Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Aztán itt van még a feminácik által a férfiak és normális nők ellen folytatott gyűlöletkampányok eredményezte férfiellenes diszkrimináció néhány további remek példája, amit most már állami szinten is kezdenek komolyan aggasztónak látni kicsit normálisabb országokban:
Nem kell javaslatokat tenned, a törvény és a joggyakorlat már ma is a férfiak kárára diszkriminatív, a válásipar óriási pénzeket generál (a nőknek, a férfiaktól elvéve), a feminista lobby óriási pénzeket generál (a feministáknak, minden más civil szervezettől elvéve).
Őszintén szólva, én károsnak tartom ugyan akiket te ciberszüfrazsettnek nevezel, szerintem emberiesség elleni bűnöket követnek el illetve követelnek, de mégse gyűlölöm őket. Ellenben sajnálom őket is, meg az áldozataikat is - csak persze nem ugyanazért.
Amúgy az anarchizmus és feminizmus összeszövődéséről is érdekes adatokat lehet találni.
Anyaöl Az asszonyi agresszió [2003.05.22. 12:01]
CSALÁDNyomtatható formaForrás: Tűsarok
Egyre gyakrabban hallhatunk különböző médiumokban gyermeküket brutálisan bántalmazó anyákról. Felidézhetnénk az Amerikában ipari kamerával felvett parkolóbeli jelenetet is, de nem kell a tengerentúlra mennünk hátborzongató példákért.
Néhány hete a szombathelyi Fő téren állítottak elő a járőrök egy hétéves kislányát ütlegelő-rugdaló ittas nőt, pár nappal később pedig az egyik kereskedelmi csatorna esti híradójában láthattunk egy csúnyán megvert csöppséget, akit sintén az anyja juttatott kórházba. Többségünk reakciója gyors és egyértelmű: "nem anya az ilyen!", holott érdemesebb lenne egy kicsit elgondolkodnunk azon is: miért?
A baj az ,hogy már a nők csak nőket akarnak szülni csak nemzésre használják a pasikat a pasik ,meg az életbemaradásért cserébe már nöiesebbek,mint a nők....Hol vannak az IGAZI HATÁROZOTT TUDATOS FÉRFIAK????
Továbbra is csak "rákamillázok" itt a témakör sokszínűségére, arra meg főleg, hogy még éjjel is tartanak a parázs viták, mikor a jóérzésű ember éppen otthon a takaró alatt elmerül az Onán bűneiben, ti meg itt... szellemi maszturbációt folytattok... ez több mint dícséretes.
Egyedül az nem világos, hogy miért itt szerepel ez a topik, és miért nem a "Történelem" témakör alatt. Továbbra sem láttam olyan összefoglalt követelményrendszert, ami elmondta volna, hogy miért küzdenek a "modern" szüfrazsettek. Mi az amit ma nem tehet meg egy leánka, bezzeg a férkik.
Amit én látok, abból az bontakozik ki, hogy a harcos nyíltsisakos frontok mentén szegmentálódott femik nem egyenjogúságot szeretnének - hiszen nyilván tudják, hogy ez megtörtént - hanem többletjogokat. Jól érzem én ezt? Kimondhatjuk, hogy a látens igazságtalanságok csak úgy orvosolhatóak, ha a nőknek több joguk lesz mint a férfiaknak? Jelenleg ugyanis egy rahedli törvény, meg az alkotmány garantálja, hogy ugyanannyi joguk van mindenben.
Bérhátrányuk csak úgy tüntethető el, ha eleve több fizetést kapnak, mint a férfiak?
A családon belüli erőszak megelőzésére kiemelt jogvédelem? (Ez mit jelent vajon? Pusztán a nő nyilatkozata alapján előzetes letartóztatásba a férfit ordítozás és lelki terror miatt? Vagy mi? Kommandósok kardlapozzák végig alkoholizmus vétsége miatt a visszaeső elkövetőt? Várom a konkrét javaslatokat.)
Alulreprezentáltak a nők a politikában - legyen kötelező min. 50% nő, még akkor is, ha nem is indul annyi? És a szavazásnál ez hogyan alakítható, a férfiakra adott szavazatok 50% felett automatikusan elenyésznek?
Fura ez egyébként. Nekem magamtól - de környezetemben sem tapasztaltam ilyent - eszembe sem jutna olyanon gondolkozni, hogy a férfiak és nők nem volnának egyenrangúak, meg hogy egy férfi eleve többet ér, efféle. Mikor gyereket vártunk, én kislányt akartam, aztán fiú lett, ami persze szintén nem baj. Viszont mikor szembesülök néhány ciberszüfrazsett bicskanyitogató, meghökkentő anarchisztikus nézeteivel, akkor belőlem is hirtelen kiugrik a lappangó őshím, hogy fajtám védelmére keljek az igaztalanságokkal szemben, és elmerengek azon, hogy biztosan megalapozottan döntött-e a niceai zsinat 325-ben, és a nőknek tényleg van-e lelke.
Arra viszont komolyan kíváncsi lennék, hogy ezzel a földbedöngölő stílusú kompromisszumlósz stílussal hány férfit győztek meg eddig ügyük igazáról?
Értem, de aki jónak tartja a női kvótát és feministának tartja önmagát, az gondolom antifeministának kell, hogy tartsa azt a nőt, aki elutasítja a női kvótát, vagy nem?
Azt, hogy szerintem nem antifeminista ez a cikk, és szerintem nem pozitívan feminista az előbbi, a kérdőjelekkel próbáltam jelezni.
Ez csak az egyik volt:-) Amúgy felújítás alatt van (mármint az enyém). A másik itt van. Az enyém titánszürke (kicsit világosabb, mint a harmadik sorban az első), a belseje meg pont olyan, mint az első sorban a 3. és a 4. képen. (Elképzelhező, hogy neked máshova esik, ha nem 1024x768 a képernyőfelbontásod.)
persze pénzért mindenki fekszik ...bár sztem sátuszért is...ez mindig így volt ...csak nem mindenkinek van hozzá gyomra...de ez tényleg nem a nemektől függg
miért van kevés óvóbácsi? egyenlőség van ott is nem((-:
szerintem egy igazi nő nem vágyik arra ,hogy pasiknak pláne nem egy pártnak ...esetleg egy országnak akarja az igát osztani...szerintem az csak anatómiailag nő ....valami kiborg féle...férfi lélek női test jaj neeeeee....