Keresés

Részletes keresés

Anyóca99 Creative Commons License 2024.03.17 0 1 2989

Másként nem is nagyon lehet fórumozni . Csak ha a hívőket/bunkókat elengeded .

Előzmény: In Lak'ech (2987)
búvár-halász Creative Commons License 2024.03.17 0 1 2988

Feléd nyilván viszonos. Veled szerintem nem igazán lehet rosszban lenni, mert extrém békés nick vagy.:)

Előzmény: In Lak'ech (2987)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.03.17 0 2 2987

Nem vitatom. Én tényleg zöldfülű vagyok a polban. Annak ellenére, hogy veterán a nickem.

De egész pályafutásom alatt próbáltam törekedni arra, hogy a vitapartnereimet és az "ellenfeleimet" is emberszámba vegyem, és lehet, hogy hülyén hangzik, de valamiféle tiszteletet is tanúsítsak velük szemben. Aki aztán ennek ellenére gigaparaszt velem, azt természetesen elengedem.

Engem igazából eddig sem e topikban, sem a fórumon nem kurvaanyázott le, nem küldött el a picsába, stb.

Így veled is, Nyúllal is, vagy bárki mással szeretek itt beszélgetni. Bízom benne, hogy ez viszonos is.

(És vannak olyan topiktársak is, akiket ismeretlenül is rendkívül kedvelek. Hiányoznak, amikor sokáig nem jelentkeznek. Talán még olyan is akad, akivel nem teljesen vagyunk világnézetileg egy platformon, de emberileg tisztelem és felnézek rá(juk).

Előzmény: búvár-halász (2986)
búvár-halász Creative Commons License 2024.03.17 0 3 2986

Ez naivitás szerintem. Nyúlszájú pl. 15 éve próbál  maximum 2 havonta felprovokálni, nyilván valamennyi időben tellett, mire rájöttem, hogy mester-troll, és az egyetlen védekezés ellene a tiltás, még úgy is, ha a fórummotor folyamatosan kiengedi x alól, ahogy a többi pár tiltottamat is. A véleményem a fenti jelzőn túl ennél sokkal lesújtóbb róla, de a topikbéke miatt ebbe nem megyek bele.

Előzmény: In Lak'ech (2976)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.03.17 0 1 2985

egészen addig maradok, amíg ezt megtehetem."

Vagy amíg megunod. Ezzel mindenki így van.

Előzmény: In Lak'ech (2976)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.03.17 0 1 2984

Ja! Mindenki.

Van, aki olyan, mint írtam. Van, aki nem.

Okkal tettem, de töröltetheted, ha akarod.

Előzmény: kibé1 (2977)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.17 0 3 2983

"Igazi választhatóság meg nincs is . Kit/mit lehetne ?"

Bárkit, aki nem Fidesz, vagy Fideszhez köthető.

Előzmény: Anyóca99 (2978)
Anyóca99 Creative Commons License 2024.03.17 0 1 2982

" Amiket leírtál az csak kifogás, hogy ne kelljen csinálni semmit . .... "

... és mostanában nem is lesz semmi . Még nem .

(belenéztem a varázsgömbe ...:-D)

Előzmény: <(*!*)> (2979)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.03.17 0 3 2981

Azért nincs "forradalmi" hangulat, mert a hatalom mindig ügyel arra, hogy a plebs-nek legyen veszítenivalója. Még van mit enni, még egy kis pénzt is adnak a munkánkért, talán a gyerekeinket is úgy ahogy, de oktatják és azért még a Victor Hugo Nyomorultakjához hasonlatos kórházakban is ellát az a pár, még itthon marad, de egyre fáradtabb eü. dolgozó. És mi lesz, ha ez sem lesz????? Gondolja a istenadta nép. És ehhez még hozzájárul az emberi butaság is, ami, mint tudjuk, végtelen.

<(*!*)> Creative Commons License 2024.03.17 -2 0 2980

Egyébként meg számtalan "félisten" jutott pokolra seperc alatt amikor a nép akarta! ....

<(*!*)> Creative Commons License 2024.03.17 -2 0 2979

Az, hogy: "jó lenne" meg "szeretném" ... mit sem ér! ....

Egy új kormány, ha akar, bármit meg tud változtatni .... ha ... akar! ....

Amiket leírtál az csak kifogás, hogy ne kelljen csinálni semmit . ....

Anyóca99 Creative Commons License 2024.03.17 0 2 2978

Hmmm.... igaziból magam sem tudom mit gondoljak a jelenségről . Mert ezt a  "semmiből jöttem"-et jelenségnek érzem .... s talán az is marad . Úgy érzem hiába voltak sokan meghallgatni MP.-t , az ország még nincs kész az igazi váltásra . Mindenki nyekereg  (akármerre megyek , csak azt hallom , hogy mennyire szar , mennyire nincs pénz , milyen az eü , az oktatás színvonala) , de valójában nem igazi harci dühvel , hanem apatikus felhanggal .

Igazi választhatóság meg nincs is . Kit/mit lehetne ? ...és meddig bírná bárki is ?  Fegyver nélkül háborút nyerni ?

Egy gazdaság fegyvere a pénz , ami nincs . Egy év alatt bárki megbukna , hisz a jónép csodára vár ...

Ez a semmiből jött ember meg nekem inkább gyanús , mint hiteles . A félisten seperc alatt képes lenne lesöpörtetni a porondról ... ha akarná . Vajh miért nem akarja .....?

Előzmény: <(*!*)> (2969)
kibé1 Creative Commons License 2024.03.17 0 3 2977

Ne szarozzá...

köszi

Mki olyan, amilyen

Előzmény: Nyúlszájú (2975)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.03.17 0 3 2976

Ebben a topikban nincs szükség senkit tiltani. Egyelőre nincsenek idegesítő trollok.

Unalmas volna a beszélgetés, ha mindenki ugyanazt szajkózná.

Mindenkit érdeklődve olvasok. És egészen addig maradok, amíg ezt megtehetem.

Előzmény: Nyúlszájú (2975)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.03.17 -2 2 2975

Pedig ezt szokta.

Akivel nagyon nem ért egyet, azt letiltja.

Egy gyáva szar...

Előzmény: In Lak'ech (2972)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.03.17 -1 1 2974

Pontosan. Úgy is el lehet lébecolni, hogy igazából kollaboránsok.

Díszellenzék, akikkel riogatják az egybiteseket.

Viszont cserébe jól megfizetik őket.

Előzmény: <(*!*)> (2971)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.03.17 0 1 2973

Ok. Köszönöm.

Előzmény: MrJones512 (2966)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.03.17 -1 3 2972

"Pákosztos álláspontja erősen irritál ebben, de nem tiltom le, mert alapvetően egy értelmes nő."

Hát alaposan be is baszna, ha az álláspontja miatt "letiltanád". Csak a demokrácia és szabad szólás jegyében.

Vagy valamit félreértelmeztem?

Előzmény: búvár-halász (2965)
<(*!*)> Creative Commons License 2024.03.17 -2 0 2971

Akar: pénzt felvenni és nem csinálni érte semmit ....

Az influenszerek utáni ellenzéki " tünti " rávilágított a társadalmi hitelességükre. ....

Előzmény: Nyúlszájú (2970)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.03.17 -1 2 2970

Ez a mai ellenzék már többé nem képes kormányváltásra, de van egy olyan érzésem, hogy nem is akar...

Előzmény: <(*!*)> (2968)
<(*!*)> Creative Commons License 2024.03.17 -2 0 2969

Ha az ország csak otthon fog fanyalogni várva, hogy valaki kikaparja neki a " gesztenyét " akkor valószínűleg neki sem fog sikerülni. Hallgathajuk tovább GYF dörgedelmes lózungjait. ..

Előzmény: Anyóca99 (2957)
<(*!*)> Creative Commons License 2024.03.17 -2 0 2968

A mostani ellenzéknek nem volt és nem lesz esélye semmire. Az elmúlt másfél hónapban érték el a teljesítményük " csúcsát " .

Egyetlen szavazóval többet nem sikerült szerezniük egy ölükbe hullott lehetőségtől. 

Előzmény: Nyúlszájú (2955)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.17 0 2 2967

Ja.

Úgy rákűdték az ügyészséget, hogy a haja szála se görbült: eddig egy tessék-lássék fikarohammal megúszta a csávó.

Pedig ha van valaki, aki politikai veszélyt jelenthet a Fideszre, akkor az egy új Fidesz, és Magyar pont azt akar csinálni.

Ha nem azért, mert továbbra is az ő kutyájuk kölyke, akkor szerinted miért?

Előzmény: búvár-halász (2965)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.17 0 0 2966

"Firefox-szal bonyolult?"

Annyira, hogy nekem nem is megy: ugyan a fejlesztői módban rá lehetett venni, hogy betöltse, de rosszul működött. Ezt MÉG valószínűleg megoldottam volna, de a FF úgy van kialakítva, hogy az ilyen bővítményeket tokkal-vonóval (értsd: beállításaival) együtt elfelejti, ha bezárod.

És bár valami olyasmit olvastam, hogy azt is át lehetne hidalni egy sorozat trükközéssel, de azt TE nem fogod tudni megcsinálni!

A másik lehetőség meg az, hogy beregisztrálok a Mozillához fejlesztőként, feltőttöm hozzájuk a készre írt plugint, ők bevizsgálják, aláírják és kiteszik a bóttyukba, ahonnét mindenki letelepítheti, ahogy az összes többit.

Nna, EZT a hacacárét meg én nem csinálom végig.

Azt javaslom, hogy használj Chrome-ot, Edge-et, vagy Operát. Mindhárom alatt csont nélkül műxik.

Előzmény: In Lak'ech (2735)
búvár-halász Creative Commons License 2024.03.17 0 2 2965

Ez így lehet. De nyilván azért támadja a Rogán-művek és a Dk is annyira, mert ez egy belső fideszes okosság, és így akarnak mindenkit átejteni. A fickó olyan 35 napja tűnhetett fel, azóta felépítette azt, amit látunk, a március 15-ei vérprofi tüntetést is. Ráadásul még világosan és értelmesen is beszél. "Teljesen biztos", hogy a fidesz ügynöke, azért küldték rá az ügyészséget is 22 idézéssel. Vannak dolgok, amikben kapkod, és nem világos az álláspontja, de én ilyet még az elmúlt 14 évben nem láttam. Ugyanaz az érzésem, mint Orbánról 1989-ben, tudtam, hogy Ő lesz- vagy lehet- az. Pákosztos álláspontja erősen irritál ebben, de nem tiltom le, mert alapvetően egy értelmes nő.

Mindegy, ha csinál az Eu választáson 10%-ot- ha sikerül elindulnia és őrizetbe sem veszik közben, akkor az én szavazatom az övé.Még a főnök haragját is sikerült kivívnia, hiszen neki üzent a Kibé által idézettekben.

Az a lényeg, hogy róla beszéljünk, az neki dolgozik. Ilyen értelemben nem baj, hogy itt szidjátok.

:)

Előzmény: MrJones512 (2929)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.03.16 0 1 2964

Mit?

Előzmény: pákosztos cica (2963)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.03.16 -1 0 2963

Most felejtsd el! 

Köcce! 

Előzmény: Nyúlszájú (2961)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.03.16 0 1 2962

Orbán nélkül a Fidesz a Torgyántalanított Fkgp sorsára jutna.

Előzmény: In Lak'ech (2958)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.03.16 0 1 2961

Már ő sem vs. én sem.

Előzmény: pákosztos cica (2959)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.03.16 -1 0 2960

Ha orbán lelépne, úgy meg mégkönnyebb. 

Előzmény: In Lak'ech (2958)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!