Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8463

Nem hiszem, hogy az ő szellemi színvonalát minősíti.

Előzmény: forintocska (8461)
maestro Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8462
Ne búslakodj, az nem volt ám igazi, mint ahogy a filmekben sem vér folyik, csak paradicsomlé. Ezt is csak a gonosz bohóc mondta a mesében. És meg is kapta érte a magáét! Úgyhogy semmi akadálya, hogy megmaradj eredeti hitedben :-)
Előzmény: dos48 (8457)
dos48 Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8460

Ugyeugye !  Nekem sikerült a lényeget két sorra koncentrálnom.                 :))

Előzmény: rentend (8458)
dos48 Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8459

Szolgálatjára, kezicsókolom.  Az úttörő és a lovag ott segít, ahol tud...       :)))

Előzmény: sitonthefence (8455)
rentend Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8458
Megszentségteleníthetetlen Habakukk! Te ebbe a semmibe ennyi energiát fektettél? Micsoda pazarlás! Ezzel az erővel már egy hajót is elvontatnál a Volgán, ott, ahol a hajóvonták találkozása nem tilos.
Előzmény: maestro (8456)
dos48 Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8457

Én mélységesen csalódtam.   *bánatosan ingatja fejét*

Eddíg optimista módon azt hittem, hogy a nő az dísz a punán.

És most kiderül, hogy csak valami zsíros massza a luk körül.         :((  :((  :((

Előzmény: maestro (8456)
maestro Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8456
Az igazi debattőr természetesen nem egy vacak kis magyar topikon található. Az igazi debattőr a közismert orosz fenomista, Ogyinka Feminovna Kopejkucska, a Frappáns Feleletek és Szellemes Visszavágások Nagymestere. Róla szól az alábbi történet is, ami a közhiedelemmel ellentétben nem egy ismert vicc átirata, hanem megtörtént esetet dolgoz fel:

Cirkusz érkezik a kis orosz faluba, és a bohóc mindenkit csúnyán kifiguráz. A falubeli férfiak csak hümmögnek, nem forog olyan gyorsan az agyuk, hogy frappáns debattőrként visszavágjanak neki. Megkeresik hát Ogyinka Feminova Kopejkucskát, a Frappáns Feleletek és Szellemes Visszavágások Nagymesterét és megkérik, menjen már el ő is a cirkuszba. El is megy, és a bohóc megint mindenféle beugratósakat mond a falusiaknak. Így megy ez egy darabig, míg nem odaér Ogyinka Feminovna Kopejkucskához, a Frappáns Feleletek és Szellemes Visszavágások Nagymesteréhez.
- Tudja, mi a különbség maga és egy darabka trappista sajt között? - kérdi tőle.
- ?!?
- Semmi, mindkettő valami zsíros massza egy lyuk körül!
A falubeliek felhördülnek. De máris szóláshoz készülődik Ogyinka Feminovna Kopejkucska, a Frappáns Feleletek és Szellemes Visszavágások Nagymestere. Feláll, megköszörüli a torkát, majd a kezében tartott papírról ezt olvassa fel:
- A hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla

(A bohóc elnyúlik a porondon és sírva kaparja a fűrészport. Függöny.)
Előzmény: rentend (8449)
sitonthefence Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8455
Bíztam benned :-)))
Előzmény: dos48 (8422)
rentend Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8454
Mindját gondoltam, hogy komoly defekt van a háttérben. Sajnálom, hogy ennyi idő alatt sem sikerült kompenzálnod hátrányodat.
Előzmény: mr rambo (8453)
mr rambo Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8453
segítek: a foglalkozásom nyomikutató....a hozzád hasonló alacsony fejlettségű létformák viselkedésének fajtáit kutatom...ezért vagyok ezen a topikon is, van itt kutatási anyag...
Előzmény: rentend (8442)
maestro Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8451
"Írigylem őt és ikszedik nickjeit, mind jobban írnak, jobb debatterek, mint én a bikkfanyelvemmel."

MUHAHHHAAAAHAAAAHHAAA!!!
hgyi Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8450

örülök.

de tényleg kár erőlködnöd.

rentend Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8449

Nálatok biztos - a jelfogó hibája miatt. A hamis nickvád azért érdekes jelenség, jelfogótok nélkül is megér egy misét.

Nem nektek írom: Hízásgeneráló megiszteltetés, ha bárki forintocskának tart.  Írigylem őt és ikszedik nickjeit, mind jobban írnak, jobb debatterek, mint én a bikkfanyelvemmel.

Vállalom a őket, bár így ülve is nehebb lesz megkötnöm a cípőmet.

Előzmény: hgyi (8448)
hgyi Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8448
fölösleges erőlködnöd.
Előzmény: rentend (8447)
rentend Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8447

Kecske rí: mekk

Gondolat nincs - hamis a nick.

Előzmény: hgyi (8440)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8446
Igen, de az nem, hogy ugyanazokat a szavakat használják, és az sem, hogy azonos legyen az érdeklődési körük, és mindemellett még ugyanazokat a hülyeségeket is írják mindenhová.
Előzmény: forintocska (8443)
hgyi Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8445
tündérbogár... nem a "választékosságról" beszéltem, hanem olyan sajátos szavakról, melyeket csak te használsz, senki más - többek között azért, mert helytelen.
Előzmény: forintocska (8443)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8444
Én nyugodt vagyok. Efelől:-)
Előzmény: Angel DC (8439)
rentend Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8442

Néha a legmeglepőbb helyekről jut új ismeretekhez az ember.

Megdöbbentő, milyen széleskörű tapasztalatod van a nyomimagatartás körében.

Ennyire foglalkoztat? Az illendőség tiltja, hogy rákérdezzek a jártasság okára.

Előzmény: mr rambo (8435)
hgyi Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8441

rentrend-et szándékosan írtam...

Előzmény: hgyi (8440)
hgyi Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8440

tudom, olvastam. és kicsit már tényleg idegesítő, hogy forint most rentrend-önmagával társalog.

Vettem a fáradságot és nagyon odafigyelve elolvastam forint jócsomó beírását, majd rentrendét (vadi új nick) is. Leltem benne sok-sok azonosságot, olyan szavakat, amelyeket senki más nem használ, csak forint.

Szánalmas.

Előzmény: mr rambo (8436)
Angel DC Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8439
nyugi bele, minden másom rendben van:)
Előzmény: Törölt nick (8434)
rentend Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8437
Ha arról a háromgyermekes hölgyről van szó, akit a gugli első helyen kiadott, akkor neki mentegetődző kézcsók - téged meg végképp nem értelek.
Előzmény: rentend (8433)
mr rambo Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8436
török mónikát a forintocska idézte be ide, olvass vissza....azt én sem tudom, hogy ki a túró ez....
Előzmény: hgyi (8431)
mr rambo Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8435
persze, meg moslékkal is lehet tüzet oltani....ezt is a nyomik használják, hogy megmagyarázzák, hogy miért tudnak csak randa nőkkel dugni...
Előzmény: rentend (8433)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8434
Persze, de neked könnyű dolgod van, mert csak az arcod fér rá egy átlagos filmkockára, tehát elég azzal törődnöd :-P
Előzmény: Angel DC (8432)
rentend Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8433

Elképzeni se tudom, miért hajt a nőkre a lankadt cerkás, de hiszek neked, nyilván több a tapasztalatod, amiket  (ugyebár) csak szakirodalomból vagy másoktól szereztél.

Sajnos, nem ismerem Török Mónikát (nem nézek tévét, a neten nekem még nem tűnt fel, de rögvest rákeresek), de látatlanban is kész vagyok vigasztalására.

Engem ékes bikkfanyelven arra neveltek, hogy válogatós szerszámnak üllőn a helye.

Meg mondták azt is, hogy ronda satu jól szorít.

Előzmény: mr rambo (8428)
Angel DC Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8432
én gyönyörű vagyok:))))és nagyon szerény és nekem sem volt belőlük hiányom sosem, thank God:)))))
Előzmény: hgyi (8431)
hgyi Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8431
én nemtom, holél (él-e) ez a Török Monika, de lépten-nyomon lehet baromi ronda nőket nagyon jó vagy átlagos pasikkal látni. Elég nyilvánvalóan nem undorodnak azok a férfiak/fiúk. (Én sem vagyok szép, mégis van párom, sosem volt hiányom... pasikban) :o)
Előzmény: mr rambo (8428)
hgyi Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8430
:o))))))))))) nade a biográfia-írók biztosan hiteles forrásokat leltek... plö rendőrségi jegyzőkönyvek, egyetemi feljegyzések, stb. :o)
Előzmény: Törölt nick (8429)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!