Keresés

Részletes keresés

dos48 Creative Commons License 2007.07.30 0 0 7958

Feminae ante portas ?  ( avagy jobb ma egy coitus ante portas, mint holnap két

feminae ante portas.)

Tegyük fel, a dolognak van némi megvalósulási esélye.  Már ez is borzalmas, de

játsszunk el a gondolattal.  Ebben az esetben két út áll a böcsületes férfitársadalom

előtt :  elmenekülni, vagy harcolni.  Harcolni a fiatalabbaknak kell. Én a menekülést

választom.

( folyt. köv.)

Előzmény: forintocska (7946)
Angel DC Creative Commons License 2007.07.30 0 0 7957
bocs, diszkrimináltam:))
de ez amúgy attől eltekintve is gázos:))
Előzmény: dos48 (7955)
Angel DC Creative Commons License 2007.07.30 0 0 7956
na várjá, ez az akit én dög unalom papucsférjnek hívok?:)))
Előzmény: hgyi (7952)
dos48 Creative Commons License 2007.07.30 0 0 7955

Neked meg mi bajod a hullamosókkal ?  Érzékeny lelkű, ábrándos emberek.

Képzeld csak el, a papus szépen megmosdatja a napi elvégzendőt, azután hazamegy,

ad a mamának két puszit... csak mindíg megjegyzi, hogy nem ölég sápadt.   :))

Előzmény: Angel DC (7950)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2007.07.30 0 0 7954
Egen?... Hm... És vannak sexista vagy hímsoviniszta nők?
Mer ezek nem tartoznak a női társadalomba, mert ők jók, a férfiak érdekeit szolgálják.

Ha sikerül választ adni erre a kérdésre, akkor a másikra is. Ha meg abszurdumnak hangzik, akkor a másik feltevés is eleve nonszensz.:)P
dos48 Creative Commons License 2007.07.30 0 0 7953

Hát persze, hogy a hímnemű feminista nem tartozik a férfitársadalomba.

Az az elmegyogyó bohóctagozatáról szökött ki.  Oda tartozik.

hgyi Creative Commons License 2007.07.30 0 0 7952
azt hiszem arról, hogy van hímnemű feminista is (a hímnemű feminista nem tartozik a férfitársadalomba, mert ő jó, a nők érdekeit szolgálja).
Előzmény: Zicherman Istvan (7948)
hgyi Creative Commons License 2007.07.30 0 0 7951

nanáhogy! :o))) Valahol már kifejtettem, hogy én Embereket látok. A nemiség az másodlagos. Igaz, vannak karakterek, amelyeknek képviselői inkább nők, vagy inkább férfiak, de ez nem bír jelentőséggel, csupán egy, a felismerést segítő/segíthető adalék.

A karakterhez - amely az emberek "vezérfonala" - semmi köze a személyiség alakulásának, amely pl. gyilkossá tesz nőket és férfiakat egyaránt.

Előzmény: Angel DC (7949)
Angel DC Creative Commons License 2007.07.30 0 0 7950
h aránytalanul kevés a női parlamenti képviselő

ami amúgy igaz, biztosan nem jól van így, akinek keve van ilyenekhez csak csinálja

oFF, de elmesélem, két helyi képviselőt ismerek itt, az egyik az osztálytársam volt és oylan szinten nem volt neki gyerekszobája h már 25 éve a félelmetesen bunkó kategória volt (nem csupán sztem) a másik meg eredetileg a helyi temetkezési vállalkozónál volt hullamosdató, csak azóta feltörtek az ambíciói:))
Előzmény: Zicherman Istvan (7948)
Angel DC Creative Commons License 2007.07.30 0 0 7949
már munkából?:)

na, ebben a cikkben vannak annyian h kompenzálják forintocska eddigi összes kriminalisztikai bezsámolóját

ami csak annyit bizonyít h nem bizonyít semmit mert edig is tudok h nőből is, férfiból is van mindenféle
Előzmény: hgyi (7947)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2007.07.30 0 0 7948
Sok a betü, nem volt türelmem megbirkózni vele.
Két szóban - miről szólt a cikk?
Előzmény: forintocska (7946)
hgyi Creative Commons License 2007.07.30 0 0 7947
Én a himsovén... :o)  azok a gyengéd, szerető nők...
[virgo] Creative Commons License 2007.07.30 0 0 7944
Ennyire tellik? Megint égsz mint a Reichstag...de ha téged nem zavar akkor engem se.
:-]
Előzmény: forintocska (7943)
rambo john 1 Creative Commons License 2007.07.29 0 0 7942
ezt jól megfogalmaztad, gratula...forintocska, minden szava ült, úgyhogy nézz magadba...
Előzmény: maestro (7940)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.29 0 0 7941
.
Előzmény: maestro (7940)
maestro Creative Commons License 2007.07.29 0 0 7940
Ami az eddigi tények-tévhitek sorozatból kimaradt:

TÉVHIT: "Gusztustalan volt ahogy utaltál a nők havi ciklusára mint hibatényezőre. És az egész eljárásod az volt. A legfelháborítóbb a kettős mércéd. Az egyiket kérdőre vonod, mert nő, a másikon nagyvonalúan tovasiklasz mert férfi."
TÉNY: Az eljáráson nincs miért felháborodni, éppen hogy az 'egyenlő munkáért egyenlő bért' elvet valósította meg, objektíven és igazságosan. (Nem a 'körömreszelgetésért egyenlő bért', az egy másik mozgalom). Nem azért vonta kérdőre, mert nő, hanem mert rosszabb munkát végzett. A férfi alkalmazottak az említett hibáikat ki is javították, a végeredményt nem befolyásolta.

TÉVHIT: "Egyfolytában a nemek közötti egyenrangúságról beszélek."
TÉNY: Erről csak beszélsz. A hozzászólásaidból azonban kitűnik, hogy valójában csak erre hivatkozva próbálod meg szalonképessé tenni a férfiakat diszkrimináló, lenéző, minden rossz okaiként feltüntető világnézetedet.

TÉVHIT: "A nácizmus etnikai alapon egy faj felsőbbrendűségét hirdette. A feminizmus a nemek közötti egyenrangúságot."
TÉNY: Nagyjából úgy hirdetik a feministák az egyenrangúságot, ahogy a katolikus egyház a középkorban a szeretetet hirdette. Vagyis hirdetik fennhangon, de azért az eretnekeket megégették jól. A zsidókat sem akarták rögtön kiirtani, először csak a népességarányos képviseletüket akarták biztosítani törvényileg... A többi azután jött.

TÉVHIT: "A feminizmus a nemi alapon lévő megkülönböztetést akarja felszámolni."
TÉNY: A feminizmus nemi alpú diszkriminációt akar az élet legtöbb területén és kettős mércével mér. Kvótákkal csökkentené a törvényhozásban a férfiak számát. Ellenben ahol nők vannak többségben, ott még véletlenül sem akar népességarányos képviseletet.

TÉVHIT: Szőke nős vicceket mesélni verbális agresszió. Férfiellenes vicceket bemásolni egy topikba vicces.
TÉNY: Nemtől függetlenül, humoros és találó vicceket mesélni vicces, erőltetett és gyűlölködő vicceket mesélni szánalmas.

TÉVHIT: "Vannak a nők között is elenyésző számban agresszív emberek, úgy mint a férfiak között elenyésző számban jó emberek."
TÉNY: Vannak a nők között is elenyésző számban szexista, férfigyűlölő, mélységesen ostoba emberek. Még szerencse, hogy csak elenyésző számban.
Angel DC Creative Commons License 2007.07.29 0 0 7939
vagyunk egy páran akiknek értési gondjaik csak itt és csak bizonyos hozzászólókkal kapcsolatban van:))
Előzmény: sitonthefence (7937)
sitonthefence Creative Commons License 2007.07.29 0 0 7938
Dejóóó ... szeretnék ilyen cicit. Hol lehet ilyet kapni, tessék mondani? ;-)
Előzmény: Oromon (7854)
sitonthefence Creative Commons License 2007.07.29 0 0 7937
Bisztos arra céloz, hogy a pasiknak csak a pofája nagy az ilyen dolgo terén, de ha szembesülnek vele a valóságban, akkor hamarabb elájulnak, mint egy nő ... tudod, mint az apás szüléseknél :-)

Na jó, csak tippeltem, f..gom sincs, mit akart mondani, dehát mindig is problémája volt az érthető fogalmazással :-)
Előzmény: Angel DC (7855)
sitonthefence Creative Commons License 2007.07.29 0 0 7936
... és megformázod őnagyságát? :-)))
Előzmény: dos48 (7843)
sitonthefence Creative Commons License 2007.07.29 0 0 7935
Ha már ilyen szépen elneveztél, csak két dolog:
1. Idézz pontosan.
2. Dugd magad egy silóba. Pont odavaló vagy.
Előzmény: bizony (7823)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2007.07.29 0 0 7934
Frászt híresség. Én is csak barnát... tudod.
Azért köszönöm. Örülök,hogy tetszett.

Ha már a topik tárgyánál maradunk, egyszer kéne írni egy könyvet a nők szerepéről különböző korok hadseregeiben.:)))P
Előzmény: rambo john 6 (7932)
rambo john 6 Creative Commons License 2007.07.29 0 0 7932
ohh, egy híresség a topikban:)
had gratuláljak a kalasnyikov története c. könyvedhez ( meg a többihez is) ....most olvasom , és nagyon jó lett....legalább olyan jó mint a mesterlövészek....
Előzmény: Zicherman Istvan (7929)
rambo john 6 Creative Commons License 2007.07.29 0 0 7931
az régen volt:)))
nem szoktam rosszalkodni, csak van egy kedves moderátor cimborám a technika csoportban, és vele szoktunk társalogni a kettős mércéről:)))
Előzmény: [virgo] (7928)
hgyi Creative Commons License 2007.07.29 0 0 7930
jóccakát! holnap munka és ma eléggé kifárasztott az utazgatás. :o)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2007.07.29 0 0 7929
Nekem meg ott cseperedik a feministám. Lehet, hogy jópár év múlva én is utálni fogom a pasikat?:)P
Előzmény: Angel DC (7925)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.29 0 0 7928
Az előbb még öt voltál.
Előzmény: rambo john 6 (7923)
hgyi Creative Commons License 2007.07.29 0 0 7927

látod, én legalább tettem is valamit.. én elsőre egy feminista-jelöltet hoztam a világra... de nem lett az. ő is a pasik elnyomása alá került. Az én bűnöm: a két öccse tönkretette.

:o))))))))))))))

Előzmény: Angel DC (7925)
Angel DC Creative Commons License 2007.07.29 0 0 7926
ja, én amúgy angyal vagyok:))))

és nem rontottak el a férfiak:))))
Előzmény: rambo john 6 (7921)
Angel DC Creative Commons License 2007.07.29 0 0 7925
csak az nyugtat h úgyse akartam több gyereket:)) elég volt nekem 3 szörnyű hívsovinisztát szülni.)

azért mazochista módon nagyon szeretem őket.) a kicsi még mindent velem akar megcsináltatni, a középsővel veszekszünk h kié a számítógép, a nagy meg ölbe kap és berak a spajzba ha nem adok lóvét az esti bulira:) halálra el vagyok nyomva:))
Előzmény: hgyi (7920)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!