Keresés

Részletes keresés

dos48 Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7475

Először ezt akartam, de meggondoltam magam. Miután megjöttél, ez most már a

te reszortod.

Előzmény: rambo john 6 (7473)
dos48 Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7474

Szerintem, ha szülnék, akkor torkom szakadtából ordítanék, hogy " - Segítség,

nem tudok felébredni, segítsééééég, ébresszen má fel, vagy legalább lőjön le valaki !"

Tudnád értékelni, mi... ?                                                             :)))))

Előzmény: hgyi (7470)
rambo john 6 Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7473
áhh, nem így kell....ezt kell betenni forintocskának, erre mindig reagál:))))
Előzmény: dos48 (7465)
dos48 Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7472

Kerítéshezlakatolásra.  De ha az már divatjamúlt, akkor szívesen megnézném,

ahogy táblákkal, meztelenül mennek körbe - körbe, hogy " Hatalmat a nőknek! "    :)))

Előzmény: Oromon (7471)
Oromon Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7471

A szüfrazsettek méltó utódai.

Méltó??? Mire?

Előzmény: dos48 (7466)
hgyi Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7470

nem vagyok, ez tény. de attól még megtilthatom. :o)))

Vagy azt is megtiltották, hogy nem-scientológus megtiltsa? :o)))

Hülye vagy! Szülj! Tök jó! Csak ne kajabálj közben! :o))))) (Ha meg mégis, akkor csak mondd, hogy: Bocsika, véletlen volt!) :o)))

Előzmény: dos48 (7468)
Angel DC Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7469
nekem má rég elment, elég volt 3x:))) (nem kiabáltam, de csak mert ment anélkül is:)
Előzmény: dos48 (7468)
dos48 Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7468

Te nem is vagy szcientológus.  De mindegy, elment a kedvem az egész szüléstől.  :)))

Előzmény: hgyi (7467)
hgyi Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7467
én megtiltom neked!!! :o))))
Előzmény: dos48 (7466)
dos48 Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7466

A harcos feministák. A szüfrazsettek méltó utódai.

De tudom már, kik azok a szcientológusok.  Azok, akiknél nem szabad kiabálni

szülés közben.  Próbálná csak nekem megtiltani valaki, hogy kajbáljak szülés közben.

Előzmény: Oromon (7464)
dos48 Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7465

" Forintocska... minden kommunikációs kísérletnek sikeresen ellenállt."

Ez nem igaz.  Én tudok kommunikálni vele.  Figyelj csak, válaszolni fog :

Forintocskaaaaaaaaaa !!!

Megtaláltam valaki gyerekkori képét, de elmosódott a felirata.

Csak annyit lehet kivenni, hogy  " Fo..." .                                :)))

Előzmény: [virgo] (7452)
Oromon Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7464

Melyik feministák?

Előzmény: dos48 (7463)
dos48 Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7463

A szcientológusok azok a hülyék, akik mégmarhábbak, mint a feministák ?

Előzmény: Oromon (7461)
hgyi Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7462
édes...
Előzmény: Oromon (7461)
Oromon Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7461

"Pikánssá tette az Emberi Jogok Hőse elnevezésű díj átadását az, hogy csak a rendezvényen derült ki: a Nemzetközi Szcientológiai Egyház támogatásából él a jutalmat odaítélő szervezet. Az alapítvány szerint azonban a szcientológusoknak semmi közük sincs a kitüntetéshez, az egyház mindössze pénzzel támogatja őket.

Korábban azt lehetett tudni a Fiatalok az Emberi Jogokért Magyarország alapítványról, hogy magánszemélyek hozták létre, és ők hirdették meg az Emberi Jogok Hőse elnevezésű versenyt.

"Ez nem a szcientológiai egyház díja, ők csak pénzbeli támogatás nyújtanak a Fiatalok az Emberi Jogokért szervezetnek. S mivel minden támogató szereti látni a nevét, ezért voltak Hubbard-idézetek a díszleteken" – mondta a Hírszerzőnek Pári Zsolt, az YHRI Magyarország kuratóriumi tagja, aki egyébként négy éve szcientológus."

(hirszerzo.hu)

Előzmény: Oromon (7238)
rambo john 6 Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7460
jelen...és nem vagyok feminista:)))
Előzmény: zéééz (7269)
rambo john 6 Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7459
no, meggyüttem....örülsz forintocska? :))))))
[virgo] Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7458
Télleg?

Ott the real jabberwocky nikken nyomul.Amúgy én sose találkoztam vele személyesen,csak innen ismerem.
Előzmény: dalibaba (7457)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7457

Hazagyütt, a szerencsétlenje...

Ezért nem jön ide, a szerencsésje...

Előzmény: [virgo] (7456)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7456
Az irak-topikban.
Talán egy hete? Nem tom.
Előzmény: dalibaba (7455)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7455

Na ha ez igy van,

akkor én maradnék a sikhülyénél :))

Muddal mikor talákoztá??

[virgo] Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7454
Akár.
Előzmény: Angel DC (7453)
Angel DC Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7453
vagy a kettő veszélyes kombinációja:)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7452
Szedjétek darabokra az elkövetkezendő héten a Forintocskát, az nektek úgyis olyan jól megy és olyan jól áll.

Szedje darabokra a halál.vagyunk itt egy páran,akik értelmes vitát szerettünk volna folytatni vele a témáról,de minden kommunikációs kisérletnek sikeresen ellenállt.

Aki ezt nem vette észre,az vagy végzetesen elfogult,vagy-már bocsánat-síkhülye.
Előzmény: dalibaba (7451)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7451

Cáfold meg, vagy húzz a meaklumpába,

A valóság előtted áll, meg mindenki előtt, aki veszi a fáradságot, és ép ésszel végignézi ezt a hányadékot, amit itt eddig összehordtatok.

És amelynek egyik legeklatánsabb bejegyzése (szvsz !!!)  az az embertelen kisérletsorozat, melyet Te az állitólagos alkalmazottjaid körében elvégeztél és oldalakon át leirtad bölcs tapasztalataidat - ki tudja, mi a bánat által vezérelve.

Tudod, én sok cégvezetőt láttam már, javarészt eléggé önző és nagyképű emberek lettek  a nagy büdös elszállás következtében, de ilyen szűklátókörű, kicsinyeskedő szarházi, mint ami a leirásodból körvonalazósik rólad, na olyan azért egy se volt közöttük. Feltűnő, hogy a Te széles itteni slepped a fene empátiás készségével ezt véletlenül egyetlenegyszer sem észrevételezte, csak éppen ennek a szerencsétlen Forintocskának a terhére jött ide szórakozni a gennyesebbje.

Mert azt is tudnod kell, hogy akiknek  annyi pénze van, hogy ilyen teszteket embereken  meg tudj csinálni ("az én pénzemből", ahogy irtad is nagy empátiával")

no annak legtöbbször szokott annyi esze is lenni, hogy ilyen embertelen módszerekkel nem dolgozik. És legfőképp legalább nem irja le...

Ezt a hülye mesét csak ezzel a másikat  kicikiző, kiröhögő agynélküli szar bandával tudod megetetni, velem nem.

Na meg persze azokkal, akik hozzád hasonlóan  két nikket nem tudnak megkülönböztetni. Nincsenek ám olyan sokan, mint hiszed.

A kitenyésztett készséges leányzók, akik a létükkel és a megnyilatkozásaikkal épp azt bizonyitják, hogy mekkora szükség van itt a feminizmusra, vagy hivjuk akárhogy.

Részemről inkábbaz EMBERSÉGet hiányolom náluk és nálad is,  mindenekelőtt.

Az egész dumátok, amit eleresztetek, olyan rossz, hogy amint látom, hozzám hasonlóan többen is rajtatok hüledezni meg röhögni járnak ide...

MUAHHAHHA, hogy ismét Rambót idézzem. És ezúttal én is megyek.

Szedjétek darabokra az elkövetkezendő héten a Forintocskát, az nektek úgyis olyan jól megy és olyan jól áll.

Alászolgája, kedveskéim / IQ és EQ növelő tanfolyásokat részemről itt nem ajánlok, mert  reménytelen.

Kérdéseitekkel forduljatok a "cégvezetőhöz", MUAHHAHAHAHAHA!!!!!

Előzmény: Törölt nick (7435)
sitonthefence Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7450

?

nehogymá' téged is be kelljen rakni az ignorálandók sorába ...

Előzmény: bizony (7432)
sitonthefence Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7449
Ja, mert még nem adtam fel, de lehet, hogy hamarosan ...
Előzmény: dalibaba (7429)
hgyi Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7448

jó kis filmecske. :o))
Azért az ilyen, szinte 100%-os szülőmásolás csupán elenyésző mértékben fordul elő. :o)) és mivel ezeket a jeleneteket megrendezték, kicsit sarkos is. :o)

Én sem tapasztaltam, csak néha.

A két fiam között 13 hónap korkülönbség van. Amikor a kisebbik úgy 3-4 hónapos volt, a nagyobbik még alig tudott beszélni. De amikor az aprólék sírt a kiságyában, s én nem voltam épp a közelben, a nagyobbik ment őt vígasztalni: "Miu baa? Miu baa? Nicse semmi baa!" (Ha szükséges, lefordítom!) :o)) Az én szavaimat adta vissza az én kis drágám. :o)))

Egyéb utánzás nem jut az eszembe. :o))

Azért itt is elmesélek egy esetet, mely rám, s nevelési törekvéseimre, s arra, hogy mindezt komolyan vegyék, igencsak jellemző... :o)

Bevezetés: Régebben, amikor főállású anyáskodtam, néhány éven át nyaranta egy barátném gyerektáborában (színjátszós) segédkeztem. Mindenes és egészségügyis szerepet töltöttem be. Most életem első táboroztatása első napjának első óráját mesélem el.

Tárgyalás: Megérkezett a táborba kb. 60 gyerek (színjátszó-szakkörösök). Szinte mindet ismertem, sokuk szüleit is. Rendezkedünk, pakolászunk, amikoris félrevon egy csendes zugba az egyik fiúcska, és hezitálva beszélni kezd. Szóval izé... azt akarom mondani... ugye nem mondod el senkinek, hogy tőlem tudod? ... hátőőő... szóval... hárman kimásztak a tetőre az egyik emeleti szoba ablakából. De ugye nem mondod el, hogy én árultam be őket?

Természetesen biztosítottam a titoktartásomról és legszívesebben rohantam volna kifelé, de tök nyugodtan - csak a gyomrom lett mogyorónyi és a szívem osztódott, és a homlokomban, a gyomromban meg a fülemben dobogott - kisétáltam az udvarra és az "eget kémlelve" körbejártam az épületet. Hát mitlátok?!! 3 srác mászik a palatetőn a villámhárítóba kapaszkodva... Nahh szép nyugodtan szóltam nekik, hogy ugyammá jöjjenek be, meghívom őket Ági (a táborvezető szobájába) egy kis V.I.P. beszélgetésre.

Kölkök lejöttek, raporta szobába be... kicsi szoba, egyik falán egy asztal és egy heverő, a vele szemben lévő oldalon egy szekrény és egy heverő. Nu, a táborvezető az egyik heverőn foglalt helyet, a koreográfus-tánctanárunk és én a másikon. (Barom kényelmetlen a fájós hátamnak meg a 158 centimnek egy heverőn ülni.) A két heverő között a földön a három kölök. Nu, megy a hegyibeszéd, szemöldökráncolás, komoly hang, stb. Énke kezd fáradni... Nekidől a mellette lévő szekrény oldalának.... majd szép lassan a saját oldalára dől - mivel nem a szekrény oldalának dőlt a hülye liba, hanem a nyitott szekrényajtónak...

Befejezés: A raport először csak halk kuncogásba, majd egyre hangosodó és egyre leplezetlenebb röhögésbe fulladt.

És az ilyesmi "sajnos" a saját gyerekeim "nevelése" közben is megesik velem...

Előzmény: Oromon (7444)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7447
nagyon gáz :-( Gyakorló szülőként-ha nem is ilyen súlyos formában-de gyakran szembesültem ezzel...
Előzmény: Oromon (7444)
Oromon Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7446

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!