Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Milyen empátia az ami nemek alapján szelektál? A nácik között is volt sok példás családapa, a fogalmaid szerint "jó ember".Mégis el kell utasítani az egész ideológiát,úgy ahogy van,mert hibás alapokon nyugszik. Ez történik itt a te ideológiáddal is.
valóban a feminizmus csak egy látásmód....ahogy a nácizmus is az volt....a nácik is különösen látták a világot, sorozatos "igazságtalanságokat" figyeltek meg, zsebükben nyílt a bicska...ők is csalhatatlanul tudták, hogy az árja faj el van nyomva, igazságtalanságok érik őket, és tudták, hogy ez, és a világ minden baja az alacsonyabbrendű fajok miatt van....mivel nem figyeltek rájuk, kinevették őket, fokozatosan egyre nagyobb teret nyertek..a politikában felhasználták a rendszer hibáit a rendszer ellen, és végül átvették a hatalmat.....mindenki tudja, mi kezdődött....a párhuzam pedig nerm a véletlen műve.....
Végre egy jó kérdés, amiért talán megéri megint közbeszólnom.
Nos, szerintem feminista az, aki mindennemű előitéletek nélkül tud tekinteni a nőnemű emberekre. Pl. én; eszmélésem óta.
A feminizmus nem nemfüggő állapot; más kérdés, hogy az ilyen látásmóddal megáldott (megvert) emberek tényfeltárásával nagyobb egyetértést mutatnak a nők (közülük sem a zöm, hanem egy szűk kisebbség); és nemhogy egyetértést, de többnyire bősz elutasitást a férfiak; igen elenyésző kivétellel.
Az ilyen szemű embernek nem könnyű a dolga, mert úgy percenként nyilhat ki a bicska a zsebében a mai világban. Tehát jobb, ha olyan csillapodott állapotban tartja magát, mint én itt igyekszem régóta e topik olvastán.
Sokan persze nem egészen tudják, mi a feminizmus. Hullára kellett kacagnom magam, amikor ez a Silothefence vagy milyen nikk azt irta "régebben én is feminista voltam, de találtam egy megértő jó társat, és leszoktam róla".
A feminizmus egy látásmód ill. ebből az - esetleg forditva, egy elvrendszer és ebből fakadó látásmód.
Semmiesetre sem az az alsónemű, amit úgy naponta szokás váltogatni (kivéve a seregben a hadgyakorlatokat, amikor 3 napig az egyik, aztán a kiforditott felét hordtuk a gatyának...)
Nos, és ez a bölcs nikk engem ignorálással fenyegetett. 3 hsz után.
Kevés ekkora megtiszteltetés ért az életben, hölgyem:)))
Nem, ezt ő azért csinálja, mert ebben a sötét, nőközpontú magyar társadalomban csak a femináci cikkeket fordítják le, jórészt közpénzből, azonnal, és ráadásul többnyire elég rosszul is:-)))
Te elmebeteg, legalább fognád fel végre, hogy ez a "gratuláció" nem valódi volt! Próbáltam utalni arra, hogy ez a két mondat középkorhoz méltóan sötét, és emellett még felháborítóan férfiellenes, diszkriminatív. Így talán még te is megérted.
Min siklottam én tova? Pont, hogy semmilyen kettős mércét nem alkalmaztam. Amúgy egy frászt mosakszom, te alaptalanul vádolsz, én meg egyelőre még nem küldtelek el ezért melegebb éghajlatra. Még nem... Gusztustalannak nevezheted, ha álszent vagy, ha igazságtalannak tartod, elmondhatnád végre, hogy miért!
a férfi megtermékenyít a nő megtermékenyül és világra hozza a gyermeket, kettőjük gyermekét tapasztalatom szerint a férfiak is szent dolognak tekintik ezt ha megkérdezték a véleményüket arról a gyerkőcről
utána persze elrohannak inni a gyerek egészségére a haverokkal és három napig részegek.)) de csak éjszaka, mert nappal jönnek kimosakodva szeretgetni a feleségüket meg a babát a rooming inbe.)))
a medúza szaporodik úgy ahogy te utalsz a nőkre:) meg kéne már érteni h a nemek együtt és nem egymás ellen tudnak érvényesülni