Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
nanáhogy! :o))) Valahol már kifejtettem, hogy én Embereket látok. A nemiség az másodlagos. Igaz, vannak karakterek, amelyeknek képviselői inkább nők, vagy inkább férfiak, de ez nem bír jelentőséggel, csupán egy, a felismerést segítő/segíthető adalék.
A karakterhez - amely az emberek "vezérfonala" - semmi köze a személyiség alakulásának, amely pl. gyilkossá tesz nőket és férfiakat egyaránt.
ami amúgy igaz, biztosan nem jól van így, akinek keve van ilyenekhez csak csinálja
oFF, de elmesélem, két helyi képviselőt ismerek itt, az egyik az osztálytársam volt és oylan szinten nem volt neki gyerekszobája h már 25 éve a félelmetesen bunkó kategória volt (nem csupán sztem) a másik meg eredetileg a helyi temetkezési vállalkozónál volt hullamosdató, csak azóta feltörtek az ambíciói:))
Ami az eddigi tények-tévhitek sorozatból kimaradt:
TÉVHIT: "Gusztustalan volt ahogy utaltál a nők havi ciklusára mint hibatényezőre. És az egész eljárásod az volt. A legfelháborítóbb a kettős mércéd. Az egyiket kérdőre vonod, mert nő, a másikon nagyvonalúan tovasiklasz mert férfi." TÉNY: Az eljáráson nincs miért felháborodni, éppen hogy az 'egyenlő munkáért egyenlő bért' elvet valósította meg, objektíven és igazságosan. (Nem a 'körömreszelgetésért egyenlő bért', az egy másik mozgalom). Nem azért vonta kérdőre, mert nő, hanem mert rosszabb munkát végzett. A férfi alkalmazottak az említett hibáikat ki is javították, a végeredményt nem befolyásolta.
TÉVHIT: "Egyfolytában a nemek közötti egyenrangúságról beszélek." TÉNY: Erről csak beszélsz. A hozzászólásaidból azonban kitűnik, hogy valójában csak erre hivatkozva próbálod meg szalonképessé tenni a férfiakat diszkrimináló, lenéző, minden rossz okaiként feltüntető világnézetedet.
TÉVHIT: "A nácizmus etnikai alapon egy faj felsőbbrendűségét hirdette. A feminizmus a nemek közötti egyenrangúságot." TÉNY: Nagyjából úgy hirdetik a feministák az egyenrangúságot, ahogy a katolikus egyház a középkorban a szeretetet hirdette. Vagyis hirdetik fennhangon, de azért az eretnekeket megégették jól. A zsidókat sem akarták rögtön kiirtani, először csak a népességarányos képviseletüket akarták biztosítani törvényileg... A többi azután jött.
TÉVHIT: "A feminizmus a nemi alapon lévő megkülönböztetést akarja felszámolni." TÉNY: A feminizmus nemi alpú diszkriminációt akar az élet legtöbb területén és kettős mércével mér. Kvótákkal csökkentené a törvényhozásban a férfiak számát. Ellenben ahol nők vannak többségben, ott még véletlenül sem akar népességarányos képviseletet.
TÉVHIT: Szőke nős vicceket mesélni verbális agresszió. Férfiellenes vicceket bemásolni egy topikba vicces. TÉNY: Nemtől függetlenül, humoros és találó vicceket mesélni vicces, erőltetett és gyűlölködő vicceket mesélni szánalmas.
TÉVHIT: "Vannak a nők között is elenyésző számban agresszív emberek, úgy mint a férfiak között elenyésző számban jó emberek." TÉNY: Vannak a nők között is elenyésző számban szexista, férfigyűlölő, mélységesen ostoba emberek. Még szerencse, hogy csak elenyésző számban.
Bisztos arra céloz, hogy a pasiknak csak a pofája nagy az ilyen dolgo terén, de ha szembesülnek vele a valóságban, akkor hamarabb elájulnak, mint egy nő ... tudod, mint az apás szüléseknél :-)
Na jó, csak tippeltem, f..gom sincs, mit akart mondani, dehát mindig is problémája volt az érthető fogalmazással :-)
ohh, egy híresség a topikban:) had gratuláljak a kalasnyikov története c. könyvedhez ( meg a többihez is) ....most olvasom , és nagyon jó lett....legalább olyan jó mint a mesterlövészek....
az régen volt:))) nem szoktam rosszalkodni, csak van egy kedves moderátor cimborám a technika csoportban, és vele szoktunk társalogni a kettős mércéről:)))
látod, én legalább tettem is valamit.. én elsőre egy feminista-jelöltet hoztam a világra... de nem lett az. ő is a pasik elnyomása alá került. Az én bűnöm: a két öccse tönkretette.
csak az nyugtat h úgyse akartam több gyereket:)) elég volt nekem 3 szörnyű hívsovinisztát szülni.)
azért mazochista módon nagyon szeretem őket.) a kicsi még mindent velem akar megcsináltatni, a középsővel veszekszünk h kié a számítógép, a nagy meg ölbe kap és berak a spajzba ha nem adok lóvét az esti bulira:) halálra el vagyok nyomva:))