé meglátásom szerint akkor vált a fórum legnagyobb része, amikor kimoderálták, valamint amikor az Indapass rendszerre átállt.

Akkor minden alkalommal csak új nikkel tudtam feljönni, már alig győztem kitalálni őket, mert új próbálkozásaimra sorozatosan  "helytelen nick" vagy "foglalt" visszajelzést adott.

Szóval egy-két alkalommal bennem is felmerült a gyanú, hogy két v. több  nick azonos lehet.

Ezt azonban értelmes ember általában egyértelműsiteni tudja, mielőtt bármit is ész nélkül állitgatna, mint itt azt jópáran megtették.

Mindenekelőtt igaz, hogy az irások mögött fel lehet a személyiséget térképezni,

na  meg persze az is, hogy ez csak egy bizonyos IQ fölöttieknek sikerül.

Az alattival is rá lehet jönni viszont olyan technikai megoldásokra, amelyekkel az azonosság kizárható / na persze bizonyos szint alatt ez sem sikerül.

Na az ilyeneknek árulom el ezeket a módszereket :

- irási stilus, szóhasználat, nagybetűk, vesszők, ékezetek és egyéb klaviatúra-elemek használata egyezik vagy különbözik

- azonos időben küldött bejegyzések; pl. ha valaki rövid idővel a másik után küld egy hosszabb bejegyzést (mint pl. én a második, még szintén nem sikeres "sikkasztó képviselőnő" linket),  az akkor egy személytől nem indulhatott, mert technikailag nem fér bele a bevitele és továbbitása a kettő közti időintervallumba...

- nikkek előéletének, előfordulási helyeinek összehasonlitása; esetemben a kutya is láthatja, hogy e topik nyitásának időpontjában Thaiföldön voltam, és ékezet nélküli klaviatúrával küldtem néhány üzenetet a thai-topiktársaknak. 

Mindezt azért tettem közkinccsé, mert már stricimód untam egyes minden szinvonal alatti nikkek zaklatásait. Lehet engem békén hagyni. Alászolgája.

Szivesen.

Oromon Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7424
Azóta rájöttem, fene az asszociációs készségedet :-)
Előzmény: [virgo] (7394)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7423
Maradnak? Persze hülye kérdés, mert még ott vannak:-)
Előzmény: hgyi (7371)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7421
Nem, ő egyáltalán nem lát téged, mer levette a harmadik szemüvegét...
Előzmény: forintocska (7419)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7420
Kicenzúráztak ???
Előzmény: [virgo] (7418)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7418
Dickens Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7417
Inkább meglehetősen kényszeres vagyok :) Képtelen vagyok elviselni egy bizonyos marhaságszintet felülmúló megjegyzéseket. Azért nem olyan szinten, hogy körbejárjak topikokat és mindenhol erre vadásszak:), de ha már itt topikolok, és meglátom, akkor igyexem :)
Előzmény: [virgo] (7416)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7416
Szereted a vesztett ügyeket? Te valami mazochista lehecc.
Előzmény: Dickens (7413)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7415
Ez tényleg jó volt.Itt sem az érdekes,nő vagy férfi-e az illető.
a hatalom korrumpál,pont.
Előzmény: dalibaba (7411)
dos48 Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7414

Biztosan feminista propagandára köllött a pénz. Ez viszont súlyosbító körülmény.

Öt évet nekije, nehézvasban, Kufsteinben.

Uff.

Előzmény: dalibaba (7411)
Dickens Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7413
Egy társadalmat nem tud egyetlen csoport létrehozni. A társadalom gyűjtőfogalom: mindazoknak a gyűjtőfogalma, akik alkotják, tehát az összes embernek, Így aztán annak alakításában mindenki részt vesz, még azok a csoportok is, akiket valóban elnyomnak, pl. az etnikai/vallási kisebbségek. Ezt nem vagy hajlandó egyáltalán belátni, innen ered az összes hibás gondolatmeneted. Ez olyan, mint ha úgy próbálnál egyenleteket megoldani, hogy az alapkiindulásod az, 1+1=3, és az istennek nem lehetne ettől eltéríteni, hanem feszt állítanád, hogy a te eredményed és levezetésed a helyes.
Előzmény: forintocska (7404)
Dickens Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7412

1%-ban? Ugyan már. A nők már most is alaposan visszaélnek azzal a helyzettel, amit nem is a törvények, hanem csak a jellemző bírói rendszer teremt. Habár a gyerekeket döntő többségben az anyánál helyezi el a bírói gyakorlat, ezzel nem elégszenek meg a nők (tisztelet a kivételnek), hanem megpróbálják teljesen ellehetetleníteni a láthatásokat, annak ellenére, hogy ezek ugyanúgy kötelező érvényűek, mint az, hogy a gyerek náluk van. Akkor mit gondolsz, mi történne, ha súlyosabb következményekkel lehetne rágalmazni olyan dolgokért, amiket nem lehet bizonyítani?

Az adó megszüntetése, és az, hogy valaki laikus, aki nem pszichológus, pszichiáter, ámde ráadásul alaposan elfogult a saját élettársával szemben, szabadon és súlyos következményekkel ítélkezhet arról, hogy a partnere agresszív vagy sem, van egy sor különbség. Az első, hogy azt, hogy fizessünk adót vagy sem, nem nekünk kell eldöntenünk (sajnos), tehát rossz a párhuzamod (mert a te javaslatod szerint a feleség döntsön arról, milyen ember a férje). A másik, hogy ha valaki nem vagy részben nem fizet adót, azon nem múlnak emberéletek, ha viszont valakit feljelentenek azért, mert vélhetően agresszívan fog viselkedni, azon igen.

Jó lenne egyébként, ha a "nemzetközi kimutatás", "sok országban bevett gyakorlat" stb. mondataidat hivatkozásokkal támasztanád alá, mert így csak levegőbe kiáltott (és minden bizonnyal légből kapott) vélemények egy nagy részük, amit megpróbálsz azzal nyomatékosítani, hogy mögé teszed a kimutatás szót.

A terápiával az égvilágon semmi probléma nincsen, csak nem lehet azok között a keretek között működtetni, amiket te szabnál meg (a verbális agresszió, mint határvonal meghúzása például), mivel az - ahogy fentebb is és régebbi hsz-ban is mondtam - alapot ad egy sor visszaélésre, téves ítélkezésre, és ahogy van, jogsértő.

Azt mondani, hogy az alkoholizmusnak elég egyértelmű jelei vannak, akkora mértékű dilettantizmus, hogy az már dühítő. Aki úgy képzeli el az alkoholistákat, hogy kiskocsmákban üldögélve hadi indulókat énekelnek, aztán remegő kézzel hazabüfögnek az asszonyhoz, akit jól elkalapálnak (mert nyilván ilyen,állati egyértelmű jelekre gondoltál), az nem alkalmas semmiféle vitára azon kívül, hogy hízlal-e a csokoládé. Az alkoholizmusról és annak felismeréséről a mai napig éles viták és bizonytalanságok vannak a szakmában, magyar és nemzetközi szakirodalom sora szól arról, ki az alkoholista és milyen jelei vannak ennek, és valószínű, hogy ebben nem is lesz egyhamar egyetértés. Nem beszélve arról, hogy nem minden alkoholista válik agresszívvé, sőt, szintén nem beszélve arról a nagyon fontos tényről, hogy rengeteg ember azért válik alkoholistává, mert kénytelen elnyomni magában egy csomó feszültséget - például az oktondi és állandóan perlekedő, ostoba felesége miattiakat. Tehát iszik egy pohárral azért, hogy ne vágja pofán az asszonyt. Ilyen is van, nem kevés.

Nézd, akkora faszságokat írsz az alkoholizmusról (most látom, hogy lejjebb sikerült felülmúlnod magad), hogy az egyszerűen elképesztő. Az alkoholisták döntő többsége nem rendelkezik betegségtudattal - hadd ne tekintsem reprezentatív mintának, hogy mikor egy kocsmában csaposkodtál, mint mondtak a Janik neked erről -, és egy teljesen biztos: senkit nem lehet kényszerrel meggyógyítani. Indulj csak ki magadból: hányan próbálnak rávenni, hogy csak 1 percet legyél hajlandó gondolkodni, és mégse megy. Gondolod, hogy ha bezárnának és harmincan duruzsolnák a füledbe, hogy ne gondolj ennyi butaságot, akkor megváltozna a véleményed?

A káromkodást és a verbális agressziót mi különbözteti meg szerinted? Ha az mondom, megfojtalak, az szitkozódás, ha azt, hogy - mit is??? - az verbális erőszak? Látod, pontosan az ilyenek miatt rettentő nagy butaság mindaz, amit összeírkálsz (nagyon elenyésző kivételekkel).

Az, hogy nem törődsz a nememmel, nevetséges. Kizárólag a férfiak szídásával vagy elfoglalva, akiket (hisz az egész férfitársadalomról beszélsz) ismeretlenül ítélsz meg (mert hányat ismersz a milliókból, ötvenet tán?), akkor milyen alapon állítod, hogy nem előítéletekkel, hanem a tettek és a mondatok alapján ítélsz meg bárkit?

Előzmény: forintocska (7396)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7411
Előzmény: [virgo] (7409)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7409
A kiszolgáló nem található

A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) http helyen.
Előzmény: dalibaba (7406)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7408

Akkor az ukáz nem jó. Majd kisérletezem, de nem itt, mert kidob a Főnix:)

Előzmény: dalibaba (7406)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7406

Nem, ez volt a szűzkéz, csakhogy on legyek nálad.

Remélem, azért volt, mert kitöröltem a megduplázott http-t

Nademostmajdtalánesetleg :

sikkasztó képviselőnő
Előzmény: [virgo] (7403)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7405

Nem pancsizok. Túrázom és vizvezetékszerelek. Vitorlázom.

Elvitorlázom...

Előzmény: forintocska (7399)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7403
ez valami vírus?
Előzmény: dalibaba (7398)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!