Keresés

Részletes keresés

Oromon Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7280

Aztán itt van még a feminácik által a férfiak és normális nők ellen folytatott gyűlöletkampányok eredményezte férfiellenes diszkrimináció néhány további remek példája, amit most már állami szinten is kezdenek komolyan aggasztónak látni kicsit normálisabb országokban:

http://www.menandfathersforjustice.org/content/view/85/57/

Előzmény: A püspök inasa (7265)
Oromon Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7279

Nem kell javaslatokat tenned, a törvény és a joggyakorlat már ma is a férfiak kárára diszkriminatív, a válásipar óriási pénzeket generál (a nőknek, a férfiaktól elvéve), a feminista lobby óriási pénzeket generál (a feministáknak, minden más civil szervezettől elvéve).

Itt van egy kevés adat:

http://www.mediaradar.org/docs/VAWA-Discriminates-Against-Males.pdf

Őszintén szólva, én károsnak tartom ugyan akiket te ciberszüfrazsettnek nevezel, szerintem emberiesség elleni bűnöket követnek el illetve követelnek, de mégse gyűlölöm őket. Ellenben sajnálom őket is, meg az áldozataikat is - csak persze nem ugyanazért.

Amúgy az anarchizmus és feminizmus összeszövődéséről is érdekes adatokat lehet találni.

Dickens Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7278
Anyaöl
Az asszonyi agresszió
[2003.05.22. 12:01] CSALÁD Nyomtatható forma Forrás: Tűsarok

Egyre gyakrabban hallhatunk különböző médiumokban gyermeküket brutálisan bántalmazó anyákról. Felidézhetnénk az Amerikában ipari kamerával felvett parkolóbeli jelenetet is, de nem kell a tengerentúlra mennünk hátborzongató példákért.

Néhány hete a szombathelyi Fő téren állítottak elő a járőrök egy hétéves kislányát ütlegelő-rugdaló ittas nőt, pár nappal később pedig az egyik kereskedelmi csatorna esti híradójában láthattunk egy csúnyán megvert csöppséget, akit sintén az anyja juttatott kórházba. Többségünk reakciója gyors és egyértelmű: "nem anya az ilyen!", holott érdemesebb lenne egy kicsit elgondolkodnunk azon is: miért?

Előzmény: forintocska (7261)
Lököttt Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7277

Igen, emberünk foggal-körömmel ragaszkodik az általa generált álomvilághoz és több nickkel terjeszti tanait.

Nem vagyok ugyan piszhológus de gyanítom hogy a való életben ezt nem meri csak itt.

Előzmény: [virgo] (7275)
zéééz Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7276
én meg ezzel az alacsony ikúmmal azt se tudom miről beszélsz...
Előzmény: [virgo] (7275)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7275
Én már legalább háromra tippelek...
Előzmény: Lököttt (7273)
hgyi Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7274

nem rám... :o))

itten nekem ugyan 2 nickem van, de a másikon mindössze 2 hozzászólás található. :o) (és nem ebben a topicban.) :o)

Előzmény: [virgo] (7272)
Lököttt Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7273

Nem rád ne aggódj, akire gondolok az úgyis tudja.

Csak olyan szánalmas látni.

Előzmény: [virgo] (7272)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7272
Attól függ,kire gondolsz.
Előzmény: Lököttt (7271)
Lököttt Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7271
Vajon a skizofrénia  így jelenik meg a  fórumon hogy két különböző névvel ugyanaz az ember önmagának irogat vagy csak szimplán átverés ?
[virgo] Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7270
Honnan tudod, hogy szőke nő használta a számítógéped?
- Csupa fehér, hibajavító-festékes a monitor.
- Sajt van az egér előtt.
- Rúzsos a joystick.
zéééz Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7269
A baj az ,hogy már a nők csak nőket akarnak szülni csak nemzésre használják a pasikat a pasik ,meg az életbemaradásért cserébe már nöiesebbek,mint a nők....Hol vannak az IGAZI HATÁROZOTT TUDATOS FÉRFIAK????

Hát Azok a feministák most....Brüüüüüüüühüüüüüü
[virgo] Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7268
Még a nőket se tudják meggyőzni,nemhogy a férfiakat. Fáj nekik,de hadd fájjon.
Oromon Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7266

- Mit csinál a szőke nő, ha fürdés vagy főzés után marad valamennyi melegvíz?

- Logikusan gondolkodva lefagyasztja, egy kis tartalék melegvíz bármikor jól jöhet.

A püspök inasa Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7265

Továbbra is csak "rákamillázok" itt a témakör sokszínűségére, arra meg főleg, hogy még éjjel is tartanak a parázs viták, mikor a jóérzésű ember éppen otthon a takaró alatt elmerül az Onán bűneiben, ti meg itt... szellemi maszturbációt folytattok... ez több mint dícséretes. 

Egyedül az nem világos, hogy miért itt szerepel ez a topik, és miért nem a "Történelem" témakör alatt. Továbbra sem láttam olyan összefoglalt követelményrendszert, ami elmondta volna, hogy miért küzdenek a "modern" szüfrazsettek. Mi az amit ma nem tehet meg egy leánka, bezzeg a férkik.

Amit én látok, abból az bontakozik ki, hogy a harcos nyíltsisakos frontok mentén szegmentálódott femik nem egyenjogúságot szeretnének - hiszen nyilván tudják, hogy ez megtörtént - hanem többletjogokat. Jól érzem én ezt? Kimondhatjuk, hogy a látens igazságtalanságok csak úgy orvosolhatóak, ha a nőknek több joguk lesz mint a férfiaknak? Jelenleg ugyanis egy rahedli törvény, meg az alkotmány garantálja, hogy ugyanannyi joguk van mindenben.

Bérhátrányuk csak úgy tüntethető el, ha eleve több fizetést kapnak, mint a férfiak?

A családon belüli erőszak megelőzésére kiemelt jogvédelem? (Ez mit jelent vajon? Pusztán a nő nyilatkozata alapján előzetes letartóztatásba a férfit ordítozás és lelki terror miatt? Vagy mi? Kommandósok kardlapozzák végig alkoholizmus vétsége miatt a visszaeső elkövetőt? Várom a konkrét javaslatokat.)

Alulreprezentáltak a nők a politikában - legyen kötelező min. 50% nő, még akkor is, ha nem is indul annyi? És a szavazásnál ez hogyan alakítható, a férfiakra adott szavazatok 50% felett automatikusan elenyésznek?

Fura ez egyébként. Nekem magamtól - de környezetemben sem tapasztaltam ilyent - eszembe sem jutna olyanon gondolkozni, hogy a férfiak és nők nem volnának egyenrangúak, meg hogy egy férfi eleve többet ér, efféle. Mikor gyereket vártunk, én kislányt akartam, aztán fiú lett, ami persze szintén nem baj. Viszont mikor szembesülök néhány ciberszüfrazsett bicskanyitogató, meghökkentő anarchisztikus nézeteivel, akkor belőlem is hirtelen kiugrik a lappangó őshím, hogy fajtám védelmére keljek az igaztalanságokkal szemben, és elmerengek azon, hogy biztosan megalapozottan döntött-e a niceai zsinat 325-ben, és a nőknek tényleg van-e lelke.

Arra viszont komolyan kíváncsi lennék, hogy ezzel a földbedöngölő stílusú kompromisszumlósz stílussal hány férfit győztek meg eddig ügyük igazáról?

Előzmény: Oromon (7238)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7264

"Kopasz szatírt keresnek Pécsett"

:))))

Keressük együtt !  És ha megtaláljuk, neki annyi :)))

Előzmény: forintocska (7261)
zéééz Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7263
persze ..miért nem...? szabályok osztása igák osztása... csak nem mindegy hogyan és ki.
Előzmény: Oromon (7255)
zéééz Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7262
(((-:
Előzmény: forintocska (7260)
hgyi Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7257
a belsejeket nemnagyon szoktam nézni. de a karfákat meg a bőrbevonatot nem kedvelem. :o))
Előzmény: Törölt nick (7251)
Oromon Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7256
Legjobb védekezés a támadás :-)))
Előzmény: Törölt nick (7248)
Oromon Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7255
Hehe, Freud hogy vigyorogna... Igát osztani vagy igét osztani, kábé ugyanaz?
Előzmény: zéééz (7245)
Oromon Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7254

Értem, de aki jónak tartja a női kvótát és feministának tartja önmagát, az gondolom antifeministának kell, hogy tartsa azt a nőt, aki elutasítja a női kvótát, vagy nem?

Azt, hogy szerintem nem antifeminista ez a cikk, és szerintem nem pozitívan feminista az előbbi, a kérdőjelekkel próbáltam jelezni.

Előzmény: [virgo] (7244)
zéééz Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7253
a topikből elviszel mindenkit egy körre? ezt ki kell próbálni....
Előzmény: Törölt nick (7251)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7251
Ez csak az egyik volt:-) Amúgy felújítás alatt van (mármint az enyém). A másik itt van. Az enyém titánszürke (kicsit világosabb, mint a harmadik sorban az első), a belseje meg pont olyan, mint az első sorban a 3. és a 4. képen. (Elképzelhező, hogy neked máshova esik, ha nem 1024x768 a képernyőfelbontásod.)
Előzmény: hgyi (7230)
zéééz Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7250
tyűűűű el tudom képzelni ,mikor pl papás..mamást játszanak ,hogy utánna meg tudják a kisóvónénik mutatni a gyerekeknek , hogy is kell azt csinálni...
Előzmény: [virgo] (7249)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7249
Elmondanám hogy van egy haverom aki óvóbácsi,és óvónőket képez...Mindenfélére! :-]
Előzmény: zéééz (7247)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7248
Nem téged ver agyon, hanem engem, ember!:-) Én nem vagyok agresszív, csak előre próbálom megakadályozni, hogy agresszió áldozatává váljak:-)) 
Előzmény: Oromon (7221)
zéééz Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7247
persze pénzért mindenki fekszik ...bár sztem sátuszért is...ez mindig így volt ...csak nem mindenkinek van hozzá gyomra...de ez tényleg nem a nemektől függg

miért van kevés óvóbácsi? egyenlőség van ott is nem((-:
Előzmény: [virgo] (7246)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7246
Elméletileg előfordulhat hogy tényleg jobbító szándék vezérli...De az ilyenek is viharsebesen korrumpálódnak sajnos.
Előzmény: zéééz (7245)
zéééz Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7245
szerintem egy igazi nő nem vágyik arra ,hogy pasiknak pláne nem egy pártnak ...esetleg egy országnak akarja az igát osztani...szerintem az csak anatómiailag nő ....valami kiborg féle...férfi lélek női test jaj neeeeee....
Előzmény: [virgo] (7243)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!